پاسخ به:دانلود مقالات صنعتی
65: تجربه شركت پاكشو در ارزيابي و رتبه بندي كاركنان دانشگر
|
تيموري عزيزه، متقيان نفيسه |
همايش بين المللي مراكز تحقيق و توسعه (جهاني شدن تحقيق و توسعه) 1386;4-5 تير، 1386(1) |
کلید واژه: |
خلاصه:
اين مقاله روش انجام ارزيابي عملكرد كاركنان واحد تحقيق و توسعه در شركت توليدي و شيميايي پاكشو را شرح مي دهد. پس از بررسي هاي انجام شده در شركت پاكشو به منظور تعيين سطح آمادگي فعاليت در كلاس جهاني، مشخص گرديد كه سازمان در زمينه مديرت و رهبري و نيز سيستمها و روشها آمادگي لازم را كسب نموده ولي از لحاظ مديريت منابع انساني فاقد شرايط لازم مي باشد. براي اساس برنامه ريزي لازم در اين زمينه انجام گرديد. ارزيابي كاركنان دانشگر يكي از پيشنيازهاي مورد نياز در اين زمينه مي باشد. در طراحي نظام ارزيابي حاضر، با بررسي تئوريهاي ارزيابي، استفاده از مدل شايستگي و بهره گيري از تجارب چند ساله، ديدگاهي نو بدست آمده است. معيارهاي ارزيابي عملكرد، ارتباط بين ارزيابي عملكرد با موقعيت شغلي و حقوق و مزايا، فنون مختلف ارزيابي عملكرد، اهداف و ساير نكات ارزيابي عملكرد از جمله مباحث اين مقاله هستند. با توجه به اينكه پرسنل تحقيق و توسعه كاركناني دانشگرند، توجه خاص به تقويت توانمنديهاي دانشي و مهارتي آنان شده و نيز دستاوردهاي پژوهشي منتج به سوداوري براي سازمان مد نظر قرار گرفته است.
نكته: اگرچه مفاهيم ارزيابي عملكرد و ارزشيابي عملكرد در ادبيات موضوعي با هم متفاوتند ولي با اغماض در اين مقاله اين مفاهيم گاهي به جاي هم استفاده شده اند.
|
66: تاثير تحقيق و توسعه (R&D) در پيشرفت صنعت انرژي برق بادي جهان و ايران
|
پرخيال سهيل، شريفي مهدي |
همايش بين المللي مراكز تحقيق و توسعه (جهاني شدن تحقيق و توسعه) 1386;4-5 تير، 1386(1) |
کلید واژه: |
خلاصه:
پس از وقوع بحران جهاني نفت در دهه 70 ميلادي، كشورهاي صنعتي و پيشرفته جهان به اين نتيجه رسيدند كه نمي بايد تنها بر يك منبع تامين انرژي، يعني سوخت فسيلي اعتماد و تكيه نمايند. در نتيجه تنوع بخشيدن به منابع تامين انرژي به عنوان يكي از اصول راهبردي كشورهاي مذكور در آمد. انرژيهاي نو (باد، خورشيد، زمين گرمايي، زيست توده، هيدروژن) به دليل رايگان بودن منبع انرژي و نيز جنبههاي مثبت زيست محيطي آن به عنوان يكي از منابع اصلي تامين انرژي كشورهاي پيشرفته انتخاب گرديد. اقتصادي و پيشرفته نبودن تكنولوژي انرژيهاي نو يكي از مشكلات و موانع اوليه اين انتخاب بود. كشورهاي صنعتي پيشرفته جهان، براي رفع مشكلات مذكور پشتيباني و حمايت گسترده اي از انجام تحقيق و توسعه (R&D) در زمينه انرژيهاي نو به عمل آوردند. انرژي برق بادي يكي از الگوها و نمونه هاي موفق كاربرد تحقيق و توسعه در پيشرفت صنعت مي باشد. در اين مقاله روند پيشرفت انرژي برق بادي و فن آوري ساخت توربينهاي بادي در جهان و نتايج حاصله از آن بررسي گرديده و راهكارها و پيشنهادات لازم جهت الگوگيري كشور از تحقيق و توسعه جهاني در زمينه انرژي برق بادي معرفي مي شود.
|
سه شنبه 22 فروردین 1391 4:21 PM
تشکرات از این پست