0

چگونه موبایل خود را کمتر شارژ کنیم

 
esfand1227
esfand1227
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 22
محل سکونت : تهران

چگونه موبایل خود را کمتر شارژ کنیم

چگونه در موبایل خود را کمتر شارژ کنیم

مقاله ای اموزشی را امروز در سایتموبایل  قرار داده ایم که در آن چندین کار را برای مصرف کمتر از انرژی ذخیره شده در باتری موبلیتان توضیح میدهد.که شما  با خواندن و بکار گیری آن می توانید گوشی خود را کمتر از قبل شارژ کنید.


 

http://dl.yekmobile.com/yekmobile/3/sharj-batri-mob.jpg

 

 


 

 برای اینکه باتری دیرتر خالی شود، نکات زیر را در نظر بگیرید؛

1- اگر از بلوتوث استفاده نمیکنید، آن را خاموش کنید. بلوتوث خود به تنهایی باتری زیادی مصرف میکند. بعد از استفاده هدست یا هندزفری بلوتوث یا نقل و انتقال فایل، عکس، صوت و... از طریق بلوتوث فراموش نکنید آن را خاموش نمایید.

2- نور صفحه نمایش خود را کم کنید. بعضی از گوشیها به طور خودکار نور صفحه نمایش خود را با توجه به نور محیط تنظیم می‌کنند ولی بعضی دیگر از گوشیها این قابلیت را ندارند و باید خود کاربر این کار را انجام دهد.

3- از عکسهای متحرک استفاده نکنید. محافظ های صفحه نمایش و عکسهای متحرک پس زمینه بسیار جالبی هستند ولی مصرف باتری شما را بیشتر میکنند.

4- زنگ موبایل خود را تنظیم کنید زیرا زنگ با صدای بلند، به همراه لرزش، انرژی زیادی مصرف میکند که باعث میشود باتری زودتر خالی شود.

5- باتری خود را بشناسید. بعضی از گوشیها باتریهای لیتیومی دارند و برخی باتریهای نیکلی. در مورد باتری های نیکلی، قبل از اولین بار استفاده باید گوشی خود را تا 10 ساعت شارژ کنید تا تمام ظرفیت باتری قابل استفاده شود، اما درباره باتری‌های لیتیومی تنها تا زمانی که اعلام میکند باتری شارژ شده است کافی است.

باتریهای نیکلی بعد از مدتی استفاده از آن و شارژ مجدد، نیاز به تخلیه کامل باتری دارد چون در غیر این صورت زود خراب می‌شود ولی باتریهای لیتیومی این مشکل را ندارند. این باتریها را هر موقع که لازم بود شارژ کنید و لازم نیست صبرکنید تا شارژ آن کاملا تخلیه شود.

6- باتری را خنک نگهدارید و جلوی نور آفتاب قرار ندهید.

باتری‌های لیتیوم
باتریهای لیتیومی در خود تجهیزات محافظت در برابر حرارت دارند که اگر مدت طولانی در شارژ باشند صدمه ‌ای به آنها وارد نمیشود. اما با این حال اگر باتریهای لیتیومی را بیش از یک هفته شارژ کنید یا اگر گوشی شما مرتب مقابل نور مستقیم آفتاب یا نزدیک‌ منبع گرمایی باشد، صدمه می‌بیند.

 

یک شنبه 27 فروردین 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
esfand1227
esfand1227
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 22
محل سکونت : تهران

10 نکته در استفاده از تلفن همراه

ده نکته در استفاده از تلفن همراه

 ۱) وقتی در جلسه، بانک، تاکسی، مترو، اتوبوس، رستوران و یا سایر مکان های شلوغ هستید، تلفن خود را روی حالت پیغام گیر بگذارید تا پیغام ها را ضبط کند.
۲) اگر در طول یک جلسه یا موقعیت مشابهی باید با تلفن همراه صحبت کنید، عذرخواهی کنید و جای خلوتی برای حرف زدن پیدا کنید.


۳) آرام صحبت کنید. با داد زدن آتن بهتری نصیبتان نخواهد شد. برخی آدم ها وقت حرف زدن با تلفن بی سیم معمولاً بلندتر از حالت عادی حرف می زنند و اغلب توجه ندارند که این رفتارشان چه قدر می تواند برای دیگران ناخوشایند باشد.
۴) وقتی در حضور دیگران حرف می زنید با عصبانیت حرف نزنید. مکالماتی که احتمالاً احساسی هستند باید در جایی انجام شوند که مزاحم یا مخل آرامش دیگران نباشد.
۵) وقتی درباره مسائل خصوصی یا برخی موضوعات کاری بحث می کنید با احتیاط حرف بزنید. هیچ وقت معلوم نیست چه کسانی صدای شما را می شنوند.

۶) اگر برایتان مقدور نیست که تلفنتان را خاموش کنید، از سیستم هایی (مانند لرزاننده) استفاده کنید که به شما اجازه می دهد بدون آنکه مزاحمتی فراهم کنید در دسترس باشید. در مکان هایی مثل سینما یا اماکن مذهبی، سیستم لرزشی، بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران، شما را از برقراری تماس آگاه می کند.
۷) از سرویس ارسال متن استفاده کنید. این سرویس سریع و بی صدا در حال حاضر به طور گسترده در حوزه مشاغل کاربرد پیدا کرده و موجب حفظ جریان مبادله اخبار و اطلاعات می شود، بدون آنکه نیازی به جواب دادن تلفن یا گوش کردن به پیغام گیر باشد.
۸) افرادی را که در حضور شما هستند باید بر تلفن هایی که می خواهید بزنید یا می خواهید جواب بدهید ارجح بشمارید. اگر منتظر تلفنی هستید که امکان به تعویق انداختنش وجود ندارد، به موقع به اطرافیان خود اطلاع بدهید و وقتی تلفن زنگ زد عذرخواهی کنید.
۹) اگر فردی با تلفن همراهش دارد در جمع ایجاد مزاحمت می کند، توجه نکنید و تنهایش بگذارید.
۱۰) مقررات عدم مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی را رعایت کنید. وقتی وسیله نقلیه تان در حال حرکت نیست به تلفن ها بپردازید. در ترافیک سنگین یا در شرایط رانندگی خطرناک تلفن نزنید و به تلفن جواب ندهید. از گوشی های بی نیاز از دخالت دست استفاده کنید تا حواستان بیشتر به حفظ ایمنی باشد. و حفظ ایمنی همیشه مهمترین زنگی باشد که در گوش شما طنین انداز می شود.

منبع : http://www.nanjoon.com

 

یک شنبه 27 فروردین 1391  8:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها