مدیر عامل جدید شرکت فولاد مبارکه عصر دیروز بر سر تمرینات تیم فوتبال سپاهان حاضر شد و از نزدیک با کادر فنی و بازیکنان تیم به گپ و گفت پرداخت. بلافاصله پس از حضور سمیعی نژاد در تمرین سپاهان مصاحبه ای با مدیرعامل جدید فولاد مبارکه داشتیم که از نظر شما می گذرد:
به عنوان اولین سوال، از این تغییر و تحول غیر منتظره بگویید؟
خوب اصولاً چنین تغییر و تحولاتی در حوزه مدیریت کلان است و تصمیم بر این شد که با توجه به توانایی مدیریتی مهندس رجایی از ایشان در پست دیگری که مدنظر وزیر محترم بود استفاده شود. از طرفی با توجه به اینکه من حدود سه سال رییس ستاد فولاد کشور بودم تصمیم بر این شد تا در اصفهان و در مجتمع عظیم فولاد مبارکه فعالیت کاری خودم را شروع کنم. فکر می کنم باید هر چه زودتر اقدامات لازم را جهت طرح راهبردی توسعه فولاد مبارکه شروع کنم.
رویکرد ورزشی شما نسبت به باشگاه سپاهان چه خواهد بود، با توجه به اینکه شما در صحبتهایی که با امیر قلعه نویی داشتید نشان دادید خیلی هم با ورزش بیگانه نیستید؟
نه، من به واقع علاقه مند به ورزش هستم و در شرایط فعلی همه باید بنای کار را بر حمایتی بگذاریم که در نهایت به موفقیت سپاهان ختم شود. اصول کار ترویج ورزش و پرورش قهرمانانی است که بتوانند دل مردم را در صحنه های بین المللی شاد کنند و خوشبختانه باشگاه سپاهان با توجه به ملی پوشان پرتعدادی که دارد پتانسیل چنین رویکردی را دارد.
از حمایت صحبت کردید، حمایت شما چگونه و در چه بعدی خواهد بود؟
ببینید، من همین الان هم به آقای قلعه نویی و سایر دوستان گفتم که نگران نباشند و با قدرت کارشان را ادامه دهند. در حال حاضر آن چیزی که مهم است همیتی برای شاد کردن دل هواداران پرشمار سپاهان در اصفهان است. من قبلاًً هم در اصفهان بوده ام و از محبوبیت این تیم خبر دارم. بایستی در این مسیر حرکت کرد.
به عنوان سوال آخر با توجه به قدرت رایزنی که در پایتخت دارید، آیا برای تکمیل هرچه سریعتر نقش جهان اقدامی در دستور کار دارید؟
فقط همین قدر بگویم که ما از همین امروز کار بر روی پروژه نقش جهان را شروع کردیم.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20