ساندویچ
مرغ(شاورما)
مواد
لازم:
مرغ
پخته شده خرد شده=1 عدد
پیاز
قرمز=2 عدد
سیب
زمینی سرخ شده=2 عدد
خیار
شور=به مقدار کافی
گوجه
فرنگی=1 عدد
نان
ساندویچی=به مقدار لازم
مواد
لازم برای سس ساندویچ:
ارده
سفید=4 قاشق غذاخوری
ماست=1
لیوان
آب=2/1
لیوان
سیر=5
حبه
نمک=1
قاشق غذاخوری
سس
مایونز=4 قاشق غذاخوری
طرز
تهیه:
ابتدا
مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می
گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن
در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با
پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری می
ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. اضافه های نان ساندیچی
را دور می ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می کنیم و خیار شور با گوجه فرنگی خلال
شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می گذاریم.
طرز
تهیه سس:
تمام
مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی
بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم .