0

نکات مفید برای آشپزی بهتر

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

نکات مفید برای آشپزی بهتر




اگر
خورش و یا آبگوشت شما شور شده دو عدد سیب زمینی را پوست کنده، داخل آن قرار دهید قبل از کشیدن غذا ،سیب زمینی ها را خارج کنید.

cookاگر برنج شما بوی سوختگی گرفت یک عدد  پیاز  را از وسط نصف کرده و روی برنج قرار دهید.بعد از چند دقیقه پیازها را از روی برنج بردارید هم چنین می توانید یک نان بر روی برنج بگذارید.

دارچین را چند دقیقه قبل از کشیدن غذا اضافه نمایید تا عطر آن بیشتر در غذا احساس شود.

جهت خوش طعم شدن خورش قورمه سبزی و کرفس ،آبلیمو و آبغوره را باهم مخلوط کرده و به خورش بیفزایید.البته در مرحله آخر وقبل از کشیدن خورش.

لیموعمانی را یک ساعت قبل از کشیدن خورش به آن بیفزایید چه اگر مدت بیشتری در خورش باشد به آن طعم تلخی می دهد.

برای آنکه  ماکارونی  به هم نچسبد در آب آبکشی آن یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید.

در تهیه برخی از شیرینی ها جهت نرمی بیشتر می توانید از مقداری ماست استفاده کنید.

درجه پخت گازها متفاوت است ؛لذا بعد از چندبار پختن، حرارت گاز دستتان می آید.به هرحال از بوی شیرینی می توانید به پخت آن پی ببرید.

قبل از قرار دادن قالب داخل فر، آن را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

تفت دادن رب گوجه فرنگی در خورش قیمه و  بادمجان و…موجب خوش رنگ ترشدن غذا می شود.

توصیه می شود نمک را در مرحله آخر به غذا اضافه نمایید.

در صورتی که کیک شما سوخت می توانید با استفاده از رنده، قسمت سوخته را از کیک جدا کنید.بدین صورت که رنده را روی آن قسمت بکشید تا سوختگی ها کاملاً جدا شود.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
سه شنبه 13 مهر 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
ayeneh
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2761
محل سکونت : تهران

پاسخ به:نکات مفید برای آشپزی بهتر

خیلی مفید بود ممنون

اگر برنج بوی سوختن وته دیگ گرفته مقداری پنبه که تکه زغالی درون آن باشد را روی برنج بگذاریدکارساز است وبوی سوختن پلو را میگیردوبعد از مدتی آنرا از روی برنج بر می داریم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چهارشنبه 14 مهر 1389  3:47 PM
تشکرات از این پست
fatemeh81
fatemeh81
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1389 
تعداد پست ها : 168
محل سکونت : هرمزگان
چهارشنبه 14 مهر 1389  4:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها