مطالعات گوناگون نشان داده افرادي كه ناتوانيهاي جسمي دارند ترجيح میدهند از وسيلههايي استفاده كنند كه توانایی حركتي آنها را بيشتر كند و از وابستگي آنها به دیگران بكاهد و فرصتهاي حرفهاي و آموزشي آنها را افزايش دهد. وابسته بودن افراد ناتوان به ديگران معمولا آنها را منزوي و تمايل آنها به مشاركت در كارهاي گروهي و اجتماعي را كمتر ميكند.
ویلچرهاي هوشمند از سال 1980 در 4 كشور مورد مطالعه قرار گرفتهاند. در اين شماره قصد داريم خلاصهاي از آنچه تا كنون انجام شده و تحقيقات پيش روي اين وسيله هوشمند را بررسي كنيم.
وجه تمايز ويلچرهاي هوشمند
ویلچرهاي هوشمند برتريهاي بسياري نسبت به نمونههاي معمولي و دارای موتور دارند و در انواع مختلف از ابتدا تاكنون طراحي شدهاند، از ويژگيهاي اين ويلچرها ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
اين ويلچرها به وسيله سنسورهايي كه دارند از برخورد با موانع جلوگيري ميكنند و با استفاده از ديد ماشين، موقعيت خود را تشخيص ميدهند. برخي از آنها داراي نقشههايي مانند نقشه خانه يا بيمارستان در حافظه خود هستند كه كاربر ميتواند به وسيله صفحه كليد يا دستور زباني (در نمونههاي پيشرفتهتر) مقصد خود را انتخاب كند، برای مثال اگر كاربر بگويد مرا به آشپزخانه جلوي يخچال ببر، ويلچر هوشمند اين كار را خواهد كرد.
تحقيقات آينده
موانع زيادي وجود دارد كه قبل از اين كه ويلچرهاي هوشمند بتوانند به طور گسترده مورد استفاده قرار گيرند بايد برطرف شود. يكي از اين موانع، قيمت بالاي قطعات استفاده شده در اين وسيلههاست. يكي ديگر از موانع اين است كه اين ويلچرها تنها قابليت استفاده در محيطهاي داخلي به طور امن را دارند و هنوز براي محيطهاي خارجي امنيت لازم را ندارند. محققان در تلاش هستند كه اين موانع را برطرف كنند تا فاصله بين افراد ناتوان جسمي با جامعه كمتر و كمتر شود.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه