0

مقالات هجوم خاموش

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات هجوم خاموش

 46: خرده فرهنگ هاي منحرف و نقش آنها در آسيب هاي اجتماعي
نوريزدان احمدرضا، حسين زاده افسانه
همايش هجوم خاموش  1390;ارديبهشت 1390(2)
کلید واژه:  خرده فرهنگ، سبک زندگي، مسايل اجتماعي، منکرات، بنيانهاي فرهنگي
خلاصه:

در سال هاي اخير مسايلي تحت عنوان خرده فرهنگي به صورت يک مشکل اجتماعي اهميت يافته است.
اين خرده فرهنگها باعث آسيب شديد اجتماعي و تبعات خاص فرهنگي مثل بد حجابي، عدم رعايت شئونات و عدم احترام به ارزشها مي شود. فناوريهاي جديد ارتباطي از جمله مهمترين انتقال خرده فرهنگ ها مي شوند. شناخت اين خرده فرهنگ ها به تبيين انحرافات کمک زيادي مي کند خرده فرهنگ ها وقتي در تعارض و تضاد با ارزش ها جامعه باشند اسيب بيشتري به جامعه مي رسانند. اين خرده فرهنگها بر مناطق معيني با تبهکاري رابطه مستقيم پيدا کرده اند. منکرات که به رفتارهاي انحرافي از انتظارهاي رفتاري مشترک اطلاق مي شود. در جامعه کنوني ما يکي از موثر ترين نتيجه خرده فرهنگ هاست، خرده فرهنگ ها که خود انواع مختلف دارد، باعث شکاف در تمايلات ذهني، سبک زندگي، و ايجاد تغيير در تصوير ظاهر، طرز حرکت، زبان مي شود
.
در مقاله حاضر به مسايلي چون تبعات و مسايل اجتماعي ناشي از خرده فرهنگها، ويژگيهاي مسايل اجتماعي، علت پيدايش مسايل اجتماعي و خرده فرهنگي، خرده فرهنگ و تعريف و مفاهيم آن و نتيجه گيري و پيشنهادات پرداخته شده است.

 
 
دوشنبه 28 فروردین 1391  5:50 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات هجوم خاموش

 44: بررسي علل و عوامل گرايش جوانان و نوجوانان به مواد مخدر نوين در شهرستان خرم آباد
مهدوي نصر حميد، فراشي حجت اله، مهدوي نصر مجيد
همايش هجوم خاموش  1390;ارديبهشت 1390(2)
کلید واژه:  مواد روان گردان، مواد مخدر، شيوع، جوانان، نوجوانان
خلاصه:

هدف از انجام اين تحقيق بررسي وضعيت مصرف مواد مخدر و روان گردان در بين جوانان و نوجوانان پسر شهر خرم آباد و تعيين برخي از عوامل موثر در مصرف اين مواد بود. جامعه آماري اين تحقيق توصيفي پيمايشي را كليه مردان جوان و نوجوان شهرخرم آباد (در دامنه سني 15 تا 29 سال) تشكيل مي دادند. از بين افراد جامعه آماري با روش نمونه گيري تصادفي ساده و در دسترس و هدفدار در جوانان و نوجوانان كه جهت ترك اعتياد به مراكز ترك اعتياد فرايند نمونه گيري انجام گرفت. كه براي تعيين مهمترين متغيرهاي اثر گذار در مصرف اين مواد به مراکز ترک اعتياد دولتي و خصوصي، همچون انجمن NA مراجعه شد. در کل تعداد 50 پرسشنامه 23 آيتمي تكميل شده و به محقق برگشت داده شدند، كه پس از كد گذاري توسط نرم افزار SPSS مورد تجزيه و تحليل قرار گرفتند.
نتايج بدست آمده حاكيست كه تعداد 50 نفر از مواد مخدر و روان گردانها تابحال استفاده کرده بودند. يعني مي توان به طور کلي اظهار نمود که 100 درصد اين نمونه ها از مواد مخدر و يا روان گردانها استفاده کرده بودند.
تحليل نتايج اين تحقيق نشان داد که مصرف مواد مخدر و روان گردانها با متغير هاي سن، شغل، ميزان تحصيلات، وضعيت تاهل، محل زندگي، شيوه زندگي والدين با يکديگر (زندگي مشترک و يا جدا از هم)، وضعيت خانوادگي و اقتصادي، بيكاري، داشتن دوستان مصرف کننده مواد مخدر و روان گردان و مصرف مواد مخدر و روان گردان توسط اعضاي خانواده داراي رابطه معني داري مي باشد. و همچنين مصرف مواد مخدر و روان گردان در بين جوانان و نوجوانان پسر شهر خرم آباد واقعيتي انکارناپذير بوده و با
توجه به ميزان شيوع مصرف بالاي اين مواد،پيش بيني مي شود که اگر برنامه هاي پيشگيري مناسب در اين خصوص طراحي و اجرا نشود هر روز شاهد آسيب بيشتر جوانان و نوجوانان ميهن عزيزمان خواهيم بود.

 
 
دوشنبه 28 فروردین 1391  5:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها