0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول bivafa

سلام

اگر ممکن است در مورد تالارهای گفتگو و مسابقات گستره مدیریت بنده را به تمام تالار(به غیر از قسمت های مربوط به خودتون)گسترش بدید. 

الان در برخی قسمت ها با مشکل مواجه هستم و باز هم میبینم که متاسفانه برخی از کاربران در محل های نامناسبی پست میگذارند و یا پست های خلاف قوانین میگذارند. که حذف یا غیرفعال کردن آنها برای من مقدور نیست! 

ضمناً مثلاً الان تاپیکی برای انتفادات پیشنهادات سوالات مسابقه روزانه ایجاد کردم، در حالی که زیرتالار برای این کار در اینجا  وجود دارد که بنده قادر به مدیریت آن نیستم و مجبور شدم در صفحه اصلی خود تالار مسابقات این تاپیک را احداث کنم!

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر ویژه از زحمات و مشارکت صادقانه جنابعالی

مدیریت تالار های مسابقات و نتایج مسابقات در اختیار روابط عمومی است اما می توانیم آنها را در زمان هایی که مسابقه ای نداریم، غیر فعال نمائیم تا پستی در آنها ارسال نگردد.

اما مدیریت تالار انتقاد،سوال،پیشنهاد درباره مسابقات را می توانیم به شما واگذار کنیم.

تالار گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد را نیز غیر فعال می کنیم که بسیاری از زیر تالارهای  این تالار نیز غیر فعال هستند و آنها که فعال می باشند، تحت مدیریت واحد مربوطه می باشند که کنترل لازم را برآنها خواهد داشت.

در نهایت با توجه به حساسیت تالارهای تحت مدیریت جنابعالی، خواهشمند است در صورتی که هرگونه ابهامی در رابطه با پاسخگویی به سئوالات یا مدیریت تالار دارید با روابط عمومی مطرح نمائید و پاسخ دریافتی را ارائه کنید تا مشکل و سوء تفاهمی روی ندهد. ضمنا هر نوع ابراز نظر از سوی موسسه الزما باید با هماهنگی کامل روابط عمومی انجام شود.

با تشکر مجدد از زحمات شما

دوشنبه 6 شهریور 1391  2:02 PM
تشکرات از این پست
bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

الحمدالله مشکل فنی سایت موقتا" رفع شد(تالارطنز)ولی من چندبارخدمتتون عرض کردم الان یه کاربرتازه واردکه اقدام به زدن پست تکراری شده بودوسیستم اشتباها"تعداد103پست تکراری برای نامبرده بانام کاربریfffdddثبت نموده که من ازنظرشرعی نمی دانم موسسه باایشان چه طور روبروخواهدشدالبته من پستهای تکراریشوحذف نمودم حال خوددانید.امیدوارم منظورم رامتوجه شده باشید.مثل لینک سئوال من ازشمابشرح ذیل:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/577191/page21

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 6 شهریور 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

لطفا هر چه سریع تر مدیری را برای جایگزینی با بنده انتخاب نمایئد . و خبرم کنید .  پیشنهاد بنده هم کاربر گرامی salmanjavan هست.

خدا نگه دار

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 6 شهریور 1391  4:25 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon architect0811 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول doctor114

سلام و وقت بخیر جناب دکتر، مدیر کنه کار و قدیمی راسخون.

همه کاربران راسخونی  شاهد فعالیت و تلاش شما بوده اند و هستند و خدا را شکر اینقدر بصیرت دارند که خوب را از بد تشخیص دهند، در رابطه با مسئولین روابطی این مطلب جای خود دارد.

با همت و تلاش شما تالار ورزش به اینجا رسده، پس چطور راضی به رها کردن آن بخاطر یک سوء تفاهم یا سوء برداشت شده اید؟

مشکل ارسال نشدن برخی ایمیل ها به مقصد، فقط برای شما اتفاق نمی افتد، بنده این مورد را چندین بار دیده ام. و حتی اگر این ایمیل از طرف شما ارسال نشده باشد (که اینطور نیست) کسی شما را متهم به کم کاری نمی کند. وجود شما برای خیلی ها از جمله خود بنده افتخاری است که باعث دلگرمی بنده و سایر دوستان هم میشود. 

انشاالله با تلاش و همت همچون همیشه، شاهد حضور گرمتان در محیط انجمن ها باشیم.

من الله توفیق.

دوشنبه 6 شهریور 1391  6:02 PM
تشکرات از این پست
architect0811 salmanjavan ravabet_rasekhoon farshon doctor114
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول doctor114

سلام:

لطفا هر چه سریع تر مدیری را برای جایگزینی با بنده انتخاب نمایئد . و خبرم کنید .  پیشنهاد بنده هم کاربر گرامی salmanjavan هست.

خدا نگه دار

سلام مدیر محترم

کجا میرید به این زودی

من تازه با شما و تالارتون آشنا شدم تورو خدا با دل ما کاربرا بازی نکنید یه بلایی سر خودمون میاریمااااااااا

salmanjavan هم قراره به زودی مدیر یه تالار تازه احداث بشن فعلا به فکر زیر تالارهاش هستن

خلاصه اینکه ما خیلی خیلی دوستون داریم و نمیذاریم به این زودی از راسخون برید

خواهش میکنم پیش ما راسخونی ها بمونید

وگرنه این شکلی میشیم             

دوشنبه 6 شهریور 1391  7:47 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 qodrat ravabet_rasekhoon farshon doctor114
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول ravabet_rasekhoon

آیا امکان دارد در تالار گفتگو، زیر تالارهای :

1- گفتگوی در باب راسخون

2- گفتگوی متفرقه  (اقتصادی- اجتماعی - دینی سیاسی ....)

3- گفتگو برای سرگرمی

4- مطالب بروز، مناسبتی و قابل بحث

از آنجا که نظر مسئولین محترم روابط عمومی برای بنده با ارزش است، لطفا نظرات و سلایق خود را هم اعمال بفرمائید.

با تشکر فراوان

مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام و عرض پوزش از تاخیر در پاسخگویی

همانگونه که فرمودید مشغلات زیاد کاری باعث بروز این تاخیرات شده است که امیدوارم دیگر کمتر شاهد رخداد آنها باشیم.

-در مورد پرش نشانگر موضوع را به واحد فنی ارجاع داده ایم اما در مواردی این مشکل بروز نمی کند و در برخی موارد دیگر مثل پستهای ارسالی توسط شما وجود دارد. به هر جهت دوباره موضوع را بررسی خواهیم نمود.

-در رابطه با گزینه انتقال تاپیک ها بین تالارها، موضوع را به واحد فنی ارجاع داده ایم اما به جهت اولویت بندی این واحد برای رفع اشکالات فنی و تثبیت سایت، رسیدگی به پیشنهادات به آینده نزدیک موکول شده است. امیدوارم بزودی بتوانیم به این پیشنهادات جامعه عمل بپوشانیم.

-در مورد تاسیس زیر تالار ها مشکل خاصی وجود ندارد اما با توجه به مورد قبل و احتمال وجود تاخیر در افزوده شدن امکان انتقال تاپیک ها، آیا هنوز تمایلی به ایجاد این زیر تالار ها دارید یا می خواهید همزمان با ایجاد مکان انتقال تاپیک ها، آنها را ایجاد نمائید.

-در رابطه با تاپیک های ویژه موجود در تالار گفتگوی آزاد، این تاپیک ها بسیار مورد علاقه و توجه مسئولین روابط عمومی هستند و چه بسا بسیاری از قوانین تدوین شده(مثلا برای کاربران و مدیران برتر) و سایر قوانین و برنامه های آتی از این تاپیک ها الهام بگیرند. اما بعضا و در پاره ای از موارد، مشغلات کاری، تاخیراتی در حضور مداوم و مستمر و پاسخگویی مسئولین در این تاپیک ها ایجاد می نماید که امیدواریم بزودی این تاخیرات به حداقل برسد. اما یادآوری و تذکرات بجای شما را می پسندیم و از آن استقبال می کنیم و از شما و همه کاربران شرکت کننده در این مباحث تشکر و قدردانی می نمائیم.

با تشکر فراوان

سلام و تشکر فراوان

بند 4 را جدید اضافه کردم.  هر موقع آینده نزدیک رسید، در صورت موافقت آنرا هم بعنوان یک زیر تالار اضافه فرمائید.

انشالله نیازبه تکرار موضوع نباشد. اما اگر طی یکی دو هفته آینده این تغییرات صورت نگرفت، جهت یادآوری مجددا اشاره ایی به آن خواهم داشت.

از بابت پیگیری تاپیک های ویژه ویژه و اهداء امتیازات کاربران در کوتاه ترین زمان ممکن، بسیار تشکر می کنم.

موفق و راسخونی باشید.

دوشنبه 6 شهریور 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa ravabet_rasekhoon farshon
aftab210
aftab210
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 423

سلام سایت راسخون خبلب لاحاله برای من امکاناتشم عالیه ولی تنها یه مشکلی که داره اینه چرا همچی داره الا حذف مطلب متشکر میشم اگه

برسی بکنین

وقتی می بینم زائرا دارن می رن به کربلا
یه آه سردی می کشم فقط می گم: من چی خدا؟

سه شنبه 7 شهریور 1391  12:27 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول doctor114

سلام:

خدا نگه دار

سلام

هرچند که گفته اید به روابط عمومی سر نمی زنم ولی این بار یک سری بزنید

ضمنا فکر کردید!!!  مدیر خودتانید و بس

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 7 شهریور 1391  2:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811 nikbakht88 doctor114
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها

این هفته در بخش تبلیغات سایت خبری از صندلی داغ نبود..! اگر ممکنه دوباره آن را بگذارید.

مؤید باشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 7 شهریور 1391  5:18 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

سلام:

لطفا هر چه سریع تر مدیری را برای جایگزینی با بنده انتخاب نمایئد . و خبرم کنید . پیشنهاد بنده هم کاربر گرامی salmanjavan هست.

خدا نگه دار

مدیرگرامی:
وجودشماقوت قلبی ست واسه ما زودتصمیم نگیرید.به راسخون هم حق بدهیدمشکلات فنی هنوزم وجودداردونبایدآنرابه حساب فیزیکی افراد قراردهیدامیدوارم عاقلانه ترتصمیم بگیرید.منتظرحضورگرم شمادرهمه تالارهاهستیم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 7 شهریور 1391  8:23 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811 doctor114
farshon
farshon
کاربر طلایی1

باسلام

درقسمت مسابقات روزانه امروز7/6/91لطفا"تاریخ انقضاء سئوال رواصلاح نماییدچون سیستم اجازه پاسخ گویی نمی دهد.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 7 شهریور 1391  8:34 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام:

خدا نگه دار

مدیر و دوست گرامی جناب دکتر

ضمن سلام و عرض ادب حضور جنابعالی

زحمات ارزشمند شما و فعالیت صادقانه تان از دید هیچ کس پنهان نیست و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم. طی تماس های تلفنی متعددی که با هم داشتیم، شما باید با اخلاق و منش اینجانب تا حدودی آشنا شده باشید، بنده قصد بی ارزش کردن زحمات هیچ شخصی را نداشته و ندارم و اگر کم کاری مشاهده بنمایم، بر اساس مسئولیتی که بر عهده ام گذارده شده ، از هر نظر موظف به پیگیری همه جانبه آن هستم و دلیلی بر پنهان کاری و سخن گویی در ابهام ندارم.

ضمنا همانگونه که بارها گفته ام، مدیران ما پاداش،دستمزد و حقوق و مزایای خود را از خداوند بزرگ خواهند گرفت، بعبارتی کار و تلاش بی وقفه زمینی، اجر و پاداش آسمانی. با این حساب ملاک ارزیابی فعالیت آنها امور مادی نیست که با تعدادی هدایای مادی قابل قدردانی باشد. هدیه واقعی ما به شما عزیزان راسخونی، طلب موفقیت و بهروزی و سرافرازی شما نزد خداوند هستی بخش است و بس. اگر ملاک و معیارهای ارزیابی فعالیت تدوین شده و یا اگر در مراوداتمان سخن از قانون،وظیفه،کار،جایزه و هر نوع باید و نباید دیگر می شود، همگی جهت ایجاد نوعی نظم و بروکراسی است در رسیدن به هدفمان که تعالی همه جانبه خود و کشور عزیزمان ایران می باشد و فکر می کنم این هدف ارزش همه چیز را داشته باشد.

انتقادی که بنده به عملکرد شما دارم، عدم انتقادپذیری شماست که در مدت زمانی کوتاه شاهد برخورد شدید شما با پیشنهادات و انتقادات سایر مدیران و کاربران تالار بوده ایم. به نظر شما بهتر نیست با سعه صدر بیشتر به شنیدن حرف های دیگران بپردازید و بعد قضاوت کنید تا خدای ناکرده بعدا پشیمان نشوید. محاسن در وجود و شخصیت شما بی شمار است، اما مثل بنده و همه انسان های دیگر، کاستی هایی هم ممکن است باشد که البته من شاهد هیچ کاستی نبوده ام.

فضای کاری تالارها، یک فضای فعال،دوستانه،عاطفی توام با احترام متقابل است پس سعی کنیم حفظ این فضا، همیشه و همواره در راس دغدغه هایمان باشد.

ما همچنان به مدیریت عالمانه، صادقانه و فعال جنابعالی چشم امید داریم...

در انتها با سخنی از حضرت امیر المومنین(ع)، این نوشته را خاتمه می دهم:

امام علی (علیه السلام) در جایی با این مضمون می‌فرمایند: هیچکس به اندازه‌ای بزرگ نیست که  نسبت به نقد بی نیاز باشد و هیچکس به اندازه‌ای کوچک نیست که نسبت به نقد ناتوان باشد

با تشکر فراوان

سه شنبه 7 شهریور 1391  8:35 AM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 nikbakht88 doctor114 salmanjavan qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول aftab210

سلام سایت راسخون خبلب لاحاله برای من امکاناتشم عالیه ولی تنها یه مشکلی که داره اینه چرا همچی داره الا حذف مطلب متشکر میشم اگه

برسی بکنین

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

این امکان به جهت مسائل امنیتی وجود ندارد. فکر کنید کاربری بنا به دلایلی و پس از مدتی فعالیت اقدام به حذف همه پست های ارسالی خود بنماید. در صورتی که امتیاز آنها را دریافت داشته و از آنها در قسمت های مختلف سایت استفاده کرده ، بعضا کاربر برتر شده و ... . واحد نظارت روابط عمومی بر محتوای پست های ارسالی نظارت دارد و در صورت صلاحدید و مغایرت محتوا با معیارهای راسخون، اقدامات لازم را انجام خواهد داد. به عبارتی بررسی این موضوع از دوش کاربران برداشته شده است

با تشکر

سه شنبه 7 شهریور 1391  8:45 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

سلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها

این هفته در بخش تبلیغات سایت خبری از صندلی داغ نبود..! اگر ممکنه دوباره آن را بگذارید.

مؤید باشید.

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به عدم معرفی میهمان جدید توسط  میهمان قبلی، تبلیغات حذف شده بود که با پیگیری های انجام شده و معرفی میهمان جدید و ایجاد تاپیک مربوطه توسط جنابعالی، اقدام به ارسال تبلیغات به واحد مربوطه شد که بزودی انجام می گردد.

با تشکر از زحمات شما

سه شنبه 7 شهریور 1391  8:50 AM
تشکرات از این پست
farshon qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام

الحمدالله مشکل فنی سایت موقتا" رفع شد(تالارطنز)ولی من چندبارخدمتتون عرض کردم الان یه کاربرتازه واردکه اقدام به زدن پست تکراری شده بودوسیستم اشتباها"تعداد103پست تکراری برای نامبرده بانام کاربریfffdddثبت نموده که من ازنظرشرعی نمی دانم موسسه باایشان چه طور روبروخواهدشدالبته من پستهای تکراریشوحذف نمودم حال خوددانید.امیدوارم منظورم رامتوجه شده باشید.مثل لینک سئوال من ازشمابشرح ذیل:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/577191/page21

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

نام کاربری ایشان فعلا مسدود گردید تا پیگیری و تذکرات لازم داده شود. ضمنا واحد نظارت روابط عمومی در حال بررسی یا حذف محتوای ارسالی می باشد.

ضمنا با مذاکراتی که با واحد فنی انجام شده است، دخالت مشکلات فنی در این موضوع(ارسال تکراری صدها پست) منتفی است.

با تشکر

سه شنبه 7 شهریور 1391  8:56 AM
تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها