پاسخ به:دانلود مقالات مهندسی معدن
123: كاربرد فلوتاسيون ستوني در مدار فرآوري سرب مجتمع تغليظ سرب و روي انگوران زنجان (شركت كالسيمين)
|
تاروردي محمدعلي، سام عباس، باقي سيدعلي، هاشميان سيديحيي، بهنيا مهدي |
كنفرانس مهندسي معدن ايران 1383;14-12 بهمن، 1383(1) |
کلید واژه: فلوتاسيون ستوني، فرآوري سرب، طرح ماتريسي هادامارد (Hadamard) |
خلاصه:
به منظور شستشوي كنسانتره سرب سلول هاي مكانيكي فلوتاسيون خط پر عيار مجتمع تغليظ سرب و روي انگوران زنجان، روش فلوتاسيون ستوني پيشنهاد گرديده و به صورت آزمايشگاهي مورد بررسي قرار گرفت. از اين رو سلول ستوني بصورت آزمايشگاهي در موضع سلولهاي مکانيکي کلينر مدار فلوتاسيون سرب قرار داده شد. در اين تحقيق براي شناخت عوامل موثر در فرآيند و همچنين مقدار متوسط تاثير هر عامل، از طرح ماتريسي هشت آزمايشي هادامارد (Hasmard) استفاده گرديد و مقدار بهينه عامل تعيين شد. در نهايت نيز آزمايشي با مقدار بهينه محاسبه شده عوامل، دبي خوراک ورودي به ستون، دبي هواي ورودي به حباب ساز، دبي آب شستشوي کف به ترتيب برابر 0.7، 1.6 و 0.3 ليتر بر دقيقه و عمق کف ستون، 40 سانتي متر انجام گرفت که مقدار عيار و بازيابي بهينه بترتيب برابر 59.2 و 61 بدست آمد.
|
124: تاثير درجه آزادي و نوع قفل شدگي كانيهاي حاوي مس در بازيابي مدار فلوتاسيون كارخانه فرآوري مجتمع مس سرچشمه
|
ايران منش حميدرضا، بهروز مينو، بنيسي صمد |
كنفرانس مهندسي معدن ايران 1383;14-12 بهمن، 1383(1) |
کلید واژه: درجه آزادي، بازيابي، سرچشمه |
خلاصه:
بازيابي كانيهاي با ارزش به چندين عامل بستگي دارد. همراه با كاهش ابعاد سنگ معدن، كانيهاي با ارزش به صورت آزاد نمايان مي شوند. در عمل، آزادسازي كامل كانيها به ندرت حاصل مي شود حتي اگر سنگ معدن به اندازه ابعاد دانه هاي كاني مد نظر خرد شود. بنابراين تعيين درجه آزادي كانيهاي با ارزش سنگ معدن آسيا شده، براي مشخص كردن كارآيي مرحله نرم كني و عملكرد فرآيند جدايش در فرآوري مواد، از اهميت ويژه اي برخوردار است. از آنجاييكه در فرآيندهاي پرعيارسازي مواد، برخي از ذرات با ارزش به باطله راه پيدا مي كنند، مي توان فرار اين نوع ذرات را به هر يك از عملياتهاي خردايش و جداسازي نسبت داد. درجه آزادي و توزيع نوع قفل شدگي ذرات با ارزش در خوراك و باطله فرآيندهاي پرعياركني به عملكرد فرآيندها وابسته مي باشد. در اين ارتباط، عملكرد كارخانه پرعياركني مجتمع مس سرچشمه از بدترين تا بهترين وضعيت بازيابي عنصر مس سولفوري، در 5 ماه كاري، در نظر گرفته شد. در مطالعات كاني شناسي مقطع صيقلي، پنج نوع قفل شدگي تشخيص داده شد. به منظور كاهش خطاي محاسبه درجه آزادي، نسبت ماده معدني به واسطه قالب گيري براي ساخت مقاطع صيقلي 4 به 11 انتخاب شد.
با توجه به داده هاي بدست آمده، درجه آزادي مناسب براي کانيهاي با ارزش در خوراک ورودي سلولهاي پرعيار کني اوليه، 1.4%±57.1% مناسب تشخيص داده شد و مشخص گرديد که با افزايش 2.2% بازيابي، ميزان ذرات با ارزش آزاد در باطله 15% کاهيش مي يابد که در ابعاد ذرات کوچکتر از 400 مش، با افزايش 2.2% مي رسد. همچنين مشخص گرديد که شکل ققل شدگي ذرات حاوي کانيهاي مس، تاثيري در افزايش بازيابي ايجاد نکرده و روند فراواني آنها در خوراک و باطله در محدوده هاي ابتعادي مورد نظر، مشابه يکديگر مي باشد.
|
سه شنبه 22 فروردین 1391 3:25 PM
تشکرات از این پست