به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا رحیمی پس از قهرمانی سپاهان در یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال عنوان کرد: این قهرمانی را به جامعه فوتبال و خصوصا هواداران اصفهانی تبریک میگویم. وظیفه خود میدانم از تمام افرادی که ما را در این راه همراهی کردند تشکر کنم؛ از هیئت مدیره فولاد مبارکه گرفته تا پرسنل این شرکت. ما مدیون مادرانی هستیم که برای موفقیت تیم دعا و همیشه دعای خیر خود را بدرقه راه این تیم میکردند.
مدیرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به این سؤال که آیا برای سال آینده نیز برای قهرمانی تلاش خواهند کرد اظهار داشت: این موفقیتها را در ادامه راه هم خواهید دید. ما قهرمانی در ایران را فراموش میکنیم و از فردا به فکر موفقیت در آسیا هستیم.
وی با انتقاد از آماده نشدن ورزشگاه نقش جهان اصفهان تأکید کرد: از دولت، مجلس و مسئولان استانی انتقاد دارم و به این صحبت من لباس سیاسی نپوشانند. سؤال من این است که چرا نقش جهان را آماده نمیکنند؟ هماکنون میگویم اگر تا سال 92 این ورزشگاه آماده نشود مسابقات سپاهان را به استان دیگری خواهیم برد.
رحیمی افزود: 6، 7 هزار موتور سیکلت در ورزشگاه فولادشهر حضور دارد. چنین شرایطی توهین به جامعه ورزشی است. مادران و پدران این تماشاگران نیز نگران هستند که فرزندانشان سالم به خانه برگردند. مسئولان استانی به فکر باشند. یک شهر با این جمعیت فقط یک ورزشگاه 10 هزار نفری باید داشته باشد؟ ما شرمنده هواداران شدیم. آنها از ساعت 12 ظهر آمدهاند.