0

خاطره نویسی سالروز تاسیس سایت راسخون

iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

خاطره نویسی سالروز تاسیس سایت راسخون

با سلام خدمت همه کاربران عزیز سایت راسخون

همانطور که همه عزیزان مستحضر هستند سایت راسخون در اسفند ماه 1386 رونمایی گردید . در 17 فروردین ماه 1387 سایت فعالیت خود را به طور رسمی با پرسنل استخدامی آغاز نموده و تا کنون با فراز و نشیب های بسیاری که پشت سر گذاشته در حال فعالیت می باشد . امکانات و کاربران بسیاری به جمع ما اضافه شدند و از سایت راسخون استفاده نمودند . ازآنجایی که هر سال ویژه نامه ای تحت عنوان سالروز تاسیس سایت راسخون بارگذاری می گردید امسال هم با روندی جدید در تاریخ 17 فروردین ماه تصمیم به بارگذاری مطالب داشتیم که متاسفانه با مصادف شدن در ایام فاطمیه از بارگذاری آن خودداری نموده . حال باگذشت زمان اندکی از تاریخ رسمی تاسیس سایت در17/1/ 1387 از این لحظه ویژه نامه چهارمین سالروز تاسیس سایت راسخون در دسترس کاربران می باشد .

حال با توجه به اینکه سالی جدید از فعالیت سایت راسخون آغاز گردیده و روز به روز در حال تلاش برای ترقی و رشد سایت راسخون هستیم تصمیم گرفته ایم تا در قالب یک مسابقه خاطره نویسی از کاربران عزیز سایت راسخون درخواست نماییم تا خاطرات تلخ و شیرین خود را که البته امیدوارم خاطرات تلخی وجود نداشته باشد،در این تاپیک با زدن دکمه پاسخ  روبروی همین مطلب اقدام به درج خاطرات خود نمایند تا با کمک این دل نوشته ها بتوانیم مسیر رشد و تعالی سایت راسخون را نیز هموارتر نماییم .

کاربران عزیز سایت راسخون میتوانید در قالب خاطره نویسی پیرامون قسمت های مختلف سایت ما را در جمع آوری نکات مفید و ارزنده ای یاری نمایند .

در پایان از بین همه عزیزانی که در این تاپیک مشارکت داشته اند قرعه کشی صورت گرفته و به 10 نفر به قید قرعه جوائزی همچون وب کم ، فلش مموری ، پک اسماء ، پک نرم افزاری ، کیبورد  اهداء می گردد .

عزیزان تا زمان وجود این مطلب در قسمت ویژه نامه های صفحه اصلی سایت می توانند در این تاپیک شرکت و شانس خود را برای انتخاب به عنوان مطلب برتر امتحان نمایند .

به امید سالی نکو برای همه کاربران عزیز سایت راسخون

چهارشنبه 23 فروردین 1391  2:07 PM
تشکرات از این پست
ayeneh qodrat abdo_61 milad110313 rafsanjani20 mehdi0014 anar6667 parvaz_j bivafa rezahossiny aliasghar313 zeinab_p rasekhoonzm morkaz ahmadfeiz javid1000 mohammad_43 mansure3166 gh_golpa nikbakht88 hasantaleb karbalanajaf hobab1370 hamed_yurdum unknown architect0811
milad110313
milad110313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7

پاسخ به:خاطره نویسی سالروز تاسیس سایت راسخون

ما برای 22 بهمن تو مسجدمون «مسجد علی قلی آقا» نمایشگاه و یادواره شهدای محل «محله علی قلی آقا» داشتیم که بر اساس مسئولیتم در مسجد (روابط عمومی) باید به دنبال کمک های سازمانی می رفتم

اون روز که ظاهرا پنج شنبه بود و من هم تعطیل بودم از صبح علی طلوع رفتم دنبال جمع و جور کردن یه سری مرسولات فرهنگی یا کمک های مالی

نمی دونستم چی باید بگیرم چون هر سازمانی بسته به کار خودش و سرفصل هایی که دارن به این جور کار ها کمک می کنن ؛ اونم تازه اگه بکنن

الحاصل ، بی سی تا نامه چاپ کرده بودم هر کدومش هم برا یه سازمان جداگونه ای متن همه نامه ها هم یکی بود که شب قبلش دادم به مسئول کانون تا همشون را امضا کرد چند تا سفید نام هم داخلش بود تا اگه احیانا یادم رفته بود اسم یه جایی را بنویسم عجله ای با خودکار اسم سازمان را بنویسم داخلش و برم اونجا . البته یکی از سازمان های مورد نظر «سایت فرهنگی اطلاع رسانی راسخون» بود که نامه اش از قبل آماده شده بود .

خلاصه کاری به این کارا ندارم از صبح که راه افتادم توی خیابونا اکثر اداره های مورد نظر را زیر پا گذاشتم ؛ هیچ چی گیرم نیومد به جز یه سری پک کارتی در مورد امام خمینی (همون هایی که چندین کارت توی یک جعبه هستن و در مورد یه چیزی توضیح می دن) و برچسب که کفاف برادرانی که برای نمایشگاه زحمت می کشیدن را هم نمی داد ؛ حسابی حالم گرفته شده بود

آخرین جایی هم که در نظر گرفته بودم که برم «سایت فرهنگی اطلاع رسانی راسخون» بود .

وقتی رسیدم اونجا اذان می گفتن ، آقا جلدی وضو گرفتیم و ایستادیم نماز جماعت بعد از نماز هم همگی یک صفحه از قرآن کریم را تلاوت کردیم و پیشنماز هم آقای سجادی (مدیر عامل) بودن این صفحه از قرآن را برامون تفسیر کردن .

بعد از نماز من نامه را بردم برای جناب آقای سجادی (مدیر عامل) که ایشان پس از مذاکراتی با هم کارانشان موافقت نمودند .

ایشان دستور فرمودند که یک پک 500 تایی از پوسترهای تولیدی این مؤسسه را به اینجانب تحویل بدهند که این کار توسط آقای خواجه (یکی از مسئولان اتاق روابط عمومی) صورت گرفت .(روی این پوستر ها با خط زیبایی نوشته شده بود «السلام علی الشهید الشهدا» و معلوم بودن که پوستر های گرونی  بودن چون یکی از بچه های ما توی زمینه چاپ وارد بود و برای ما روند چاپ گران قیمت اون را توضیح داد.)

اون موقع بود که وقتی از مؤسسه اومدم بیرون بلافاصله زنگ زدم مسجد و خبر دادم 500 تا پوستر دریافت کردم .

واقعا جای خوشحال فراوان بود ؛ چون ما نه تنها به تمام خانواده های شهدای محل یکی از این پوستر ها را اهدا کردیم بلکه به تمام افرادی که برای برپایی نمایشگاه هم زحمت می کشیدن یکی یه دونه اهدا کردیم .

البته باید بگم که بعد از اون بازم همکاری داشتیم و اون این بود که مؤسسه نرم افزار های تولیدی خودش رو با تخیفیف قابل توجهی به انضمام سه دستگه رایانه «جهت استفاده در نمایشگاه» در اختیار ما گذاشت و ما تونستیم مقدار زیادی از اون ها را به فروش برسونیم .

در پایان باید تشکر فراوان کنم از تمام دست اندر کاران این مجموعه عظیم مخصوصا جناب آقای سجادی (مدیر عامل) زیرا نه تنها ما را در حد اعلی یاری رساندند بلکه با کمترین کاغذ بازی های اداری این کمک های خیر خواهانه را برای ما فراهم آوردند به طوری که فقط با یک مراجعه ، ارتباط تعاملی ما با این مؤسسه فراهم آمد ولی در دیگر سازمان ها و اداره ها بدون استثنا دست کم چندین بار برای برقرای ارتباط تعاملی مراجعه نمودیم و حتی بعضی با کاغذ بازی های فراوان به وعده های خود عمل نکردند .

*** اجرکم عند الله ***

*** الهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه ***

پنج شنبه 24 فروردین 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 parvaz_j iman_karbala javid1000 bivafa vafa_vafaei mohsen1573 mansure3166
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

تبریک عرض می نمایم!!!

عضویت من در سایت راسخون خیلی قدیمی بود ولی به دلیل فراموش کردن رمز و سوال کاربری نمی توانستم به سایت دسترسی داشته باشم تا بالاخره در یکی از نمایشگاه ها مشکل خود را مطرح کردم و دوباره عضو شدم. به هر حال در عضویت جدید پسر عمه ام را هم به راسخون هدایت کردم!!

روزهای اول چنان رقابتی بین ما دو نفر درگرفته بود که گاه روزی چند بار به هم زنگ می زدیم تا از آمار امتیازات هم با خبر شویم!! سر همین کل کل کردن بود که خیلی زود کاربر نقره ای و طلایی شدیم!!! هرچند این تب خیلی زودگذر بود اما آشنایی بیشتری با راسخون پیدا کردم و فعلاً ماندگار شده ایم!! البته دیگر از آن کل کل خبری نیست!

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

پنج شنبه 24 فروردین 1391  10:36 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 parvaz_j iman_karbala zeinab_p javid1000 bivafa milad110313
parvaz_j
parvaz_j
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

2 یا 3 سال پیش، وقتی برای اولین بار به راسخون تماس گرفتم، در حالی که نمی دونستم چه سازمانیه.

مسئولش به من گفت:

سایت راسخون.

می شناسیدش؟

من گفتم:

نه!

و ایشون با حالت تعجب بسیاررر به من گفتند:

چطور نمی شناسیدش! و...شاید زیاد با اینترنت سر و کار ندارید!!!!!

و من با خودم گفتم یعنی اینقد از اینترنت و فضای سایبر خودمون دور افتادم و غرق درس شدم؟؟!!

بعدا متوجه شدم که مشکل از ناآشنایی من نبوده! مسئله این بوده که راسخون تازه کار خودشو شروع کرده بود. حدود 1 سال و خورده ای...خوب هنوز بین همه، کاملا جا نیفتاده بود

گذشت...

الان که 4 سال میگذره. خودم وقتی سایت راسخون را به دوستانم برای نیازهاشون معرفی می کنم  و قبل از اینکه ازشون بپرسم میشناسیدش؟؟

اونها می گن:

راسخون؟؟!!! آره...دیدمش... توی گوگل هم خیلی مواقع مطلبی را که خواستم، سرچ می زنم و جزء اولین لینکها منو را به راسخون ارجاع میده...توی فلان نمایشگاه غرفه شون را دیدم...چه پوسترای قشنگی هدیه می دادن و....

امیدوارم روزهایی برسه که نه تنها در فضای سایبر، بله در دنیای تبلیغات و مطالب گسترده تر، مطرح شدن بیشتر این سایت را ببینیم

با تشکر از همه. 

جمعه 25 فروردین 1391  12:05 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 iman_karbala reza_rasekhekhoon amenehes javid1000 bivafa milad110313
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

از همون اوایل تاسیس سایت میومدم ولی مطالبش خیلی کم بود حدودا 1سال بعدش عضو شدم ولی یادمه اون موقع بنا به دلایلی اینترنت نداشتم با دوستم ساعات بیکاری راه میوفتادیم تو شهر یه جا رو پیدا کنیم که وایرلس رایگان داشته باشه ما بتونیم با گوشی بیایم سایت راسخون ببینیم چه خبره یادش بخیر اون موقع بیشتر دنبال دانلود سخنرانی بودیم.بعد یه مدت که این کارو کردیم به دوستم گفتم نکنه کار ما حروم باشه بیایم با وایرلس رایگان دانلود کنیم!

دیگه اومدیم و یه پیامک به سامانه مرجع تقلیدمون زدیم و کامل براش توضیح دادیم ایشون هم گفتند اشکال نداره.

حالا پس از سالها گرچه به علت مشغله زیاد دیگه وقت اون کارا رو نداریم ولی خاطراتش هنوزم یادمونه که نه گرما سرمون میشد نه سرما 

ولی خیلی از دانسته هام و مدیون این سایت هستم ضمنا الان دیگه اینترنت دارم و راحت میام راسخون 

جمعه 25 فروردین 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 iman_karbala zeinab_p javid1000 bivafa milad110313
alcohol
alcohol
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 14

به نام خدا

من می خواهم طریقه آشنایی ام رو با سایت راسخون به عنوان خاطره بگم  این که اینجانب به دنبال نرم افزار Acronis True Image Home 2010  با لینک مستقیم بودم به هر کجا سر زدم نتونستم پیداش کنم که در آخر از طریق جستجوی گوگل به سایت راسخون رسیدم وقتی که خواستم دانلود کنم دیدم آقای ابراهیمی نیا زحمت کشیدند لینک های مستقیم رو حذف کردند (یعنی نرم افزار مورد نظر رو از سرور راسخون حذف کردند) و به جای اون لینک غیر مستقیم از رپیدشیر رو گذاشتند من در خواست لینک مستقیم کردند و آقای ابراهیمی نیا هم گفتند که با لینک مستقیم خواهند گذاشت اما هر چه منتظر ماندم و در خواست کردم لینک مستقیم نذاشتند تا این که تصمیم گرفتم از طریق دانشگاه از لینک های غیر مستقیم (از رپیدشیر) دانلود کنم همین کار رو هم کردم شب که به خونه برگشتم دیدم که آقای ابراهیمی با لینک مستقیم برای دانلود گذاشتند بعد از اون موقع از سایت راسخون خوشم اومد و هر روز به سایت راسخون سر می زدم یک بار هم به ویندوز سرور 2008 نیاز داشتم که باز هم از روی سرور حذف شده بود اما با در خواست اینجانب دوباره بر روی سرور راسخون آپلود شد و من تونستم اون رو هم دانلود کنم البته اوایل فکر نمی کردم سایت راسخون در زمینه نرم افزار تا این حد فعال باشد اما وقتی که تبلیغات سایت راسخون را در مجله دانش و کامپیوتر دیدم دیگه به سایت راسخون یقین پیدا کردم و از آن زمان به بعد هر روز به سایت راسخون به خصوص قسمت نرم افزار آن سر می زنم البته با این که قسمت دانلود سایت دارای نواقصی هم هست اما همین که تبلیغات ندارد و مانند سایر سایت های فارسی نیست که بیش از نصف صفحه پر از تبلیغات آزاردهنده باشد کافی و رضایت بخش به نظر می رسد.

خوردن برای زیستن نه زیستن برای خوردن!

جمعه 25 فروردین 1391  11:32 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 iman_karbala javid1000 vafa_vafaei mohsen1573 milad110313
saeed239
saeed239
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 167

سه سال پیش تونمایشگاه بین المللی دیجیتال با 5تا ازدوستام رفتم از غرفه ای سایت راسخون دیدن کنیم ولی هیچکی نبود که سایت رو معرفی کنه چون فکرکنم مسئول های بخش غرفه رفته بودن اذان فکرکنم به خاطر همیمنم لپ تاپ های بخش روشن بودن وسایت صفحه اصلی راسخون باز بود وبه خاطر همینم کل سایت رو به دوستانم خودم معرفی کردم وهر5نفرشونم عضو شدن وهنوزم دارم فعالیت میکنن.

قابل توجه آقای مسئول روابط عمومی تاریخ عضویت شما دی 87هست ولی من آذر 87 پس منم از شما قدیمی ترمبرام جالب بود

جمعه 25 فروردین 1391  11:49 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 iman_karbala javid1000 bivafa vafa_vafaei milad110313
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

سلام دوستای عزیز میخوام نحوه ی آشناییم رو بگم.بنده یه 2 سال پیش رفته بودم تو جو وبلاگ و همینطور همینطور دنبال یه سرویس دهنده توپ برای وبلاگ نویسی میگشتم.بعدش یه روز یکی از دوستان اومد بهم گفت چرا راسخون نمیری؟اسمش مصطفی ه .خیلی بچه گلیه.کافی نتی داشت.خوب.خلاصه ساعت 3 ظهر تو تابستون بود رفت برام کافی نتشو باز کرد.خلاصه جو گیر شدیم تا شب همینطور بهم یاد میداد چه طوری وبلاگ کار کنم تو راسخون.آخه بایستی یاد بگیرم.البته خدارو شاکرم با این سن کمم بسیاری از مفاهیم رایانه رو بلدم.اصلا من تا 5 ماه فکر میکردم راسخون یه سایتیه برا وبلاگ.بعدش خودمو کشتم تا بابام برام اینترنت گرفت-صرفا برای راسخون-آخه اووردمشون بهشون گفتم که این عجب سایتیه.خیلی توپه.خلاصه از اون وقت اینترنت پرسرعت رو به وسیله راسخون عزیز برام گرفتن.از اون وقت فهمیدم.آره...راسخون فقط وبلاگ نیست.ولی حیف فعلا باید زیاد درس بخونم وگرنه اونقد فعالیت میکردم که کابر طلایی چیه ؟؟؟ کاربر الماسی میشدم.راستی فکر کنم که آی دی دوستم که بهم راسخونو معرفی کرده بود GraySe7en ه.ولی فکر نکنم فعالیت کنه.

جدی میگم.راسخون سایت خیلی خوبیه. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی 

جمعه 25 فروردین 1391  12:27 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala mehdi0014 javid1000 bivafa milad110313
PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

خاطره تلخم از وقتیکه فعالیتم را در راسخون شروع کردم این بود که یک مقاله با هزار دردسر نوشتم

بعدش برای توضیحاتش نوشنتد که این مقاله تکراری است و منبع ندارد خوب برای تکراری بودن که ممکن هست صدتا مقاله با یک موضوع وجود داشته باشد

ولی قسمت دیگش که گفته بود مقاله بدون منبع هست اصلا قابل هضم نبود آخه من این مقاله را با اطلاعات مباحثه ها حضوری که می رفتم واطلاعات که به دست آوردم نوشتم منبعش دیگه کجا بود، کپی که نکردم بگم منبعش فلان جاست!

جمعه 25 فروردین 1391  1:00 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala mehdi0014 amenehes javid1000 milad110313
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول PROMPET

خاطره تلخم از وقتیکه فعالیتم را در راسخون شروع کردم این بود که یک مقاله با هزار دردسر نوشتم

با سلام و شکر

کاربر عزیز راسخونی امیدوارم از دست ما و واحد محتوای سایت راسخون ناراحت نباشید بنده به شخصه موضوع شما را پیگیری و همانطور که مشاهده کردید پاسخ آن نیز توسط واحد محتوا ب هشما اعلام گردید . شک نداشته باشید که تلاش همکاران بنده برای کاربران عزیز سایت راسخون طبق یک قانون بوده و هست لذا مقاله شما نیز پیرو همان قانون رد گردیده . با این حال امیدوارم این روند را دیگر طبق یک خاطره تلخ ندانسته و این را قانئن راسخون بدانید . با این حال عیدی شما از سوی سایت راسخون به حساب کاربری شما اضافه گردید .

جمعه 25 فروردین 1391  3:44 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 javid1000 milad110313 architect0811
reza313
reza313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 484

با سلام خدمت دوستان و راسخونی های عزیز

سالگرد تاسیس راسخون را به همه دوستای گلم تبریک عرض میکنم و امیدوازم که سالگرد 120 سالگی راسخون را هم همه با نوه و نتیجه هامون با هم بگیریم

راستش بهترین خاطره من از زمان آشنایی من با راسخون شروع میشه و اون هم جایی نبود جز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سال 1388، البته این را هم بگم که بنده قبل از این تاریخ در سال 1387 عضو سایت راسخون شده بودم ولی بدلیل عدم آگاهی با سایت و ویژگی های آن زیاد توی سایت آفتابی نمیشدم

اما توی نمایشگاه بین المللی یک آقای خوش برخورد که ما را دعوت کرد به عضویت در راسخون و در عوض آن گرفتن یک تابلوی زیبا که بر روی آن نام مقدس علی ابن ابی طالب نقش بسته بود باعث شد که من هم کنجکاو بشم و بیشتر با راسخون آشنا بشوم و از آن موقع تا حالا هم به نسبت داشتن وقت همیشه سعی کردم که به این سایت سر بزنم و حالشو ببرم

راستی تا یادم نرفته بگم که اون تابلوی زیبا را قاب کردم و به دیوار اتاقم چسبوندم تا اون خاطره زیبا همیشه برایم تداعی بشه

امیدوارم سربلند و پیروز و موفق باشید 

یا لثارات الحسین

جمعه 25 فروردین 1391  10:03 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 iman_karbala javid1000 milad110313
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

سالروز شروع به کار سایت وزین راسخون رو تبریک میگم.

همونطور که میدونید نقطه ی قوت هر سازمان و مجموعه ای رضایت مشتریان (و در راسخون کاربران ) آن از خدمات،ارتباطات،امکانات و...  سازمان میباشد.یکی از مهم ترین قسمت هایی که در جلب رضایت تأثیر بسزایی دارد قسمت روابط عمومی مجموعه میباشد که عملکرد مناسب و فعال آن سبب این مهم میشود. به نظر اینجانب روابط عمومی راسخون توانسته این هدف را به خوبی برآورده کند و با زحمات و تلاشهای بی دریغ در این چند سال، تا حد توان رضایت را برای کاربران رقم زده است که جای بسی سپاس و تشکر دارد...

خاطره ی من نیز که شامل دو بخش تلخ و شیرین هست، به همین موضوع برمیگرده که شرح آن را در ادامه ملاحظه خواهید کرد:

خودم به شخصه(و احتمالاً خیلی از کاربران دیگه)یکی از دلایل حضور و فعالیت مستمرم در راسخون وجود پشتوانه ی قوی و خوب مجموعه ی روابط عمومی و به خصوص شخص آقای خواجه(مسئول واحد روابط عمومی)هست که سبب شده همیشه راسخون رو جزئی از خودمون بدونیم و نیز با حمایت های ایشان انگیزه ی کافی را برای فعالیت داشته باشیم...

و امّا اصل خاطره:

حدود 4ماه پیش:

طبق عادت و روال همیشگی هر روز به قسمت روابط عمومی انجمن ها(تالار قاصدک)سر میزدم و منتظر بودم ببینم روابط عمومی چه خبر جدیدی برایمان دارد و یا اینکه آقای خواجه و همکارانشان در پاسخ به پست های دوستان چه مطالبی را عنوان داشته اند.....

چند روز متوالی بود که میامدم و میرفتم اما دیگه خبری از پست های آقای خواجه نبود...گویی با نبودن ایشون کل سایت سوت و کور شده باشه و احساس غربت مرا دائماً صدا بزند...دیگه داشتم کم کم نگران میشدم و در نهایت تصمیم گرفتم تماسی با مؤسسه داشته باشم تا جویای احوال ایشان شوم و علت غیبتشان را بپرسم.....03116615580داخلیه 2...اَلو سلامعلکم ببخشید با آقای خواجه کار داشتم...

آقای خواجه؟ اٍمممممممممم ایشون دیگه اینجا نیستند،اگه کارشون دارید داخلیه فلان را بگیرید(بخش خبر).....ممنون خدافظ!

و این شد که انگار پارچ آب یخی بر روی بدنم ریخته شد...............................

بله آقای خواجه،دوست و پشتیبان همیشگی من(و احتمالاً همه ی کاربران) از واحد روابط عمومی برفته بود و به بخش دیگری(خبر)منتقل گردیده شده بود.....

برای مایی که به ایشون عادت کرده بودیم واقعاً خبر تلخی بود و همین تلخی تأثیر خودش را گذاشت و باعث شد حدود 2ماهی اصلاً انگیزه ای برای آمدن به سایت راسخون نداشته باشم(و همچنین به همین دلیل بعد ADSLم قطع شد و پیگیری وصل مجددش نشدم)

اما نکته ی دیگری که در این بین وجود داشت مسئول جدید واحد روابط عمومی بود که اصلاً خصوصیات آقای خواجه را نداشت و کلاً زمین تا آسمان تفاوت کرده بود،به گونه ای که اگر 1 درصد هم امیدی به بازگشتم بود،با این وجود تبدیل به صفر گشته بود!!!

سرتون رو درد نیارم  توی این 2ماه یک بار با مدیریت هم تماس گرفتم و از ایشان خواهش کردم که آقای خواجه را به سمت قبلی خودشون(که تخصصشون هم بود) باز گردانند، اما خبری نشد و همچنان ایشان مسئول واحد خبر بود...

در مدت دوماه دوری از سایت گاهی از طریق سایت دانشگاه و یا کافی نت به راسخون سَری میزدم، در یکی از همین سر زدن ها به تالار قاصدک مراجعه کردم تا ببینم چه خبره و چه اتفاقاتی افتاده که در یک لحظه برقiman_karbala چشمم را زد!!!!!!!!!!!!!! بله درست دیده بودم ...نام کاربری آقای خواجهiman_karbala مجدداً با این تالار بازگشته بود و عکس لوگوی ((مسئول روابط عمومی))به آن بازگشته بود...........از خوشحالی تو پوستم نمیگنجیدم......انگار همه چیز امید دوباره ای را نوید میداد.....از ذوقم فوراً گوشی تلفن رو برداشتم و آقای خواجه را گرفتم....اَلو سلام تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 26 فروردین 1391  3:04 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala javid1000 vafa_vafaei mohsen1573 mansure3166 milad110313 mehdi0014
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی از لطف و عنایت بی حد شما و همه کاربران که همیشه امید بخش ادامه مسیر برای ما بوده و هستند بسیار ممنونم . بنده و سایر همکارانم در روابط عمومی و همه قسمت ها برای رسیدن به یک هدف و آن هم رشد و تعالی سایت راسخون با جذب کاربر قدم نهاده و در حال تلاش و تکاپو هستیم . این موضوع بر هیچکدام از نیروهای شاغل در موسسه پوشیده نیست و به همین دلیل در هر جا و مقامی همه به فعالیت خود عشق داشته و داریم . به امید روزی که در کنار کاربران عزیز سایت راسخون جشن تولد 120 سالگی راسخون با رتبه 1 و پیج رنک 10 را برگذار نماییم .

شنبه 26 فروردین 1391  7:29 AM
تشکرات از این پست
javid1000 bivafa milad110313 mehdi0014 architect0811
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

با سلام وعرض احترام حضور همه کارمندان وکارکنان مخلص راسخون

من در ابتدا که عضوشدم فکر نمیکردم این سایت خیلی با محتوا باشد وظاهراًفقط با پاسخ به سوالات مسابقه با آن آشنا بودم واز امکانات دیگر استفاده نمیکردم

تا اینکه با انجمن وقسمت های دانلود وتعبیرخواب راسخون  آشنا شدم خیلی برایم جذاب بود من اول فقط در سایت تبیان تهران وقتم را میگذراندم ولی الان بیشتر وقتم در راسخون است البته این دلیل نمی شود که بگویم تبیان ارزش خود را از دست داده نه انسان باید همیشه حق بگوید  هم سایت شما وهم سایت تبیان در یک هدف و راستا پیش میروید من برای همگی شما  آرزوی توفیق دارم

ولی در مورد خاطره باید بگویم به خواست خدا من 3 بار در مسابقات برنده شدم که جایزه اش  قاب راسخون بود که ساعتی هم داشت که چون در محیط کار همکاران من باسایت راسخون آشنا بشوندوبرای تبلیغ هدف  سایت شما تندیس ها را به آنها هدیه دادم که خیلی خوشحال شدند وهمینطور تعبیر خواب راسخون را دانلود کردم وکپی کردم  وبه آنها دادم که خیلی مورد توجه قرار گرفت

میخواستم خدمتتان عرض کنم این هدایا شاید برای شما هزینه زیادی نداشته باشد ولی برای مردم، فرهنگ سازی را بدنبال دارد تا از سایت پرمحتوایتان بهره مند شوند که این  ارزشش بسیار است .ما نباید از سایتهای دیگر غافل شویم که چطور فرهنگ باطل خود را رواج میدهند .خدا در رواج فرهنگ مهدوی توفیقتان دهد و همه مارا تسلیم قرآن ودستوراتش قراردهد.ممنون

امیدوارم ما هم درراه فرهنگ سازی قدم برداریم وتوفیق خدمت به جامعه اسلامی را به همه ما عنایت کند به برکت صلوات محمد وآل محمد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 26 فروردین 1391  9:13 AM
تشکرات از این پست
javid1000 iman_karbala milad110313 mehdi0014
taghvimi
taghvimi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 231

هروقت دوستم از سایت راسخون ومطالبش صحبت میکرد قند تو دلم اب میشد میگفت هر مطلبی رو دنبالش باشم میرم از سایت راسخون پیدا میکنم خوب من اونوقتها به اینتر نت وصل نبودیم خدا توفیقی داد ای دی اس ال خریدم وخریدن همان و درسا یت دنبال مطالب گشتن همان خیلی برام جالب بود مطالبش مسابقه هاش واقعا هم مطالب زیادی برامون یاد میداد هم میتو نستم تو مسابقه شرکت کنم اخه من عاشق مسابقه ام اولها نمی دونستم باید عضو بشم ولی بعد مدتی فهمیدم برای برنده شدن باید عضو راسخون بشم روز سیزدهبدر بود چون همسرم مریضه نمیتونستیم بیرون بریم اومدم سر اینترنت سزی به مسابقه هام زدم تو مسابقه راسخون هم شرکت کردم همینطور تو بقیه سایتها دیگه یادم رفت فرداش برنده هارو نگاه کنم فرداش همین طور که داشتم کار میکردم دخترم جیغ زد مزده تو برنده شدی ولی نمی دونم جایزه اش چیه بعدش خودم زود رفتم سایت راسخون دیدم بله برنده فلش مموری شدم خیلی برام جالب بود اصلا انتظار نداشتم چون اولین روز کاری سال رو با خبر خوش شروع کردم بهترین خاطره  ااولین روز سال 1391بود

شنبه 26 فروردین 1391  9:25 AM
تشکرات از این پست
javid1000 iman_karbala milad110313 mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها