0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

سلام

آقا مثل اینکه یه بنده خدایی بنده را در امر مدیریت تالارهای تحت مدیریتم کمک میکند!!!

به این لینک و آخرین پست غیرفعال شده اش توجه بفرمایید! من غیرفعالش نکردم و فکر نمیکنم انقدر مضمون پست نامناسب باشه که نیاز به غیرفعال کردن با این سرعت داشته باشه!!!

من خودم معمولاً این پست ها را که خلاف قوانین محسوب میشود حذف میکنم!البته اگه این بنده خدا به ما فرصت بدهد!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 25 مرداد 1391  1:05 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول bivafa

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول bivafa

سلام و تشکر از زحمات شما

دیدم امروز آواتار بنده و برخی از مدیران را با توجه به تالار های جدید تحت مدیریت تغییراتی درونش دادید . برای من که خیلی زشت و تار شده! به نظرم با توجه با اندازه کوچک آواتارها در راسخون نیازی نیست که عنوان کامل تالارهای تحت مدیریت به همراه تمامی تالارهای تحت مدیریت را در اون بگنجونید! پیشنهادم این بود که بر روی آواتار صرفاً نوشته باشید مدیرانجمن راسخون و بعد در قسمت امضا اسامی تالارهای تحت مدیریت به همراه لینک آنها قرار داده بشه! اینطوری بهتره! در هر صورت اگر میشود آواتار بنده را از این حالت خارج کنید! یه جوری شده!

مورد بعدی درباره برخورد با کاربرانی است که به شکل افراطی اقدام به بی قانونی میکنند. به عنوان مثال کاربری در تالار گفتگو در تاپیک قوانین کلی سایت اقدام به درج حدود 50 پست متوالی و عین هم و با مضمون تشکر کرده بود! شما لطف کرده بودید و تمام آنها را غیرفعال کرده بودید! اما بنده با توجه با تخلف محرض این کاربر تمام پستهای مذکور را حذف نمودم! با اختلالاتی که گاهی در سایت بوجود میآمد و...حدود 20 دقیقاً همین پاک کردن معطلم کرده!! پیشنهادم در مورد اینگونه کاربران متخلف(اون هم از نوع افراطی) اینه که مثلاً ابتدا از طریق سامانه پیامک یک هشدار بهشون بدید و در صورت تکرار مجدد تخلفات برای مدتی معین نام کاربریشان را مسدود نموده و باز هم در صورت ادامه اشتباهات برای همیشه مسدودشان کنید.  خیلی دیدم که اینگونه کاربران میایند و با هدف نامشخص صرفاً پست های بی محتوا میزنند و نظم انجمن ها را بهم میریزند.

مدیر و دوست گرامی

در اینگونه موارد لطف بفرمائید به نحوی به ما اطلاع رسانی نمائید تا اقدام شایسته انجام گیرد.

تشکر از زحمات شما

سلام

ممنون بایت پاسخگویی. در مورد آواتار بهتر شد اما بازم تار هستش!  اگه میشد مانند نوشته آواتار خودتون واضح تر و شفاف تر میبود خوب بود.

در مورد اطلاع رسانی اینگونه موارد به فروم ایمیل بزنم خوبه؟

ممنون و تشکر

مدیر و دوست گرامی

با سلام و عرض ادب

-مدیران لطفا آواتارهای فعلی را تحمل بفرمایند تا در آینده با اصلاح ساختار مشخصات کاربری، آواتارهای شخصی جایگزین این آواتار ها گردد و مسئولیت ها بگونه ای دیگر مشخص گردند.

- ارسال ایمیل به فروم راه مناسبی در  این رابطه است.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 25 مرداد 1391  7:23 AM
تشکرات از این پست
rashid_63
rashid_63
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 223

با سلام

چندتا سوال داشتم

1. کد مدارک رو یکم توضیح بدین؟

2. 2 بار تا الان فایل وردشو تکمیل کردم و واستون فرستادم اما خبری نشده چند بار باید فایل وردشو تکمیل کنم و بفرستم؟

3. چه طوری کد مدارک رو به ما میرسونید؟به صورت Email,Sms,نامه؟؟؟

با تشکر

چهارشنبه 25 مرداد 1391  7:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول rashid_63

با سلام

چندتا سوال داشتم

1. کد مدارک رو یکم توضیح بدین؟

2. 2 بار تا الان فایل وردشو تکمیل کردم و واستون فرستادم اما خبری نشده چند بار باید فایل وردشو تکمیل کنم و بفرستم؟

3. چه طوری کد مدارک رو به ما میرسونید؟به صورت Email,Sms,نامه؟؟؟

با تشکر

کاربر و دوست گرامی

ضمن سلام و عرض ادب

درخواست خود را در تاپیک زیر مطرح نمائید تا مسئول فروشگاه و جوایز پاسخگوی شما باشد

سئوالات و انتقادات فروشگاه

چهارشنبه 25 مرداد 1391  1:42 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول doctor114

با سلام:

برای تصحیح مسابقات باید وارد لینک زیر شویم. بعد از طراحی جدید ، این لینک باز نمی شود . لطفا اصلاح فرمائید .

مسابقه پيش بيني هفته ي نهم ليگ برتر
http://rasekhoon.net/forum/threadshow-449489-1.aspx

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و ادای احترام

بر اساس تدابیر اندیشیده شده، کلیه آدرس لینک های  قبلی در دسترس قرار گرفته است و به عنوان مثال در رابطه با آدرس ذکر شده، مشکلی وجود ندارد و در دسترس می باشد.

ضمنا خواهشمندم در اسرع وقت جدول کلی برندگان لیگ برتر سال قبل را بصورت کامل و یکجا ایمیل فرمائید.

با تشکر از زحمات شما

موفق باشید

سلام:

طاعات و عباداتتون مقبول در گاه احدیت .

موردی در این اصلاحات شما وجود دارد که فقط بنده که مدیرم میتوانم آدرس فوق را ببینم . خیلی از کاربران می خواهند نتایج اعلامی را با پیش بینی خود چک کنند و از صحت آن با خبر شوند . لطفا به گونه ای اصلاح فرمایید که همه بتوانند ببینند .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 25 مرداد 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

نقل قول doctor114

با سلام:

برای تصحیح مسابقات باید وارد لینک زیر شویم. بعد از طراحی جدید ، این لینک باز نمی شود . لطفا اصلاح فرمائید .

مسابقه پيش بيني هفته ي نهم ليگ برتر
http://rasekhoon.net/forum/threadshow-449489-1.aspx

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و ادای احترام

بر اساس تدابیر اندیشیده شده، کلیه آدرس لینک های  قبلی در دسترس قرار گرفته است و به عنوان مثال در رابطه با آدرس ذکر شده، مشکلی وجود ندارد و در دسترس می باشد.

ضمنا خواهشمندم در اسرع وقت جدول کلی برندگان لیگ برتر سال قبل را بصورت کامل و یکجا ایمیل فرمائید.

با تشکر از زحمات شما

موفق باشید

سلام:

طاعات و عباداتتون مقبول در گاه احدیت .

موردی در این اصلاحات شما وجود دارد که فقط بنده که مدیرم میتوانم آدرس فوق را ببینم . خیلی از کاربران می خواهند نتایج اعلامی را با پیش بینی خود چک کنند و از صحت آن با خبر شوند . لطفا به گونه ای اصلاح فرمایید که همه بتوانند ببینند .

سپاس

مدیر گرامی با سلام و عرض ادب

فرمایش جنابعالی صحیح است اما علت عدم نمایش پست ها به کاربران عادی این است که شما این تاپیک را غیرفعال نموده اید و بدیهی است تا زمانی که فعال ننمائید در دسترس نخواهد بود. از آنجا که دسترسی صفحه به صفحه به لیست تاپیک های تالار لیگ برتر زمانگیر است، شما می توانید با استفاده از آدرس مرورگر به تاپیک های دلخواه دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال تاپیک هفته نهم در صفحه 89 تالار لیگ برتر است که آدرس آن بصورت زیر است:

http://rasekhoon.net/forum/show/195/page89

ما در این صفحه، تاپیک هفته نهم را فعال کردیم و بنابراین در دسترس سایر کاربران نیز قرار گرفت.

غیرفعالسازی تاپیک=عدم دسترسی توسط کاربران عادی و دسترسی فقط برای مدیر تالار(در نگارش جدید این تغییرات انجام گرفته است)

با تشکر

پنج شنبه 26 مرداد 1391  9:26 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و وقت بخیر

ایها الروابط عمومی!!

موارد ارسال شده در تاپیک ها، به ایمیل بنده ارسال نمی شود.

به دادم برسید!!!!!!!!!

پنج شنبه 26 مرداد 1391  11:06 PM
تشکرات از این پست
architect0811 ravabet_rasekhoon samsam
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و وقت بخیر

ایها الروابط عمومی!!

موارد ارسال شده در تاپیک ها، به ایمیل بنده ارسال نمی شود.

به دادم برسید!!!!!!!!!

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

فرمایش شما صحیح است. با مشاهده پست شما به بررسی مجدد موضوع پرداختیم و آن را سریعا به واحد فنی ارسال نمودیم. امیدواریم در اسرع وقت این موضوع رفع گردد.

با تشکر فراوان از شما

شنبه 28 مرداد 1391  12:20 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 samsam
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام خسته نباشید

چرا وقتی در تاپیک  انتقادات، پیشنهادات و سئوالات قوانین جدید انتخاب کاربران و مدیران برتر پست میگذارم بعد از زدن گزینه ارسال میره به صفحه 2 تاپیک مذکور؟

قبلاً اینطوری نبود انگار! یعنی بعد از زدن ارسال ،صفحه ای خالی میامد که حکایت از ارسال موفق پست داشت! حالا نمیدونم پست من ارسال شده یا نه اما برای محکم کاری یکبار دیگه اینجا ارسالش میکنم :

سلام

بهتر بود در تاپیک  اسامی کاربری مدیران محترم انجمن ها-لطفا رای دهید

اولاً زیر آواتار هر مدیر لینک تالار یا تالارهای تحت مدیریت وی را بصورت جمع و جور مینوشتید تا کاربری که میخواد رای بده در همانجا بتونه با کلیکی به تالار مدیر مربوطه بره و از فعالیت های وی آگاه بشه!

دوماً ایرادی نداره که مدیران به دیگر همکاران خود رای بدهند؟ یعنی مثلاً بنده به مدیر دیگری تشکر بدهم؟

سوماً بعضی از این اسامی کاربری مدیران را بنده برای اولین بار است که در این چند سال عضویت در سایت دارم میبینم!!! کاملاً مشخصه که فعالیت خاص و بخصوصی ندارند! چرا از مدیربت برشان نمیدارید و با نیروهای فعال تر جایگزین نمیکنید؟!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 28 مرداد 1391  3:52 PM
تشکرات از این پست
samsam architect0811 ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

عید فطر بر شما و همه ی مسئولین و کاربران راسخون مبارک باد .

دو تا درخواست داشتم :

1) به علت این که هر هفته مسابقه ی پیش بینی داریم و در هر هفته حدود 160 نفر شرکت کننده داریم ، تقاضا دارم که بنر تبلیغاتی مسابقه ی پیش بینی هم در انجمن ها و صفحه اول ایجاد گردد و برای همیشه باقی بماند . بدین ترتیب امکان شرکت هفتگی حدود 200 نفر فراهم می گردد .

2) مسابقه ی پیش بینی هفته ی ششم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، به نشانی :

http://rasekhoon.net/forum/thread/631097/page1/

ایجاد گردیده است . لطفا در لینک چرخشی و تبلیغات صفحه اول هم اطلاع رسانی گردد .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 29 مرداد 1391  8:42 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام خسته نباشید

چرا وقتی در تاپیک  انتقادات، پیشنهادات و سئوالات قوانین جدید انتخاب کاربران و مدیران برتر پست میگذارم بعد از زدن گزینه ارسال میره به صفحه 2 تاپیک مذکور؟

قبلاً اینطوری نبود انگار! یعنی بعد از زدن ارسال ،صفحه ای خالی میامد که حکایت از ارسال موفق پست داشت! حالا نمیدونم پست من ارسال شده یا نه اما برای محکم کاری یکبار دیگه اینجا ارسالش میکنم :

سلام

بهتر بود در تاپیک  اسامی کاربری مدیران محترم انجمن ها-لطفا رای دهید

اولاً زیر آواتار هر مدیر لینک تالار یا تالارهای تحت مدیریت وی را بصورت جمع و جور مینوشتید تا کاربری که میخواد رای بده در همانجا بتونه با کلیکی به تالار مدیر مربوطه بره و از فعالیت های وی آگاه بشه!

دوماً ایرادی نداره که مدیران به دیگر همکاران خود رای بدهند؟ یعنی مثلاً بنده به مدیر دیگری تشکر بدهم؟

سوماً بعضی از این اسامی کاربری مدیران را بنده برای اولین بار است که در این چند سال عضویت در سایت دارم میبینم!!! کاملاً مشخصه که فعالیت خاص و بخصوصی ندارند! چرا از مدیربت برشان نمیدارید و با نیروهای فعال تر جایگزین نمیکنید؟!

مدیر و دوست گرامی

پست شما با موفقیت در تاپیک انتقادات، پیشنهادات و سئوالات قوانین جدید انتخاب کاربران و مدیران برتر  ارسال شده بود و پاسخ جنابعالی در همانجا داده شده است.

البته دریافت شد که در آنجا پاسخ را مطالعه نموده اید اما به جهت اطلاع سایر کاربران و لزوم پاسخگویی در این تاپیک در اینجا نیز مطرح شد.

باتشکر

سه شنبه 31 مرداد 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
bivafa farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام:

عید فطر بر شما و همه ی مسئولین و کاربران راسخون مبارک باد .

دو تا درخواست داشتم :

1) به علت این که هر هفته مسابقه ی پیش بینی داریم و در هر هفته حدود 160 نفر شرکت کننده داریم ، تقاضا دارم که بنر تبلیغاتی مسابقه ی پیش بینی هم در انجمن ها و صفحه اول ایجاد گردد و برای همیشه باقی بماند . بدین ترتیب امکان شرکت هفتگی حدود 200 نفر فراهم می گردد .

2) مسابقه ی پیش بینی هفته ی ششم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس ، به نشانی :

http://rasekhoon.net/forum/thread/631097/page1/

ایجاد گردیده است . لطفا در لینک چرخشی و تبلیغات صفحه اول هم اطلاع رسانی گردد .

سپاس

مدیر گرامی ضمن سلام و تشکر از زحمات گرانقدر جنابعالی

موارد ذکر شده انجام گردید.

با تشکر مجدد

سه شنبه 31 مرداد 1391  10:31 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

سلام حضور مسئول محترم انجمن ها وتشکر از زحمات شما

سوالی داشتم و آن اینکه تالارهایی که مدیر ندارند آیا کاربران برترشان را انتخاب میکنید ؟ واگر انتخاب میشوند چگونه ؟

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 31 مرداد 1391  3:35 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام

می خواستم بدانم تاپیک هایی که به عنوان " ارزیابی کاربران برتر " در تالار ایجاد کرده ایم را بعد از پایان زمان تشکر زدن(رأی دهی) غیر فعال کنیم یا خیر؟

چون دیدم تاپیک مربوط به رأی دهی به مدیران امروز در تالار روابط عمومی نبود لذا فکر کردم ما هم باید به دنبال آن تاپیک های کاربران را غیر فعال کنیم.

در ضمن ممکن است بعد از پایان زمان هم کسانی کلید تشکر را بزنند و با آنچه که در جدولی که با ایمیل برایتان می فرستیم مغایرت داشته باشد.

با تشکر فراوان

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 31 مرداد 1391  6:07 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

سلام

می خواستم بدانم تاپیک هایی که به عنوان " ارزیابی کاربران برتر " در تالار ایجاد کرده ایم را بعد از پایان زمان تشکر زدن(رأی دهی) غیر فعال کنیم یا خیر؟

چون دیدم تاپیک مربوط به رأی دهی به مدیران امروز در تالار روابط عمومی نبود لذا فکر کردم ما هم باید به دنبال آن تاپیک های کاربران را غیر فعال کنیم.

در ضمن ممکن است بعد از پایان زمان هم کسانی کلید تشکر را بزنند و با آنچه که در جدولی که با ایمیل برایتان می فرستیم مغایرت داشته باشد.

با تشکر فراوان

مدیر و دوست گرامی با سلام و عرض ادب

پس از پایان مهلت رای گیری، باید تاپیک را غیر فعال نمائید تا امکان رای دهی وجود نداشته باشد.

با تشکر

چهارشنبه 1 شهریور 1391  7:47 AM
تشکرات از این پست
farshon qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها