0

بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 5 : علوم زيستي ورزشي (حركت) تابستان 1388; -(1):75-87.
 
اثر شش هفته تمرينات کشتي و تمرين دايره اي مبتني بر فنون کشتي، بر گرلين پلاسما و برخي هورمون هاي تنظيم کننده قند خون در کشتي گيران تمرين کرده خراساني
 
رشيدلمير امير*,قنبري نياكي عباس,رهبري زاده فاطمه
 
* دانشگاه تربيت مدرس
 
 

اظهار شده که ممکن است گرلين در پاسخ هورمون رشد به فعاليت هاي ورزشي نقش داشته باشد. هدف از تحقيق حاضر، بررسي اثر شش هفته تمرينات کشتي و تمرينات دايره اي مبتني بر فنون کشتي، بر گرلين پلاسما و برخي هورمون هاي تنظيم کننده قند خون در کشتي گيران تمرين کرده خراساني است. به اين منظور، 30 نفر از کشتي گيران تمرين کرده با ميانگين سني 18.5±1.5 سال و24.8±6.81 BMI  به صورت داوطلبانه انتخاب و به طور تصادفي به دو گروه تجربي و کنترل تقسيم شدند. متغيرهاي اندازه گيري عبارت بودند از: گرلين و گلوکز پلاسما، هورمون هاي رشد، کورتيزول و انسولين سرمي که گرلين پلاسما به روش اليزا، گلوکز به روش آنزيمي و مابقي توسط کيت هاي راديوايمونواسي اندازه گيري شدند. براي تجزيه و تحليل داده ها از روش آماري t زوجي استفاده شد. نتايج نشان داد که شش هفته تمرين کشتي و تمرينات دايره اي مبتني بر فنون کشتي موجب کاهش معني دار هورمون هاي رشد، انسولين و کورتيزول و افزايش معني دار گرلين شد. در نتيجه مي توان گفت که افزايش گرلين در پاسخ به تعادل منفي انرژي، ترشح هورمون رشد را تحريک نمي کند و ساز و کارهاي ديگري در اين زمينه موثرند.

 
كليد واژه: گرلين، تمرين دايره اي مبتني بر فنون کشتي، هورمون رشد، کورتيزول، انسولين
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  8:07 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 8 : علوم زيستي ورزشي (حركت) تابستان 1388; -(1):123-136.
 
تاثير مصرف کافئين بر توان بي هوازي، شاخص خستگي و سطوح لاکتات خون دانشجويان پسر ورزشکار
 
رنجبر روح اله*,كردي محمدرضا,گائيني عباس علي
 
* دانشگاه شهيد بهشتي
 
 

هدف از اين پژوهش، مطالعه تاثير مصرف کافئين بر توان بي هوازي، شاخص خستگي و سطوح لاکتات خون دانشجويان پسر ورزشکار بود. به همين منظور از ميان داوطلبان شرکت کننده، 16 نفر با ميانگين وزن 68.9±9.1 کيلوگرم، قد 1.73±7 سانتيمتر و سن 24±2 سال به روش تصادفي ساده (قرعه کشي) انتخاب و بر اساس شاخص خستگي حاصل از پيش آزمون، به صورت زوج هاي همتا به دو گروه کافئين (n=8) و دارونما (n=8) تقسيم شدند. از آزمودني ها درخواست شد که 24 ساعت قبل از شروع آزمون، از فعاليت جسماني شديد و 48 ساعت قبل از شروع آزمون، از خوردن يا آشاميدن هرگونه ماده حاوي کافئين پرهيز کنند. جلسه اول آزمون رست (پيش آزمون)، بعد از گذشتن دست کم 4 ساعت از صرف غذا انجام شد و 6 دقيقه بعد از آزمون مقدار لاکتات خون آنها سنجيده شد. جلسه دوم آزمون رست (پس آزمون)، يک هفته بعد دقيقا مشابه جلسه اول صورت گرفت، به طوري که آزمودني ها مصرف معمولي کافئين را ادامه دادند و 48 ساعت قبل از آزمون، مصرف آن را قطع کردند. در پس آزمون، آزمودني ها مصرف معمولي کافئين را ادامه دادند و 48 ساعت قبل از آزمون، مصرف آن را قطع کردند. در پس آزمون، آزمودني ها يک ساعت قبل از شروع آزمون، کافئين يا دارونما را به مقدار 6 ميلي گرم به ازاي هر کيلوگرم از وزن بدن در قالب کپسول هاي ژلاتيني مصرف کردند. تجزيه و تحليل يافته ها با استفاده از آزمون هاي آماري t وابسته و مستقل (P=0.05)، نشان داد مصرف کافئين بر ميانگين توان، حداقل توان و شاخص خستگي تاثير مثبت داشته، درحالي که بر اوج توان و مقدار لاکتات خون تاثير معني دار نداشت. به نظر مي رسد مصرف کافئين در بهبود ميانگين عملکرد فعاليت هاي رفت و برگشت سريع کوتاه مدت موثر باشد.

 
كليد واژه: کافئين، توان بي هوازي، شاخص خستگي، لاکتات خون، دانشجويان پسر ورزشکار
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  8:08 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 7 : علوم زيستي ورزشي (حركت) تابستان 1388; -(1):105-121.
 
بررسي ميزان آگاهي کشتي گيران باشگاه هاي شهر تهران در مورد دوپينگ و برآورد آنها از شيوع فعلي در کشور (1386 – 1385)
 
حلب چي فرزين*,استقامتي عليرضا,منصورنيا محمدعلي
 
* مرکز تحقيقات پزشکي ورزشي، دانشگاه علوم پزشکي تهران
 
 

امروزه دوپينگ در ورزشکاران به معضل پيچيده اي تبديل شده است. باتوجه به اينکه کشتي، ورزش ملي و بومي کشور محسوب مي شود و با عنايت به اينکه احتمال سوء مصرف دارو باتوجه به ماهيت قدرتي اين رشته زياد است، بر آن شديم تا ميزان آگاهي کشتي گيران باشگاه هاي شهر تهران در مورد دوپينگ و برآورد آنها از شيوع فعلي در کشور را بررسي کنيم. به اين منظور در يک مطالعه مقطعي، 426 نفر در دوره زماني 86 – 1385 مورد ارزيابي قرار گرفتند. براي اين کار از پرسشنامه اي که روايي و پايايي آن به صورت pilot بر روي 30 نفر مورد سنجش قرار گرفته بود، استفاده شد. براي اجرا، پرسشگران طرح به باشگاه هايي که با نمونه گيري خوشه اي تصادفي انتخاب شده بودند مراجعه و پرسشنامه را بين ورزشکاران توزيع و پس از تکميل، دريافت کردند. داده ها با برنامه SPSS آناليز آماري شد. يافته هاي تحقيق نشان داد آگاهي کشتي گيران از سه حيطه دوپينگ، آشنايي با داروهاي غيرمجاز و شناخت عوارض جانبي به ترتيب در 70.8، 95.8 و 99.5 درصد موارد ضعيف يا متوسط ارزيابي شد. در مورد مشاوران ورزشکاران، 40.8 درصد دوستان، 13 درصد مربي و 5.2 درصد پزشکان را عنوان کردند. به ترتيب 35.4 و 12.5 درصد کشتي گيران شيوع سوء مصرف در رقابت هاي ليگ و ورزشکاران هم باشگاهي خود را بيش از 50 درصد برآورد کردند. به طور کلي مي توان نتيجه گرفت که کشتي گيران شهر تهران در حوزه دوپينگ دانش مناسبي ندارند، به همين دليل تدوين برنامه آموزشي جامع با عنايت به کليه مخاطبان و با هدف رفع ناآگاهي، اصلاح باورهاي نادرست، هوشيار ساختن آنان در مورد تبعات دوپينگ و توجه به ارزش ها در مواجهه با دوپينگ، ضروري است.

 
كليد واژه: دانش و نگرش، دوپينگ، کشتي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  8:08 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 1 : مديريت ورزشي (حركت) زمستان 1388; -(3):5-26.
 
بررسي مديريت مشاركتي و مقاومت كاركنان در برابر تغيير در سازمان تربيت بدني و اداره كل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش
 
آصفي احمدعلي*,حميدي مهرزاد,جلالي فراهاني مجيد,دهقان قهفرخي امين
 
 
 

هدف از اين تحقيق، بررسي و شناخت ابعاد مديريت مشاركتي و مقاومت كاركنان در برابر تغيير و مقايسه و تبين رابطه بين اين دو متغير در سازمان تربيت بدني و اداره كل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش بود. تحقيق حاضر، تحقيق توصيفي از نوع پيمايشي است كه به روش ميداني اجرا گرديد. جامعه آماري تحقيق، كليه كارشناسان سازمان تربيت بدني و اداره كل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش بودند كه 126 نفر از كارشناسان سازمان تربيت بدني و 38 كارشناس اداره كل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش به عنوان نمونه تحقيق انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده براي جمع آوري داده ها، دو پرسشنامه محقق ساخته مديريت مشاركتي و مقاومت در برابر تغيير بود. روايي محتوايي و صوري ابزارهاي تحقيق با مطالعه مباني نظري تحقيق و با استفاده از نظر استادان و متخصصان لحاظ شد. پايايي ابزارهاي تحقيق از طريق آزمون ضريب آلفاي كرونباخ محاسبه شد كه براي پرسشنامه مديريت مشاركتي a=0.82 و براي پرسشنامه مقاومت در برابر تغيير a=0.70 به دست آمد. تجزيه و تحليل داده هاي تحقيق با به كارگيري روش هاي آمار استنباطي و آمار توصيفي صورت گرفت. يافته هاي تحقيق نشان داد بين مديريت مشاركتي و مقاومت در برابر تغيير در هر دو سازمان مورد بررسي، رابطه معني دار منفي و معكوسي وجود دارد (P=0.01) همچنين بين مشاركت در برنامه ريزي و هدف گذاري (P=0.05)، مشاركت در تصميم گيري و حل مساله، مشاركت در كنترل و نظارت و مشاركت در اجرا با مقاومت در برابر تغيير رابطه معني دار منفي و معكوسي مشاهده شد (P=0.01) علاوه بر اين، نتايج نشان داد بين مديريت مشاركتي در سازمان تربيت بدني و اداره كل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش تفاوت معني داري وجود دارد ولي بين مقاومت در برابر تغيير در اين دو سازمان تفاوت معني داري مشاهده نشد (P=0.05).

 
كليد واژه: مديريت مشاركتي، مقاومت در برابر تغيير، سازمان تربيت بدني، اداره كل تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 2 : مديريت ورزشي (حركت) زمستان 1388; -(3):27-39.
 
بررسي نگرش دانشجويان كارشناسي ارشد رشته تربيت بدني به گرايشي شدن آموزش در اين مقطع
 
سجادي سيدنصراله*,ميزاني مهران
 
* دانشگاه تهران
 
 

هدف تحقيق حاضر، بررسي نگرش دانشجويان كارشناسي ارشد رشته تربيت بدني به گرايشي شدن آموزش در اين مقطع است. براي انجام اين تحقيق، تمام دانشجويان كارشناسي ارشد تربيت بدني پنج دانشگاه دولتي شهر تهران در سال تحصيلي 86 – 1385 به عنوان نمونه آماري انتخاب شدند. روش تحقيق حاضر، توصيفي و از نوع پيمايشي است و براي جمع آوري اطلاعات، از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد (a=0.87) نتايج به دست آمده نشان داد كه به طور كلي دانشجويان، گرايشي شدن رشته  تربيت بدني در مقطع كارشناسي ارشد را مناسب ارزيابي كردند (ميانگين 11/4 از 5 در مقياس ليكرت)، دانشجويان گرايش حركات اصلاحي (با ميانگين 91/3)، كمتر و دانشجويان گرايش مديريت ورزشي (با ميانگين 32/4)، بيشتر از ديگر گرايش ها موافق گرايشي شدن رشته تربيت بدني بودند. نتايج تحقيق با نتايج تحقيقات قبلي مطابقت داشت. با توجه به نتايج تحقيق مي توان گفت كه گرايشي شدن آموزش تربيت بدني و علوم ورزشي در مقطع كارشناسي ارشد همان طور كه انتظار مي رفت، موجب رضايت بيشتر دانشجويان و افزايش انگيزه علم آموزي دانشجويان شده است.

 
كليد واژه: تربيت بدني، گرايش، گرايشي شدن، كارشناسي ارشد، تحصيلات تكميلي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 

 3 : مديريت ورزشي (حركت) زمستان 1388; -(3):41-59.
 
مقايسه آمادگي هاي عمومي بدني دانش آموزان پسر مناطق مختلف كشور بر اساس آزمون CAFT
 
اميرتاش علي محمد*
 
* دانشگاه آزاد اسلامي، دانشكده علوم انساني و اجتماعي، واحد علوم و تحقيقات
 
 

هدف تحقيق حاضر، مقايسه آمادگي هاي بدني دانش آموزان پسر كشور و تهيه نورم هاي ملي روي متغيرهاي سرعت، استقامت، چابكي و نيروي عضلاني با استفاده از آزمون CAFT بود. از گروه هاي سني 18 – 7 سال، 12960 نفر از استان هاي منتخب از 5 منطقه شمال، جنوب، شرق و غرب و مركز به طور تصادفي انتخاب و بر مبناي متغيرهاي تحقيق و نورم هاي كشوري حاصله با يكديگر مقايسه شدند. آزمون هاي آنوا و تعقيبي توكي در سطح 05/0 نشان دادند كه استان هاي جنوبي و مركزي در دوهاي سرعت و چابكي، شمالي و شرقي و مركزي در استقامت عضلاني و قلبي – عروقي، شرقي و مركزي و شمالي در نيروي عضلاني و استان هاي جنوبي در استقامت قلبي – عروقي آماده تر از ديگر مناطق اند. در ضمن، مناطق جنوبي و غربي به تقريب در همه رده هاي سني از نورم هاي كشوري در سرعت، مناطق جنوبي و مركزي به طور كلي در همه رده هاي سني در استقامت عضلاني، مناطق مركزي به طور كلي تا سن قبل از 15 سالگي در استقامت عضلات كمربندي شانه، مناطق شمالي در همه رده هاي سني در چابكي عمومي، مناطق غربي در همه رده هاي سني در نيروي عضلاني و مناطق مركزي در رده هاي سني 12 سالگي به بعد از نورم هاي كشوري ضعيف ترند. اين يافته ها زمينه ها را براي استعداديابي ورزشي و پرورش آنها در كشور فراهم مي آورد و همچنين به افزايش دقت در نمره دادن و ارزشيابي در كلاس هاي تربيت بدني مدارس كشور كمك مي كند.

 
كليد واژه: CAFT، دانش آموز پسر، آمادگي جسماني، حركتي، نورم، آزمون
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 4 : مديريت ورزشي (حركت) زمستان 1388; -(3):61-73.
 
بررسي عوامل موثر بر حضور تماشاگران فوتبال در ورزشگاه ها
 
الميري مجتبي*,نادريان جهرمي مسعود,سلطان حسيني محمد,نصراصفهاني عليرضا,رحيمي محمد
 
* دانشگاه اصفهان
 
 

هدف كلي پژوهش جاري، بررسي عوامل موثر بر حضور تماشاگران فوتبال شهر تهران در ورزشگاه هاست. پژوهش از نوع توصيفي – پيمايشي است. پرسشنامه مورد استفاده در اين تحقيق توسط گرين (1995)، هانسن و گوتير (1992)، اسكافيلد (1983)، كاسكي (1994) و ژانگ و همكاران (1995) به منظور بررسي عوامل موثر بر حضور تماشاگران در ورزشگاه ها در ورزش هاي توپي تهيه شده است كه محقق آن را اصلاح كرده و عوامل موثر بر حضور تماشاگران در ورزشگاه ها را در چهار حوزه  اقتصادي، جذابيت بازي، اولويت هاي تماشاگران و امكانات و تسهيلات با 31 گويه ارزيابي مي کند. به اين منظور پس از تعيين حجم نمونه، پرسشنامه با روش نمونه گيري تصادفي در دسترس بين 700 نفر از تماشاگران تيم هاي استقلال و پيروزي توزيع شد. پايايي پرسشنامه در مطالعه مقدماتي از طريق آلفاي كرونباخ 86/0 به دست آمد. براي تجزيه و تحليل داده ها از روش آماري T تك متغيره و آزمون F استفاده شد. نتايج نشان داد كه سه عامل جذابيت بازي، اولويت هاي تماشاگران و وجود امكانات و تسهيلات بر حضور تماشاگران در ورزشگاه ها تاثير مثبت داشته و تنها عوامل اقتصادي تاثيري بر حضور تماشاگران ندارد. مناسب بودن قيمت بليت مسابقات از بين عوامل اقتصادي، ارايه بازي تهاجمي توسط تيم مورد علاقه از بين عوامل جذابيت بازي، برگزاري منظم مسابقات ليگ از بين عوامل اولويت هاي تماشاگران و ورود و خروج آسان از استاديوم و پاركينگ ها و مناسب بودن جايگاه تماشاگران از بين عوامل امكانات و تسهيلات بيشترين تاثير را بر حضور تماشاگران در استاديوم داشتند.

 
كليد واژه: ورزش حرفه اي، تماشاگران، فوتبال، تجارت، استاديوم
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 5 : مديريت ورزشي (حركت) زمستان 1388; -(3):75-95.
 
مطالعه نگرش دانشجويان نسبت به عملکرد انجمن هاي ورزشي دانشجويي دانشگاه هاي شهر تهران
 
باقري يوسف*,اسدي حسن,حميدي مهرزاد
 
* دانشگاه تهران
 
 

هدف از اين پژوهش،  مطالعه نگرش دانشجويان نسبت به عملکرد انجمن هاي ورزشي دانشجويي دانشگاههاي دولتي شهر تهران است. روش اين تحقيق، توصيفي و از نوع پيمايشي بوده که به صورت ميداني به اجرا در آمده است و بر حسب هدف نيز در دسته تحقيقات کاربردي جاي دارد. جامعه آماري پژوهش شامل 120 نفر عضو انجمن هاي ورزشي دانشجويي (به صورت تمام شماري) و 385 نفر دانشجويان غير عضو است که بوسيله فرمول يامان محاسبه شده است. ابزار اين تحقيق دو پرسشنامه ي محقق ساخته براي دانشجويان عضو و غير عضو مي  باشد. اعتبار محتوايي آن توسط اساتيد تاييد گرديد ضريب پايايي پرسشنامه براي اعضا (a=0.96) و براي غير اعضا (a=0.96) بدست آمد. براي تجزيه و تحليل آماري يافته ها از روش هاي توصيفي و روش هاي استنباطي از جمله تي استودنت و آزمون فريدمن استفاده شد.نتايج نشان داد که از ديدگاه اعضا ي انجمن ورزشي، عملکرد انجمن در محورهاي چهارگا نه مديريتي در حد متوسط (56.2% الي 54%) قراردارد. همچنين ميزان آگاهي دانشجويان غير عضو از اهداف، وظايف، ارکان، شرايط عضويت و نحوه انتخابات انجمن كمترين درصد را دارد. در مقايسه نظر دانشجويان عضو و غير عضو در خصوص ميزان همکاري مسئولين با انجمن ورزشي و ضرورت استمرار فعاليت هاي انجمن براي توسعه ورزش دانشجويان تفاوت معني داري مشاهده شد (p<0.01) بنحويکه دانشجويان غير عضو به درصد بيشتري از ميزان همکاري و استمرار فعاليت ها اشاره نمودند.يافته هاي تحقيق با عنايت به سطح متوسط کليه متغييرهاي دخيل در عملکرد انجمن هاي ورزشي دانشجويي ضرورت بازنگري در آئين نامه ،تناسب سازي بين وظايف و اختيارات وهدايت و نظارت بيش از پيش مسئولين امر در ورزش دانشجويي را مورد تاکيد قرار مي دهد.

 
كليد واژه: مطالعه نگرش، دانشجويان، عملكرد، انجمن ورزشي دانشجويي، دانشگاه هاي شهر تهران
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 
بررسي عوامل تاثيرگذار بر گرايش دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه تهران به رويدادهاي ورزشي
 
حسن قلي پور طهمورث*,استيري مهرداد,يزداني حميدرضا,حسيني فرشيد
 
* دانشگاه تهران
 
 

در اين تحقيق به منظور شناسايي مولفه هاي تاثيرگذار بر گرايش و تمايل دانشجويان به رويدادهاي ورزشي در كشور، پس از بررسي عميق ادبيات و پژوهش هاي گذشته پيرامون عوامل موثر بر گرايش به رويدادهاي ورزشي، فهرست ابتدايي از مجموعه عوامل و مولفه هاي موثر تهيه شد. در ادامه با استفاده از نظر متخصصان و خبرگان بازاريابي و مديران و صاحب نظران ورزشي كشور، بررسي و بازنگري همه جانبه و جامع بر روي مولفه هاي اوليه شناسايي شده صورت گرفت و پس از تاييد نهايي مولفه ها، پرسشنامه طراحي شده در ميان 380 نفر از دانشجويان شاغل به تحصيل در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري دانشگاه تهران توزيع شد. نتايج تحليل عاملي انجام شده نشان داد كه در مجموع مولفه هاي اثرگذار بر گرايش دانشجويان به رويدادهاي ورزشي را مي توان به چهار عامل ترفيع ورزشي، نوع ورزش و ويژگي هاي آن، شرايط و امكانات ورزشي و خصوصيات ورزشكاران و تيم ها طبقه بندي كرد. نتايج حاصل از آزمون تحليل واريانس فريدمن نيز نشان داد كه از ميان عوامل مورداشاره، دو عامل نوع و ويژگي هاي ورزش و خصوصيات ورزشكاران و تيم ها بيش از دو عامل ديگر در تمايل دانشجويان به رويدادهاي مختلف ورزشي در كشور موثر است.

 
كليد واژه: رويداد ورزشي، رفتار مصرف كننده ورزش، تصميم خريد ورزشي، دانشجويان
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 7 : مديريت ورزشي (حركت) زمستان 1388; -(3):119-133.
 
تعيين منابع قدرت مديران سازمان تربيت بدني و ارتباط آن با سطح آمادگي و رضايت كاركنان
 
عزيزي بيستون*,مهرابي كوشكي علي,پيري مسعود,جلالي فراهاني مجيد
 
* دانشگاه تهران
 
 

هدف از اين تحقيق، تعيين منابع قدرت مديران سازمان تربيت بدني و ارتباط آن با سطح آمادگي و رضايت كاركنان بود كه با استفاده از روش توصيفي – همبستگي انجام شد. جامعه آماري اين تحقيق كليه كارشناسان سازمان تربيت بدني بودند كه از بين آنها 118 نفر، به عنوان نمونه آماري انتخاب شدند. براي جمع آوري اطلاعات از پرسشنامه نفوذ يا منابع قدرت سوسمان و ديپ، پرسشنامه تعيين سطح آمادگي كاركنان پاول هرسي، همچنين پرسشنامه سنجش رضايت مينه سوتا استفاده شد. روايي اين پرسشنامه ها توسط استادان صاحب نظر مديريت ورزشي تاييد شد. همچنين پايايي آنها با استفاده از آلفاي كرونباخ به ترتيب 88/0، 73/0 و 89/0 به دست آمد. داده هاي به دست آمده با استفاده از آزمون هاي كلموگروف اسميرنوف و تحليل واريانس ANOVA، آزمون توكي و آزمون LSD مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. نتايج نشان داد در افرادي كه آمادگي بيشتري دارند، قدرت مرجعيت در افراد با آمادگي كمتر قدرت اجبار بيشترين ميزان رضايت از سرپرست را در كاركنان ايجاد كرده است.

 
كليد واژه: منابع قدرت، رضايت از سرپرست، سطح آمادگي، كاركنان سازمان تربيت بدني
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 9 : مديريت ورزشي (حركت) زمستان 1388; -(3):151-165.
 
بررسي ميزان سازگاري استنادهاي پايان نامه هاي رشته تربيت بدني دانشگاه تهران در سال هاي 85 – 81 با موجودي كتابخانه و توليدات علمي اعضاي هيات علمي
 
زنديان فاطمه*,آشوري نرگس
 
* دانشگاه تربيت مدرس
 
 

در اين پژوهش به بررسي رفتار علمي دانشجويان كارشناسي ارشد رشته تربيت بدني دانشگاه تهران از حيث چگونگي استفاده از منابع اطلاعاتي پرداخته شده است. روش انجام پژوهش، تحليل استنادي است. در اين بررسي كوشش شده تا با تجزيه و تحليل اطلاعات به دست آمده، منابع عمده مورد استفاده دانشجويان از لحاظ زبان، قالب، نحوه نشر و نيز ميزان استفاده از منابع موجود در مجموعه كتابخانه و توليدات علمي اعضاي هيات علمي دانشكده تعيين شود. بررسي 104 پايان نامه با 6234 استناد نشان داد كه استناد به مقالات با 88/48 درصد بيشتر از استناد به ديگر منابع اطلاعاتي و ميزان استفاده از منابع لاتين نيز با 29/63 درصد بيشتر از منابع فارسي بوده است.
استفاده از منابع چاپي با 75/96 درصد بيش از منابع اينترنتي بوده است. همچنين 11/43 درصد استنادها مربوط به منابع موجود در مجموعه كتابخانه و 12/3 درصد استنادها نيز مربوط به آثار علمي اعضاي هيات علمي دانشكده بوده است.

 
كليد واژه: تحليل استنادي، پايان نامه ها، مجموعه هاي كتابخانه، توليدات علمي، علوم ورزشي، دانشگاه تهران
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:35 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 1 : مديريت ورزشي (حركت) پاييز 1388; -(2):5-19.
 
بررسي انگيزه هاي شرکت کنندگان در ورزش هاي همگاني در فضاهاي روباز
 
رمضاني نژاد رحيم*,رحماني نيا فرهاد,تقوي تکيار سيدامير
 
* دانشگاه گيلان
 
 

هدف اين تحقيق، بررسي انگيزه هاي شرکت افراد در ورزش هاي همگاني شهر رشت بود. در 8 ايستگاه ورزش همگاني، 3000 نفر به تمرين و ورزش مي پرداختند که 700 نفر به عنوان نمونه آماري تحقيق انتخاب شدند. ابزار تحقيق، پرسشنامه محقق ساخته و حاوي 30 سوال بسته بود که 5 انگيزه اصلي شرکت در ورزش همگاني و ديگر دلايل شخصي را با مقياس پنج ارزشي ليکرت اندازه گيري مي کرد. پس از نظر خواهي تخصصي در مورد روايي، اعتبار پرسشنامه در مطالعه راهنما و با استفاده از آزمون آلفا کرونباخ تاييد شد (r=0.95) .کليه پرسشنامه ها در حضور محقق تکميل و پس از 30 دقيقه جمع آوري شد و يافته هاي تحقيق با استفاده از آزمون t، ANOVA (آزمون تعقيبي LSD و آزمون همبستگي اسپيرمن) در سطح P?0.05تجزيه و تحليل شد. نتايج نشان داد که انگيزه کسب سلامتي و آمادگي جسماني، لذت و نشاط از ديدگاه آزمودني ها در اولويت اول و پس از آن نيز انگيزه بهبود روابط شغلي و زندگي، پيشگيري و درمان بيماري ها و تعامل اجتماعي قرار دارند. زنان در تمامي انگيزه ها، امتياز بيشتري از مردان کسب کردند و افراد متاهل نيز فقط دلايل شخصي بيشتري براي شرکت در اين فعاليت ها داشتند.

 
كليد واژه: کسب سلامتي، لذت و نشاط، تعامل اجتماعي و فعاليت هاي ورزشي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:35 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 3 : مديريت ورزشي (حركت) پاييز 1388; -(2):35-49.
 
بررسي موانع داوطلبي در انجمن هاي ورزشي دانشگاه ها
 
اندام رضا*,همتي نژاد مهرعلي,حميدي مهرزاد,رمضاني نژاد رحيم,كاظم نژاد انوشيروان
 
* دانشگاه صنعتي شاهرود
 
 

هدف از اين پژوهش، بررسي موانع داوطلبي در انجمن هاي ورزشي دانشگاه ها است. روش تحقيق توصيفي و از نوع همبستگي است. جامعه آماري تحقيق حاضر دانشجويان غيرداوطلب در انجمن هاي ورزشي دانشگاه هاي ايران بودند که بر اساس روش نمونه گيري خوشه اي تصادفي، 250 نفر از 25 دانشگاه کشور به عنوان نمونه آماري تحقيق انتخاب شدند. ابزار جمع آوري اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته اي بود که روايي صوري و محتوايي آن توسط گروهي از استادان صاحب نظر دانشگاهي تاييد شد. براي محاسبه پايايي ابزار از روش آلفاي کرونباخ (a=0.92) و براي تجزيه و تحليل داده ها از روش تحليل عاملي با چرخش واريماکس استفاده شد. بر اساس تحليل عاملي 14 متغير در دو گروه با عناوين موانع سازماني و فردي قرار گرفتند. با استفاده از مقياس پنج ارزشي ليکرت ميزان اهميت متغيرها از ديدگاه آزمودني ها بررسي شد که بر اين اساس "مشغله هاي درسي" با ميانگين 14/1± 69/3 و "کمبود وقت" با ميانگين 12/1± 58/3 با اهميت ترين موارد و "مشکلات جسماني و بيماري ها" با ميانگين 21/1 ±46/2 به عنوان کم اهميت ترين متغير انتخاب شد. اين پژوهش پيشنهاد مي کند که موانع فردي و سازماني دلايلي براي داوطلب نشدن افراد در انجمن هاي ورزشي دانشگاه ها هستند، اگر چه بسياري از موانع موثر در تصميم گيري براي داوطلب شدن، فردي است و سازمان ها به طور مستقيم نقشي در کنترل آن ندارند، اما يک سري از موانع با تصميم گيري مديريتي سازمان مرتبط است. بنابراين سازمان ها بايد هنگام جذب و گزينش داوطلبان به موانع فردي و سازماني توجه داشته باشند.

 
كليد واژه: داوطلبي، دانشجويان، موانع فردي و سازماني
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:35 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 4 : مديريت ورزشي (حركت) پاييز 1388; -(2):51-71.
 
طراحي سيستم ارزيابي عملکرد دانشکده هاي تربيت بدني و علوم ورزشي ايران
 
جعفري افسر*,احساني محمد,خبيري محمد,مومني منصور
 
* دانشگاه تهران
 
 

نظام آموزش عالي هر کشور، نقش اصلي در توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي آن کشور را به عهده دارد، از اين رو عامه مردم و دولت حساسيت زيادي به عملکرد آن دارند. هدف از انجام اين تحقيق طراحي سيستم جامع ارزيابي عملکرد دانشکده هاي تربيت بدني و علوم ورزشي ايران است. با توجه به بررسي پژوهش هاي انجام شده، 22 مولفه در قالب سه بعد ورودي، فرايند و خروجي و همچنين 999 شاخص به منظور بررسي مناسب بودن مولفه هاي ارزيابي عملکرد ارايه شد و پس از آن مدل مفهومي تحقيق طراحي شد. در مرحله بعد، بر مبناي سيستم طراحي شده، پرسشنامه اوليه با مقياس پنج گزينه اي ليکرت طراحي و سپس بين خبرگان توزيع و جمع آوري شد و بر اساس نظر آنان پرسشنامه هاي شش گانه و چک ليست نهايي ارزيابي عملکرد با 202 شاخص در مقياس پنج گزينه اي ليکرت به شرح زير تنظيم شد: هفت معيار ورودي با 46 شاخص، هشت معيار فرايندي با 65 شاخص، و هفت معيار خروجي با 91 شاخص. روش تحقيق به لحاظ هدف توسعه اي و از جنبه نحوه گردآوري داده هاي مورد نياز، توصيفي از نوع پيمايشي بود. روايي ابزار اندازه گيري (پرسشنامه) با اعلام نظر خبرگان و پايايي آن با آلفاي کرونباخ و ضريب پايايي بيش از 87/0 تاييد شد. علاوه بر اين، از روش ميانگين وزني به منظور رتبه بندي مولفه ها و شاخص ها استفاده شد.

 
كليد واژه: ارزيابي عملکرد، سيستم ارزيابي، ابعاد، مولفه، شاخص
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:35 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات رشته تربیت بدنی

 6 : مديريت ورزشي (حركت) پاييز 1388; -(2):97-116.
 
بررسي رابطه بين خلاقيت و كارآفريني در بين مردان و زنان ورزشكار و غير ورزشكار (مطالعه موردي: دانشجويان دانشگاه يزد)
 
فريد داريوش*
 
* دانشگاه يزد
 
 

فعاليت هاي ورزشي يكي از جايگاه هاي مناسب و متنوع براي ايجاد اشتغال و توليد فرصت هاي جديد اقتصادي است. با شناخت زمينه هاي كارآفريني در ورزش، مي توان فرصت هاي جديدي را به كارآفرينان و جامعه معرفي كرد تا از آن براي پيشرفت و توسعه اقتصادي و اجتماعي بهره گيرند. هدف اين پژوهش، بررسي رابطه بين خلاقيت و كارآفريني در بين مردان و زنان ورزشكار و غيرورزشكار بود. جامعه آماري اين تحقيق كليه دانشجويان دانشگاه يزد بودند (7938 دانشجو) كه از اين تعداد 3461 دانشجو پسر و 4477 دانشجو دختر بودند. براي تعيين حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان، حجم آماري 346 نفر براي دانشجويان پسر و 354 نفر براي دانشجويان دختر برآورد شد.
روش تحقيق با توجه به نوع مطالعه از نوع همبستگي است. نتايج اين تحقيق حاكي از آن است كه بين خلاقيت و كارآفريني هم در ورزشكاران و هم در غيرورزشكاران رابطه مثبت و معني داري وجود ندارد. بررسي رابطه بين دو متغير در چهار گروه دال بر وجود رابطه بين خلاقيت و كارآفريني در مردان ورزشكار و غيرورزشكار بود. به طوري كه خلاقيت در مردان ورزشكار 65 درصد و در مردان غيرورزشكار 63 درصد كارآفريني را تبيين مي كرد
.

 
كليد واژه: فعاليت هاي ورزشي، كارآفريني، خلاقيت، ورزشكار
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391  8:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها