0

افتخاری شایعه خروج از ایران را تکذیب کرد

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

افتخاری شایعه خروج از ایران را تکذیب کرد

اگر قرار بود وطنم را ترك كنم، چرا در شرايط فعلي اين كار را كنم؟ اكنون به واسطه اين انقلاب، لطف مردم و عنايت خداوند، به چنين جايگاهي رسيده‌ام و هرگز اين توفيق الهي را با چيز ديگري عوض نمي‌كنم.

استاد عليرضا افتخاري ضمن تكذيب خروجش از كشور، تاكيد كرد:‌ من با اين انقلاب و مردم "عليرضا افتخاري " شدم و هرگز به آنها پشت نخواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه وطن امروز، امروز دوشنبه مصاحبه‌اي را از استاد عليرضا افتخاري در اين روزنامه منتشر كرد، افتخاري با تكذيب شايعه خروجش از ايران، مي‌گويد: من با اين انقلاب و مردم، عليرضا افتخاري شدم و هرگز به آنها پشت نخواهم كرد.

افتخاري اضافه مي‌كند: تمام وجود و زندگي‌ام مال مردم است و هرگز اين گوهر ارزشمند را با چيز ديگري عوض نمي‌كنم. كساني كه هر روز اخبار كذبي درباره من و خروجم از كشور منتشر مي‌كنند يا حسودند يا به اجانب تعلق خاطر دارند.

اگر قرار بود وطنم را ترك كنم، چرا در شرايط فعلي اين كار را كنم؟ اكنون به واسطه اين انقلاب، لطف مردم و عنايت خداوند، به چنين جايگاهي رسيده‌ام و هرگز اين توفيق الهي را با چيز ديگري عوض نمي‌كنم.

من در اين آب و خاك رشد كرده و بالنده شده‌ام و به عشق اين مردم كار مي‌كنم. من مانند كساني نيستم كه با اين انقلاب در دل‌هاي مردم جا گرفتند و بعد به آنها پشت كردند. هنرمند هرچه دارد از مردم است و نبايد وقتي به شهرتي رسيد فراموش كند كه از كجا به اينجا رسيده و خاستگاهش كجاست.

كسي حق ندارد بگويد اثر من از رسانه ملي پخش نشود. اگر كسي مايل به پخش اثرش نيست، خودش در يكي از شبكه‌هاي تلويزيون رو در رو به مردم بگويد كه دوست ندارد اثرش را مردم بشنوند.

البته اين يك شرط هم دارد و اينكه مدعي، آن چه در اين 30 سال به واسطه انقلاب و مردم به دست آورده، به آنها پس دهد.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 11 مهر 1389  4:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها