از هر 20 کودک در کشور یک نفر دچار حساسیت غذایی است
ریئس انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر ایران گفت: از هر 20 کودک در کشور یک نفر دچار حسایت غذایی است که حدود 90 درصد از حساسیتهای کودکان مربوط به مصرف مواد غذایی شامل شیرگاو، تخممرغ، بادام زمینی، مغزها (مانند گردو و فندق)، سویا و گندم است.
ایرنا نوشت: رییس انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر ایران گفت: از هر 20 کودک در کشور یک نفر دچار حسایت غذایی است که حدود 90 درصد از حساسیتهای کودکان مربوط به مصرف مواد غذایی شامل شیرگاو، تخممرغ، بادام زمینی، مغزها (مانند گردو و فندق)، سویا و گندم است.
علیرضا مرندی افزود: برخی واکنش های آلرژی به میوهها در شیرخواران شایع است و این واکنشها میتواند به صورت خشکی اطراف دهان، اسهال، قرمزی اطراف دهان یا بروز کهیر در سطح بدن ظاهر شود.
این پزشک و متخصص اطفال توضیح داد: سرفههای خشک و پشت سرهم، گرفتگی بینی، عطسههای مکرر، آبریزش بینی، سرفههای مقاوم، خس خس سینه، وجود خون در مدفوع، اگزما و کهیر و همچنین گریه و جمع کردن پاها به روی شکم، نفخ شکم، استفراغ و اسهال میتوانند نشانههایی از تظاهرات آلرژی به غذا باشند.
مرندی تصریح کرد: برای شیرخواران در ابتدا باید از غذاهایی استفاده کرد که امکان حساسیتزایی کمتری دارند و هر غذا نیز به صورت جدا و با فواصل یک هفته داده شود.
رییس انجمن ترویج تغذیه با شیرمادر ایران گفت: غذاهای مصرفی این کودکان باید در ابتدا از مواد خالص تهیه شده و ضمن پختن با آب تنها، با هیچ نوع ماده دیگری به جز شیرمادر مخلوط نشود.
پاسخ به:از هر 20 کودک در کشور یک نفر دچار حساسیت غذایی است
با تشکر از شما دوست عزیز به خاطر همکاری با تالار فسقلی ها ان شالله شاهد فعالیت های بیشتر شما در این تالار فسقلی ها باشیم