0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

سلام

طاعات قبول باشه

میخواستم در مورد زمان اعلام کاربران برتر تیرماه و نیز نتایج مسابقه بازی های یورو ازتون سوال کنم. آیا میتوانیم امیدوار باشیم که امروز این 2 اعلام میشود؟

یه مورد هم در مورد طراحی جدید سایت : بالای صفحات که عکس قفل(مربوط به ورود به محیط کاربری)و عکس شکلک آدمک(محیط کاربری) قرار دارد، یک فاصله ی خالی نازیبایی تا مورد بعدی که عکس ستاره(راسخون را به علاقه مندی های خود اضافه کنید) وجود دارد! قبالً یادم هست این فاصله وجود نداشت و یک منوی دیگر هم غیر از این 3 وجود داشت که ظاهراً حذف شده! اگر این ستاره به شکلک آدمک بچسبد بهتر میشود!

پنج شنبه 5 مرداد 1391  4:23 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول bivafa

سلام

طاعات قبول باشه

میخواستم در مورد زمان اعلام کاربران برتر تیرماه و نیز نتایج مسابقه بازی های یورو ازتون سوال کنم. آیا میتوانیم امیدوار باشیم که امروز این 2 اعلام میشود؟

یه مورد هم در مورد طراحی جدید سایت : بالای صفحات که عکس قفل(مربوط به ورود به محیط کاربری)و عکس شکلک آدمک(محیط کاربری) قرار دارد، یک فاصله ی خالی نازیبایی تا مورد بعدی که عکس ستاره(راسخون را به علاقه مندی های خود اضافه کنید) وجود دارد! قبالً یادم هست این فاصله وجود نداشت و یک منوی دیگر هم غیر از این 3 وجود داشت که ظاهراً حذف شده! اگر این ستاره به شکلک آدمک بچسبد بهتر میشود!

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

-اسامی کاربران برتر تیر ماه 91 امروز اعلام می شود.

-نتایج مسابقات یورو 2012 نیز طبق گفته مدیر مربوطه در حال آماده شدن است.

- در رابطه با فضای خالی مذکور در نوار ابزار نیز، برخی ابزارها از این محل برداشته شده تا مشکلات فنی آنها رفع شود و سپس اضافه گردد

با تشکر از حضور فعال شما

پنج شنبه 5 مرداد 1391  6:56 AM
تشکرات از این پست
bivafa javid1000
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

2 مورد را می خواستم خدمت شما عرض کنم:

مورد اول اینکه : در اسامی کاربران برتر تیرماه جناب " hasantaleb " در تالار پزشکی و سلامت به عنوان کاربر برتر انتخاب شده اند. تا آن جایی که بنده می دانم ایشان مدیر تالار پزشکی و سلامت بودند ولی الان که پست های ایشان را در تالار مذکور دیدم متوجه شدم که آواتار مدیریتی ایشان حذف شده و بجایش تصویری دیگر است...!

می خواستم بپرسم که آیا ایشان دیگر مدیر تالار نیستند؟! اگر هستند که نباید مدیر تالار خودش رو به عنوان کاربر برتر تالار خودش انتخاب کند که مسلما هر مدیری در تالار خودش فعالیت دارد. واگر هم دیگر مدیر نیستند چه کسی ایشان را انتخاب کرده است؟!surprise

مورد دوم اینکه : بنده بعد از مدتی خواستم در تالاری دیگر فعالیت کنم که بلکه ما هم کاربر برتر بشیم laugh و لذا تصمیم گرفتم در تالار قرآنی های راسخون فعالیت کنم و اتفاقا 2 تا پست هایم هم تاپیک ویژه شد و غیر از اون به مطالب دیگر دوستان هم نظر می دادم. از شانس ما اصلا مدیر تالار قرآنی ها نمی دانم کاربران را انتخاب نکرده یا اینکه انتخاب کرده و ایمیلش به دستتون نرسیده...!

خلاصه کلام می توانید بروید فعالیتم را در تالار قرآنی ها ببینید اگر امکان داشت و دستتان در این زمینه باز بود که ما رو هم بفرستید توی جدول برترین ها و اگر هم خدای ناکرده زبانم لالwink نشد که دیگر مجبورم بازبانی دیگر (مثل : زبان مردم کشورهای حاشیه خلیج فارس ، آنگولایی ، الجزایری و کلا زبان های مختلف مردم جهان ) با شما صحبت کنم .laugh

ببخشید خیلی طولانی شد.

در پناه حق موید باشید.

پنج شنبه 5 مرداد 1391  4:44 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 javid1000 bivafa doctor114 ravabet_rasekhoon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم ارشد انجمن ها

با توجه به اینکه مشکلات زیادی مرتفع گردید ولی امتیازات اهدایی به اشاره کنندگان انها اضافه نشد laugh

لطفا موارد زیر را نیز به گروه فنی ارجاع داده تا این موارد نیز حل شود :

1.با توجه به مطمئن بودن اینکه با نام کاربری خود وارد سایت شدیم و sign out هم نیستم ولی هر چقدر ویرایش میکنم به صفحه انجمن رفته و ویرایش نمی شود.

2.دکمه تشکر به نحوه ی احسن کار میکند ولی بعد از زدن آن سریعا به بالای صفحه رفته و رشته کلام در می رود ، اگر ممکن هست در جای خود تشکر اعمال شود

3.وقتی پستی را ارسال میکنیم به همان تاپیک برنمیگردد

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

پنج شنبه 5 مرداد 1391  7:09 PM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa doctor114 ravabet_rasekhoon hamed_yurdum
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1

به عنوان مثال الان بازم ویرایش نمی شود تا اسکرین شاتی که الان توسط پست بالا برداشتم رو قرار بدم.. بنابراین در این پست قرار میدم :

و اگر امکان دارد مثل سابق در ارسال مطالب بر روی نمایش امضا باشد و اگر کاربری نخواست امضایش نمایش داده نشود آن تیک را بردارد.

با تشکر و احترام

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

پنج شنبه 5 مرداد 1391  7:17 PM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام و آرزوی قبولی طاعات وعبادات شما

می خواستم خدمتتون عرض کنم که مورد دومی که در پست قبلی در اینجا اشاره کرده ام رفع شد و مدیر محترم تالار قرآنی ها اسامی کاربران برتر تالارشان را اعلام کردند. که بنده هم در بین آن ها بودم.

فقط اگر محبت بفرمایید اسامی را به جدول کاربران برتر تیرماه اضافه بفرمایید ممنون می شوم.

در پناه حق موید باشید.

جمعه 6 مرداد 1391  12:46 AM
تشکرات از این پست
javid1000 bivafa doctor114 ravabet_rasekhoon hamed_yurdum
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول javid1000

2.دکمه تشکر به نحوه ی احسن کار میکند ولی بعد از زدن آن سریعا به بالای صفحه رفته و رشته کلام در می رود ، اگر ممکن هست در جای خود تشکر اعمال شود

-----------------

سلام عرض میکنم خدمت مدیر محترم ارشد انجمن ها و آقا جاوید گل!

در مورد دومین چیزی که گفتید باید بگم که برای من هنوز دکمه ی تشکر همیشه کار نمیکنه! یعنی باز هم مجبورم بعضی جاها چندبار بزنم تا عمل کند!! البته به نسبت اول خوب شده! این مورد را چندباری مشاهده کردم.ضمناً در مورد اینکه بالای صفحه میره و رشته کلام میپره کاملاً باهاتون موافقم!   یک پیشنهاد هم از خودم  : کاری کنید که یا بعد از زدن تشکر نام کاربری مان سریعاً زیر پست معلوم باشد(الان باید رفرش کنیم تا مطمئن بشیم تشکر عمل کرده است) و یا اینکه مثلاً گزینه ی تشکر غیرفعال شود به این معنی که تشکر زده شده!

با توجه به اینکه بنده هم به صورت پراکنده در این تاپیک و تاپیک روابط عمومی  پیشنهاداتی در خصوص بحث فنی را داده ام، خواستار این هستم که اگر امتیازی دارد(بر اساس گفته ی خودتان در پست تاپیکی که غیرفعال شد!!) اقدام بفرمایید.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 6 مرداد 1391  1:47 PM
تشکرات از این پست
javid1000 ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

کاربران و دوستان گرامی

سلام

امیدواریم با تثبیت نسبی نسخه جدید پرتال  و کاهش مشغلات کاری به یک ارزیابی از دوستانی که ما را با ارئه مشکلات پرتال یاری  داده اند رسیده و به آنها بنا به صلاحدیدروابط عمومی و برسم تقدیر امتیازی تقدیم نمائیم.

با تشکر فراوان

شنبه 7 مرداد 1391  11:14 AM
تشکرات از این پست
architect0811 javid1000
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

2 مورد را می خواستم خدمت شما عرض کنم:

مورد اول اینکه : در اسامی کاربران برتر تیرماه جناب " hasantaleb " در تالار پزشکی و سلامت به عنوان کاربر برتر انتخاب شده اند. تا آن جایی که بنده می دانم ایشان مدیر تالار پزشکی و سلامت بودند ولی الان که پست های ایشان را در تالار مذکور دیدم متوجه شدم که آواتار مدیریتی ایشان حذف شده و بجایش تصویری دیگر است...!

می خواستم بپرسم که آیا ایشان دیگر مدیر تالار نیستند؟! اگر هستند که نباید مدیر تالار خودش رو به عنوان کاربر برتر تالار خودش انتخاب کند که مسلما هر مدیری در تالار خودش فعالیت دارد. واگر هم دیگر مدیر نیستند چه کسی ایشان را انتخاب کرده است؟!surprise

مورد دوم اینکه : بنده بعد از مدتی خواستم در تالاری دیگر فعالیت کنم که بلکه ما هم کاربر برتر بشیم laugh و لذا تصمیم گرفتم در تالار قرآنی های راسخون فعالیت کنم و اتفاقا 2 تا پست هایم هم تاپیک ویژه شد و غیر از اون به مطالب دیگر دوستان هم نظر می دادم. از شانس ما اصلا مدیر تالار قرآنی ها نمی دانم کاربران را انتخاب نکرده یا اینکه انتخاب کرده و ایمیلش به دستتون نرسیده...!

خلاصه کلام می توانید بروید فعالیتم را در تالار قرآنی ها ببینید اگر امکان داشت و دستتان در این زمینه باز بود که ما رو هم بفرستید توی جدول برترین ها و اگر هم خدای ناکرده زبانم لالwink نشد که دیگر مجبورم بازبانی دیگر (مثل : زبان مردم کشورهای حاشیه خلیج فارس ، آنگولایی ، الجزایری و کلا زبان های مختلف مردم جهان ) با شما صحبت کنم .laugh

ببخشید خیلی طولانی شد.

در پناه حق موید باشید.

مدیر گرامی

با سلام و عرض ادب

ایشان همچنان مدیر تالار "پزشکی و سلامت" هستند و حساب کاربری ایشان به دلایل امنیتی مشمول تغییراتی شده و غیر فعال گردیده است که بزودی رفع مسدودیت می شود. معرفی نامبرده بعنوان کاربر برتر تالار "پزشکی و سلامت" خطا در تولید محتوای لیست کاربران برتر بوده است که اصلاح می گردد.

با تشکر

شنبه 7 مرداد 1391  11:22 AM
تشکرات از این پست
qolameali
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام و تشکر

خواستم بگم در لینک های اصلی سایت یکیش ادامه هستش که رفتم میبینم کمی مشکل داره! فکر کنم به خاطر نسخه جدید هاستش

انشاالله که برطرف بشه

شنبه 7 مرداد 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با سلام

امروز ساعت 11:50 تو تالار مطالب عمومی بودم که متوجه شدم تعداد پست هام از 24350 شده 5 . مشکل از کجاست ؟

آخه برای بعضی از کاربران دیگه هم اتفاق افتاده.

با تشکر

شنبه 7 مرداد 1391  1:35 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon
mehrangh
mehrangh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 929

با سلام

ضمن قبولی طاعات و عبادات شما

ببخشید بنده در تاریخ 28 خرداد برنده مسابقه روزانه سایت شده ام

تمام مدارک درخواستی را هم ارسال کرده ام

اما هنوز خبری از ارسال جایزه نیست

در لیست ارسالی ها هم اسم بنده موجود نبوده

هر چه به پشتیبانی ایمیل می فرستم کسی پاسخگو نیست.

لطفا پیگیری لازمه را انجام دهید

با تشکر

شنبه 7 مرداد 1391  3:35 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1

با سلام و احترام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

چند سوال داشتم :

از جوایز مدیرانه در دوماه که شده خبری نیست ، آیا در شهریورماه در بین اسامی کاربران برتر اسامی مدیران تالارها قید نخواهد شد؟ و این طرح تثبیت شده است؟

و آیا جوایز مدیران که فرموده بودین به صورت دوره ای میباشد ، آیا اسامی مدیران دریافت کننده و یا...همانند اسامی کاربران برتر به صورت کامل اطلاع رسانی نمی شود ؟

و دوم : هیچ امکاناتی به انجمن افزوده نشده > از سال قبل سخن از > کلیه امکانات و امکانات متفاوت و جذاب دیگری به زودی به سایت راسخون اضافه خواهد شد > و طبق فرموده مدیر محترم جناب ایمان از پنج تیر امکاناتی و کمی تغییر را باید مشاهده و ناظر بودیم ، ولی هنوزم که هنوزه نه تنها طی اینهمه مدت از هیچکدام خبری نیست بلکه شاهد و ناظر افزایش مشکلات و کاهش امکانات انجمن(ازقبیل..) بودیم...

با تشکر از پاسخگوییتان

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

شنبه 7 مرداد 1391  4:39 PM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

در قسمت تبلیغات که در محیط کاربری هست و در تصویری که در مورد صندلی داغ می باشد ، بر روی تصویر که کلیک می کنیم صفحه ی مربوط به میهمان قبلی صندلی داغ باز می شود لطفا اصلاح بفرمایید.

موید باشید.

شنبه 7 مرداد 1391  6:04 PM
تشکرات از این پست
javid1000 ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mehrangh

با سلام

ضمن قبولی طاعات و عبادات شما

ببخشید بنده در تاریخ 28 خرداد برنده مسابقه روزانه سایت شده ام

تمام مدارک درخواستی را هم ارسال کرده ام

اما هنوز خبری از ارسال جایزه نیست

در لیست ارسالی ها هم اسم بنده موجود نبوده

هر چه به پشتیبانی ایمیل می فرستم کسی پاسخگو نیست.

لطفا پیگیری لازمه را انجام دهید

با تشکر

کاربر و دوست گرامی

ضمن سلام و عرض ادب

ایمیل هایی از شما دریافت شده است اما هیچ کدام حاوی مدارک لازم نمی باشد. با مراجعه به لینک زیر و مطالعه دقیق پست اول، مطابق با راهنمائیهای آن عمل نمائید تا در اسرع وقت نسبت به ارسال جایزه شما(پک عترت) اقدام گردد.

پس از ارسال مدارک مطابق با دستورالعمل های ذکر شده، از طریق همین تاپیک به ما اطلاع دهید تا روند پیگیری تسریع یابد.

پیشنهادات، انتقادات و سئوالات جوایز 1391

با تشکر

یک شنبه 8 مرداد 1391  7:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها