0

مقالات راهنمايي و مشاوره شغلي

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:مقالات راهنمايي و مشاوره شغلي

31: سخنراني دکتر عبداله شفيع آبادي
شفيع آبادي عبداله
جشنواره راهنمايي و مشاوره شغلي  1386;بهمن 1386(1)
کلید واژه: 
خلاصه:

با تشکر قلبي از تمامي عزيزاني که اين جشنواره را برگزار نموده و در زمينه راهنمايي و مشاوره شغلي تشکر من مضاعف است. الحمدلله امروز دانشجويان ما در زمينه شغلي در حال فعاليت هستند و من از اين قضيه خيلي خوشحال هستم و اميدوارم که اين امر نتايج بهتري در مملکت ما داشته باشد.
لازم مي دانم که چند نکته را در اين جا مطرح مي کنم، آمارها واقعي هستند و در اين زمينه هم بحث و کار کرده ام و لازمه اين امر اين است که نگران نرخ بيکاري نيستيم، چون هرجا که انسان است سلامتي و بيماري هم است هرجا که جامعه است اشتغال و بيکاري و نرخ بيکاري هم وجود دارد، اما نکته اي مهم اين است که نرخ بيکاري از يک مقداري بالاتر رود فاجعه مي شود و مطلب مهمتر اينکه بين راهنمايي و مشاوره شغلي تفاوت وجود دارد و بايد اين دو مقوله را از هم جدا کرد.

دوشنبه 28 فروردین 1391  8:20 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:مقالات راهنمايي و مشاوره شغلي

32: سخنراني جناب آقاي دکتر روستا
روستا -
جشنواره راهنمايي و مشاوره شغلي  1386;بهمن 1386(1)
کلید واژه: 
خلاصه:

امروز دنياي مادي عوض شده است دنياي مادي و بازاريابي مبتني بر نياز نيست بازاريابي نوين بازاريابي است که مبتني بر ارزش و نه نفوذ، ارزش روز به روز عوض مي شود و نکته بعد فرهنگ و فن است کارآفرين فرهنگ مي خواهد يک آداب اصولي دارد يک ارزش هايي که ما بايد ببينيم چه است و فقط فناوري و فن و فنون است فنون کارآفريني را تا چه اندازه ما اشتغال داده ايم و تا چه اندازه گفتيم که فرهنگ کارآفريني، فرهنگ توسعه و بردباري، فرهنگ مقاومت و استقامت و فرهنگ مردم داري و انسان دوستي است.

دوشنبه 28 فروردین 1391  8:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها