0

توليدروغن سرخ‌کردني با پايداري حرارتي بالا

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

توليدروغن سرخ‌کردني با پايداري حرارتي بالا

 ايسنا، طرح "توليد روغن سرخ کردني با پايداري حرارتي بالا با تلاش مهندس شادي بلوريان، عضو هيأت علمي گروه افزودني‌هاي غذايي جهاد دانشگاهي مشهد به اجرا درآمده و به ثبت رسيد.

سرخ‌كردن يكي از روش‌هاي مرسوم تهيه غذا بوده كه به دو صورت سطحي و عمقي (غوطه‌ور در روغن) صورت مي‌گيرد.

در اين روش، روغن سرخ‌کردني ضمن عمل به عنوان واسط حرارتي در ايجاد طعم خوش خوراکي و افزايش کالري ماده غذايي موثر است.

انتخاب روغن و پايداري آن نيز يکي از مهمترين عوامل موثر در کيفيت و سلامت محصول سرخ‌شده محسوب مي‌شود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

پنج شنبه 7 اردیبهشت 1391  12:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها