0

بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 3 : مطالعات مديريت انتظامي بهار 1388; 4(1):31-50.
 
عوامل موثر بر انگيزه اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم انتظامي و رابطه آن با عملکرد آن ها بر اساس نظريه مک کللند
 
آراسته حميدرضا,علي مرداني اكرم*,محبي علي,احتشامي علي,محمدي مقدم يوسف
 
 
 

دانشگاه علوم انتظامي رسالت خطير پرورش و آموزش پليس کشور را بر عهده دارد و بديهي است توجه به استادان به عنوان رکن اصلي و اساسي آموزش مي تواند از درجه اهميت بسياري برخوردار باشد. لذا هدف اين پژوهش پرداختن به عامل انگيزه اعضاي هيات علمي را، تاثير آن را برعملکرد آن ها بر اساس نظريه مک کللند ترسيم و مولفه هاي موثر بر آن را نشان دهد. نوع تحقيق بر اساس هدف، کاربردي و از نظر ماهيت و روش پيمايشي و همبستگي مي باشد. بر اساس تئوري موردنظر و آزمونهاي فرافکن وي به ساختن پرسشنامه مناسب با شرايط دانشگاه علوم انتظامي با 36 گويه و با مقياس 5 درجه اي ليکرت اقدام (a=0.85) و به منظور حصول هرچه بهتر به اهداف تحقيق و بومي سازي، مطالعه اي مقدماتي با مشارکت 20 نفر از اعضاي جامعه که به صورت تصادفي انتخاب شدند، صورت پذيرفت. نمره عملکرد اعضا از سرانه امتيازات فعاليت آموزشي و پژوهشي ماخذه آن ها بر اساس جدول ارتقا وزارت علوم استخراج و ميانگين کلي آن به عنوان نمره عملکرد هر فرد مورد استفاده قرار گرفت. جامعه آماري شامل کليه اعضاي هيات علمي تمام وقت دانشگاه (141 نفر) در سال 1386 مي باشد که پس از جمع آوري پرسشنامه ها، داده ها با نرم افزار SPSS با استفاده از روش هاي آماري توصيفي (جدول توزيع فراواني، ميانگين و انحراف استاندارد) و آمار استنباطي (آزمون همبستگي پيرسون و اسپيرمن، تجزيه و تحليل واريانس، آزمون t و آزمون تعقيبي توکي) مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. يافته هاي تحقيق نشان مي دهد: انگيزه، تاثير مستقيم بر عملکرد اعضاي هيات علمي دارد. افزايش سن، مدرک تحصيلي، رتبه علمي و تبديل وضعيت استخدام اثر معکوس بر انگيزه دارد. مهمترين شاخص تاثيرگذار بر انگيزه اعضاي هيات علمي بر اساس نظريه مک کللند به ترتيب عبارتند از: نياز به پيشرفت، نياز به قدرت و يناز به ارتباط.

 
كليد واژه: تئوري نيازهاي مک کللند، نياز به قدرت، نياز به ارتباط، نياز به موفقيت، انگيزش، اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم انتظامي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:14 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 4 : مطالعات مديريت انتظامي بهار 1388; 4(1):52-72.
 
عوامل سازماني موثر بر عملکرد کارکنان مبارزه با قاچاق کالاي فرماندهي انتظامي استان هرمزگان
 
حسينيان شهامت*,مجيدي عبداله,مختاررضايي رجب علي
 
* گروه مديريت، دانشگاه علوم انتظامي
 
 

کشور جمهوري اسلامي ايران از گذشته تاکنون با معضل قاچاق کالا روبرو بوده و متاسفانه عليرغم مبارزاتي که در راستاي مقابله با آن به عمل آمده هزينه سرسام آور در بخش اقتصادي و تبعات سوء سياسي و امنيتي در پي داشت. ناجا يکي از اصلي ترين عنصر مقابله با اين معضل و مهار آن دخيل مي باشد و عملکرد منابع انساني در بدنه ناجا يکي از اصلي ترين عنصر مقابله و موفقيت مبارزه نقش عمده و اساسي را ايفا مي نمايد. اين پژوهش بر اساس هدف، کاربردي و از نظر ماهيت و روش توصيفي از نوع پيمايشي مي باشد به منظور شناسايي و تبيين علمي برخي از عوامل سازماني موثر بر عملکرد کارکنان مبارزه با قاچاق کالا فرماندهي انتظامي استان هرمزگان انجام شده است. اين عوامل شامل: ساختار سازماني، امکانات و تجهيزات سازماني، حمايت سازماني، مهارت شغلي، سبک رهبري آمرانه در قالب پنج فرضيه پژوهشي مورد بررسي قرار گرفته اند جامعه آماري اين تحقيق تعداد 400 نفر از کارکنان مبارزه با قاچاق کالا فرماندهي انتظامي استان هرمزگان مي باشد به روش نمونه گيري تصادفي طبقه اي 180 نفر به عنوان نمونه انتخاب و از طريق پرسشنامه اي که روايي و پايايي آن (a=0.85) مورد تاييد مي باشد داده هاي لازم جمع آوري سپس با استفاده از روش هاي آمار توصيفي و استنباطي (آزمون هاي کاي اسکوئر و t) ارتباط هر يک از متغيرها با عملکرد کارکنان مورد بررسي و تجزيه و تحليل قرار گرفت. نتايج پژوهش نشان مي دهد که بين پنج متغير ساختار سازماني، امکانات و تجهيزات سازماني، حمايت سازماني، مهارت شغلي، سبک رهبري آمرانه با عملکرد کارکنان مبارزه با قاچاق کالا رابطه معناداري وجود دارد.

 
كليد واژه: مبارزه با قاچاق کالا، ارزيابي عملکرد، ساختار سازماني، حمايت سازماني، مهارت شغلي، سبک رهبري آمرانه، فرماندهي انتظامي استان هرمزگان
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 5 : مطالعات مديريت انتظامي بهار 1388; 4(1):73-86.
 
اثر حاشيه نشيني بر وقوع جرايم اجتماعي شهرستان کرمانشاه در سال 1386
 
هزارجريبي جعفر,امين صارمي نوذر,يوسف وندي فريبرز
 
 
 

اين تحقيق، به بررسي اثر حاشيه نشيني، بر وقوع جرايم اجتماعي شهرستان کرمانشاه در سال 1386 که با مشکلات عديده اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي، از قبيل: نرخ بيکاري 23 درصدي، تورم، تعصبات قومي، وجود مرز مشترک 346 کيلومتر استان با کشور عراق همراه است، مي پردازد. سوال اصلي اين است که «آيا حاشيه نشيني بر وقوع جرايم اجتماعي در شهرستان کرمانشاه درسال 1386 تاثير دارد؟». هدف کلي اين تحقيق، بررسي و شناسايي ميزان تاثير حاشيه نشيني، بر وقوع جرايم اجتماعي (سرقت، حمل و نگهداشتن سلاح و مهمات غيرمجاز، مصرف مشروبات الکلي و ...) در شهرستان کرمانشاه در سال 1386 مي باشد. پژوهش، به صورت توصيفي پيمايشي و جامعه آماري 71 نفر، از کارشناسان انتظامي استان و کليه روساي کلانتري ها و روساي تجسس و فرماندهان پاسگاه هاي انتظامي شهرستان کرمانشاه، به صورت تمام شماري مي باشد. پرسشنامه تحقيق نيز ضمن مصاحبه با کارشناسان انتظامي حاضر به خدمت و بازنشسته، صاحب نظران دانشکده هاي تخصصي دانشگاه علوم انتظامي و هماهنگي با اساتيد محترم راهنما و مشاور تنظيم و ضمن برخورداري مورد از ضريب آلفاي کرونباخ (a=0.9054) همراه با استخراج آمار جرايم، به عنوان ابزارهاي جمع آوري اطلاعات، مورد استفاده قرار گرفته است. تجزيه و تحليل داده هاي حاصله از طريق نرم افزار SPSS با روش t يک نمونه اي انجام گرفته است. نتايج حاصله از تجزيه و تحليل يافته ها، حاکي از اين است که حاشيه نشيني بر وقوع جرايم اجتماعي، که برابر 4.320 با سطح معناداري 0.000 و مقايسه آن با مقدار خطاي مجاز 0.05 اثر خيلي زيادي دارد.

 
كليد واژه: حاشيه نشيني، جرايم اجتماعي، قاچاق، سلاح و مهمات، سرقت
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 6 : مطالعات مديريت انتظامي بهار 1388; 4(1):87-97.
 
عوامل موثر بر اعتراضات کارگري استان يزد سال هاي 1385-1381
 
عبدي توحيد*,ميرزاعباسي -,طالب پور محمدرضا
 
* دانشگاه علوم انتظامي
 
 

رشد علم و تکنولوژي و پيدايش انقلاب صنعتي در جوامع انساني موجب تغيير در شرايط کاري آن ها گرديده است و بالطبع اعتراضات کارگري را به دنبال دارد که استان يزد هم با توجه به اينکه يکي از قطب هاي صنعتي کشور مي باشد از اين امر مستثني نمي باشد. اين تحقيق با هدف بررسي عوامل موثر بر اعتراضات کارگري استان يزد سال هاي 1385-1381 انجام گرفت. روش تحقيق، توصيفي و از نظر نوع و هدف، کاربردي با تکنيک پيمايشي است. جامعه آماري اين تحقيق 100 نفر، شامل دو گروه، گروه کارگران کارخانجات گروهي از مسوولين حوزه کارگري استان يزد به صورت تمام شمار مي باشد. ابزار جمع آوري پرسشنامه شامل 27 سوال با پاسخ هاي 5 گزينه اي با روش ليکرت پس از تاييد روايي و پايايي طراحي و داده ها با استفاده از آمارهاي توصيفي و آزمون ميانگين يک نمونه اي با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته اند که در همه فرضيات تحقيق مورد تاييد قرار گرفت. نتايج پژوهش نشان مي دهد که عوامل مديريتي چون در نهايت منجر به عدم پرداخت حقوق و دستمزد به موقع مي شود با ميانگين 52.08 بيشترين تاثير را در مقابله با اعتراضات کارگري استان يزد داشته و در رتبه اول قرار دارد و پس از آن عوامل اقتصادي با ميانگين 23.48 در رتبه دوم و عوامل سياسي با ميانگين 22.33 در رتبه سوم قرار دارد.

 
كليد واژه: اعتراضات کارگري، استان يزد
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 7 : مطالعات مديريت انتظامي بهار 1388; 4(1):98-125.
 
شيوه هاي موثر در سيستم کنترل بر اماکن عمومي
 
رضائي راد مجيد*,شكري پور سعيد,محمودي مهدي
 
* گروه مديريت، دانشگاه علوم انتظامي
 
 

کنترل و نظارت همواره جزء اصول وظايف اساسي مديريت بوده است، که ارتباط تنگاتنگ با ساير اصول و وظايف مديريت دارد؛ هدف اين تحقيق، بررسي شيوه هاي فعلي و جديد موثر پليس در سيستم کنترل بر اماکن عمومي از نظر خبرگان و اولويت بندي آنها مي باشد. جامعه آماري اين پژوهش 50 نفر از خبرگان شاغل در ناجا در رده هاي پليس تخخصصي (اماکن عمومي) به صورت تمام شمار مي باشد. روش تحقيق توصيفي از نوع پيمايشي با ماهيت کاربردي است. جهت گردآوري داده ها از پرسشنامه محقق ساخته که پايايي آن مورد سنجش و تاييد قرار گرفته استفاده شده است (a=0.917). جهت تجزيه و تحليل داده ها با استفاده از آزمون t تک نمونه اي. دو نمونه اي مستقل و آناليز واريانس و همچنين جداول فراواني و درصد فراواني با بکارگيري نرم افزار آماري SPSS انجام شده است. نتايج پژوهش عبارتند از: (1) شيوه هاي فعلي (حاکم و مورد اجرا) در حال حاضر تا حد زيادي در سيستم کنترل بر اماکن عمومي موثر مي باشند. (2) شيوه هاي جديد (شيوه هاي پيشنهادي علاوه بر شيوه هاي فعلي) بين متوسط و زياد در سيستم کنترل بر اماکن عمومي موثر مي باشند. (3) شيوه هاي فعلي و جديد هر دو جزو شيوه هاي موثر به حساب مي آيند و بکارگيري آن ها با الويت بندي در نظر گرفته شده موثر خواهند بود.

 
كليد واژه: کنترل، اماکن عمومي، پليس، شيوه هاي کنترل بر اماکن عمومي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 1 : مطالعات مديريت انتظامي زمستان 1387; 3(4):399-415.
 
بررسي راه هاي همگرايي قوميتي با تاکيد بر اقوام ترک و کرد در شهرستان ماکو
 
اخوان مفرد حميدرضا,هندياني عبداله,زينال نژاد حسن
 
 
 

اکثر کشورهاي جهان از اقوام متعدد تشکيل يافته اند. اين تنوع در اغلب کشورهاي مزبور منبع خشونت بوده و موجب بروز جنگ ها و درگيري هاي داخلي و از بين رفتن جان ميليون ها انسان بوده است. کشور ايران نيز داراي تعدد و تکثر قومي است و اقوام ايراني به طور عمده در حاشيه و نوارمرزي ايران شکل گرفته اند. شهرستان ماکو نيز با ترکيب جمعيتي از هر دو قوم ترک آذري و کرد در منتهي اليه شمال غربي ايران و در همسايگي کشورهاي جمهوري ترکيه و آذربايجان قرار گرفته است. تنوع قومي در ايران نيز همانند ساير کشورها گاه منبع درگيري و منشا خشونت هاي قومي و موجب بروز بحران هاي امنيتي در اقصي نقاط قوم نشين بوده و مرکز را نيز تحت تاثير قرار داده است. از آن جمله مي توان به بحران هاي مهاباد و فرقه دمکرات آذربايجان در فواصل سال ها 1324-1325، و نيز بحران هاي مناطق قوم نشين پس از انقلاب اسلامي و بحران آذربايجان در سال 1385 و دامنه آن در شهرستان ماکو و ... اشاره نمود. هدف اين پژوهش بررسي و شناسايي راهکارهاي ارتقا سطح همگرايي اقوام ايراني براي ايجاد همبستگي و وفاق اجتماعي به منظور دستيابي به يک امنيت پايدار مي باشد. تحقيق به صورت موردي و بر روي اقوام ساکن در شهرستان ماکو انجام پذيرفته است. روش تحقيق از نوع توصيفي زمينه ياب (پيمايشي) است. جمعيت ترک و کرد زبان ماکو به عنوان جامعه آماري و حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسي و مورگان (1970 م) تعداد 283 نفر به روش تصادفي طبقه اي انتخاب شده اند. ابزار جمع آوري داده ها، پرسشنامه محقق ساخته اي است که در تنظيم آن از طيف ليکرت استفاده شده است. روايي پرسشنامه با مطالعه منابع، انجام تست اوليه، مصاحبه حضوري با اهل خبره و کارشناسان و پايايي آن با استفاده از ضريب آلفاي کرونباخ براي کل پرسشنامه ها 0.682، محاسبه شده است. جهت تجزيه و تحليل داده ها در سطح توصيفي از فراواني، درصد، ميانگين، انحراف معيار و نمودار و در سطح استنباطي از آزمون t و آناليز واريانس استفاده گرديده است. با توجه به اثبات تمامي فرضيات و نتايج کلي تحقيق، معلوم گرديد هر پنج عامل ديني، فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي و سياسي در ارتقا سطح همگرايي اقوام تاثير مثبت داشته و بر همين مبنا پيشنهادهاي پژوهشي و کابردي ارايه شده که با عملياتي شدن اين پيشنهادها سطح همگرايي به طور چشمگيري افزايش يافته و موجب انسجام هر چه بيشتر اجتماعي و حصول امنيت پايدار خواهد بود.

 
كليد واژه: اداره امور پليسي قوميت ها، قوميت، ناسيوناليسم قومي، اقوامي ايراني، وفاق اجتماعي، همبستگي ملي، خشونت قومي، شهرستان ماکو، قوم ترک، قوم کرد
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 2 : مطالعات مديريت انتظامي زمستان 1387; 3(4):417-436.
 
رابطه بهره گيري از فنون متقاعدسازي با روحيه پرسنل يگان ويژه تهران بزرگ براي مداخله در بحران ها
 
الياسي محمدحسين,عشايري حسن,چراغي غلام رضا
 
 
 

هدف پژوهش، شناسايي رابطه بين ميزان بهره گيري از فنون متقاعدسازي با روحيه پرسنل يگان ويژه تهران بزرگ و آمادگي آنها براي مداخله در بحران ها است. براي اين منظور بعد از مرور ادبيات تحقيق و طراحي يک مدل مفهومي، با استفاده از روش نمونه گيري خوشه اي يک گروه 384 نفره از بين پرسنل يگان ويژه تهران بزرگ انتخاب شده اند. سپس با استفاده از يک پرسشنامه محقق ساخته داراي اعتبار و پايايي، نظرات و ويژگي هاي آنان مورد سنجش قرار گرفت. داده هاي حاصل پس از کدگذاري، با استفاده از آزمون هاي آماري مختلف و به کمک نرم افزار SPSS، مورد تجزيه و تحليل قرارگرفت. نتايج حاصل نشان داد که: بين ميزان بهره گيري از فنون متقاعدسازي و روحيه، عدم آسيب پذيري رواني پرسنل، و رضايت شغلي يگان ويژه تهران بزرگ رابطه معناداري وجود دارد. بين ميزان رضايت شغلي، شرکت در ماموريت، عدم آسيب پذيري رواني و روحيه پرسنل يگان ويژه تهران بزرگ رابطه معناداري وجود دارد.

 
كليد واژه: متقاعدسازي، روحيه، مديريت بحران، عمليات رواني، رضايت شغلي، يگان ويژه، آسيب پذيري رواني
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 3 : مطالعات مديريت انتظامي زمستان 1387; 3(4):437-451.
 
بررسي رابطه بين ابعاد توانمندسازي و امنيت شغلي کارکنان دانشگاه علوم انتظامي
 
مجيدي عبداله,قهرماني علي اكبر,محمودآبادي علي اكبر
 
 
 

اين مقاله به بررسي رابطه بين ابعاد توانمندسازي و امنيت شغلي کارکنان دانشگاه علوم انتظامي مي پردازد. در اين راستا دو متغير توانمندسازي کارکنان (شامل 5 بعد: احساس شايستگي، احساس موثر بودن، احساس اعتماد، احساس استقلال در کار و احساس معني دار بودن) و امنيت شغلي کارکنان مورد سنجش و تحليل قرار گرفت. تحقيق حاضر از نوع تحقيقات توصيفي – همبستگي بوده و از پرسشنامه اي که روايي و پايايي آن مورد تاييد بوده جهت جمع آوري داده ها استفاده شده است. جامعه آماري تحقيق کليه کارکنان دانشگاه علوم انتظامي بوده که به روش تصادفي ساده نمونه اي به تعداد 200 نفر از آنها انتخاب شده. از مجموع 200 پرسشنامه توزيعي در نمونه آماري 180 پرسشنامه برگشت داده شد. روش آماري مورد استفاده در اين تحقيق آزمون همبستگي گشتاوري پيرسون مي باشد. در پايان در جهت پاسخ دهي به سوالات تحقيق نتايج زير به دست آمده است: به طور کلي بين توانمندسازي و امنيت شغلي کارکنان دانشگاه علوم انتظامي رابطه معني داري وجود داشت ولي رابطه ابعاد توانمندسازي و امنيت شغلي به شرح زير مي باشد. بين احساس شايستگي، احساس اعتماد، احساس موثر بودن، احساس استقلال و احساس معنادار بودن با امنيت شغلي کارکنان دانشگاه علوم انتظامي رابطه معناداري وجود دارد.

 
كليد واژه: توانمندسازي، امنيت شغلي، دانشگاه علوم انتظامي، سازمان، کارکنان
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 4 : مطالعات مديريت انتظامي زمستان 1387; 3(4):452-473.
 
عوامل فردي و سازماني موثر بر عدم کشف پرونده هاي قتل
 
خدادادحسيني سيدحميد,هندياني عبداله,رستمي مرادي محمدصادق
 
 
 

توجه به عوامل فردي و سازماني موثر بر عدم کشف پرونده هاي قتل مي تواند راهگشاي معماهاي پيچيده پليسي در کشف قتل باشد. بررسي اين عوامل در شهرستان ماهشهر در سال هاي 1376 تا 1386 به روش توصيفي – پيمايشي انجام شد و بر اساس نظرسنجي از جامعه آماري به تعداد 60 نفر شامل خبرگان (کارآگاهان پي جويي قتل، دادستان، بازپرسان ويژه قتل، حقوقدانان و وکلاي دادگستري) و قاتلين ماهشهر در سال هاي 1376 تا 1386 با استفاده از ابزارهاي پرسشنامه و مصاحبه به مرحله اجرا در آمد. و از طرفي نيز کليه پرونده هاي قتل در محدوده زماني نيز مورد بررسي اسنادي قرار گرفته و موانع و مشکلات و نواقص تحقيق احصا گرديد. اين پژوهش به بررسي ميزان تاثير عدم هدايت عملياتي مناسب، ضعف تجزيه و تحليل اطلاعات مکتسبه در پرونده هاي قتل، عدم استفاده از فناوري هاي نوين، عدم توجه به زمان در پرونده هاي قتل بر عدم موفقيت کارآگاهان کشف قتل مي باشد. نتايج حاصل از مصاحبه ها و اسناد پرونده ها با روش تحليل محتوا و سوالات پرسشنامه و با آزمون هاي آماري (توصيفي و خي دو) ارزيابي شدند. نتايج نشان مي دهد که: عدم هدايت عملياتي مناسب، ضعف تجزيه و تحليل اطلاعات مکتسبه در پرونده هاي قتل، عدم استفاده از فناوري هاي نوين، عدم توجه به زمان و عدم مديريت زمان در پرونده هاي قتل از عوامل فردي و سازماني هستند که تاثير فوق العاده و معناداري بر عدم موفقيت کارآگاهان کشف قتل دارند. بر اين اساس و با توجه به بررسي نتايج حاصله از مصاحبه و آزمون هاي آماري انجام شده تمامي سوالات در عدم کشف پرونده هاي قتل موثر بوده اند.

 
كليد واژه: تحقيقات جنايي، کارآگاهان ويژه قتل، قتل، شهرستان ماهشهر، هدايت عملياتي، فناوري، تجزيه و تحليل اطلاعات
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 5 : مطالعات مديريت انتظامي زمستان 1387; 3(4):474-488.
 
بررسي فرآيند شناسايي، ارزشيابي، انتخاب و انتصاب مديران مياني ناجا
 
حسينيان شهامت,شريفي غلام حسين
 
 
 

برنامه ريزي جانشيني مديريت ها، کوششي سنجيده و نظام مند است که توسط يک سازمان براي حصول اطمينان از تداوم رهبري در سمت هاي کليدي، نگهداري و پرورش سرمايه هاي فکري و علمي براي پيشرفت و تشويق افراد به ارتقا انجام مي شود. اين پژوهش با اهداف: 1- بررسي فرآيند شناسايي، ارزشيابي، انتخاب و انتصاب مديران مياني ناجا، 2- ارايه اصول علمي جهت شناسايي افراد مستعد جهت تصدي پست هاي مديريتي مياني در ناجا، 3- استخراج صفات و ويژگي هاي اساسي براي احراز مشاغل مديريت مياني در قالب دانش، تخصص، هوش، استعداد، مهارت ها و ويژگي هاي شخصيتي انجام شده است. اين تحقيق از نوع کاربردي و به روش توصيفي انجام، در سال ها 1386 و 1387 و جامعه آماري اين تحقيق 60 نفر از روساي بازرسي و معاونين ارزشيابي و انتصابات معاونت ها، پليس هاي تخصصي و فرماندهي انتظامي استان ها به صورت تمام شمار بوده است. داده ها از طريق پرسشنامه اي حاوي 19 سوال بسته با پايايي و روايي مورد تاييد، جمع آوري سپس تجزيه و با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون هاي خي دو و t تجزيه و تحليل گرديد و نتايج ذيل به دست آمد: 1- شناسايي و به دست آوردن موجودي نامزدهاي مديريتي (مياني) ناجا بر مبناي اصول علي مي باشد. 2- ارزيابي نامزدهاي مديريتي جهت احراز مشاغل مديريت مياني بر مبناي معيارهاي تخصصي شايستگي مي باشد. 3- رتبه بندي نامزدهاي ارزيابي شده بر مبناي نمرات اکتسابي مرحله قبل مي باشد. 4- انتخاب و انتصاب مديران ناجا با کسب بالاترين رتبه صورت مي گيرد.

 
كليد واژه: مديريت منابع انساني پليس، ارزشيابي کارکنان، انتخاب کارکنان، انتصاب مديران، مديران پليس
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 7 : مطالعات مديريت انتظامي زمستان 1387; 3(4):503-513.
 
بررسي عوامل مرتبط با رضايت شغلي کارکنان فرماندهي انتظامي استان يزد در سال 1387
 
محمدي مقدم يوسف,زارع محمد
 
 
 

اين تحقيق به بررسي عوامل مرتبط با رضايت شغلي کارکنان فرماندهي انتظامي استان يزد در سال 1387 مي پردازد. عوامل بسيار زيادي در رضايت شغلي کارکنان موثر مي باشد. ليکن به دليل محدوديت هاي موجود صرفا به بررسي رابطه بين انگيزش، ارتقا، جايگاه سازماني، پيشرفت شغلي و رضايت شغلي پرداخته شده است. روش تحقيق از نوع کاربردي است و به روش توصيفي پيمايشي انجام شده است. جامعه آماري تحقيق، کليه کارکنان فرماندهي انتظامي استان يزد است که حجم آن تقريبا 1000 نفر مي باشد که به جهت کمبود امکانات و زمان، مطالعه کل افراد جامعه امکان پذير نبود؛ لذا به منظور تسهيل در روند اين تحقيق اقدام به نمونه گيري شده نمونه اي به حجم 142 نفر مورد مطالعه قرار گرفت. ابزار جمع آوري اطلاعات، مطالعات کتابخانه اي و پرسشنامه اي با پايايي (?=0.90) و روايي مورد تاييد بوده است. نتايج تحقيق حاکي از آن است که بين انگيزش، ارتقا جايگاه سازماني، پيشرفت شغلي و رضايت شغلي رابطه معناداري وجود دارد.

 
كليد واژه: رضايت شغلي، انگيزش، ارتقا، جايگاه سازماني، پيشرفت شغلي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 6 : مطالعات مديريت انتظامي زمستان 1387; 3(4):489-502.
 
عوامل و انگيزه فرار متهمين از دست مامورين و راه هاي پيشگيري از آن (فرماندهي انتظامي استان تهران – سال 1386)
 
وروايي اكبر,نجاري محمد
 
 
 

اين تحقيق تحت عنوان بررسي عوامل و انگيزه فرار متهمين از دست مامورين و راه هاي پيشگيري از آن در سطح استان تهران و مقايسه آن در نيمه اول سال ها 1384 و 1385 صورت گرفته است. تا با استفاده از فرضيه هاي تحقيق، عوامل موثر در فرار متهمين از دست مامورين مورد بررسي قرار گرفته و راه هاي مناسب براي کاهش اين پديده ارايه گردد. نوع تحقيق پيمايشي بوده و پس از مشخص شدن جامعه آماري و جمعيت نمونه با استفاده از تکنيک پرسشنامه و مطالعه شکست هاي حادث شده به جمع آوري اطلاعات پرداخته شده است. انتخاب اين روش به اين دليل صورت گرفته که جامعه آماري، کارشناسان، برخي از روساي کوپ استان، مسوولين شعبات آگاهي، مسوولين بازداشتگاه ها، مامورين بدرقه که دقيقا از اوضاع و احوال و چگونگي فرار متهمين آگاه مي باشند صورت گرفته است. نتايج حاصله از اين تحقيق نشان مي دهد که از هشت شاخص اصلي و 44 عامل اشاره شده در پرسشنامه پژوهشي، بيشترين عوامل موثر در فرار متهمين عبارتند از: 1- فرار متهمين بيشتر به دليل عدم حراست درست توسط مسوول بازداشتگاه است 2- فرار متهمين بيشتر به دليل نداشتن يک محوطه حراست شده است 3- فرار متهمين بيشتر به دليل نداشتن يک بازداشتگاه مناسب است 4- نداشتن تجهيزات کافي توسط مامورين بدرقه در فرار متهمين موثر است 5- عدم اهتمام مامورين بدرقه در نگهداري متهمين 6- جابه جايي متهم در خودروهاي روباز 7- اطلاع بستگاه از جابه جايي متهم 8- بازکردن دستبند متهم در حين بدرقه 9- ملاقات متهم در حين بدرقه با دوستان و بستگان 10 نبود يک همکار مناسب براي نگهداري متهم در دادسرا و ... 11- ضعف آموزش مامورين بدرقه 12- استفاده صرف از پرسنل وظيفه براي بدرقه متهمين 13- آگاهي متهمين از ضعف هاي موجود در تشکيلات 14- ورود اشيا ممنوعه به بازداشتگاه. کمترين عوامل موثر در فرار متهمين شامل: 1- متهمين بيشتر با ايجاد مشاجره و درگيري ساختگي فرار مي کنند 2- متهمين بيشتر با تباني مامورين بدرقه فرار مي کنند.

 
كليد واژه: تجهيزات سازماني، حفاظت فيزيکي، نيروي انساني پليسي، متهم، بازداشتگاه، زندان
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 1 : مطالعات مديريت انتظامي پاييز 1387; 3(3):261-281.
 
تاثير اجراي طرح ارتقا امنيت اجتماعي بر اعتماد مردم به پليس در محدوده مرکزي کرج
 
عبدي توحيد,امين صارمي نوذر,ساعدي علي محمد
 
 
 

اين پژوهش به منظور بررسي تاثير اجراي طرح ارتقا امنيت اجتماعي ناجا بر اعتماد مردم به پليس در محدوده مرکزي کرج (که در سال 1386 توسط فرماندهي انتظامي استان تهران به مرحله اجرا در آمد) انجام شده است. هدف از انجام آن ارايه داده هايي پيرامون دامنه اثر بخشي اين طرح در خصوص ميزان اعتماد مردم به پليس و بازتاب آن در جامعه مورد نظر، کاهش جرايم، افزايش رضايت از پليس، افزايش مشارکت مردمي، افزايش اقتدار پليس، افزايش احساس امنيت، قانون پذيري مردم و ... مي باشد. به همين منظور نخست ابعاد و زاوياي آن با مرور مباني نظري موضوع مورد توجه قرار گرفت. آنگاه با استفاده از يک مقياس محقق ساخته و داراي پايايي و اعتبار کافي، احساس امنيت، کاهش جرايم، رضايت مردم، مشارکت مردمي، قانون پذيري مردم و اقتدار پليس، در پي اجراي طرح امنيت اجتماعي مورد اندازه گيري قرار گرفت. نتايج حاصل با استفاده از آزمون هاي آماري t و خي 2 به کمک نرم افزار SPSS مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. يافته هاي حاصل از اين تجزيه و تحليل هاي آماري آشکار ساخت که ميان طرح ارتقا امنيت اجتماعي و احساس امنيت مردم، کاهش جرايم، رضايت مردم، مشارکت مردم، قانون پذيري مردم و اقتدار پليس رابطه معنادار وجود دارد.

 
كليد واژه: طرح ارتقا امنيت اجتماعي، اعتماد به پليس، احساس امنيت، امنيت اجتماعي، امنيت اخلاقي، کرج
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:17 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 2 : مطالعات مديريت انتظامي پاييز 1387; 3(3):282-300.
 
رابطه بين ماموريت هاي ابلاغي فوريت هاي پليسي 110 با مديريت انتظامي کلانتري ها و پاسگاه هاي انتظامي استان لرستان
 
جواهري زاده ناصر,جزيني عليرضا,سرداري محمدامير
 
 
 

اهميت نقش مديريت کلانتري و پاسگاه هاي انتظامي در راستاي اجراي ماموريت هاي حساس و متنوع نيروي انتظامي از يک طرف و تغيير رويکرد ناجا از تهديد محوري به جامعه محوري با راه اندازي مرکز فوريت هاي پليسي 110 در سال هاي اخير از طرف ديگر، سبب گرديد اين تحقيق در سطح فرماندهي انتظامي استان لرستان و با هدف نهايي بررسي رابطه ماموريت هاي ابلاغي فوريت هاي پليسي 110 با مديريت انتظامي کلانتري ها و پاسگاه هاي انتظامي (لرستان) و در قالب نظريه مکتب سيستمي انجام شود. با توجه به دغدغه برخي از روسا و فرماندهان کوپ مبني بر دنباله روي پليس از مردم (با ايجاد سيستم 110) و بازماندن آنان از برنامه ريزي اصولي براي انجام ساير وظايف محوله، اين مهم است که بدانيم آيا بين ماموريت هاي ابلاغي فوريت هاي پليسي 110 با مديريت انتظامي کلانتري ها و پاسگاه ها رابطه معناداري وجود دارد؟ جامعه آماري اين پژوهش 1464 نفر از کليه کارکنان کوپ استان لرستان در نيمه اول سال 1386 و تعداد جمعيت نمونه 311 نفر بوده که با استفاده از فرمول کوکران به دست آمده است. روش تحقيق در اين پژوهش همبستگي بوده و داده هاي مورد نياز آن به شيوه ترکيبي اسنادي و ميداني، از طريق پرسشنامه معکوس و پرسشنامه محقق ساخته جمع آوري شده است روايي پرسشنامه با بهره گيري از نظر خبرگان انتظامي، اساتيد راهنما و مشاور، تاييد و همچنين پايايي هر يک از ابعاد و سوالات مرتبط با متغيرهاي فرضيه هاي تحقيق به طور جداگانه محاسبه گرديد که در تمامي موارد ميزان آلفاي کرونباخ به دست آمده از حد استاندارد مورد تاييد کارشناسان (?=0.75) بالاتر بوده است (هومن 89:1384) يعني به ميزان 0.76 محاسبه شده است. تجزيه و تحليل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS صورت گرفته و تحليل داده هاي جمع آوري شده در دو سطح آمار توصيفي و استنباطي انجام يافته است و متناسب با سطح سنجش متغيرهاي پژوهش از ضرايب همبستگي اسپيرمن، پيرسون، آزمون هاي آماري پرامتريک (تحليل واريانس، آزمون (T و ناپارامتريک و تحليل رگرسيون يک و چند متغيره بهره گيري شده است. نتايج حاصل از اين تحقيق نشان داد که: بين ماموريت هاي ابلاغي سيستم 110 با امور پيش بيني، پيشگيري، پيگيري (پي جويي) و مقابله در کلانتري ها و پاسگاه ها رابطه معناداري وجود دارد.

 
كليد واژه: فوريت هاي پليسي، پليس 110، پيش بيني، مديريت انتظامي، پيشگيري، پيگيري
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:17 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات گوناگون از کلیه رشته ها

 1 : مطالعات مديريت انتظامي تابستان 1387; 3(2):141-155.
 
تاثير دفتر نظارت همگاني تهران بزرگ در اعتماد سازي بين پليس و مردم
 
جبه دار عليرضا,ساويز عبدالرضا,رضايي جواد
 
 
 

يکي از راه هاي تحقق نقش مردم در تامين و حفظ امنيت مشارکت شهروندان نظارت بر عملکرد پليس است که باعث افزايش احساس تعلق خاطر و احساس کنترل رواني در شهروندان مي انجامد و بدين ترتيب امنيت رواني تضمين گرديده و شيوع ناهنجاري تقليل مي يابد. مهمترين هدف و راهبرد از تاسيس دفتر نظارت همگاني و رده هاي تابعه آن در شهرستان ها جلب اعتماد شهروندان بوده است. هدف اين تعيين موفقيت و ميزان تاثير مراکز نظارت همگاني ناجا بر اعتمادسازي ميان پليس و مردم است. با استفاده از روش نمونه گيري تصادفي به حجم 250 نفر از شهروندان تهراني که در سال 1385 از طريق تلفن 197 با مرکز نظارت همگاني ناجا تماس گرفته و انتقاد، شکايت، تقدير و پيشنهاد خود را در خصوص عملکرد فرماندهي انتظامي تهران بزرگ مطرح کرده اند، انتخاب شده اند. نظرات آن ها و از طريق توزيع پرسشنامه به دست آمد و با استفاده از يک مقياس داراي روايي و پايايي کافي مورد اندازه گيري قرار گرفت. داده هاي حاصل با استفاده از آزمون هاي مختلف و از طريق نرم افزار SPSS مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. يافته هاي حاصل از تجزيه و تحليل داده ها نشان داد که ضريب اعتماد اجتماعي به پليس رو به افزايش بوده و نقش نظارت در پاسخگويي مردم مي تواند در افزايش ضريب اجتماعي به پليس موثر باشد. فرضيه هاي اين پژوهش تماما موردتاييد قرار گرفته و متغيرهاي مستقل توانسته اند به ميزان %59 تغييرات متغير وابسته را پيش بيني نمايند.

 
كليد واژه: نظارت مردمي بر پليس، دفتر نظارت همگاني، اعتماد به پليس، شکايت مردمي عليه پليس، فرماندهي انتظامي تهران بزرگ
 
 
 
 
جمعه 22 اردیبهشت 1391  10:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها