0

سخن امام صادق عليه السّلام در شأن على عليه السّلام‏

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

سخن امام صادق عليه السّلام در شأن على عليه السّلام‏

امام صادق عليه السّلام فرمود: آنچه از على عليه السّلام نقل شده، اخذ مى‏گردد و به آن عمل مى‏شود و آنچه از آن نهى كرده، منهى است، فضايلى كه رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم داشت، او نيز دارد، و پيامبر صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم بر جميع خلايق، برترى دارد، كسى كه در چيزى بر على عليه السّلام عيب بگيرد، گويا بر خدا و رسولش صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم عيب گرفته، و كسى كه كوچك و بزرگى از او رد كند، در حد شرك به خدا است، امير المؤمنين عليه السّلام باب اللّهى بود كه فقط بايد از آن وارد شد و راه خدا اوست و كسى كه به غير آن تمسّك نمايد، هلاك شده است.

حكم ائمه عليهم السّلام پس از او نيز يكى پس از ديگرى، همين گونه است، خداوند آنها را اركان زمين و حجت بالغه خود، بر كسانى كه روى زمين و زير زمين هستند، قرار داده، چنان كه امير المؤمنين عليه السّلام مى‏فرمود: من قسيم اللَّه بهشت و دوزخ و فاروق اكبرم، منم صاحب عصا و ميسم «سيخ داغ، شايد كنايه از نشان گذاشتن بر دشمنان اهل بيت عليهم السّلام در قيامت باشد» و فرشتگان و روح، آنچه براى محمد صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم مقرّر كرده‏اند، براى من نيز مقرّر كرده‏اند، و بارى را چون بار محمد صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم كه بار خداى سبحان است، حمل كردم و محمد صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم را مى‏خوانند و پاسخ مى‏دهد و از او مى‏پرسند و جواب مى‏دهد، من هم خوانده مى‏شوم و پاسخ مى‏دهم و از من سخن مى‏خواهند، و من سخن مى‏گويم و به من خصالى داده شده كه پيش از من به ديگرى داده نشده، مرگها و بلاها و قضايا و انساب و فصل الخطاب را دانسته‏ام، و به اذن خداى در ملكوت نظر كردم، آنچه پيش از من گذشته، و آنچه مى‏آيد، مى‏دانم و به ولايت من خدا دين اين امت را كامل كرد.

منبع: ارشاد القلوب

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 13 مهر 1389  7:05 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala
azarian2010
azarian2010
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 809
سه شنبه 13 مهر 1389  8:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها