0

استغفار

azadeh_69
azadeh_69
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 649

استغفار

استغفار

1- استغفار از گناه مایۀ آمرزش:
«والذین اذافعلوا فاحشةً او ظلموا انفسهم ذکروالله فاستغفروا لذنوبهم و من یغفر الذنوب الّا الله و لم یصرّوا علی ما فعلوا وهم یعلمون» (آل عمران/ 135)
آنها که وقتی مرتکب گناه می شوند و یا به خود ستم می کنند به یاد خدا می افتند و برای گناهان خود طلب آمرزش می کنند، کیست جز خدا که گناهان را ببخشد، آنان بر گناه اصرار نمی ورزند.

2- ناامید نبودن از آمرزش خداوند:
«قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمت الله انّ الله یغفر الذنوب جمیعاً انّه هو الغفور الرّحیم» (زمر/53)
بگو ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همۀ گناهان را می آمرزد زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

3- آثار و برکات استغفار:
«فقلت استغفروا ربّکم انّه کان غفّاراً * یرسل السماء علیکم مدرارا * و یمددکم باموال و بنین و یجعل لکم جنّات و یجعل لکم انهاراً» (نوح/ 12- 10)
به آنها گفتم از پروردگار خویش آمرزش بطلبید که او بسیار آمرزنده است تا بارانهای پر برکت آسمان را پی در پی بر شما فرستد و شما را با اموال و فرزندان فراوان کمک کند و باغهای سرسبز و نهرهای جاری در اختیارتان قرار دهد.

4- عدم تأثیر استغفار برای منافقان:
«سواء علیهم استغفرت لهم ام لم تستغفر لهم لن یغفرالله لهم» (منافقون/ 6)
برای آنان تفاوت نمیکند خواه استغفار برایشان کنی یا نکنی هرگز خداوند آنها را نمی بخشد.

5- استغفار عامل رحمت خداوند:
«لولا تستغفرون الله لعلکم ترحمون» (نحل/ 46)
چرا از خداوند تقاضای آمرزش نمی کنید تا شاید مشمول رحمت او شوید.

6- استغفار عامل امان بودن از عذاب:
«و ما کان الله معذّبهم و هم یستغفرون» (انفال/ 33)
و نیز تا استغفار می کنند خداوند عذابشان نمی کند.

7- استغفار در سحر از اوصاف پرهیزکاران:
« والمستغفرین بالاسحار» (آل عمران/ 17)
و در سحرگاهان استغفار می نمایند.

8- ان المتقین فی جنات و عیوان ... و بالا سحارهم یستغفرون» (ذاریات/ 18- 15)
به یقین پرهیزکاران در باغها و چشمه سارها هستند ... آنان که در سحرگاهان استغفار می کنند.

پل ارتباطی:     azadeh_mail@yahoo.com 

هرگز بر روی زمین با ناز راه مرو که تو نمی توانی زمین را بشکافی و قامتت به بلندی کوه ها نخواهید رسید.

قران کریم         

پنج شنبه 1 مهر 1389  2:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها