پژوهشگران علوم پزشکی در موسسه ملی بهداشت آمریکا اعلام کردند استفاده طولانی مدت از تلفنهای همراه موجب مصرف قند (سوخت اصلی مغز) میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، این محققان دریافتند امواج رادیویی تلفنهای همراه بخشهایی از مغز را که در مجاورت آنتن تلفن همراه است فعال تر میکند.
همچنین محققان دریافتند ۵۰ دقیقه صحبت با تلفن همراه میتواند میزان فعالیتهای مغزی را تا ۷ درصد افزایش دهد اما تاکنون نشانههایی از آسیب دیدگی به علت نزدیک بودن تلفن همراه به سر کاربران حاصل نشده است.
نتایج بررسیها افزایش میزان فعالیت مغزی متناسب با شدت میدان الکترومغناطیسی در بخشهایی از مغز در معرض تلفن همراه را نشان دادهاند.
بر پایه این گزارش، تلفنهای همراه برای برقراری ارتباط از امواج رادیویی استفاده میکنند و این امواج میتوانند میدانهای الکترومغناطیسی کوچکی به وجود آورند که توسط مغز و سر انسان جذب میشوند.
متخصصان موسسه ملی بهداشت آمریکا در بررسیهای خود نشان دادند که ۵۰ دقیقه صحبت مداوم با تلفن همراه میتواند فعالیت سلولهای مغزی را در منطقهای از مغز نزدیک به آنتن تغییر دهند.
محققان اظهار میکنند که در مغز افرادی که به مدت ۵۰ دقیقه مداوم با تلفن همراه صحبت میکنند در منطقه نزدیک به آنتن، متابولیسم قند مغز افزایش مییابد که نشانه فعالیت مغزی است.