0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

سلام

باتوجه به اینکه بنده به تازگی مدیر تالار شده ام لذا اگر زحمتی نیست آواتار بنده را هم طراحی بفرمایید.

با تشکر فراوان

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 9 خرداد 1391  11:27 PM
تشکرات از این پست
bivafa doctor114 nikbakht88 aftab210 abd313 siryahya ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها

بنده امروز با مدتی گشت و گذار در تالار های راسخون و با انجام فعالیت به یه نتیجه مهم رسیدم.این که در انجمن راسخون تالاری به نام کودک و نوجوان وجود نداره و واقعا جای چنین بخشی خالیه.ضمن اینکه در بیشتر سایت های فرهنگی چنین بخشی مشاهده می شود.فقط یه قسمت دیدم به نام فسقلی ها که خیلی کودکانه و بچگانه بود.

خود این تالار هم میتونه شامل بخش های مختلفی از جمله:ادبی، هنری، کتاب و کتابخوانی، سرگرمی، روان شناسی نوجوانی، مطالب و عکس های جالب و خنده دار، علمی، آموزشی، داستانی، تصویری(دانلود انیمیشن و...) باشه.

خودم هم که در این دوره هستم میتونم فعالیت خوبی در این زمینه داشته باشم.حالا تصمیم اصلی با شماست.

اما توجه داشته باشید که راسخون هم به یک بخش کودک و نوجوان نیاز داره.

با تشکر فراوان از شما

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:59 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 aftab210 abd313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول qolameali

سلام

باتوجه به اینکه بنده به تازگی مدیر تالار شده ام لذا اگر زحمتی نیست آواتار بنده را هم طراحی بفرمایید.

با تشکر فراوان

مدیر گرامی

با سلام و عرض تبریک

آواتار اختصاصی جنابعالی طراحی و آپلود گردید.

با تشکر

چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:03 AM
تشکرات از این پست
aftab210 abd313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

بنده امروز با مدتی گشت و گذار در تالار های راسخون و با انجام فعالیت به یه نتیجه مهم رسیدم.این که در انجمن راسخون تالاری به نام کودک و نوجوان وجود نداره و واقعا جای چنین بخشی خالیه.ضمن اینکه در بیشتر سایت های فرهنگی چنین بخشی مشاهده می شود.فقط یه قسمت دیدم به نام فسقلی ها که خیلی کودکانه و بچگانه بود.

خود این تالار هم میتونه شامل بخش های مختلفی از جمله:ادبی، هنری، کتاب و کتابخوانی، سرگرمی، روان شناسی نوجوانی، مطالب و عکس های جالب و خنده دار، علمی، آموزشی، داستانی، تصویری(دانلود انیمیشن و...) باشه.

خودم هم که در این دوره هستم میتونم فعالیت خوبی در این زمینه داشته باشم.حالا تصمیم اصلی با شماست.

با تشکر فراوان از شما

کاربر گرامی

با سلام و عرض ادب

ضمن تشکر و قدردانی بایت حضور و مشارکت فعال شما در سایت راسخون، پیشنهاد جنابعالی دریافت و در حال بررسی است. نتیجه متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

ضمنا امیدوارم در امتحان امروزتان موفق باشید.

خدا نگهدار

چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:06 AM
تشکرات از این پست
aliasghar313 abd313
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

با سلام خدمت مسئول واحد انجمن ها

چند نکته را می خواستم خدمتتان عرض کنم :

1. در تالار پاتوق راسخونی ها قسمت انتقادات و پیشنهادات بعضی از موارد هستند که مربوط به شما می شوند. لطفا بررسی بفرمایید.

2. در بعضی اوقات در تالار پاتوق راسخونی ها گزینه ی " نقل قول " را که می زنیم از محیط کاربری خارج می شویم.

3. سرعت سایت نمی دانم در همه ی تالارها کم هست یا اینکه فقط در تالار پاتوق راسخونی ها سرعت کم هستش.

4. در قسمتی که می خواهیم مطلب درج کنیم  عبارت " کاربر گرامی در این تالار تمامی تاپیک ها توسط مدیر تالار تایید خواهد شد.  " را مشاهده می کنیم.این عبارت برای چیست؟در صورتی که تمام پست ها بعد از اینکه گزینه ارسال زده می شود قابل مشاهده است.

5. نظر شما درمورد برگزاری صندلی داغ برای مدیران تالارها چیست؟

ببخشید مطلب یه کمی طولانی شد.

چهارشنبه 10 خرداد 1391  2:07 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala aftab210 abd313
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

مطلبم دو بار ثبت شد این را حذف بفرمایید.

چهارشنبه 10 خرداد 1391  2:07 PM
تشکرات از این پست
abd313
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول qolameali

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار رامی با توجه به ابزارات مدیرت تالار خود شما میتوانید پست دلخواه را انتخاب و آن را حذف یا غیر فعال نمایید .

چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:38 PM
تشکرات از این پست
qolameali aftab210 abd313
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول iman_karbala

نقل قول qolameali

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار رامی با توجه به ابزارات مدیرت تالار خود شما میتوانید پست دلخواه را انتخاب و آن را حذف یا غیر فعال نمایید .

با سلام خدمت مدیر محترم روابط عمومی

قصد دخالت نداشتم اما فکر میکنم منظور مدیر گرامی از اینکه مطلبش دوبار ثبت شد ،در همین تاپیک است.  تا جایی که من میدانم و میبینم به غیر از تاپیک ها و پست های مربوط به تالار تحت مدیریت هر مدیر، امکان حذف و غیرفعال کردن در سایر تالارها وجود نداره!( به غیر از خود شما که این امکان را برای تمامی تالارها دارید)

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 11 خرداد 1391  12:31 AM
تشکرات از این پست
qolameali doctor114 aftab210 abd313
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول iman_karbala

با سلام و تشکر

.........................

سلام

پست هایی که در تالار تحت مدیریت بنده است امکان حذف و غیر فعال نمودن را دارد ولی در این تالار برای بنده چنین امکانی وجود ندارد.

با سپاس

پنج شنبه 11 خرداد 1391  12:39 AM
تشکرات از این پست
abd313
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول aliasghar313

با تشکر فراوان از شما

با سلام خدمت دوست تازه واردمون :

دوست من : نکته ی اشتباهی در امضای شما دیده می شود و آن هم این که شما از ترکیب ادبی " بر علیه" استفاده کرده اید و این از لحاظ ادبی نادرست است .

باید آن را به " علیه " تغییر دهید . زیرا خود کلمه ی علیه یعنی بر ضد . حال وقتی مینویسیم بر علیه انگار نوشته ایم بر بر ضد !!!! قصد دخالت نداشتم . بنده را ببخشید . اما اصلاح آن به زیبائی امضای شما خواهد افزود.

سپاس از شما .

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 12 خرداد 1391  6:42 AM
تشکرات از این پست
bivafa abd313
QuranGate
QuranGate
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 65

سلام و عرض ادب و خسته نباشید.

از این که بنده رابرای مدیریت تالار استان فارس قابل دانستید سپاسگذارم . اما متاسفانه باید عنوان کنم که فکر نمیکنم این توفیق حاصل گردد . بنده دبیری هستم که قصد شرکت در کارشناسی ارشد را دارم و هر از گاهی به راسخون سر میزنم و توفیق مدیریت بر تالار های راسخون را فعلا ندارم . انشاءالله در زیر سایه ی آقا امام زمان ، اگر فرصت مناسبی پیش آمدم حتما اقدام میکنم . در کنار مدیر فرهیحته ای چون شما کار کردن باعث افتخار است .

متشکرم

خاک شیراز که سر منزل عشق است و امید

قبله ی مردم صاحب دل و صاحب نظر است

جمعه 12 خرداد 1391  11:09 AM
تشکرات از این پست
abd313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول QuranGate

سلام و عرض ادب و خسته نباشید.

از این که بنده رابرای مدیریت تالار استان فارس قابل دانستید سپاسگذارم . اما متاسفانه باید عنوان کنم که فکر نمیکنم این توفیق حاصل گردد . بنده دبیری هستم که قصد شرکت در کارشناسی ارشد را دارم و هر از گاهی به راسخون سر میزنم و توفیق مدیریت بر تالار های راسخون را فعلا ندارم . انشاءالله در زیر سایه ی آقا امام زمان ، اگر فرصت مناسبی پیش آمدم حتما اقدام میکنم . در کنار مدیر فرهیحته ای چون شما کار کردن باعث افتخار است .

متشکرم

دوست عزیز و کاربر گرامی

با سلام و عرض ادب و تشکر از حسن نظر جنابعالی

امیدوارم در کلیه مراحل زندگیتان از جمله کنکور کارشناسی ارشد موفق و سرافراز باشید. با توجه به حسن توجه و دقت جنابعالی احساس کردیم بتوانیم در این تالار از مدیریت شما استفاده نمائیم و تالاری پویا تر داشته باشیم. به هر جهت موفقیت کاربران راسخون، موفقیت راسخون است.

امیدوارم در آینده بتوانیم از توانایی های جنابعالی بهره بگیریم.

در پناه حق موفق باشید.

شنبه 13 خرداد 1391  7:51 AM
تشکرات از این پست
abd313
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

باسلام و عرض خسته نباشید

اگه میشه یه خبری بهم بدید که با ایجاد تالار کودک و نوجوان و یا نوجوان موافقید و یا مخالف؟؟؟

خیلی مشتاقم برای ایجاد و فعالیت  در چنین تالاری.!!!

با تشکر فراوان از زحمات شما

شنبه 13 خرداد 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon abd313
nasirolmolkmosque
nasirolmolkmosque
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 62
دوشنبه 15 خرداد 1391  1:06 PM
تشکرات از این پست
abd313
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام:

مدیر ارشد انجمن های راسخون ، خدمت شما عارضم که بنده قصد دارم تا قبل از شروع مسابقات جام ملت های 2012 اروپا ، مسابقه ی پیش بینی 4 تیم برتر جام ملت ها رو در تالار ورزش پیاده سازی کنم . با توجه به این که در راسخون مسابقه ی پیش بینی قهرمان جام قهرمانان اروپا را هم برگزار کردیم و علی رغم این که اصلا در صفحه ی اصلی تبلیغی برای آن صورت هم نگرفت و جوایز هم مشخص نبودند ، ولی حدود 500 نفر شرکت کننده داشتیم . علی هذا خواهشمندم حداکثر تا آخر وقت اداری پنج شنبه جوایز مسابقه مشخص کردد تا در تاپیک مسابقه قرار گیرد و تبلیغ آن در صفحه اصلی و صفحه ی اول انجمن ها هم قرار گیرد . بنده حدس میزنم در این صورت تعداد شرکت کنندگان خیلی بیشتر شود . و شاهدبرگزاری مسابقه ای هیجان انگیز در سطح راسخون باشیم .زیرا تمامی بازی ها به صورت پخش زنده از تلویزیون پخش خواهد گردید .

پیشنهاد بنده هم این است که  به دلیل این که این پیش بینی سخت می باشد و تعداد زیادی برنده نخواهد داشت ، جوایز نفیس باشند .

منتظر شنید نقطه نظرات شما هستم .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 15 خرداد 1391  2:30 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala nasirolmolkmosque abd313 alifanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها