0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته اول لیگ برتر در نشانی زیر دوروزه ایجاد گردیده:

rasekhoon.net/forum/ThreadShow-610054-1.aspx

اما تا این لحظه فقط 2نفر شرکت کرده اند . لطفا با توجه به این که تا حدود 5 ساعت دیگر سایت تعلیق می شود ، برای اطلاع رسانی بیشتر کاربران ، در اسرع وقت زحمت کشیده و لینک و تبلیغ و بنر آن را در صفحه اول قرار دهید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 27 تیر 1391  12:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول ravabet_rasekhoon

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به اینکه از میزان استقبال طرح مطلع نیستیم، تصمیم گرفته شد بر مبنای رسم الخط عثمان طه به تعداد یک صفحه به هر شرکت کننده تخصیص یابد تا در صورت استقبال گسترده امکان شرکت همه کاربران در این برنامه معنوی فراهم گردد. از طرف دیگر در صورت استقبال گسترده از طرح، میزان آیات تخصیص یافته به کاربران افزایش می یابد.

با تشکر فراوان

سلام و تشکر از پیگری شما

با یکی دو قرآن عثمان طه چک کردم، همخوانی نداشت. 

اینکه روی نظم خاصی تقسیم بندی صورت گرفته، خیلی خوب است اما بنظرم صفحه بندی شما حدود یک و نیم الی 2 صفحه عثمان طه است، (هر حزب حدود 3 صفحه ایی میشود.) که مسلما با این روند تقسیم بندی، نهایتا یک ختم داشته باشیم.

تعداد صفحات قرآن 604 صفحه است که با این تقسم بندی، حداقل 300 بار باید دکمه پاسخ توسط کاربران زده شود.

امیدوارم با این روند، بعدا مشکلی پیش نیاید

مطلبی که فراموش کردم، لطفا در مورد اینکه چرا زدن پست به صورت پیوسته (در تاپیک مذکور) را اجازه نداده اید، هم توضیحاتی ارائه دهید. آیا به خاطر قرعه کشی است؟ که امیدوارم به این منظور نبوده باشد. 

موفق باشید.

سه شنبه 27 تیر 1391  1:03 PM
تشکرات از این پست
doctor114 ravabet_rasekhoon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام بر خدمت مسئولین محترم راسخون

با توجه به نزدیک بودن رونمایی سایت جدید ، سوالاتی از قبیل (زیر) برای بیشتر مدیران و کاربران پیش می آید :

1.آیا تغییر نام تاپیک ، انتقال ، ترکیب بر ابزارهای مدیریتی مدیران راسخون اضافه خواهد شد ؟

2.برای تشکر کردن صفحه مجددا بارگذاری می شود؟! (با توجه به پشنهاد کاربران به جای تشکر از صلوات استفاده و عملی می شود؟)

3.آیا پروفایل کاربران یا مدیران بازهم غیرفعال خواهد ماند؟ و آیا در زیر محل سکونت گزینه ای مثل : تشکر از دیگران (سپاس ها : ) و تشکر دیگران از ایشان(سپاس از شما : ) وجود خواهد داشت ؟

4.با هر خروج از سایت از نام کاربری خود خارج می شویم که با ورود دوباره به سایت باید نام کابری خود وارد کنیم آیا این نیز دلایل امنیتی دارد ؟ در سایت جدید چطور خواهد بود ؟

یا اینکه تغییرات فقط در گرافیک و محیط قالب سایت خواهد بود ؟

ببخشید دیگه سوالاتم شبیه سوالات صندلی داغ شد؛ولی طبق قوانین(صندلی داغ)هنوز میتونم یک سوال دیگه هم بپرسم(پنج تا)

با تشکر و احترام

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 27 تیر 1391  6:06 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 reza_vandy hamed_yurdum qolameali nikbakht88 bivafa ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و وقت بخیر.

احتمالا این روزها سرتون شلوغه که فرصت جوابگویی ندارید.

بنده به جهت محکم کاری، لیست برترین ها را امشب ارسال کردم. شاید طی روزهای آینده این فرصت پیش نیاید و حق کاربران ضایع شود.

از همین جا ضمن تشکر از کاربران فعال دو تالار اقتصاد و گفتگوی آزاد، از برخی کاربران که فعالیت مستمر و مفیدی داشتند و اسم آنها در لیست وجود ندارد، طلب بخشش دارم. اگر به اختیار بنده بود، تک تک عزیزان را به عنوان برترین ها معرفی می کردم اما همین الان هم از سهیمه مشخص شده فراتر رفته ایم. مطمئنا شاهد مشارکت تعداد زیاد کاربران بوده اید و بنده را عفو خواهید کرد.

حلول ماه مبارک رمضان بر کلیه راسخونی های عزیز مبارک باد

التماس دعا

سه شنبه 27 تیر 1391  10:33 PM
تشکرات از این پست
qodrat bivafa ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول doctor114

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته اول لیگ برتر در نشانی زیر دوروزه ایجاد گردیده:

rasekhoon.net/forum/ThreadShow-610054-1.aspx

اما تا این لحظه فقط 2نفر شرکت کرده اند . لطفا با توجه به این که تا حدود 5 ساعت دیگر سایت تعلیق می شود ، برای اطلاع رسانی بیشتر کاربران ، در اسرع وقت زحمت کشیده و لینک و تبلیغ و بنر آن را در صفحه اول قرار دهید.

سپاس

مدیر گرامی

با سلام و عرض ادب

تبلیغات و لینک مسابقه مذکور در صفحه کاربری"members" قرار داده شد.

ضمناً زمان از دسترس خارج شدن پرتال، روز چهارشنبه مورخ 91/04/28 ساعت 16 می باشد.

با تشکر

چهارشنبه 28 تیر 1391  7:53 AM
تشکرات از این پست
doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول ravabet_rasekhoon

با توجه به اینکه از میزان استقبال طرح مطلع نیستیم، تصمیم گرفته شد بر مبنای رسم الخط عثمان طه به تعداد یک صفحه به هر شرکت کننده تخصیص یابد تا در صورت استقبال گسترده امکان شرکت همه کاربران در این برنامه معنوی فراهم گردد. از طرف دیگر در صورت استقبال گسترده از طرح، میزان آیات تخصیص یافته به کاربران افزایش می یابد.

با تشکر فراوان

سلام و تشکر از پیگری شما

با یکی دو قرآن عثمان طه چک کردم، همخوانی نداشت. 

اینکه روی نظم خاصی تقسیم بندی صورت گرفته، خیلی خوب است اما بنظرم صفحه بندی شما حدود یک و نیم الی 2 صفحه عثمان طه است، (هر حزب حدود 3 صفحه ایی میشود.) که مسلما با این روند تقسیم بندی، نهایتا یک ختم داشته باشیم.

تعداد صفحات قرآن 604 صفحه است که با این تقسم بندی، حداقل 300 بار باید دکمه پاسخ توسط کاربران زده شود.

امیدوارم با این روند، بعدا مشکلی پیش نیاید

مطلبی که فراموش کردم، لطفا در مورد اینکه چرا زدن پست به صورت پیوسته (در تاپیک مذکور) را اجازه نداده اید، هم توضیحاتی ارائه دهید. آیا به خاطر قرعه کشی است؟ که امیدوارم به این منظور نبوده باشد. 

موفق باشید.

با تشکر از پیگیری و مشارکت فعال شما.

1-قرآن مورد استفاده جهت تخصیص آیات دارای 365 صفحه است که بر مبنای یک صفحه برای هر کاربر فرآیند تخصیص صورت می گیرد.

2-از آنجا که در ارسال پست امکان بروز خطا وجود دارد و ممکن است کاربری ناخواسته پستی را دوبار یا بیشتر ارسال نماید، با وضع قانون ذکر شده می خواستیم تمایزی بین چنین پست هایی با کاربرانی که واقعا قصد بیش از یکبار شرکت در طرح را  دارند قائل شویم. از طرفی در این حالت امکان مشارکت برای همه علاقه مندان به طور نسبی برقرار می شود و این موضوع اصلا به قرعه کشی ارتباطی ندارد.

با سپاس

چهارشنبه 28 تیر 1391  8:09 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول javid1000

با سلام بر خدمت مسئولین محترم راسخون

با توجه به نزدیک بودن رونمایی سایت جدید ، سوالاتی از قبیل (زیر) برای بیشتر مدیران و کاربران پیش می آید :

1.آیا تغییر نام تاپیک ، انتقال ، ترکیب بر ابزارهای مدیریتی مدیران راسخون اضافه خواهد شد ؟

2.برای تشکر کردن صفحه مجددا بارگذاری می شود؟! (با توجه به پشنهاد کاربران به جای تشکر از صلوات استفاده و عملی می شود؟)

3.آیا پروفایل کاربران یا مدیران بازهم غیرفعال خواهد ماند؟ و آیا در زیر محل سکونت گزینه ای مثل : تشکر از دیگران (سپاس ها : ) و تشکر دیگران از ایشان(سپاس از شما : ) وجود خواهد داشت ؟

4.با هر خروج از سایت از نام کاربری خود خارج می شویم که با ورود دوباره به سایت باید نام کابری خود وارد کنیم آیا این نیز دلایل امنیتی دارد ؟ در سایت جدید چطور خواهد بود ؟

یا اینکه تغییرات فقط در گرافیک و محیط قالب سایت خواهد بود ؟

ببخشید دیگه سوالاتم شبیه سوالات صندلی داغ شد؛ولی طبق قوانین(صندلی داغ)هنوز میتونم یک سوال دیگه هم بپرسم(پنج تا)

با تشکر و احترام

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب حضور جنابعالی

فرآیند بروزرسانی که مورد اطلاعرسانی قرار گرفته است، به عنوان بخشی از مسیر حرکت بسوی نسخه جدید پرتال می باشد و به معنای رونمایی کامل از نسخه جدید نیست، بعبارت دیگر فرآیند رونمایی از نسخه جدید بصورت مرحله ای صورت می گیرد.

پاره ای از درخواست ها و نکات شما قبلا با تیم فنی در میان گذاشته شده است و بخشی از آنها نیز جهت بررسی و طراحی احتمالی در اختیار تیم فنی قرار گرفت.

به یاری خداوند، تغییرات در نسخه جدید پرتال شامل تغییرات نرم افزاری(ساختاری و برنامه نویسی) و طراحی گرافیکی می باشد.

جای دارد از زحمات و مشارکت فعال جنابعالی و سایر عزیزان تشکر و قدردانی نمایم.

چهارشنبه 28 تیر 1391  8:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000 nikbakht88
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و وقت بخیر.

احتمالا این روزها سرتون شلوغه که فرصت جوابگویی ندارید.

بنده به جهت محکم کاری، لیست برترین ها را امشب ارسال کردم. شاید طی روزهای آینده این فرصت پیش نیاید و حق کاربران ضایع شود.

از همین جا ضمن تشکر از کاربران فعال دو تالار اقتصاد و گفتگوی آزاد، از برخی کاربران که فعالیت مستمر و مفیدی داشتند و اسم آنها در لیست وجود ندارد، طلب بخشش دارم. اگر به اختیار بنده بود، تک تک عزیزان را به عنوان برترین ها معرفی می کردم اما همین الان هم از سهیمه مشخص شده فراتر رفته ایم. مطمئنا شاهد مشارکت تعداد زیاد کاربران بوده اید و بنده را عفو خواهید کرد.

حلول ماه مبارک رمضان بر کلیه راسخونی های عزیز مبارک باد

التماس دعا

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حضور و مشارکت فعال و عالمانه شما

تاخیر پیش آمده در پاسخگویی همانگونه که اظهار داشته اید به جهت مشغلات کاری بوده است. به هر جهت از این بابت عذرخواهی می نمایم.

اسامی کاربران برتر ارسالی نیز دریافت شده است.

اینجانب نیز حلول ماه مبارک رمضان را پیشاپیش حضورتان تبریک عرض می نمایم.

با تشکر

چهارشنبه 28 تیر 1391  8:25 AM
تشکرات از این پست
doctor114 nikbakht88
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام ، حلول ماه مبارک رمضان را خدمت جنابعالی وسایر مدیران و کارکنان سایت معظم راسخون تبریک عرض میکنم و تبریک دیگری دارم بابت سایت جدید راسخون . خسته نباشید . قاعدتا هنوز درحال تکمیل کردن و رفع نواقص هستید که یکی از نواقص ثبت نشدن پست ها در برخی تالارها از جمله تالار همسفران است .

.من الله التوفیق

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 1 مرداد 1391  9:00 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

من هم امتحان نکردم اکثر تالارها را نمیشه پست گذاشت

یک شنبه 1 مرداد 1391  9:04 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

خوشبحال اونایی که دارندپست می گذارند

نقل قول hojat20

یک شنبه 1 مرداد 1391  9:19 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام ، حلول ماه مبارک رمضان را خدمت جنابعالی وسایر مدیران و کارکنان سایت معظم راسخون تبریک عرض میکنم و تبریک دیگری دارم بابت سایت جدید راسخون . خسته نباشید . قاعدتا هنوز درحال تکمیل کردن و رفع نواقص هستید که یکی از نواقص ثبت نشدن پست ها در برخی تالارها از جمله تالار همسفران است .

.من الله التوفیق

اینجانب نیز فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را حضور جنابعالی تبریک عرض نموده و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما  به درگاه خداوند متعال را آرزومندم

فرمایش شما کاملا صحیح است. پس از توسعه یک نرم افزار، قاعدتا مرحله تست و ارزیابی و رفع نواقص کشف شده انجام می گیرد که هم اکنون در این مرحله هستیم و امیدواریم به یاری خداوند بزرگ و شما همکاران گرامی بتوانیم هر چه سریع تر از این مرحله عبور نمائیم و به مرحله افزودن سایر امکانات جدید به پرتال وارد شویم

با تشکر فراوان

یک شنبه 1 مرداد 1391  10:00 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

خوشبحال اونایی که دارندپست می گذارند

نقل قول hojat20

با عرض سلام و ادب حضور کلیه کاربران گرامی

ارسال پست در داخل تاپیک ها یا موضوعات موجود به درستی انجام می شود و جهت نمایش امضاء باید گزینه "نمایش امضاء  شما" فعال باشد

ارسال تاپیک یا موضوع جدید در داخل تالار ها با مشکل فنی مواجه است که به تیم فنی ارجاع داده شده است و بزودی مرتفع می گردد

با تشکر

یک شنبه 1 مرداد 1391  10:05 AM
تشکرات از این پست
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2703

سلام و عرض ادب و خسته نباشید

من دسترسی به پنل مدیریتم در استانهای اصفهان و تهران و قم و خراسان رضوی ندارم ! مشکل از بروز رسانی سایت هستش یا بنده مستعفی شدم ؟

ممنون از لطفتان

موفق وموید باشید

یا علی مدد

یک شنبه 1 مرداد 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام و خسته نباشید

فرا رسیدن ماه ضیافت الهی بر همه مبارک..

با توجه به تاپیک مشکلات فنی درصدد بیان مشکلاتی جزئی انجمن ها و...؛امیدواریم هر چه زودتر این مشکلات همراه با امکانات جدید سایت بارگذاری و برطرف شود..

تفاووت و تمایزی بین (پر بیننده ترین ارسال ها و پر کاربردترین ارسال ها ) وجود ندارد

یک شنبه 1 مرداد 1391  11:59 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها