0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول qolameali

با سلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها

در مورد طرح " ختم آنلاین قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان " که دیروز در تالار قرآنی های راسخون گذاشتید چند مورد را می خواستم خدمتتان عرض کنم :

1. در آن پست نوشته اید که مهلت شرکت در این طرح از 20 تیرماه تا 29 تیر ماه هستش و همچنین جدولی که مشخص کرده اید را نوشته اید با فشردن کلید " پست جدید " در آن بگذاریم ولی کلید " پست جدید " از دیروز تا حالا غیر فعال است و با فشار دادن کلید مذکور دوباره صفحه بارگذاری می شود.

2. آیا در انتخاب آیات محدودیتی وجود دارد؟ مثلا می توانیم در یک جدول آیات سوره بقره از 10 تا 50 را انتخاب کنیم.

3. اولین سوره قرآن کریم سوره مبارکه حمد می باشد در حالی که شما سوره مبارکه بقره را نوشته اید.

لطفا بررسی بفرمایید تا در این طرح نورانی شرکت کنیم.

در پناه حق

مدیر گرامی

ضمن سلام و عرض ادب

پست طرح ختم قرآن کریم از امروز فعال گردید و مشکلی جهت ارسال پست در آن ندارید.

آیات اختصاص یافته به هر فرد توسط روابط عمومی اختصاص داده می شود و بر اساس تعداد داوطلبین شرکت در طرح.

جدول نمونه به عنوان مثال مطرح شده است ولی با این وجود اصلاح گردید و سوره مبارکه بقره با سوره مبارکه حمد جایگزین شد

با تشکر

چهارشنبه 21 تیر 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
bivafa architect0811 qolameali
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بدلیل عدم استقبال درتالارلطیفه وطنز درقسمت مسابقه عکس موبایل این تایپیک روجزءتایپیکهای غیرفعال تبدیل کردم جهت اطلاع

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 22 تیر 1391  11:19 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
IranForEver
IranForEver
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

عرض سلام و خسته نباشيد خدمت مسوولين و مديران محترم انجمنها

من(IranForEver) چند روزي هست كه از طريق يكي از دوستان با اينجا آشنا و به جمع شما ملحق شدم.

از محضر دوستان خوبم استدعا دارم كه در راستاي آشنايي بيشتر با محيط كاربري و آشنايي هر چه بيشتر با هم،به من كمك نماييد.

همچنين حيطه ي فعاليتي من در حوزه روابط اجتماعي،روانشناسي،روابط خانوادگي و دوستي،روابط پسران و دختران و مقداري هم در سياست داخلي است.

خوشحال ميشم كه از تجربيات و راهنماييهاي دوستانم استفاده كنم.

قربان شما

IranForEver

پنج شنبه 22 تیر 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 farshon ravabet_rasekhoon bivafa qodrat javid1000 nikbakht88
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول IranForEver

من(IranForEver) چند روزي هست كه از طريق يكي از دوستان با اينجا آشنا و به جمع شما ملحق شدم.

از محضر دوستان خوبم استدعا دارم كه در راستاي آشنايي بيشتر با محيط كاربري و آشنايي هر چه بيشتر با هم،به من كمك نماييد.

همچنين حيطه ي فعاليتي من در حوزه روابط اجتماعي،روانشناسي،روابط خانوادگي و دوستي،روابط پسران و دختران و مقداري هم در سياست داخلي است.

قربان شما

IranForEver

دوست عزیز و کاربر گرامی

ضمن سلام و عرض ادب

از اینکه به خانواده بزرگ راسخون پیوستید بسیار خرسندیم.

شما می توانید در صفحه اصلی انجمن ها  و در تالار "چهار دیواری" و زیر تالار های مرتبط با دانش و آگاهی هایتان فعالیت خود را آغاز نمائید.

ضمنا قوانین فعالیت در انجمن ها در پست زیر موجود می باشد

http://rasekhoon.net/Forum/threadShow-605647-1.aspx

امیدواریم این گام سرآغاز همکاری مستمر ما با شما در مسیر تعالی همه جانبه راسخون و میهن عزیزمان ایران باشد

موفق باشید

پنج شنبه 22 تیر 1391  12:37 PM
تشکرات از این پست
architect0811 javid1000 IranForEver
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول IranForEver

قربان شما

IranForEver

با سلام خدمت شما

بنده به نوبه خودم ورود شما به راسخون رو خیر مقدم می گم  و چون یکی از علاقه مندی هاتون سیاست داخلی هست، شما رو دعوت به دیدن تالار سیاست می کنم.منتظر فعالیت شما در این تالار می باشم.

با تشکر و احترام

پنج شنبه 22 تیر 1391  1:23 PM
تشکرات از این پست
IranForEver ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام، خسته نباشید

کم کم باید قوانین جدیدی که برای مدیران و کاربران گذاشته اید به دقت به مرحله ی اجرا بگذارید! 

به نظرم بهتر است به کاربران و مدیرانی که همچنان بر سنت گذشته خود پایبند هستند و آنچنان قوانین را رعایت نمیکنند و فعالیت زیادی در سایت دارند به طور جداگانه تماس بگیرید و توجیهشان نمایید. آخه مثلاً میبینم که هنوزم برخی از دوستان(که بیشترشان دوست خودم هم هستند) پشت سر هم و متوالی پست میگذارند یا پست های تکراری میگذارند(بدون آنکه جستجویی در انجمن ها بکنند و از تکراری نبودن آن مطمئن شوند) 

یکی از دوستان عزیزم که جزء کاربران برتر سایت نیز هست در یکی از تالار های تحت مدیریتم زحمت کشیده پست هایی قرار داده که وقتی جستجو میکنم میبینم تکراری هست! نمیدونم چه باید بکنم! آخه دلم نمیخواد از دست بنده دلخور بشه و احساس کنه زحمت هایش رو به باد دادم! (قبلاً در این خصوص در پستی  جداگانه تذکر داده بودم اما به نظر عنایت کافی را نداشته) لطفاً راهنماییم کنید و بفرمایید چکار میتوانم بکنم.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 23 تیر 1391  1:51 AM
تشکرات از این پست
javid1000 mehdi0014 qodrat architect0811 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول qodrat

نقل قول IranForEver

قربان شما

IranForEver

با سلام خدمت شما

بنده به نوبه خودم ورود شما به راسخون رو خیر مقدم می گم  و چون یکی از علاقه مندی هاتون سیاست داخلی هست، شما رو دعوت به دیدن تالار سیاست می کنم.منتظر فعالیت شما در این تالار می باشم.

با تشکر و احترام

سلام و خیر مقدم

جناب IranForEver؛

از شما و سایر دوستان راسخونی دعوت می شود در تالار گفتگوی آزاد مشارکت فرمائید. در ضمن این تالار نیازمند افراد متخصص است. مواردی که شما فرمودید، برای پاسخ به سوالات کاربران گرامی سایت می تواند مفید واقع شود.

از بنده نوازی جناب qodrat هم تشکر می کنم.

سربلند باشید.

جمعه 23 تیر 1391  3:25 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat ravabet_rasekhoon IranForEver
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول ravabet_rasekhoon

سلام قربان
خیلی ارادت داریم ببخشید اگه کمی بچه شری هستم تو دلم هیچی نیست.
میدونید من یکی از آرزوهام چیه اینکه از شما غلط املایی بگیرم و همیشه نظرات شما رو دنبال میکنم تا یه غلط املایی پیدا کنم اما دریغ از یدونه , منو به آرزوم میرسونید
اما انتقادم اینکه شما یه سراغی از ما نمیگیرد و واسه دلخوشیمون تو تاپیکا شرکت نمیکنید هیچ حتی دریغ از زدن یدونه تشکر
میشه لطف کنید تو این تاپیک شرکت کنید و

جمله بسازید لطفا ؟؟؟!!!

خوااااههههششش میکنم

میدونم سرتون شلوغه ولی اینقدر ما واسه راسخون وقت میذاریم 5 دقیقه هم شما واسه ما.

مچکرم

جمعه 23 تیر 1391  5:07 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon
padeshahe__saytha
padeshahe__saytha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57

سلام

پیشنهادی در مورد صندلی داغ داشتم:

اگر ممکنه به علت استقبال گسترده کاربران از صندلی داغ تاپیکهای قفل شده را یا برای همیشه باز کنید یا برای روز های خاصی از هفته بازشان کنید

سوالات زیادی مانده که باید بپرسیم

*شاید کسانی تازه در راسخون ثبت نام کنند و بخواهند سوالی بپرسند

*شاید کسانی باشند که هر چند روز یک بار به سایت سر می زنند

و...

یا علی

تا شود چشم تو روشن به جمالش صلوات
تا که نزدیک شود روز وصالش صلوات
خواهی از جمله آن منتظرانش باشی

بر محمد بفرست هم تو به آلش صلوات

جمعه 23 تیر 1391  10:13 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 javid1000 architect0811 qolameali ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول padeshahe__saytha

سلام

اگر ممکنه به علت استقبال گسترده کاربران از صندلی داغ تاپیکهای قفل شده را یا برای همیشه باز کنید یا برای روز های خاصی از هفته بازشان کنید

و...

یا علی

.................................................

سلام

بخاطر اینکه صندلی داغ مربوط می شود به تالار بنده لذا مواردی را در پاسخ به دوست گرامی اشاره می کنم.

به نظر بنده اگر تاپیک های قفل شده دوباره قفل گشایی شوند باعث بی نظمی در تالار می شود. و دیگر عنوان صندلی داغ که برای یک نفر می باشد صدق نمی کند و مثل این است که چند نفر روی یک صندلی بنشینند...!

مورد بعدی اینکه اگر کاربری سؤالی را از یک میهمان که قبلا روی صندلی داغ نشسته بوده است بپرسد ممکن است به دلیل حضور نداشتن آن فرد(میهمان قبلی) سؤال بی پاسخ بماند...!

همچنین اگر کسی تازه وارد سایت راسخون شده است و بخواهد از میهمان صندلی داغ سؤالی بپرسد ، خوب از شخصی که روی صندلی نشسته بپرسد و چه لزومی دارد که میهمانان قبلی دوباره به سؤالات پاسخ دهند درصورتی که در مهلتی که برایشان مشخص شده است(یک هفته) روی صندلی داغ نشسته اند.

سپاسگزارم

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 24 تیر 1391  12:13 AM
تشکرات از این پست
javid1000 hamed_yurdum ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول ravabet_rasekhoon

سلام قربان
خیلی ارادت داریم ببخشید اگه کمی بچه شری هستم تو دلم هیچی نیست.
میدونید من یکی از آرزوهام چیه اینکه از شما غلط املایی بگیرم و همیشه نظرات شما رو دنبال میکنم تا یه غلط املایی پیدا کنم اما دریغ از یدونه , منو به آرزوم میرسونید
اما انتقادم اینکه شما یه سراغی از ما نمیگیرد و واسه دلخوشیمون تو تاپیکا شرکت نمیکنید هیچ حتی دریغ از زدن یدونه تشکر
میشه لطف کنید تو این تاپیک شرکت کنید و

جمله بسازید لطفا ؟؟؟!!!

خوااااههههششش میکنم

میدونم سرتون شلوغه ولی اینقدر ما واسه راسخون وقت میذاریم 5 دقیقه هم شما واسه ما.

مچکرم

کاربر گرامی و دوست عزیز 

سلام و خسته نباسید

در اینکه فعالیت شما قابل تحسین و قدردانی است شکی ندارم. کم لطفی ما را ببخشید.

این هم یک قلط املائی.

سعی می کنم در بحثی که لینکش را قرارداده بودید، شرکت نمایم.

با تشکر

شنبه 24 تیر 1391  8:16 AM
تشکرات از این پست
architect0811
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول padeshahe__saytha

سلام

و...

یا علی

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

سعی می کنم در مشاوره ای که با مدیر محترم تالار "پاتوق راسخونی ها" جناب"qolameali" انجام خواهم داد، برنامه ای برای این منظور ترتیب دهیم.

نظر اینجانب این است که در فاصله زمانی از پایان صندلی داغ میهمان هفته(ساعت 18 روز جمعه هر هفته) تا زمان آغاز صندلی داغ میهمان بعدی(ساعت 8 صبح روز شنبه هر هفته) کلیه تاپیک های میهمانان باز شود و امکان پرسش و پاسخ برای همه آنها فعال گردد.

با تشکر

شنبه 24 تیر 1391  8:22 AM
تشکرات از این پست
architect0811 mehdi0014
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام، خسته نباشید

کم کم باید قوانین جدیدی که برای مدیران و کاربران گذاشته اید به دقت به مرحله ی اجرا بگذارید! 

به نظرم بهتر است به کاربران و مدیرانی که همچنان بر سنت گذشته خود پایبند هستند و آنچنان قوانین را رعایت نمیکنند و فعالیت زیادی در سایت دارند به طور جداگانه تماس بگیرید و توجیهشان نمایید. آخه مثلاً میبینم که هنوزم برخی از دوستان(که بیشترشان دوست خودم هم هستند) پشت سر هم و متوالی پست میگذارند یا پست های تکراری میگذارند(بدون آنکه جستجویی در انجمن ها بکنند و از تکراری نبودن آن مطمئن شوند) 

یکی از دوستان عزیزم که جزء کاربران برتر سایت نیز هست در یکی از تالار های تحت مدیریتم زحمت کشیده پست هایی قرار داده که وقتی جستجو میکنم میبینم تکراری هست! نمیدونم چه باید بکنم! آخه دلم نمیخواد از دست بنده دلخور بشه و احساس کنه زحمت هایش رو به باد دادم! (قبلاً در این خصوص در پستی  جداگانه تذکر داده بودم اما به نظر عنایت کافی را نداشته) لطفاً راهنماییم کنید و بفرمایید چکار میتوانم بکنم.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

همانگونه که مستحضرید، قوانین مربوط به فعالیت در انجمن ها تبیین و ابلاغ شده است.

لذا جای هیچ گونه اعتراضی نسبت به برخورد با تخلفات انجام گرفته نمی باشد. انتظارات ما از مدیران محترم بسیار بیشتر از سایر کاربران گرامی است و اینجانب موارد پیش آمده را ناشی از مشغله کاری و ناخواسته می پندارم.

علیهذا جنابعالی می توانید با ارسال تذکرات لازم که می تواند کاملاً دوستانه و بر مبنای احترام متقابل باشد، کاربر مربوطه را از تخلفات صورت گرفته آگاه و در صورت تکرار تخلفات، با استفاده از اختیارات مدیریتی خود با آنها برخورد نمائید.

ضمنا در موارد خاصی که فکر می کنید اعمال قوانین ممکن است باعث بروز اختلاف و مشکلات جانبی دیگر شود، می توانید با اینجانب مکاتبه نموده تا اقدامات لازم از جانب روابط عمومی انجام گیرد.

نکات ذکر شده در رابطه با کلیه مدیران و کاربران صادق است.

شنبه 24 تیر 1391  8:47 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

باسلام

نتایج سه قسمت از چهار قسمت مسابقه ی پیش بینی جام ملت های اروپای راسخون 2012 آماده شده است اما در مورد یک بخش از آن با نام مسابقه ی پیش بینی اولین تیم حذف شده از رقابت ها مشکلی که بوجود آمد این بود که بنده به علت مشکلاتی که در اتصال به اینترنت داشتم نتوانستم پست را به موقع قفل کنم لذا بسیاری از کاربران اقدام به اصلاح و ویرایش پست های خود کردند همانطور که مستحضرید اگر کاربری پستش را در موعد مقرر ایجاد کرده باشد و پست پس از اتمام مدت مسابقه قفل نشود آنکاربر می تواند پست خود را ویرایش کند و برنامه نویسی سایت راسخون به گونه ای است که زمان ویرایش پست را نشان نمی دهد و پست پس از ویرایش تاریخ و زمانش همان تاریخ و زمان ایجاد پست می باشد با در نظر گرفتن این شراط پیشنهاد بنده این است که این قسمت از مسابقه برای جلوگیری از تضییع حق کاربران به کل حذف گردد و جوایز آن به سه قسمت دیگر مسابقه اختصاص یابد.منتظر شنیدن راه حل شما برای رفع این مشکل و یا پذیرش پیشنهاد خودم هستم.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 24 تیر 1391  11:37 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon siryahya
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول doctor114

باسلام

نتایج سه قسمت از چهار قسمت مسابقه ی پیش بینی جام ملت های اروپای راسخون 2012 آماده شده است اما در مورد یک بخش از آن با نام مسابقه ی پیش بینی اولین تیم حذف شده از رقابت ها مشکلی که بوجود آمد این بود که بنده به علت مشکلاتی که در اتصال به اینترنت داشتم نتوانستم پست را به موقع قفل کنم لذا بسیاری از کاربران اقدام به اصلاح و ویرایش پست های خود کردند همانطور که مستحضرید اگر کاربری پستش را در موعد مقرر ایجاد کرده باشد و پست پس از اتمام مدت مسابقه قفل نشود آنکاربر می تواند پست خود را ویرایش کند و برنامه نویسی سایت راسخون به گونه ای است که زمان ویرایش پست را نشان نمی دهد و پست پس از ویرایش تاریخ و زمانش همان تاریخ و زمان ایجاد پست می باشد با در نظر گرفتن این شراط پیشنهاد بنده این است که این قسمت از مسابقه برای جلوگیری از تضییع حق کاربران به کل حذف گردد و جوایز آن به سه قسمت دیگر مسابقه اختصاص یابد.منتظر شنیدن راه حل شما برای رفع این مشکل و یا پذیرش پیشنهاد خودم هستم.

سپاس

سلام آقای دکتر

خسته نباشید ویژه برای این مسابقه

در مورد مسابقه اولین تیم حذف شده مسئولین سایت یک جا جواب شما را داده اند که ظاهراً شما ندیده اید

نقل به مضمون فرموده بودند اسامی افراد را بدهید تا تیم کارشناسی فنی شان بررسی کنند ببینند بعد از تاریخ مورد نظر پست ویرایش شده است یا خیر.

من نمی دانم برندگان اولین تیم حذف شده بر اساس قرعه کشی است یا بر اساس هر کس که زودتر گذاشته است ولی شما فقط اسامی برندگان را بدهید تا بررسی کنند اگر در بین برندگان کسی ویرایش کرده بود هم یک لیست ذخیره داشته باشید

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

شنبه 24 تیر 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
doctor114 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها