0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

rasekhoon_mobile
rasekhoon_mobile
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 845

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول farshon

باسلام

درقسمت مسابقات روزانه امروز7/6/91لطفا"تاریخ انقضاء سئوال رواصلاح نماییدچون سیستم اجازه پاسخ گویی نمی دهد.باتشکر

با سلام

ممنون از اطلاع شما ، مشکل رفع شد.

سه شنبه 7 شهریور 1391  8:57 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811 farshon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول aftab210

سلام سایت راسخون خبلب لاحاله برای من امکاناتشم عالیه ولی تنها یه مشکلی که داره اینه چرا همچی داره الا حذف مطلب متشکر میشم اگه

برسی بکنین

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

این امکان به جهت مسائل امنیتی وجود ندارد. فکر کنید کاربری بنا به دلایلی و پس از مدتی فعالیت اقدام به حذف همه پست های ارسالی خود بنماید. در صورتی که امتیاز آنها را دریافت داشته و از آنها در قسمت های مختلف سایت استفاده کرده ، بعضا کاربر برتر شده و ... . واحد نظارت روابط عمومی بر محتوای پست های ارسالی نظارت دارد و در صورت صلاحدید و مغایرت محتوا با معیارهای راسخون، اقدامات لازم را انجام خواهد داد. به عبارتی بررسی این موضوع از دوش کاربران برداشته شده است

با تشکر

سلام

ببخشید وارد این موضوع میشوم.دلایل شما کاملاً متین و صحیح میباشد. اما یادم است یکبار یکی از کاربران پیشنهاد خوبی در این زمینه داد که امیدوارم مورد مقبول شما نیز قرار گیرد :

پیشنهاد این بود که امکان حذف پست را تا چند دقیقه بعد از درج آن فعال کنید! مثلاً تا 5 دقیقه بعدش! یا حتی کمتر! تا یک دقیقه هم باشه بازم خوبه!! اینطوری اگه یه موقع کاربر بعد از ارسال پستش سریعاً متوجه اشکال و یا اشتباه و مشکلی شد میتواند با حذف آن جلوی اشتباهش را بگیرد.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 7 شهریور 1391  2:03 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 salmanjavan ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول bivafa

سلام

اگر ممکن است در مورد تالارهای گفتگو و مسابقات گستره مدیریت بنده را به تمام تالار(به غیر از قسمت های مربوط به خودتون)گسترش بدید. 

الان در برخی قسمت ها با مشکل مواجه هستم و باز هم میبینم که متاسفانه برخی از کاربران در محل های نامناسبی پست میگذارند و یا پست های خلاف قوانین میگذارند. که حذف یا غیرفعال کردن آنها برای من مقدور نیست! 

ضمناً مثلاً الان تاپیکی برای انتفادات پیشنهادات سوالات مسابقه روزانه ایجاد کردم، در حالی که زیرتالار برای این کار در اینجا  وجود دارد که بنده قادر به مدیریت آن نیستم و مجبور شدم در صفحه اصلی خود تالار مسابقات این تاپیک را احداث کنم!

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر ویژه از زحمات و مشارکت صادقانه جنابعالی

مدیریت تالار های مسابقات و نتایج مسابقات در اختیار روابط عمومی است اما می توانیم آنها را در زمان هایی که مسابقه ای نداریم، غیر فعال نمائیم تا پستی در آنها ارسال نگردد.

اما مدیریت تالار انتقاد،سوال،پیشنهاد درباره مسابقات را می توانیم به شما واگذار کنیم.

تالار گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد را نیز غیر فعال می کنیم که بسیاری از زیر تالارهای  این تالار نیز غیر فعال هستند و آنها که فعال می باشند، تحت مدیریت واحد مربوطه می باشند که کنترل لازم را برآنها خواهد داشت.

در نهایت با توجه به حساسیت تالارهای تحت مدیریت جنابعالی، خواهشمند است در صورتی که هرگونه ابهامی در رابطه با پاسخگویی به سئوالات یا مدیریت تالار دارید با روابط عمومی مطرح نمائید و پاسخ دریافتی را ارائه کنید تا مشکل و سوء تفاهمی روی ندهد. ضمنا هر نوع ابراز نظر از سوی موسسه الزما باید با هماهنگی کامل روابط عمومی انجام شود.

با تشکر مجدد از زحمات شما

سلام

با تشکر از زحمات شما

پیشنهادات جنابعالی که پیرو پیشنهاد بنده ارائه شد خوب بوده! به هر حال در حال حاضر بهترین اقدامی که میشود انجام داد همین است. در مورد سایر قسمت های مسابقات هم خوب میشه که در مواقع غیر از زمان برگزاری مسابقات به نده واگذار شود.

در مورد توصیه ها هم به روی چشم حواسم هست.

پس منتظر غیرفعال کردن قسمت های نامبرده و اجرای سایر مباحث مطرح شده هستم.

در ضمن اگر ممکن است از مسئول مسابقات روزانه بخواهید به صورت روزانه و مستمر به تاپیک پیشنهادات،انتقادات و سوالات مسابقه روزانهمراجعه نماید و پاسخگوی کاربران عزیز باشد. فکر نمیکنم وقت زیادی را از ایشان بگیرد. این تاپیک رو ایجاد کردم تا کمی به بحث هایی که کاربران در تالار روابط عمومی و مسابقات و گفتگو مطرح میکنند نظم و دسته بندی بکنم. انشاالله در آینده برنامه های دیگری برای ایجاد تاپیک های دسته بندی شده خواهم داشت.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 7 شهریور 1391  2:12 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول doctor114

سلام:

لطفا هر چه سریع تر مدیری را برای جایگزینی با بنده انتخاب نمایئد . و خبرم کنید .  پیشنهاد بنده هم کاربر گرامی salmanjavan هست.

خدا نگه دار

مدیر و دوست گرامی جناب دکتر

ضمن سلام و عرض ادب حضور جنابعالی

زحمات ارزشمند شما و فعالیت صادقانه تان از دید هیچ کس پنهان نیست و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم. طی تماس های تلفنی متعددی که با هم داشتیم، شما باید با اخلاق و منش اینجانب تا حدودی آشنا شده باشید، بنده قصد بی ارزش کردن زحمات هیچ شخصی را نداشته و ندارم و اگر کم کاری مشاهده بنمایم، بر اساس مسئولیتی که بر عهده ام گذارده شده ، از هر نظر موظف به پیگیری همه جانبه آن هستم و دلیلی بر پنهان کاری و سخن گویی در ابهام ندارم.

ضمنا همانگونه که بارها گفته ام، مدیران ما پاداش،دستمزد و حقوق و مزایای خود را از خداوند بزرگ خواهند گرفت، بعبارتی کار و تلاش بی وقفه زمینی، اجر و پاداش آسمانی. با این حساب ملاک ارزیابی فعالیت آنها امور مادی نیست که با تعدادی هدایای مادی قابل قدردانی باشد. هدیه واقعی ما به شما عزیزان راسخونی، طلب موفقیت و بهروزی و سرافرازی شما نزد خداوند هستی بخش است و بس. اگر ملاک و معیارهای ارزیابی فعالیت تدوین شده و یا اگر در مراوداتمان سخن از قانون،وظیفه،کار،جایزه و هر نوع باید و نباید دیگر می شود، همگی جهت ایجاد نوعی نظم و بروکراسی است در رسیدن به هدفمان که تعالی همه جانبه خود و کشور عزیزمان ایران می باشد و فکر می کنم این هدف ارزش همه چیز را داشته باشد.

انتقادی که بنده به عملکرد شما دارم، عدم انتقادپذیری شماست که در مدت زمانی کوتاه شاهد برخورد شدید شما با پیشنهادات و انتقادات سایر مدیران و کاربران تالار بوده ایم. به نظر شما بهتر نیست با سعه صدر بیشتر به شنیدن حرف های دیگران بپردازید و بعد قضاوت کنید تا خدای ناکرده بعدا پشیمان نشوید. محاسن در وجود و شخصیت شما بی شمار است، اما مثل بنده و همه انسان های دیگر، کاستی هایی هم ممکن است باشد که البته من شاهد هیچ کاستی نبوده ام.

فضای کاری تالارها، یک فضای فعال،دوستانه،عاطفی توام با احترام متقابل است پس سعی کنیم حفظ این فضا، همیشه و همواره در راس دغدغه هایمان باشد.

ما همچنان به مدیریت عالمانه، صادقانه و فعال جنابعالی چشم امید داریم...

در انتها با سخنی از حضرت امیر المومنین(ع)، این نوشته را خاتمه می دهم:

امام علی (علیه السلام) در جایی با این مضمون می‌فرمایند: هیچکس به اندازه‌ای بزرگ نیست که  نسبت به نقد بی نیاز باشد و هیچکس به اندازه‌ای کوچک نیست که نسبت به نقد ناتوان باشد

با تشکر فراوان

سلام:

زحمتی نبوده است . وظیفه ای بود که خیلی دوستش داشته و دارم . شما آن زمان نبودید که مدیر قبلی 23 هفته از 34 هفته ی 2 فصل قبل را هنوز پاسخگویی نکرده وبد و مدیریت را به من سپردند در حالی که حدود 12،13 هفته هم از از فصل قبل گذشته بود . بنده هم گرفتار درسو دانشگاه و تدریس و ....!

به علت علاقه ام به این کارو این که خودم دارای مدرک مربیگری فوتبال هم هستم و این که این گروه کاربر مخلص و دوستداشتنی مان از بین نروند و پاتوقی داشته باشیم ، نقلی برای خودمان دعوت جناب راسخون را پذیرفتم . با همه ی این ها تا اینجا جلو آمدیم . از هفته ای 27 شرکت کننده به جایی رسیدیم به حول و قوه ی الهی و کمک دوستان ، که الان سه هفته است که حدود 155 شرکت کننده در هر هفته داریم .این ها در حالی است که علی رغم تاکیدات مکرر بنده ، شما مدیر ارشد انجمن ها حاضر نشدید بنر مارا در صفحه اول قرار دهید !!! چه اشکالی دارد ماسبقه ای که 34 هفته برگزار می شود و برگزاری هر هفته ی آن بدون تبلیغ در صفحه ی اول 160 کاربر را به انجمن ها می کشاند ، تبلیغ دائمی و ثابتی در صفحه اول داشته باشد ؟! این را شما باید دل بسوزانید نه من که دستم آنجا به جایی بنده نیست آقای مدیر ارشد !!! 34*160=5540 . آیا حدود 6000 شرکت کننده ، ارزش آن را ندارد ؟ هنوز جوایز پایانی فصل قبل مشخص نیست ! این فصل هم همینطور !!!! چه اشکالی داشت مثلا برای چنین مسابقه ای جوایزی ارزشمند وفوق العاده ارزشمند برای 20 نفر پایانی در نظر گرفته می شد و در بنری تبلیغی و ثابت نوشته می شد ؟! بار ها گفتم این کار صورت بگیرد به رکورد 250 نفر درر هر هفته خواهیم رسید . میگید نه ؟ انجام بدید تا ببینید . نمیخواید قوبل کنید . مشکل اینجاست برادر من . شما و مسئولین وقتی دیدی از 30 شرکت کننده رسیدیم به 150 نفر و من قول میدم با تبلیغ صفحه اول به 250 نفره م برسیم ، چرا جوایز هفتگی مارو بیشتر نکردید ؟! از بین 150 نفر فقط 3 نفر برنده خیلی کم نیست ؟این ها وظیفه ی کیست ؟

از همه این ها گذشته شما حتی نمیدانستید مشکل دیر شدن از کجا نشات میگیرد و دوبار پست زدید که زودتر بفرستیم !!! این درستشه آخه؟

در مورد وظیفه تون که در بالا اشاره کردید هم باید بگم مگر موتردی که بنده عرض کردم وظیفه ی شما نیست ؟ آخه اگر هم طبق گفته ی خودتان وظیفه ی نظارت بر انجمن و مدیران را دارید ، چرا یک بار به مدیران کپی پیستی خودتون تذکر ندادید که خودشون کپی پیست ور بزارن کنار تا کاربرانشونم اینن کارو نکنن ؟! قبلا با هم صحبت کردیم و باز هم جواب قانع کننده ای نداشتید . انجمن ها نباید فدای این کار بیهوده ی کپی پیست بشه . 40000 کاربر دارید که تو انجمن ها میان به گفته ی روابط عمومی . میشه به جرات گفت که 39900 تاشون فقط بلدن کپی پیست کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!! و خب راسخونم انگار نه انگار . نه تذکری نه چیزی . خب البته برا راسخون خوبه خب . امار بازدیدش میره بالا ، پست زدن در انجمن میره بالا و این نشانه ای از فعال بودن مدیر ارشدش میشه !!!!!!!!!!!!!!!

درم ورد انتقاد ناپذیری بنده ، اصلا موافق شما نیستم . پست انتقادات و پیشنهادات تالار های من بالای 100 پست دارن و همه هم جواب داده شده و ... ! برخوردی که شما میفرمائید با دو کاربر به نام های bivafa و hojat20 بوده . در مورد بی وفا باید بگم که جوابشون رو در تالار خودم دادم . همه میتونن برن بخونن و قضاوت کنن . در مورد آقا حجت هم خب ما همه جا گفتیم که کپی پیست قبول نیست ولی ایشون گوش نکرده بود . خب چطوره که شما در برابر قوانین مسئولید و وظیفه دارید از حق دفاع کنید ولی من نباید داشته باشم ؟! خب کاربرانی که 5 ، 6 پست تحلیلی هم زده بودند در ارجحیت بودند . اشتباه میکنم بگید اشتباهه . هرچند آقایی فوق العاده مودب هم هستند و خیلی زود هم از دل هم در آوردیم .

لحن شما در پستی که در جواب حجت دادید خیلی زننده بود . شما که میگید من وظیفه ی خودمو انجام ندادم برید در ماه قبل و دوماه قبل از آن ببینید که باز هم این مشکل وبد و من پست زدم و گفتم وقتی میفرستم نمیدونم رسیده یا نه و انتقاد کردم که راسخون باید خبر بده این چیز ها رو که مثلا ، اقا یا خانم مدیر ، میلت رسید . شما هم این کارو نکردید میل من هم که نرسیده یا به قول شما که حتما هم درسته !!!!!! ، نفرستادم ولی خب خبر می دادید دوست من !!!! چطور دلتون آمد حداقل سه کاربر تالار ورزش به حقشون نرسن !!!!!!!!!؟؟؟؟ این ها در راسخون جزء وظایف تعریف شده ی هیچ کس نیست ؟!؟! شما گفتید در روند ارزیابی بنده تاثیر میزاره ! خب بزاره دوست من !!!!!!!!!! هر چی میتونید این مورد را تاثیر بدید ولی اگر سر حرف خودتون هستید و دم ار قوانینی میزنید ، اگر میرانی که انتخاب می کنید اهل کپی پیست کردن باشند ، مطمئن باشید اولین کسی که به شدت با این مورد مخالفه و اعتراض میکنه ، بنده هستم .

در طول این مدت به جرات میتونم بگم نزاشتم که حتی یک امتیاز کاربران با بی عدالتی حقو  ناحق شود . مدتی هم هست که آقا سلمان کمک بزرگی به من کردند و ایشان هم خیلی حلال و حروم سرش میشه و رعایت میکنه . تا مهرماه به امید خدا نتایج اعلام میشهو بعد از ان خدا نگه دار همه ی شما .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 7 شهریور 1391  4:34 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول bivafa

نقل قول bivafa

سلام

اگر ممکن است در مورد تالارهای گفتگو و مسابقات گستره مدیریت بنده را به تمام تالار(به غیر از قسمت های مربوط به خودتون)گسترش بدید. 

الان در برخی قسمت ها با مشکل مواجه هستم و باز هم میبینم که متاسفانه برخی از کاربران در محل های نامناسبی پست میگذارند و یا پست های خلاف قوانین میگذارند. که حذف یا غیرفعال کردن آنها برای من مقدور نیست! 

ضمناً مثلاً الان تاپیکی برای انتفادات پیشنهادات سوالات مسابقه روزانه ایجاد کردم، در حالی که زیرتالار برای این کار در اینجا  وجود دارد که بنده قادر به مدیریت آن نیستم و مجبور شدم در صفحه اصلی خود تالار مسابقات این تاپیک را احداث کنم!

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر ویژه از زحمات و مشارکت صادقانه جنابعالی

مدیریت تالار های مسابقات و نتایج مسابقات در اختیار روابط عمومی است اما می توانیم آنها را در زمان هایی که مسابقه ای نداریم، غیر فعال نمائیم تا پستی در آنها ارسال نگردد.

اما مدیریت تالار انتقاد،سوال،پیشنهاد درباره مسابقات را می توانیم به شما واگذار کنیم.

تالار گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد را نیز غیر فعال می کنیم که بسیاری از زیر تالارهای  این تالار نیز غیر فعال هستند و آنها که فعال می باشند، تحت مدیریت واحد مربوطه می باشند که کنترل لازم را برآنها خواهد داشت.

در نهایت با توجه به حساسیت تالارهای تحت مدیریت جنابعالی، خواهشمند است در صورتی که هرگونه ابهامی در رابطه با پاسخگویی به سئوالات یا مدیریت تالار دارید با روابط عمومی مطرح نمائید و پاسخ دریافتی را ارائه کنید تا مشکل و سوء تفاهمی روی ندهد. ضمنا هر نوع ابراز نظر از سوی موسسه الزما باید با هماهنگی کامل روابط عمومی انجام شود.

با تشکر مجدد از زحمات شما

سلام

با تشکر از زحمات شما

پیشنهادات جنابعالی که پیرو پیشنهاد بنده ارائه شد خوب بوده! به هر حال در حال حاضر بهترین اقدامی که میشود انجام داد همین است. در مورد سایر قسمت های مسابقات هم خوب میشه که در مواقع غیر از زمان برگزاری مسابقات به نده واگذار شود.

در مورد توصیه ها هم به روی چشم حواسم هست.

پس منتظر غیرفعال کردن قسمت های نامبرده و اجرای سایر مباحث مطرح شده هستم.

در ضمن اگر ممکن است از مسئول مسابقات روزانه بخواهید به صورت روزانه و مستمر به تاپیک پیشنهادات،انتقادات و سوالات مسابقه روزانهمراجعه نماید و پاسخگوی کاربران عزیز باشد. فکر نمیکنم وقت زیادی را از ایشان بگیرد. این تاپیک رو ایجاد کردم تا کمی به بحث هایی که کاربران در تالار روابط عمومی و مسابقات و گفتگو مطرح میکنند نظم و دسته بندی بکنم. انشاالله در آینده برنامه های دیگری برای ایجاد تاپیک های دسته بندی شده خواهم داشت.

مدیر و دوست عزیز

ضمن سلام و عرض ادب و خسته نباشید

از زحمات جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را می نمائیم و از پیشنهادات و اقدامات شما استقبال می کنیم.

در مورد غیر فعالسازی تالار هایی که گفته شده بود، اشکال فنی وجود دارد که بمحض رفع، انجام خواهیم داد. سایر موارد نیز بررسی و اقدام می گردد.

با تشکر مجدد

چهارشنبه 8 شهریور 1391  7:48 AM
تشکرات از این پست
javid1000 bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

نقل قول aftab210

سلام سایت راسخون خبلب لاحاله برای من امکاناتشم عالیه ولی تنها یه مشکلی که داره اینه چرا همچی داره الا حذف مطلب متشکر میشم اگه

برسی بکنین

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

این امکان به جهت مسائل امنیتی وجود ندارد. فکر کنید کاربری بنا به دلایلی و پس از مدتی فعالیت اقدام به حذف همه پست های ارسالی خود بنماید. در صورتی که امتیاز آنها را دریافت داشته و از آنها در قسمت های مختلف سایت استفاده کرده ، بعضا کاربر برتر شده و ... . واحد نظارت روابط عمومی بر محتوای پست های ارسالی نظارت دارد و در صورت صلاحدید و مغایرت محتوا با معیارهای راسخون، اقدامات لازم را انجام خواهد داد. به عبارتی بررسی این موضوع از دوش کاربران برداشته شده است

با تشکر

سلام

ببخشید وارد این موضوع میشوم.دلایل شما کاملاً متین و صحیح میباشد. اما یادم است یکبار یکی از کاربران پیشنهاد خوبی در این زمینه داد که امیدوارم مورد مقبول شما نیز قرار گیرد :

پیشنهاد این بود که امکان حذف پست را تا چند دقیقه بعد از درج آن فعال کنید! مثلاً تا 5 دقیقه بعدش! یا حتی کمتر! تا یک دقیقه هم باشه بازم خوبه!! اینطوری اگه یه موقع کاربر بعد از ارسال پستش سریعاً متوجه اشکال و یا اشتباه و مشکلی شد میتواند با حذف آن جلوی اشتباهش را بگیرد.

مدیر گرامی،  سلام  و عرض ادب

پیشنهاد بسیار خوبی است. با واحد فنی مطرح خواهیم نمود تا در زمان افزودن امکانات انجمن ها، در نظر گرفته شود.

با تشکر

چهارشنبه 8 شهریور 1391  7:50 AM
تشکرات از این پست
farshon javid1000 bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114
سلام:

زحمتی نبوده است . وظیفه ای بود که خیلی دوستش داشته و دارم . شما آن زمان نبودید که مدیر قبلی 23 هفته از 34 هفته ی 2 فصل قبل را هنوز پاسخگویی نکرده وبد و مدیریت را به من سپردند در حالی که حدود 12،13 هفته هم از از فصل قبل گذشته بود . بنده هم گرفتار درسو دانشگاه و تدریس و ....!

به علت علاقه ام به این کارو این که خودم دارای مدرک مربیگری فوتبال هم هستم و این که این گروه کاربر مخلص و دوستداشتنی مان از بین نروند و پاتوقی داشته باشیم ، نقلی برای خودمان دعوت جناب راسخون را پذیرفتم . با همه ی این ها تا اینجا جلو آمدیم . از هفته ای 27 شرکت کننده به جایی رسیدیم به حول و قوه ی الهی و کمک دوستان ، که الان سه هفته است که حدود 155 شرکت کننده در هر هفته داریم .این ها در حالی است که علی رغم تاکیدات مکرر بنده ، شما مدیر ارشد انجمن ها حاضر نشدید بنر مارا در صفحه اول قرار دهید !!! چه اشکالی دارد ماسبقه ای که 34 هفته برگزار می شود و برگزاری هر هفته ی آن بدون تبلیغ در صفحه ی اول 160 کاربر را به انجمن ها می کشاند ، تبلیغ دائمی و ثابتی در صفحه اول داشته باشد ؟! این را شما باید دل بسوزانید نه من که دستم آنجا به جایی بنده نیست آقای مدیر ارشد !!! 34*160=5540 . آیا حدود 6000 شرکت کننده ، ارزش آن را ندارد ؟ هنوز جوایز پایانی فصل قبل مشخص نیست ! این فصل هم همینطور !!!! چه اشکالی داشت مثلا برای چنین مسابقه ای جوایزی ارزشمند وفوق العاده ارزشمند برای 20 نفر پایانی در نظر گرفته می شد و در بنری تبلیغی و ثابت نوشته می شد ؟! بار ها گفتم این کار صورت بگیرد به رکورد 250 نفر درر هر هفته خواهیم رسید . میگید نه ؟ انجام بدید تا ببینید . نمیخواید قوبل کنید . مشکل اینجاست برادر من . شما و مسئولین وقتی دیدی از 30 شرکت کننده رسیدیم به 150 نفر و من قول میدم با تبلیغ صفحه اول به 250 نفره م برسیم ، چرا جوایز هفتگی مارو بیشتر نکردید ؟! از بین 150 نفر فقط 3 نفر برنده خیلی کم نیست ؟این ها وظیفه ی کیست ؟

از همه این ها گذشته شما حتی نمیدانستید مشکل دیر شدن از کجا نشات میگیرد و دوبار پست زدید که زودتر بفرستیم !!! این درستشه آخه؟

در مورد وظیفه تون که در بالا اشاره کردید هم باید بگم مگر موتردی که بنده عرض کردم وظیفه ی شما نیست ؟ آخه اگر هم طبق گفته ی خودتان وظیفه ی نظارت بر انجمن و مدیران را دارید ، چرا یک بار به مدیران کپی پیستی خودتون تذکر ندادید که خودشون کپی پیست ور بزارن کنار تا کاربرانشونم اینن کارو نکنن ؟! قبلا با هم صحبت کردیم و باز هم جواب قانع کننده ای نداشتید . انجمن ها نباید فدای این کار بیهوده ی کپی پیست بشه . 40000 کاربر دارید که تو انجمن ها میان به گفته ی روابط عمومی . میشه به جرات گفت که 39900 تاشون فقط بلدن کپی پیست کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!! و خب راسخونم انگار نه انگار . نه تذکری نه چیزی . خب البته برا راسخون خوبه خب . امار بازدیدش میره بالا ، پست زدن در انجمن میره بالا و این نشانه ای از فعال بودن مدیر ارشدش میشه !!!!!!!!!!!!!!!

درم ورد انتقاد ناپذیری بنده ، اصلا موافق شما نیستم . پست انتقادات و پیشنهادات تالار های من بالای 100 پست دارن و همه هم جواب داده شده و ... ! برخوردی که شما میفرمائید با دو کاربر به نام های bivafa و hojat20 بوده . در مورد بی وفا باید بگم که جوابشون رو در تالار خودم دادم . همه میتونن برن بخونن و قضاوت کنن . در مورد آقا حجت هم خب ما همه جا گفتیم که کپی پیست قبول نیست ولی ایشون گوش نکرده بود . خب چطوره که شما در برابر قوانین مسئولید و وظیفه دارید از حق دفاع کنید ولی من نباید داشته باشم ؟! خب کاربرانی که 5 ، 6 پست تحلیلی هم زده بودند در ارجحیت بودند . اشتباه میکنم بگید اشتباهه . هرچند آقایی فوق العاده مودب هم هستند و خیلی زود هم از دل هم در آوردیم .

لحن شما در پستی که در جواب حجت دادید خیلی زننده بود . شما که میگید من وظیفه ی خودمو انجام ندادم برید در ماه قبل و دوماه قبل از آن ببینید که باز هم این مشکل وبد و من پست زدم و گفتم وقتی میفرستم نمیدونم رسیده یا نه و انتقاد کردم که راسخون باید خبر بده این چیز ها رو که مثلا ، اقا یا خانم مدیر ، میلت رسید . شما هم این کارو نکردید میل من هم که نرسیده یا به قول شما که حتما هم درسته !!!!!! ، نفرستادم ولی خب خبر می دادید دوست من !!!! چطور دلتون آمد حداقل سه کاربر تالار ورزش به حقشون نرسن !!!!!!!!!؟؟؟؟ این ها در راسخون جزء وظایف تعریف شده ی هیچ کس نیست ؟!؟! شما گفتید در روند ارزیابی بنده تاثیر میزاره ! خب بزاره دوست من !!!!!!!!!! هر چی میتونید این مورد را تاثیر بدید ولی اگر سر حرف خودتون هستید و دم ار قوانینی میزنید ، اگر میرانی که انتخاب می کنید اهل کپی پیست کردن باشند ، مطمئن باشید اولین کسی که به شدت با این مورد مخالفه و اعتراض میکنه ، بنده هستم .

در طول این مدت به جرات میتونم بگم نزاشتم که حتی یک امتیاز کاربران با بی عدالتی حقو  ناحق شود . مدتی هم هست که آقا سلمان کمک بزرگی به من کردند و ایشان هم خیلی حلال و حروم سرش میشه و رعایت میکنه . تا مهرماه به امید خدا نتایج اعلام میشهو بعد از ان خدا نگه دار همه ی شما .
سپاس

مدیر و دوست گرامی

ضمن سلام و عرض ادب حضور جنابعالی

به شما حق می دهم، شما از دید یک کاربر به مسائل نگاه می کنید و مسلما نمی توانید محدودیت ها و قوانین کاری موسسه را با طرح ها و نظرات خود در هم آمیزید و طرح دهید.

-البته که قرار دادن تبلیغات یک صفحه بطور ثابت در صفحه اصلی آمار بازدید را بالا می برد، اما اگر قوانین موسسه بگذارد!

-البته که اعطای جوایز نفیس و در تعداد بالا باعث افزایش کیفیت و کمیت برنامه ها و طرح ها و مسابقات می شود که به نظر من حق شرکت کنندگان هم هست، اما اگر محدودیت ها و قوانین موسسه بگذارد!

-البته که ارسال پست های کپی پیست مطلوب نمی باشد، اما آیا همه کاربران انجمن ها باید نویسنده، مولف و نگارنده هر مطلب ارسالی باشند. آیا در همه تالار های دیگر، همه کاربران مولف هستند؟ مطالب کپی برداری شده نیز به نوعی می تواند مفید و مورد استفاده واقع شود، تنها نباید از نظم و قاعده خارج شده و بهانه ای برای کسب امتیاز و خروج تالار ها از حالت پویا و فعال قرار گیرد که  مطابق با قوانین وضع شده برای ارزیابی کاربران و مدیران و قوانین فعالیت در انجمن ها، این کار منع شده و با آن برخورد می گردد. البته با امکانات جدید سایت، دست مدیریت در برخورد و ساماندهی این گونه پست ها باز خواهد شد.

-از اظهار نظر جنابعالی در مورد راسخون بسیار ممنونم. شما از یک طرف ارسال پست های کپی پیست را منع و عملی بی ارزش می دانید و سپس می فرمائید این پست ها آمار بازدید سایت را بالا می برد. قضاوت در مورد راسخون را به راسخونی های عزیز واگذارمی کنم، آنها هستند که می توانند به حق در مورد فعالیت ها و زحمات صادقانه انجام گرفته در پس زمینه راسخون که همگی در پرتال راسخون تجلی می یابد، نظر دهند. اهداف و آرمان های راسخون بسیار متعالی و والاتر از آن است که بالا بردن آمار بازدید و تعداد پست ارسالی هدف اصلی  آن را تشکیل دهد.

به هر جهت در آنچه اینجانب و مسئول محترم روابط عمومی گفته ایم، هیچ قصد اهانت و کم ارزش نمودن فعالیت شما وجد نداشته است. دوستان می توانند با توجه به شناختی که از ما دارند در این رابطه قضاوت نمایند. با این وجو شما آزادید که هر طور مایلید فکر کنید اما در مورد هر نوع اظهار نظر در این فضا، شرعا مسئول هستید و پاسخگو در درگاه باریتعالی.

در نهایت همواره تلاش اینجانب و مدیر محترم روابط عمومی و مسئولین، بر بها دادن به کاربرانی بوده است که سرمایه واقعی راسخون هستند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نشده است.البته شاید در مواردی می شد بهتر عمل کرد، اما محدودیت ها و قوانین در نظر گرفته شده و مهم این است که حداکثر همت و تلاش در برابر فعالیت ارزشمند کاربران گذاشته شده است.

اینجانب نیز وظایف تعریف شده ای دارم که موظف به انجام آنها به نحو احسن می باشم و مسلما مسئولین بر روال انجام آنها نظارت دارند. فکر می کنم اینکه وظایف بنده چیست و چه کاری را انجام داده و چه کاری را انجام نداده ام و چه شرح وظایفی دارم  مورد ارزیابی مداوم مسئولین قرار دارد.

ضمنا با ارج نهادن به همه زحمات ارزشمند،عالمانه،آگاهانه و صادقانه شما، در صورت عدم تمایل به ادامه راه با راسخون، می توانید درخواست خود را به ایمیل انجمن ها ارسال دارید تا مورد بررسی و اعلام نتیجه قرار گیرد.فعالیت در راسخون، فعالیتی ارزشی است و معنوی که مادیات در آن نقشی ندارد، ما به غیر از زحمت  و ازدیاد مشغله برای شما چیزی نداشته ایم، اگر دیگر خواهان قبول زحمت نیستید، اشکال از جانب ماست که در زحمت تراشی زیاده روی کرده ایم...

با تشکر

چهارشنبه 8 شهریور 1391  8:32 AM
تشکرات از این پست
javid1000 farshon architect0811 varasteh
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام خدمت آقای نجاران مسئول انجمن ها(درست  گفتم آقای نجاران هستین دیگه)

از شما یه درخواست داشتم. میشه خبرهای  مربوط به بازیگران و فیلم ها در تالار هنر هفتم درج بشه و در تالار شخصیت ها علمی وهنری درج نشه.

باتشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

چهارشنبه 8 شهریور 1391  2:11 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم انجمنها:

باسلام واحترام

لطفا" یک سری به لینک زیربزنیداصلا" دکمه پاسخ ، نقل قول، تشکر، ویرایش وجودندارد.ممنون میشم:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/636127/page1/

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 9 شهریور 1391  8:07 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مسئولین محترم راسخون

درموردنظرسنجی اخیرسایت درموردعضویت ممکنه فردی  ازچهارسال بیشتردرسایت فعالیت داشته لطفا"اصلاح فرمائید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 9 شهریور 1391  8:19 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بتشکرامسئولین محترم سایت

لطا" لینکی ازبرترین وبلاهای راسخون ویاپستی دراین رابطه درتالاروبلاگهای راسخون گذاشته شودچون ازآذرماه 90 بروزرسانی نشده است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 9 شهریور 1391  9:57 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول reza_rasekhekhoon

با سلام خدمت آقای نجاران مسئول انجمن ها(درست  گفتم آقای نجاران هستین دیگه)

از شما یه درخواست داشتم. میشه خبرهای  مربوط به بازیگران و فیلم ها در تالار هنر هفتم درج بشه و در تالار شخصیت ها علمی وهنری درج نشه.

باتشکر

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

در صورت صلاحدید جنابعالی، اطلاع رسانی لازم انجام دهید تا مطابق با این روش عمل شود.

با تشکر

پنج شنبه 9 شهریور 1391  10:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم انجمنها:

باسلام واحترام

لطفا" یک سری به لینک زیربزنیداصلا" دکمه پاسخ ، نقل قول، تشکر، ویرایش وجودندارد.ممنون میشم:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/636127/page1/

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

احتمالا شما از سیستم خارج شده اید(signout) چرا که با بررسی انجام شده، موردی که شما متذکر شده اید رویت نشده است.

همانطور که می دانید در صورتی که از سیستم خارج شده باشید، کلید های ذکر شده، نمایش داده نخواهند شد. پس ورود خود به سیستم(signin یا login)  را در چنین مواردی بررسی نمائید.

با تشکر

پنج شنبه 9 شهریور 1391  10:49 AM
تشکرات از این پست
farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مسئولین محترم راسخون

درموردنظرسنجی اخیرسایت درموردعضویت ممکنه فردی  ازچهارسال بیشتردرسایت فعالیت داشته لطفا"اصلاح فرمائید.باتشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در ابتدا باید ذکر کنیم که در نظر سنجی از کلمه "حدود" استفاده شده که به معنی "بیش از" نمی باشد.

ضمنا کاربر گرامی iman_karbala و خود جنابعالی از جمله کاربرانی هستید که حدود 4 سال است، راسخونی هستید.

با تشکر

پنج شنبه 9 شهریور 1391  10:56 AM
تشکرات از این پست
farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

بتشکرامسئولین محترم سایت

لطا" لینکی ازبرترین وبلاهای راسخون ویاپستی دراین رابطه درتالاروبلاگهای راسخون گذاشته شودچون ازآذرماه 90 بروزرسانی نشده است.

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

درخواست بجایی است. تالار مذکور فاقد مدیر فعال می باشد و بدین جهت روال بروزرسانی و مدیریتی آن با ضعف روبرو است.

در حال حاضر شما با استفاده از لینک زیر می توانید لیست وبلاگ های برتر و پربیننده را مشاهده نمائید.

http://www.rasekhoon.net/user/weblog

با تشکر

پنج شنبه 9 شهریور 1391  10:59 AM
تشکرات از این پست
farshon ali_81
دسترسی سریع به انجمن ها