نقل قول doctor114
سلام:
زحمتی نبوده است . وظیفه ای بود که خیلی دوستش داشته و دارم . شما آن زمان نبودید که مدیر قبلی 23 هفته از 34 هفته ی 2 فصل قبل را هنوز پاسخگویی نکرده وبد و مدیریت را به من سپردند در حالی که حدود 12،13 هفته هم از از فصل قبل گذشته بود . بنده هم گرفتار درسو دانشگاه و تدریس و ....!
به علت علاقه ام به این کارو این که خودم دارای مدرک مربیگری فوتبال هم هستم و این که این گروه کاربر مخلص و دوستداشتنی مان از بین نروند و پاتوقی داشته باشیم ، نقلی برای خودمان دعوت جناب راسخون را پذیرفتم . با همه ی این ها تا اینجا جلو آمدیم . از هفته ای 27 شرکت کننده به جایی رسیدیم به حول و قوه ی الهی و کمک دوستان ، که الان سه هفته است که حدود 155 شرکت کننده در هر هفته داریم .این ها در حالی است که علی رغم تاکیدات مکرر بنده ، شما مدیر ارشد انجمن ها حاضر نشدید بنر مارا در صفحه اول قرار دهید !!! چه اشکالی دارد ماسبقه ای که 34 هفته برگزار می شود و برگزاری هر هفته ی آن بدون تبلیغ در صفحه ی اول 160 کاربر را به انجمن ها می کشاند ، تبلیغ دائمی و ثابتی در صفحه اول داشته باشد ؟! این را شما باید دل بسوزانید نه من که دستم آنجا به جایی بنده نیست آقای مدیر ارشد !!! 34*160=5540 . آیا حدود 6000 شرکت کننده ، ارزش آن را ندارد ؟ هنوز جوایز پایانی فصل قبل مشخص نیست ! این فصل هم همینطور !!!! چه اشکالی داشت مثلا برای چنین مسابقه ای جوایزی ارزشمند وفوق العاده ارزشمند برای 20 نفر پایانی در نظر گرفته می شد و در بنری تبلیغی و ثابت نوشته می شد ؟! بار ها گفتم این کار صورت بگیرد به رکورد 250 نفر درر هر هفته خواهیم رسید . میگید نه ؟ انجام بدید تا ببینید . نمیخواید قوبل کنید . مشکل اینجاست برادر من . شما و مسئولین وقتی دیدی از 30 شرکت کننده رسیدیم به 150 نفر و من قول میدم با تبلیغ صفحه اول به 250 نفره م برسیم ، چرا جوایز هفتگی مارو بیشتر نکردید ؟! از بین 150 نفر فقط 3 نفر برنده خیلی کم نیست ؟این ها وظیفه ی کیست ؟
از همه این ها گذشته شما حتی نمیدانستید مشکل دیر شدن از کجا نشات میگیرد و دوبار پست زدید که زودتر بفرستیم !!! این درستشه آخه؟
در مورد وظیفه تون که در بالا اشاره کردید هم باید بگم مگر موتردی که بنده عرض کردم وظیفه ی شما نیست ؟ آخه اگر هم طبق گفته ی خودتان وظیفه ی نظارت بر انجمن و مدیران را دارید ، چرا یک بار به مدیران کپی پیستی خودتون تذکر ندادید که خودشون کپی پیست ور بزارن کنار تا کاربرانشونم اینن کارو نکنن ؟! قبلا با هم صحبت کردیم و باز هم جواب قانع کننده ای نداشتید . انجمن ها نباید فدای این کار بیهوده ی کپی پیست بشه . 40000 کاربر دارید که تو انجمن ها میان به گفته ی روابط عمومی . میشه به جرات گفت که 39900 تاشون فقط بلدن کپی پیست کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!! و خب راسخونم انگار نه انگار . نه تذکری نه چیزی . خب البته برا راسخون خوبه خب . امار بازدیدش میره بالا ، پست زدن در انجمن میره بالا و این نشانه ای از فعال بودن مدیر ارشدش میشه !!!!!!!!!!!!!!!
درم ورد انتقاد ناپذیری بنده ، اصلا موافق شما نیستم . پست انتقادات و پیشنهادات تالار های من بالای 100 پست دارن و همه هم جواب داده شده و ... ! برخوردی که شما میفرمائید با دو کاربر به نام های bivafa و hojat20 بوده . در مورد بی وفا باید بگم که جوابشون رو در تالار خودم دادم . همه میتونن برن بخونن و قضاوت کنن . در مورد آقا حجت هم خب ما همه جا گفتیم که کپی پیست قبول نیست ولی ایشون گوش نکرده بود . خب چطوره که شما در برابر قوانین مسئولید و وظیفه دارید از حق دفاع کنید ولی من نباید داشته باشم ؟! خب کاربرانی که 5 ، 6 پست تحلیلی هم زده بودند در ارجحیت بودند . اشتباه میکنم بگید اشتباهه . هرچند آقایی فوق العاده مودب هم هستند و خیلی زود هم از دل هم در آوردیم .
لحن شما در پستی که در جواب حجت دادید خیلی زننده بود . شما که میگید من وظیفه ی خودمو انجام ندادم برید در ماه قبل و دوماه قبل از آن ببینید که باز هم این مشکل وبد و من پست زدم و گفتم وقتی میفرستم نمیدونم رسیده یا نه و انتقاد کردم که راسخون باید خبر بده این چیز ها رو که مثلا ، اقا یا خانم مدیر ، میلت رسید . شما هم این کارو نکردید میل من هم که نرسیده یا به قول شما که حتما هم درسته !!!!!! ، نفرستادم ولی خب خبر می دادید دوست من !!!! چطور دلتون آمد حداقل سه کاربر تالار ورزش به حقشون نرسن !!!!!!!!!؟؟؟؟ این ها در راسخون جزء وظایف تعریف شده ی هیچ کس نیست ؟!؟! شما گفتید در روند ارزیابی بنده تاثیر میزاره ! خب بزاره دوست من !!!!!!!!!! هر چی میتونید این مورد را تاثیر بدید ولی اگر سر حرف خودتون هستید و دم ار قوانینی میزنید ، اگر میرانی که انتخاب می کنید اهل کپی پیست کردن باشند ، مطمئن باشید اولین کسی که به شدت با این مورد مخالفه و اعتراض میکنه ، بنده هستم .
در طول این مدت به جرات میتونم بگم نزاشتم که حتی یک امتیاز کاربران با بی عدالتی حقو ناحق شود . مدتی هم هست که آقا سلمان کمک بزرگی به من کردند و ایشان هم خیلی حلال و حروم سرش میشه و رعایت میکنه . تا مهرماه به امید خدا نتایج اعلام میشهو بعد از ان خدا نگه دار همه ی شما .
سپاس
مدیر و دوست گرامی
ضمن سلام و عرض ادب حضور جنابعالی
به شما حق می دهم، شما از دید یک کاربر به مسائل نگاه می کنید و مسلما نمی توانید محدودیت ها و قوانین کاری موسسه را با طرح ها و نظرات خود در هم آمیزید و طرح دهید.
-البته که قرار دادن تبلیغات یک صفحه بطور ثابت در صفحه اصلی آمار بازدید را بالا می برد، اما اگر قوانین موسسه بگذارد!
-البته که اعطای جوایز نفیس و در تعداد بالا باعث افزایش کیفیت و کمیت برنامه ها و طرح ها و مسابقات می شود که به نظر من حق شرکت کنندگان هم هست، اما اگر محدودیت ها و قوانین موسسه بگذارد!
-البته که ارسال پست های کپی پیست مطلوب نمی باشد، اما آیا همه کاربران انجمن ها باید نویسنده، مولف و نگارنده هر مطلب ارسالی باشند. آیا در همه تالار های دیگر، همه کاربران مولف هستند؟ مطالب کپی برداری شده نیز به نوعی می تواند مفید و مورد استفاده واقع شود، تنها نباید از نظم و قاعده خارج شده و بهانه ای برای کسب امتیاز و خروج تالار ها از حالت پویا و فعال قرار گیرد که مطابق با قوانین وضع شده برای ارزیابی کاربران و مدیران و قوانین فعالیت در انجمن ها، این کار منع شده و با آن برخورد می گردد. البته با امکانات جدید سایت، دست مدیریت در برخورد و ساماندهی این گونه پست ها باز خواهد شد.
-از اظهار نظر جنابعالی در مورد راسخون بسیار ممنونم. شما از یک طرف ارسال پست های کپی پیست را منع و عملی بی ارزش می دانید و سپس می فرمائید این پست ها آمار بازدید سایت را بالا می برد. قضاوت در مورد راسخون را به راسخونی های عزیز واگذارمی کنم، آنها هستند که می توانند به حق در مورد فعالیت ها و زحمات صادقانه انجام گرفته در پس زمینه راسخون که همگی در پرتال راسخون تجلی می یابد، نظر دهند. اهداف و آرمان های راسخون بسیار متعالی و والاتر از آن است که بالا بردن آمار بازدید و تعداد پست ارسالی هدف اصلی آن را تشکیل دهد.
به هر جهت در آنچه اینجانب و مسئول محترم روابط عمومی گفته ایم، هیچ قصد اهانت و کم ارزش نمودن فعالیت شما وجد نداشته است. دوستان می توانند با توجه به شناختی که از ما دارند در این رابطه قضاوت نمایند. با این وجو شما آزادید که هر طور مایلید فکر کنید اما در مورد هر نوع اظهار نظر در این فضا، شرعا مسئول هستید و پاسخگو در درگاه باریتعالی.
در نهایت همواره تلاش اینجانب و مدیر محترم روابط عمومی و مسئولین، بر بها دادن به کاربرانی بوده است که سرمایه واقعی راسخون هستند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نشده است.البته شاید در مواردی می شد بهتر عمل کرد، اما محدودیت ها و قوانین در نظر گرفته شده و مهم این است که حداکثر همت و تلاش در برابر فعالیت ارزشمند کاربران گذاشته شده است.
اینجانب نیز وظایف تعریف شده ای دارم که موظف به انجام آنها به نحو احسن می باشم و مسلما مسئولین بر روال انجام آنها نظارت دارند. فکر می کنم اینکه وظایف بنده چیست و چه کاری را انجام داده و چه کاری را انجام نداده ام و چه شرح وظایفی دارم مورد ارزیابی مداوم مسئولین قرار دارد.
ضمنا با ارج نهادن به همه زحمات ارزشمند،عالمانه،آگاهانه و صادقانه شما، در صورت عدم تمایل به ادامه راه با راسخون، می توانید درخواست خود را به ایمیل انجمن ها ارسال دارید تا مورد بررسی و اعلام نتیجه قرار گیرد.فعالیت در راسخون، فعالیتی ارزشی است و معنوی که مادیات در آن نقشی ندارد، ما به غیر از زحمت و ازدیاد مشغله برای شما چیزی نداشته ایم، اگر دیگر خواهان قبول زحمت نیستید، اشکال از جانب ماست که در زحمت تراشی زیاده روی کرده ایم...
با تشکر