0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول javid1000

با سلام و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

چند سوال داشتم :

از جوایز مدیرانه در دوماه که شده خبری نیست ، آیا در شهریورماه در بین اسامی کاربران برتر اسامی مدیران تالارها قید نخواهد شد؟ و این طرح تثبیت شده است؟

و آیا جوایز مدیران که فرموده بودین به صورت دوره ای میباشد ، آیا اسامی مدیران دریافت کننده و یا...همانند اسامی کاربران برتر به صورت کامل اطلاع رسانی نمی شود ؟

و دوم : هیچ امکاناتی به انجمن افزوده نشده > از سال قبل سخن از > کلیه امکانات و امکانات متفاوت و جذاب دیگری به زودی به سایت راسخون اضافه خواهد شد > و طبق فرموده مدیر محترم جناب ایمان از پنج تیر امکاناتی و کمی تغییر را باید مشاهده و ناظر بودیم ، ولی هنوزم که هنوزه نه تنها طی اینهمه مدت از هیچکدام خبری نیست بلکه شاهد و ناظر افزایش مشکلات و کاهش امکانات انجمن(ازقبیل..) بودیم...

با تشکر از پاسخگوییتان

مدیر گرامی و دوست عزیز

ضمن سلام و عرض ادب

در مورد جوایز دوره ای مدیران، در حال انجام بررسی ها و تصمیم گیری هایی با توجه به برنامه های احتمالی آتی هستیم که بزودی نتیجه مشخص و اطلاع رسانی می شود. ضمنا اسامی کاربری این عزیزان نیز می تواند همانند کاربران برتر اطلاع رسانی شود.

در ماه های آتی امکان اعلام اسامی مدیران محترم به عنوان کاربر برتر وجود دارد و نکته ذکر شده در پست اعلام اسامی کاربران برتر تیر ماه مبنی بر اهمیت بیشتر مدیران محترم تالار ها بر فعالیت سایر کاربران می باشد و نه ممنوعیت قطعی اعلام اسامی مدیران به عنوان کاربر برتر. مسلما مدیران بواسطه ارتباط مستمر با ما و شناخت و آگاهی بیشتر از فرآیند ها و آرمان های پرتال و ... بیش از سایر عزیزان بر امور واقف هستند و فعالیت آنها بواسطه دریافت جوایز و تشویق انجام نمی گیرد. روال فعالیتی مدیران چنانکه از عنوان آن هم روشن است، بیشتر باید مدیریت تالار ها و تبیین سیاست های توسعه کمی کیفی آنها و جذب کاربران جدید و نشویق کاربران فعلی باشد که البته در کنار این وظایف می توانند همانند سایر کاربران فعالیت نمایند و البته در صورت برتر بودن جایزه هم دریافت نمایند.

در مورد سئوال آخر: هم اکنون نرم افزار پرتال در حال پیمودن مراحل تثبیت خود می باشد. بدیهی است با توسعه یک نرم افزار جدید، بروز اشکالات جدید اجتناب ناپذیر است که واحد فنی با تمام توان در حال رفع نواقص و اشکالات گزارش شده می باشد تا روند تثبیت نرم افزار تسریع یابد. با اتمام فرآیند رفع اشکالات و پایداری نرم افزار پرتال، مرحله افزودن امکانات جدید آغاز وو به امید خداوند شاهد ظهور این امکانات خواهیم بود.

خواهشمندیم با صبر و بردباری با ما همراه باشید

یک شنبه 8 مرداد 1391  8:06 AM
تشکرات از این پست
javid1000
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

در قسمت تبلیغات که در محیط کاربری هست و در تصویری که در مورد صندلی داغ می باشد ، بر روی تصویر که کلیک می کنیم صفحه ی مربوط به میهمان قبلی صندلی داغ باز می شود لطفا اصلاح بفرمایید.

موید باشید.

مدیر گرامی ضمن سلام  و عرض ادب

لینک ذکر شده اصلاح گردید

با تشکر

یک شنبه 8 مرداد 1391  8:08 AM
تشکرات از این پست
qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

با سلام

امروز ساعت 11:50 تو تالار مطالب عمومی بودم که متوجه شدم تعداد پست هام از 24350 شده 5 . مشکل از کجاست ؟

آخه برای بعضی از کاربران دیگه هم اتفاق افتاده.

با تشکر

مدیر و دوست گرامی

ضمن سلام  و عرض ادب

موضوع به واحد فنی ارجاع داده شد. امیدواریم بزودی مشکل مرتفع گردد.

با تشکر فراوان

یک شنبه 8 مرداد 1391  8:09 AM
تشکرات از این پست
samsam
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و وقت بخیر

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما. 

ظاهرار روزهای اول راه اندازی نسخه جدید سایت، 

اول این سوال را بپرسم: نرم افزار جدید پرتال راسخون، Made in China نیست؟

ظاهرا برای کاربرانی که ایرادات دور از جان سایت راسخون، احتمالی را بیابند امتیاز در نظر می گیرید؟

اگر صحیح است، لطفا سری به تالار گفتگوی آزاد بزنید و به کاربرانی که در تاپیک های مختص کشفیات نواقص مشارکت داشته اند هم این امتیاز را در نظر بگیرید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/612435/page1/

با تشکر فراوان

یک شنبه 8 مرداد 1391  12:14 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan ravabet_rasekhoon
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول samsam

با سلام

امروز ساعت 11:50 تو تالار مطالب عمومی بودم که متوجه شدم تعداد پست هام از 24350 شده 5 . مشکل از کجاست ؟

با تشکر

مدیر و دوست گرامی

ضمن سلام  و عرض ادب

با تشکر فراوان

با سلام

ببخشید دوباره مزاحم شدیم.wink

امروز که اومدم دیدم پست هام هزار و اندیش نیست یعنی از تعداد پستی که گفته بودم (24350) شده بود 23323 .

دوباره امروز که پست گذاشتم تا شد 23400 یهو دیدم شمارنده اومد روی 1 .cryingsurprise

قلبم درجا ایستاد.broken heart

شرایط موسسه رو می دونم بازهم برای رفع این مشکل صبر می کنیم.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 8 مرداد 1391  12:45 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام مجدد.

آدرس ایمیلی که فرموده بودید، مجددا با مشکل مواجه شده است.لذا ناچارا اینجا اعلام می کنم:

در صورت امکان کاربر prompet  را در لیست برترین های تالار گفتگوی آزاد قرار دهید. 

در ماه گذشته فعالین تالار گفتگوی آزاد کم نبودند و انصافا فعالیت موثر داشتند. لطفا ایشان را هم به عنوان برترین ها در لیست بیفزاید. 

ضمن اینکه ایشان بعد از اعلام اسامی، با وجود نبودن نام کاربریشان در لیست، همچنان فعالیت مفید خود را با تالار حفظ کردند که این امر خود جای تقدیر دارد.

با تشکر فراوان

یک شنبه 8 مرداد 1391  12:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول nikbakht88

با سلام خدمت شما

نفرمایید.قربان. پرتال راسخون 100 درصد بومی و ساخته مهندسان ایرانی و اصفهانی واحد فنی است.فقط واحد فنی یه خورده کم لطفن به ما،جوری که بدون اطلاع ما اسم و فامیل ها رو می زارن رو سایت.

در مورد made in china یه موردی رو خدمت شما عرض کنم.نمیشه که ما از چین وارد نکنیم و بعد چین بیاد قطع نامه های شورای امنیت علیه مارو رو وتوو کنه.البته این یکی از دلایلش هست.

عاشق چشم و ابروی ما که نیست.

با احترام

یک شنبه 8 مرداد 1391  2:07 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
mehrangh
mehrangh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 929

نقل قول mehrangh

با سلام

ضمن قبولی طاعات و عبادات شما

ببخشید بنده در تاریخ 28 خرداد برنده مسابقه روزانه سایت شده ام

تمام مدارک درخواستی را هم ارسال کرده ام

اما هنوز خبری از ارسال جایزه نیست

در لیست ارسالی ها هم اسم بنده موجود نبوده

هر چه به پشتیبانی ایمیل می فرستم کسی پاسخگو نیست.

لطفا پیگیری لازمه را انجام دهید

با تشکر

کاربر و دوست گرامی

ضمن سلام و عرض ادب

ایمیل هایی از شما دریافت شده است اما هیچ کدام حاوی مدارک لازم نمی باشد. با مراجعه به لینک زیر و مطالعه دقیق پست اول، مطابق با راهنمائیهای آن عمل نمائید تا در اسرع وقت نسبت به ارسال جایزه شما(پک عترت) اقدام گردد.

پس از ارسال مدارک مطابق با دستورالعمل های ذکر شده، از طریق همین تاپیک به ما اطلاع دهید تا روند پیگیری تسریع یابد.

پیشنهادات، انتقادات و سئوالات جوایز 1391

با تشکر

با سلام

ایمیلی حاوی لینک دانلود اطلاعاتم را ارسال کرده ام.

با تشکر

یک شنبه 8 مرداد 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

امروز متوجه شدم در : تالار پاتوق راسخونی ها » صندلی داغ » farshon روی صندلی داغ!!! دو تا از پست ها( یک پستی که میهمان پاسخ داده بودند و فعال بود + یک پستی که غیر فعال بود) بدون اطلاع بنده حذف شده اند و فقط یک پست غیر فعال دیگر باقی مانده است.

بنده که حذف نکرده ام...! ، آیا احتمالا شما دست مبارکتون به کلید حذف نخورده است؟laugh ( پیگیری بفرمائید)

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 8 مرداد 1391  7:50 PM
تشکرات از این پست
Farimah
Farimah
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 193

سلام . من برای چندمین بار مدارکمو فرستادم تا جایزه و کد مدارک بهم بدید . لطفا چک کنید ببینید رسیده بهتون یا نه

کسی که شهادت دروغ بدهد ، قدمی بر نمی دارد ، مگر این که ، خداوند آتش جهنم را بر او واجب گرداند.

پیامبر اکرم ( ص )

یک شنبه 8 مرداد 1391  7:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

نقل قول qolameali

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

امروز متوجه شدم در : تالار پاتوق راسخونی ها » صندلی داغ » farshon روی صندلی داغ!!! دو تا از پست ها( یک پستی که میهمان پاسخ داده بودند و فعال بود + یک پستی که غیر فعال بود) بدون اطلاع بنده حذف شده اند و فقط یک پست غیر فعال دیگر باقی مانده است.

بنده که حذف نکرده ام...! ، آیا احتمالا شما دست مبارکتون به کلید حذف نخورده است؟laugh ( پیگیری بفرمائید)

با سلام

در ادامه ی صحبت دوست عزیزم علی خان : با توجه به دادن اخطار به فردی بانام کاربری vimkey که هرروز بهتر از دیروز شروع به دادن پست های اسپم میکرد که تعدادشان هم کم نبود... ؛

با توجه به نادیده گرفتن تذکر یاد شده شروعی دوباره بر پست های تک خطی شامل :خسته نباشید،چه زیباست؛مهشره،ترکوندین،منفجر کردین،وغیره...(بعضیاش شوخی بودنcheeky)..

که بنده خواستم پست های اسپمشون رو پاک یا غیر فعال کنم ، بعد از مراجعه به پست ها دیدم که تمام پست های مذکور ایشان پاک شده است...devil

بنظر میرسد ناظر جدیدی که اومده پیگیر و همکار مدیران است

با تشکر از حضور گرم ایشان جای دارد یه خسته نباشید هم به ایشان نثار کنیم که کار مدیران را هم راحت میکند..دستتون درد نکنه!

(پس بنابراین بعضی از پست ها و نظرها پاک بشه زود قضاوت نکنین که امان از دست مدیر تالار فلانی.. اول بررسی کنید و پیش داوری هم نکنید wink)

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 9 مرداد 1391  12:45 AM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و وقت بخیر

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما. 

ظاهرار روزهای اول راه اندازی نسخه جدید سایت، 

اول این سوال را بپرسم: نرم افزار جدید پرتال راسخون، Made in China نیست؟

ظاهرا برای کاربرانی که ایرادات دور از جان سایت راسخون، احتمالی را بیابند امتیاز در نظر می گیرید؟

اگر صحیح است، لطفا سری به تالار گفتگوی آزاد بزنید و به کاربرانی که در تاپیک های مختص کشفیات نواقص مشارکت داشته اند هم این امتیاز را در نظر بگیرید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/612435/page1/

با تشکر فراوان

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

حضور شما عرض کنم، نرم افزار پرتال چینی نیست اما برنامه نویسان را نمی دونم!

همزمان با بارگذاری نسخه جدید پرتال بمنظور تشویق عزیزان جهت عیب یابی و اعلام آنها به روابط عمومی، مقرر گردید کاربرانی که مشارکت کافی در این امر داشته باشند مورد تشویق قرار گیرند.

با کمال میل به تاپیک آدرس داده شده مراجعه می کنیم اما امتیاز را فکر نکنم بدهیم!!!smiley

با تشکر فراوان

دوشنبه 9 مرداد 1391  7:44 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

نقل قول samsam

با سلام

با تشکر

مدیر و دوست گرامی

ضمن سلام  و عرض ادب

با تشکر فراوان

با سلام

ببخشید دوباره مزاحم شدیم.wink

امروز که اومدم دیدم پست هام هزار و اندیش نیست یعنی از تعداد پستی که گفته بودم (24350) شده بود 23323 .

دوباره امروز که پست گذاشتم تا شد 23400 یهو دیدم شمارنده اومد روی 1 .cryingsurprise

قلبم درجا ایستاد.broken heart

شرایط موسسه رو می دونم بازهم برای رفع این مشکل صبر می کنیم.

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

از صبر و بردباری جنابعالی تشکر می نمایم. موضوع به واحد فنی ارجاع داده شد. امیدوارم بزودی و البته بطور کامل از این مشکل خداحافظی نمائیم. ضمنا امتیازات شما احیاء خواهد شد.

با تشکر مجدد

دوشنبه 9 مرداد 1391  7:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام مجدد.

آدرس ایمیلی که فرموده بودید، مجددا با مشکل مواجه شده است.لذا ناچارا اینجا اعلام می کنم:

در صورت امکان کاربر prompet  را در لیست برترین های تالار گفتگوی آزاد قرار دهید. 

در ماه گذشته فعالین تالار گفتگوی آزاد کم نبودند و انصافا فعالیت موثر داشتند. لطفا ایشان را هم به عنوان برترین ها در لیست بیفزاید. 

ضمن اینکه ایشان بعد از اعلام اسامی، با وجود نبودن نام کاربریشان در لیست، همچنان فعالیت مفید خود را با تالار حفظ کردند که این امر خود جای تقدیر دارد.

با تشکر فراوان

مدیر گرامی

با سلام و عرض خسته نباشید

نام کاربری مورد نظر به لیست کاربران برتر تیر ماه 91 افزوده شد. جایزه ایشان در سری آتی جوایز ارسال خواهد شد.

با تشکر از زحمات گرانقدر شما

دوشنبه 9 مرداد 1391  7:56 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mehrangh

نقل قول mehrangh

با سلام

ضمن قبولی طاعات و عبادات شما

ببخشید بنده در تاریخ 28 خرداد برنده مسابقه روزانه سایت شده ام

تمام مدارک درخواستی را هم ارسال کرده ام

اما هنوز خبری از ارسال جایزه نیست

در لیست ارسالی ها هم اسم بنده موجود نبوده

هر چه به پشتیبانی ایمیل می فرستم کسی پاسخگو نیست.

لطفا پیگیری لازمه را انجام دهید

با تشکر

کاربر و دوست گرامی

ضمن سلام و عرض ادب

ایمیل هایی از شما دریافت شده است اما هیچ کدام حاوی مدارک لازم نمی باشد. با مراجعه به لینک زیر و مطالعه دقیق پست اول، مطابق با راهنمائیهای آن عمل نمائید تا در اسرع وقت نسبت به ارسال جایزه شما(پک عترت) اقدام گردد.

پس از ارسال مدارک مطابق با دستورالعمل های ذکر شده، از طریق همین تاپیک به ما اطلاع دهید تا روند پیگیری تسریع یابد.

پیشنهادات، انتقادات و سئوالات جوایز 1391

با تشکر

با سلام

ایمیلی حاوی لینک دانلود اطلاعاتم را ارسال کرده ام.

با تشکر

کاربر و دوست گرامی 

سلام

فایل مشخصات کاربری شما دریافت و به واحد ارسال جوایز فرستاده شد.

جایزه شما در سری بعدی ارسال جوایز به آدرس پستی شما فرستاده خواهد شد. کد مدارک نیز توسط پست الکترونیکی مسابقات به ایمیل شما ارسال خواهد گردید.

با تشکر فراوان

دوشنبه 9 مرداد 1391  8:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها