به سویم آمدی :: You Came To Me
این ترانه در چهار نسخه "انگلیسی" ، "انگلیسی - فارسی" ، "انگلیسی - عربی" و "انگلیسی - تركی" توسط سامی یوسف خوانده شده است كه با زبان شعر ساده و عاشقانه توسط خود سامی سروده شده است و ملودی آن تلفیقی از موسیقی شرقی (ایرانی) و غربی است و همچنین در قسمت همخوانی به صورت تواشیح های اسلامی اجرا شده است. این ترانه در بدو زمان اجرا مورد استقبال بسیاری از دوستداران این نوع سبک ها که بیشتر ابیات مذهبی را با زبانهای متعدد دنیا دنبال می کند و همینطور هواداران این خواننده قرار گرفت. خواننده محبوب ایرانیالاصل که میتوان گفت در حال حاضر بزرگترین ستاره هنری دنیای اسلام در نوع خود است. او می گوید : "من در تهران متولد شدم و از نظر فرهنگی ایرانی هستم و اصالتا آذریام و البته تابعیت بریتانیا را دارم. در هنگام خردسالی ایران را ترك كردم، ولی دوست دارم روزی به زادگاهم برگردم."
You Came To Me
به سویم آمدی
اللهم صل علی سیدنا ، مصطفی علی حبیبک ، نبیک ، مصطفی
تو آمدی در اوج غمهام
صدات کردم آنجا بودی
بدون تو معنای عمر چیست؟
وقتی ندانم اسراری از غیب
خواهم رضای تو
جانم فدای تو
دلم می خواد، که باشم با تو
خسته ام از دنیا
از این دو رنگی ها
فقط می خوام
که باشم با تو
در لینک های زیر می توانید چهار نسخه آهنگ "به سویم آمدی" را با کیفیت 256 MP3 دانلود کنید:
و در لینک های زیر می توانید نسخه هایی از ویدئو کلیپ "به سویم آمدی" را با فورمت های مختلف دانلود کنید:
دانلود ویدئو كلیپ با فرمت 3GP (فرمت مخصوص موبایل)
تحلیل كلیپ "به سویم آمدی" :
در یکی از تازه ترین کارهای سامی یوسف شاهد این ویدئو کلیپ زیبا و خلاقانه از او هستیم که با کارگردان جدید او" جاکوب ویت" همراه است. با مقایسه ای از کارهای قبلی سامی یوسف شاید کمی عجیب برسد که این ویدئو کلیپ در یک گاراژ یا مکانی شبیه آشیانه هواپیما که هیچ ارتباطی با اماکن اسلامی ندارد اجرا شود. اما در واقع اشاره به این موضوع دارد که در اسلام عبادت پروردگار متعال وابسته به زمان یا مکان خاصی نیست چرا که : In every where he is there
ویدئو با گامهای سامی یوسف آغاز می شود که صدای پیچیدن قدمهای او، مکانی خلوت و ساکت را تداعی می کند. با نشان دادن زاویه ای باز از تصویر متوجه می شویم او تنها در آن جا حضور دارد و به این شیوه می خواهد بالاترین میزان تنهایی اش را به رخ بیننده بکشد که از آستان حضرت رسول اکرم طلب کمک و یاری می نماید.
محل اجرا داری دو قسمت روشن است و در هنگام ورود، سامی از روشنایی اول وارد قسمت روشن دوم می شود و این حرکت او نشان دهنده این است که از قبل آنجا نبوده و شبیه کسی که قرار ملاقات داشته باشد در نقطه مورد نظر قرار می گیرد و تا آخر هم در آنجا ثابت می ماند. گویا اینکه در برابر خاتم النبیین حضرت محمد مصطفی (ص) ایستاده و به ابراز ارادت در برابر ایشان می پردازد.
خالی بودن بیش از حد فضای اطراف، موجب شده تا او بیشتر از دستهای خود برای دکلمه کردن اشعارش استفاده کند. از نکات جالب توجه این کلیپ بکار بردن جلوه های ویژه ایست که کارگردان سعی کرده با استفاده از آنها از یکنواختی و کسالت آور شدن کلیپ برای بیننده جلوگیری کند. ذرات معلق نورانی که از ابتدا همواره در اطراف سامی یوسف هستند و وقتی شروع به صحبت کردن می کند در اطرافش حلقه می زنند، تغییر شکل پیدا می کنند، با اشاره دست او به شکل عبارات عربی در می آیند، نشان دهنده هوشمند بودن ذرات عالم است و بیانگر این واقعیت که کنش های ما بر واکنش های طبیعت تاثیر گذار است ...
سامی یوسف به زبان های مختلف ترانه هایی با مضمون مذهبی می خواند که این ابتکار نشان دهنده بشر دوستی اوست و عقیده ی او در اینباره بر این است که مسلمانی و یکتاپرستی تنها در انحصار زبان و قومیت نیست و خدا را به هر شکل و در هر شرایطی میتوان حس کرد، و بقول خودش : رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند