0

بهینه سازی فضای جیمیل با سایت FindBigMail!

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

بهینه سازی فضای جیمیل با سایت FindBigMail!

امروز بعد از ورود به جیمیلم متوجه این ارور شدم :

You are almost out of space for your Gmail account. Once you run out of space, you will not be able to send or receive any emails

وقتی نگاهی به بخش پایین جیمیلم انداختم متوجه شدم از حداکثر فضای رایگان جیمیلم استفاده کردم و فعلا قادر به ارسال و دریافت ایمیلی نیستم.

شاید شما هم با مشکل کمبود فضا در جیمیل برخورد کرده باشید یا دوست داشتید فضای جیمیل خود را بهینه کنید. برای حل این مشکل سایتی را در این پست خدمتتان معرفی می کنم.

1x1.trans بهینه سازی فضای جیمیل با  سایت FindBigMail!FindBigMail همونطور که از اسم آن پیداست سایتی‌ست که به شما کمک می کند ایمیل های حجیم خود در جیمیل را پیدا و آن ها را مدیریت کنید.

برای این کار تنها کافیست به این سایت رفته در بخش میانی ایمیل خود را وارد کرده و بعد از دادن مجوز دسترسی به جیمیل اندکی صبر کرده تا این سایت تمامی ایمیل های شما را چک کرده و آن را در دسته های پرحجم ، حجم معمول و کم حجم دسته بندی و آنها را در فولدرهای مجزا در جیمیل‌تان قرار دهد.

اکنون شما می توانید با ورود به جیمیل خود این ایمیل ها را به صورت دسته بندی شده در بخش لیبل ها مشاهده و اعمال لازم بر روی آنها را انجام دهید.

با این روش من توانستم بیش از ۵۰ درصد فضای جیمیلم که ایمیل های بی فایده بود ، آزاد کنم.

پس اگر شما هم قصد مدیریت جیمیل خود را دارید FindBigMail گزینه مناسبی‌ست !

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 5 اردیبهشت 1391  12:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها