0

دانلود مقالات علوم زمين

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 6 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) پاییز و زمستان 1382; 3(4-3):251-270.
 
بازيابي تصوير مبتني بر شكل بدون نياز به قطعه ‌بندي با هيستوگرام جهت لبه‌ هاي مشابه
 
محمودي فريبرز,شنبه زاده جمشيد,افتخاري مقدم اميرمسعود,سلطانيان زاده حميد
 
 
 

در اين مقاله الگوريتمي جديد از نمايه‌سازي تصوير مبتني بر شكل, براي استفاده در سيستم‌هاي بازيابي تصوير معرفي مي‌شود. اين الگوريتم بدان جهت كه براي ساخت نمايه از تصوير, نياز به قطعه‌بندي تصوير ندارد قادر است با يك بار مرور تصوير و بدون محاسبات زمان‌گير, كار نمايه‌سازي را انجام دهد. چون اين الگوريتم براي ساخت نمايه در دو مرحله استفاده از اطلاعات موجود در لبه‌هاي تصوير و استفاده از اطلاعات موجود در لبه‌هاي مشابه همسايه، به گونه‌اي مضاعف از همبستگي ميان پيكسل‌هاي تصوير سود مي‌جويد, نسبت به روش‌هاي مشابه بسيار دقيق‌تر است. در اين مقاله با مثال‌ها و معيارهاي ارزيابي كه برگرفته از پياده‌سازي عملي الگوريتم روي سيستمي نمونه است, نشان داده مي‌شود كه نمايه حاصل از اين الگوريتم, مستقل از رنگ، نورپردازي، انتقال، تغيير اندازه و چرخش‌هاي جزيي عمل مي‌كند و معيارهاي ميانگين نرخ فراخواني و ميانگين ميزان دقت براي اين نمايه به ترتيب از 1.02 الي 6.9 برابر و 1.22 الي 10.59 برابر نسبت به روش‌هاي مشابه داراي برتري‌ هايي است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:36 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 1 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1382; 3(2-1 ):137-146.
 
بررسي نقش حفاظتي تورين در برابر آثار ناهنجاري زايي كلريد كادميوم بر روي اسپرماتوژنز موش هاي نر نژاد NMRI، بالغ و نابالغ
 
آذرنيا مهناز,رستمي پروين,شكور عباس,فرهنگ پريدخت
 
 
 

کادميوم از جمله فلزهاي سنگين محيطي است که در همه جا يافت مي شود و القا کننده اختلالات فيزيکي، بيوشيميايي و ساختاري است. اين ماده در صنايع باتري سازي و نظامي کاربرد دارد. در مطالعه اخير نقش پاتولوژيک کلريد کادميوم و اثر حفاظتي تورين روي بيضه موش هاي نر نژاد NMRI مورد بررسي قرار گرفت. در اين مطالعه کلريد کادميوم با دوز 2 ميلي گرم بر کيلوگرم و تورين با دوز 400 ميلي گرم بر کيلوگرم به صورت تيمار طولاني مدت (Chronic)، به مدت 30 روز (هفته اي دو مرتبه) به صورت درون صفاقي مورد استفاده قرار گرفتند و تغييرات در پارامترهايي نظير: وزن نسبي بيضه، تغييرات وزني حيوانات، ضخامت غلاف سفيد بيضه، قطر لوله مني ساز، تعداد سلول هاي اسپرماتوگوني نوعA ، تعداد سلول هاي اسپرماتوگوني نوعB ، تعداد سلول هاي اسپرماتوسيت اوليه، تعداد سلول هاي اسپرم، تعداد سلول هاي سرتولي مورد مطالعه قرار گرفت و مشاهده شد که به دنبال استعمال کلريد کادميوم، پارامترهايي نظير ضخامت غلاف سفيد، وزن نسبي بيضه افزايش معني داري نسبت به گروه شاهد داشتند، در حالي که بقيه پارامترها از کاهش معني داري نسبت به گروه شاهد برخوردار بودند. به علاوه در برخي از نمونه هاي تجربي حالت چروکيدگي لوله هاي مني ساز و رها شدن اسپرماتوسيت هاي اوليه و اسپرماتيدها به مرکز مجاري لوله ها مشاهده شد. از سوي ديگر در گروهي که از ترکيب آنتي اکيدان تورين استفاده نموديم، هيچ گونه افزايش يا کاهش معني داري در ميزان پارامترهاي ذکر شده نسبت به گروه شاهد مشاهده نکرديم. بنابراين مي توان چنين نتيجه گرفت که استفاده از کلريد کادميوم در دوز 2 ميلي گرم بر کيلوگرم به دو صورت تيمارهاي کوتاه مدت (Acute) و دراز مدت (Chronic) آثار پاتولوژيک بر روي بيضه دارد و در تيمار طولاني مدت اين آثار شديدتر است. استفاده از آنتي اکسيداني نظير تورين قادر است آثار سمي کادميوم را در بيضه کاهش داده و خنثي نمايد.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:36 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 2 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1382; 3(2-1 ):147-166.
 
ماگماتيسم كرتاسه زيرين در منطقه آبگرم قزوين
 
تاكي سعيد,اميني صدرالدين
 
 
 

قريه آبگرم در 85 کيلومتري جنوب غربي قزوين واقع شده و ناحيه بررسي شده در حوالي آن قرار دارد. از لحاظ جغرافيايي اين ناحيه ادامه کوه هاي سلطانيه در چهارگوش زمين شناسي کبودرآهنگ به حساب مي آيد. سنگ هاي آذرين کرتاسه زيرين در اين منطقه شامل بازالت اسپيليتي، آلکالي اليوين بازالت، بازالت، موژه آريت و تراکي بازالت است که به صورت گدازه و توف ديده مي شوند و نفوذي هاي داخل آن ها بيشتر شامل ميکروگابرو، پيروکسن هورنبلند گابرو و ملاگابرو است. سنگ هاي آذرين مذکور جزء سري آلکان هستند. انطباق خوب و روندهاي پيوسته اکسيد عناصر اصلي در مقابل سيليس در نمودارهاي تغييرات شيميايي، قرابت ژنتيکي بين رخساره هاي مختلف آن را تأييد مي کند. مقايسه داده هاي ژنوشيميايي و پتروگرافي اين سنگ ها نشان مي دهد که جدا شدن اليوين، پيروکسن و مگنتيت سبب تفريق ماگماي مادر و باعث ايجاد ترم هاي مختلف از آن گرديده است. با توجه به وفور ريفت هاي قاره اي در مرز بين خرده قاره ها در ايران در زمان کرتاسه زيرين ماگماي الکان کرتاسه زيرين منطقه آبگرم نيز مي تواند متعلق به اين ريفت ها يا پشت قوس حاصل از فرورانش پوسته اقيانوسي ما بين خرده قاره ها باشد، با وجود اين براي تشخيص سرگذشت دقيق منطقه آب گرم در اين زمان به داده هاي بيشتري نياز داريم.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:36 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 3 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1382; 3(2-1 ):167-180.
 
باززايي شاخه القا شده با تديازورون و تراريختي ژني با آگروباكتريوم در گياه كلزا (برسيكانلپوس ال.)
 
جنوبي پريسا,موسوي امير,مجد احمد,سلمانيان علي هاتف,جلالي جواران مختار,دانشيان جهانفر
 
 
 

توليد گياهان تراريخت کلزا با استفاده از ميانجي آگروباکتريوم نياز به بهينه سازي روش هاي بهينه سازي کشت بافت و تراريخت دارد. براي اين منظور آزمايشي به صورت فاکتوريل در قالب طرح بلوک هاي کامل تصادفي در سه تکرار اجرا شد. غلظت هاي مختلف بنزيل آدنين 1.5) (BA) ، 3 و 4.5 ميلي گرم بر ليتر) و تديازورون 0) (TDZ) ، 0.15 و 0.3 ميلي گرم بر ليتر) با سنين مختلف جدا کشت هاي محور زير لپه ( 7، 14 و 21 روزه( مورد بررسي قرار گرفتند. تفاوت معني داري در اثر متقابل هورمون هاي BA و TDZ ديده شد، به نحوي که بيشترين درصد شاخه  زايي (% 174) از کاربرد ميلي گرم بر ليتر BA و 0.3 ميلي گرم بر ليتر TDZ حاصل شد. سن جدا کشت نيز تأثير معني داري بر درصد شاخه زايي داشت. جدا کشت هاي 21 روزه توانايي توليد بيشترين درصد شاخه زايي را داشتند. شاخه هاي توليد شده پس از انتقال به محيط ريشه زايي داراي 2 ميلي گرم بر ليتر ايندول بوتيرک اسيد توليد ريشه کردند. با دست يابي به بهترين تيمار هورموني و سن جدا کشت اقدام به انجام تراريختي توسط ميانجي اگروباکتريوم شد. اگروباکتريوم سويه LBA4404 حاوي پلاسميد pBII121 مورد استفاده قرار گرفت. گياهان تراريخت نشده در محيط انتخاب، حاوي کانامايسين با از دست دادن ساختار کلروفيلي به رنگ سفيد يا ارغواني درآمدند و حذف گرديدند، در حالي که گياهان تراريخت شده با دريافت ژن NPTII و ايجاد مقاومت در مقابل کانامايسين و حفظ کلروفيل در محيط انتخاب، به رنگ سبز باقي مانند و ريشه کردند. گياهان ريشه دار به خاک منتقل شدند و توليد گل و دانه کردند. از گياهان سبز مقاوم به کانامايسين آزمون GUS انجام شد. ظهور رنگ آبي در حضور سوبستراي X-Gluc نشانگر بيان ژن GUS در گياهان تراريخت بود. از برگ هاي سبز گياهان مقاوم به کانامايسين DNA ژنومي استخراج شد و پس از PCR ظهور باند pb 520 بيانگر حضور ژن GUS در اين گياهان بود. بنابراين با استفاده از اين روش مي توان اقدام به انتقال ژن هاي مقاومت به تنش هاي زيستي و غيرزيستي کرد.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 5 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1382; 3(2-1 ):191-202.
 
تخمين تخلخل و آب دهي ويژه در آبخوان دشت شور و با استفاده از داده هاي مقاومت ويژه و روابط تجربي
 
نخعي محمد,لشگري پور غلام رضا
 
 
 

در اين تحقيق تعداد 207 سونداژ قائم ژنوالکتريکي به روش مقاومت ويژه و با آرايه شلومبرژه در دشت شور واقع در 80 کيلومتري جنوب غربي زاهدان برداشت گرديده و پس از تصحيح، داده هاي صحرايي به کمک نرم افزار روسي با در نظر گرفتن اطلاعات چاه هاي گمانه در منطقه، پردازش و تفسير شده و مقاومت حقيقي و ضخامت لايه هاي زير سطحي مختلف، مشخص و محدود آبخوان در دشت تعيين گرديده است. سنگ کفه منطقه عموما از جنس اسليت بوده و در برخي نقاط به صورت شيل ظاهر شده است. مقاطع ژئوالکتريک، نقشه هاي هم عمق و هم مقاومت لايه آب دار و سنگ کف ترسيم و با توجه به نقشه هم تراز آب زيرزميني جهت حرکت آب، ورودي ها و خروجي هاي دشت مشخص گرديده است. بر اساس مدل ژئو الکتريکي به دست آمده دو بخش مجزا در دشت قابل تفکيک است (بخش شرقي و بخش غربي). عمق و ضخامت توسط لايه آب دار در کل دشت به ترتيب برابر با 30 و 30 متر، در شرق برابر 23 و 24 متر و در غرب برابر 40 و 41 متر اندازه گيري شده است. با استفاده از تشابه بين جريان الکتريکي و جريان آب در محيط متخلخل، پارامترهاي هيدروژنولوژي دشت نظير تخلخل، آب دهي ويژه، حجم ذخيره و حجم آب قابل استحصال آبخوان با استفاده از پارامترهاي ژنوالکتريکي محاسبه گرديده است. مقدار تخلخل آبخوان شور و برابر 0.37 و آب دهي ويژه آن 0.18 تخمين زده شده است. با استفاده از اين پارامترها حجم آب قابل استحصال در آبخوان شور و حدودا برابر 855 ميليون مترمکعب برآورد شده است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 6 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1382; 3(2-1 ):203-214.
 
بررسي سطح الكترودهاي نازك فتالوسيانين به روش كرونومتري
 
بهلولي ابراهيم*
 
* پژوهشگاه صنعت نفت
 
 

الکترودهاي نازک فتالوسيانين (PC) شامل فلزهاي روي، آهن و منيزيم فتالوسيانين به روش نشست در خلاء تهيه شده است. انتقال بار الکتريکي ذرات يون ها به درون فيلم هاي نازک با روش کرونوکولومتري بررسي گرديد.نتايج نشان داد که عملکرد فيلم هاي مزبور همانند الکترودهاي نيمه هادي است و عمل انتقال بار الکتريکي بر سطح الکترود فنالوسيانين به دو نوع صورت مي پذيرد. در نو اول الکترود نازک فنالوسيانين همانند الکترود نيمه هادي عمل ميکند و عمل انتقال بار الکتريکي بر روي سطح فتالوسيانين صورت مي گيرد. در روش دوم ذرات بار الکتريکي از سطح فيلم به داخل الکتروليت (نيترات، پرکارات و يون کلرايد) درون فيلم نازک نفوذ مي کند. ضخامت فيلم نازک تهيه شده محدود بوده و فاکتور مهمي به شمار مي آيد. بنابراين براي ضخامت هاي کمتر از 100 Å نفوذ يون ها از غشاي نازک فتالوسيانين صورت گرفته، و در ضخامت هاي بالاتر از 100 Å عمل نيمه هادي بودن مشاهده مي شود. ضخامت فيلم نازک فتالوسيانين 100 الي3000 Å  بررسي شدند.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

8 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1382; 3(2-1 ):229-236.
 
تهيه 3، 4 - دي فنيل _ 4 - متوكسي _ 2 - سيكلوپنتن _ 1 - ال و مشتقات آن
 
مرجاني كتايون,شريفي مقدم كاخكي محمود,موسوي محسن
 
 
 

احياي متوکسي کتون 1 به وسيله NaBH4 متوکسي کتول 2 مي دهد. استرهاي استات و توزيلات اين الکل جدا نشدند ولي استربنزوات آن تهيه شد، احياي کتول 2 بوسيله LiAIH4 الکل 4 توليد مي کند. گرچه کتول 9 تحت تاثير متيل منيزيم يديد قرار نمي گيرد، ولي متوکسي کتون 1 با متيل منيزيم يديد و فنيل منيزيم يديد واکنش داده هيدروکربن هاي مربوطه تشکيل مي شوند. کتون 13 در مجاوت فنيل منيزيم يديد به هيدروکربن 14 تبديل مي شود. اجسام 12 و 14 به نور حساس هستند و به مخلوطي از مواد تبديل مي شوند.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 7 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1382; 3(2-1 ):215-228.
 
تبديل متان به هيدروكربن هاي سنگين تر در رآكتور تخليه هاله مثبت
 
خداقلي محمدعلي,سيدمتين ناصر
 
 
 

تبديل مستقيم و غيرکاتاليستي متان به هيدروکربن هاي سنگين تر در فشار اتمسفريک در يک پلاسماي غيرتعادلي هاله مثبت مورد مطالعه قرار گرفت. گزينش پذيري به هيدروکربن هاي C2 بيش تر از 87% بود با حداکثر 4.8 % بازده اتيلن اثر ولتاژ، دما و نسبت متان به اکسيژن در خوراک بر تبديل متان و گزينش پذيري محصولات بررسي شد.نتايج آزمايش ها نشان مي دهند که تبديل متان با افزايش ولتاژ اعمال شده به رآکتور افزايش مي يابد، تبديل متان تا دماي 300 درجه سانتي گراد افزايش مي يابد اما از 300 تا 650 درجه سانتي گراد به نسبت خوراک بستگي دارد، ممکن است افزايش و يا کاهش يابد. بالاترين تبديل متان و بازدهي هيدروکربن هاي C2 در نسبت خوراک CH4O2=4.1 است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:38 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 3 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1381; 2(2-1):9-18.
 
اندازه مكان، اندازه مقياس و مرتب ‌سازي توزيع هاي يك متغيره
 
پاشا عين اله,فاطمي عادل
 
 
 

در اين مقاله مفهوم اندازه مكان و مقياس و تعاريف مربوط به مرتب‌سازي جزئي براي مقايسه توزيعها ارايه و بررسي مي‌شود، و نيز با استفاده از تحدب مرتبهk ، روابط مرتب‌سازي تصادفي و پراكندگي ارايه مي‌شوند و ثابت مي‌شود كه اندازه‌هاي شناخته‌اي مانند ميانگين و انحراف معيار به ترتيب اندازه‌هاي مكان و مقياس‌اند. همچنين تابعي از آنتروپي توزيعها را ارايه مي‌كنيم كه اندازه مقياس است و البته اين خود ارتباطي جالب ميان آنتروپي و واريانس توزيعهاي يك متغيره است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 2 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1381; 2(2-1):1-8.
 
حل دستگاه معادلات خطي به كمك بهينه ‌سازي
 
بابليان اسماعيل*
 
* دانشگاه تربيت معلم
 
 

در رياضيات كاربردي، به ويژه تعيين جواب تقريبي براي معادلات انتگرال و معادلات ديفرانسيل معمولي و پاره اي به مسايلي برخورد مي كنيم كه گرچه از نظر تئوري داراي جواب يكتا هستند ولي در عمل، با گسسته سازي آنها، جوابهاي عددي زيادي براي مسأله به دست مي آيد. در چنين مواردي بايد به طريقي از بين جوابهاي تقريبي آن را كه به جواب واقعي نزديكتر است انتخاب كرد. مسائل بد وضع داراي ويژگي فوق هستند. متاسفانه مدل رياضي برخي از مسايل كاربردي بد وضع است، به اين معنا كه با تغييري جزئي در داده هاي مسأله تغيير فاحشي در جواب واقعي مساله ملاحظه مي شود و اين خصوصيت تعيين جواب تقريبي مسأله را دشوار مي كند. پس از گسسته سازي اين نوع مسايل تقريبا تمامي آنها منجر به حل يك دستگاه معادلات خطي مي شوند كه ماتريس ضرايب آنها بد وضع است )عدد حالت ماتريس ضرايب بزرگ است). حل اين دستگاه معادلات به روشهاي عددي معمول جوابهاي دور از واقع به دست مي دهد و حتي اجراي اين روشها روي دو كامپيوتر با سخت افزار متفاوت جوابهايي با اختلاف زياد به دست مي دهند! در صورتي كه كرانهايي از جواب دستگاه در دست باشد مي توان جواب تقريبي مورد نظر را با استفاده از حل يك مسأله بهينه  سازي به دست آورد. مثلا در حل دستگاه n معادله n مجهول زير

AX=B

اگر بدانيم که

|Xi|≤δi         i=1, … ,n.

و iδ ها اعداد مثبت معلوم باشند، مي توان مساله خوشوضع زير را حل کرد [2] يا [3]:

Minimize        ||AX-B||

Subject to: |Xi|≤δi,       i=1, … ,n.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 

 5 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1381; 2(2-1):29-38.
 
مطالعه آهنگ چرخش ميون در همجوشي µdd و µt با در نظر گرفتن ربايش ميون از µd و µt توسط ايزوتوپ هاي هليم توليدي و مقايسه آن با جواب هاي تجربي در دسترس
 
اسكندري محمدرضا,قيصري روح اله,مصلي نژاد شهرام
 
 
 

اخيرا آهنگ انتقال ميون از دوتريم و تريتيم به ايزوتوپهاي هليم توليدي در همجوشي كاتاليزور ميوني تعيين شده است. به نظر مي‌رسيد يكي از دلايل مهم عدم تطابق مقادير نظري و آزمايشي ضريب چرخش ميوني در اين شيوه همجوشي، ناديده گرفتن همين انتقالات در تئوري‌هاي قبلي باشد. در اين كار تحقيقي آهنگ چرخش ميون با در نظر گرفتن انتقال ميون از دوتريم و تريتيم به ايزوتوپهاي هليم (4He, 3He) در دو سيستم همجوشي D-D و D-T محاسبه شده است. نتايج نشان مي‌دهد كه با وجود بالا بودن آهنگهاي انتقالات فوق، تغيير قابل ملاحظه‌اي در مقدار آهنگ چرخش ميون وجود ندارد و هنوز مقدار خطاي نتايج نظري با مقادير آزمايشي در دو سيتسم D-D و D-T قابل ملاحظه است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 6 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1381; 2(2-1):39-46.
 
مشخصات الكتريكي نيمه رساناي از نوع Au/C1MgPc/Au
 
حاج اميني عزت اله*
 
* دانشگاه شهيد رجايي
 
 

در اين مقاله اندازه‌گيري‌هاي طيف نگاري در محدوده فركانس 10 KHz تا  4 MHzدر دماهاي متفاوت براي احساسگرهاي نيمه رسانا و لايه نازك Au/CIMgPc/Au گزارش شده است. تغييرات رسانايي الكتريكي (a.c) به دست آمده با فركانس زاويه‌اي (ω) به صورت تابع ωn تغيير مي‌كند. توان n در فركانس‌هاي بالا با تقريب خوبي برابر يك است. اندازه‌گيري در اين تجربه مكانيزم رسانايي الكتريكي در دماهاي پايين و فركانس‌هاي بالا در اين لايه نازك نيمه رسانا از مدل هوپينگ (Hopping) پيروي مي‌كند. تغييرات گاف انرژي (فاصله نوار رسانش و ظرفيت) به صورت تابعي از درجه حرارت و فركانس مورد مطالعه قرار گرفته است. توزيع نماني ترازهاي انرژي تحت عنوان ناخالصي سطوح و همچنين تراز انرژي با انرژي eV،0.005±0.08  در اين تحقيق شناسايي شده است. ظرفيت خازن Au/CIMgPc/Au و اطلاعات مربوط به ضريب اتلاف(tanδ) . در قالب مدل گاسوامي (Goswami) در اين تحقيق مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 7 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1381; 2(2-1):47-54.
 
تاثير ذرات محبوس بر انبساط پلاسما به خلا در حضور ميدان الكترومغناطيسي
 
ضميرانوري جاويد,روحاني محمودرضا
 
 
 

در اين مقاله با استفاده از مدل شاره‌اي براي پلاسما، نقش ذرات محبوس در انبساط پلاسما به خلا در حضور ميدان الكترومغناطيسي قوي مورد بررسي قرار گرفته است. در ناحيه غيرخطي تعداد ذرات محبوس افزايش مي‌يابد و تاثير آنها قابل ملاحظه است. مقايسه نتايج به دست آمده با موردي كه در آن نقش ذرات محبوس حذف شده است نشان مي‌دهد كه به موازات كاهش سرعت انتشار مرز پلاسما و خلا، سرعت جبهه موج افزايش مي‌يابد.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

6 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) پاييز و زمستان 1380; 1(4-3):179-192.
 
اثر آلودگي هوا بر نمو بساك، تكوين دانه هاي گرده و آلرژي زايي آنها در گل جعفري
 
مجد احمد,رضانژاد فرخنده,معين مصطفي,امين زاده مسعود,شريعت زاده سيدمحمدعلي
 
 
 

اثر آلاينده هاي هوا بر نمو لايه هاي ديوارة بساک، ميکروسپورزايي، رهايي محتويات دروني گرده ها، ميزان پروتئين کل و نيمرخ الکتروفورزي دانه هاي گرده بالغ جمع آوري شده از محيط هاي داراي هواي آلوده و غيرآلوده و نيز گرده هاي نابالغ (قبل از شکافتگي بساک) در گل جعفري، مورد بررسي قرار گرفت. سلول هاي لايه مغذي در مرحله ميوز II و تتراد واکوئل دار و حجيم مي شوند. در اين مرحله ديوارة داخلي آنها به سمت حفره (کيسه گرده) ژله اي مي شود و محتويات آنها به سوي تترادهاي در حال تفکيک منتقل مي گردد. سرانجام در مرحله نمو گرده، لايه مغذي ترشحي به نوع پلاسمدي تحول مي يابد و به درون حفرات بساک بينابين ميکروسپورهاي در حال نمو، جابجا مي شود و در آنجا تجزيه شده مواد حاصل از تجزيه در اختيار گرده هاي در حال تمايز قرار مي گيرد. گرده بالغ چهار شکافي و اگزين داراي تزئينات سوزن مانند است. در محيط هاي داراي هواي آلوده، سلول هاي لايه مغذي و تترادها غيرعادي هستند. در برخي گرده ها اگزين فاقد تزئينات سوزن مانند و داراي سطح ناهموار مي شود. در برخي ديگر گرده هاي غيرطبيعي غول پيکر تشکيل مي شوند که داراي چندين انشعاب هستند. رهايي مواد دروني گرده ها (آلرژن ها) در شرايط هواي آلوده افزايش مي يابد. ميزان پروتئين کل در گرده هاي آلوده تغيير مي يابد. نيمرخ الکتروفورزي گرده هاي هواي غيرآلوده و آلوده، تفاوت زيادي را نشان نمي دهد؛ اما اين تفاوت در گرده هاي بالغ و نابالغ آشکار است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:دانلود مقالات علوم زمين

 4 : نشريه علوم(دانشگاه تربيت معلم) بهار و تابستان 1381; 2(2-1):19-27.
 
تعداد لگ مناسب در مدلسازي تغيير نگار نمايي
 
محمدزاده درودي محسن,واقعي يداله
 
 
 

يكي از مسايل مهم در تجزيه و تحليل داده‌هاي فضايي، تعيين ساختار همبستگي داده‌ها است كه معمولاً به وسيله تابع تغيير نگار صورت مي‌پذيرد. براي برآورد اين تابع، فاصله مورد مطالعه به تعدادي لگ تقسيم مي‌گردد و در هر لگ مقدار تغييرنگار تجربي محاسبه و مدلي معتبر به مقادير آن برازش داده مي‌شود. از آنجا كه دقت مدل برازش داده شده به تعداد لگ‌ها بستگي دارد، تعيين تعداد لگ مناسب براي برآورد تابع تغييرنگار نمايي مورد بررسي قرار مي‌گيرد و از آن براي مدلسازي تغييرنگار ميزان بروز بيماري سل ريوي در شهرستانهاي كشور استفاده مي‌شود. سپس با استفاده از آن ميزان اين بيماري در تعدادي از شهرستانها تخمين زده مي‌شود.

 
كليد واژه: داده‌ هاي فضايي، تغييرنگار، همسانگردي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها