0

نحوه شهادت معاون سردار شهید آقا مهدی زین الدین

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

نحوه شهادت معاون سردار شهید آقا مهدی زین الدین

سردار شهید رضا حسن پور

من رضا حسن پور، در سال 1339 در تهران به دنیا آمدم .هفت سالم بود كه همراه پدر و مادرم از تهران به قزوین آمدیم. در قزوین دوره بتدایی را شروع كردم . دوره ابتدایی را با نمره های خوب قبول شدم . فشار بار زندگی بر دوش پدر و مادرم سنگینی می كرد . حس كردم ادامه تحصیل برایم مشكل خواهد بود . از این رو مجبور به ترك تحصیل شدم و نتوانستم به تحصیل ادامه بدهم .

سردار شهید رضا حسن پور

فعالیتهای شهید پیش از پیروزی انقلاب اسلامی

رضا در تمام راهپیمایی های شهر قزوین به طور جدی شركت می جوید . وی در سال 1356 با دختری پارسا و پاكدامن ازدواج و از آن پس ، همراهی دلسوز و یاری با وفا برای ادامه زندگی و فعالیتهایش می جوید. رضا در روزهای پیروزی انقلاب ، همراه دوستان خود در شهر قزوین فعالانه حضور می یابد و با ایثارگری فراوان در صحنه های مختلف وارد می شود .

فعالیتهای شهید پس از پیروزی انقلاب اسلامی

رضا پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تهران با كمیته انقلاب اسلامی همكاری میكند و در مبارزه با عوامل ضد انقلاب به فعالیت می پردازد . پس از چند ماه فعالیت در تهران ، دوباره به شهر قزوین باز می گردد . سال 1358 به دنبال تحركات گروهكهای ضد انقلاب در كردستان ، همراه یك گروه ، راهی این استان می شود و با شهامت و شجاعت در سركوبی ضد انقلاب شركت می جوید . وی در پاكسازی شهر  تكاب  از لوث ضد انقلاب ، شجاعانه می جنگد .

روزها به مبارزه و مقابله با ضد انقلاب مشغول می شود و شبها هم برای حفظ امنتیت شهر، به گشت زنی در سطح شهر می پردازد .

رضا ، آخر سال 1358 به عضویت رسمی  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  شهر قزوین در می آید و خود را وقف حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی می كند . او در سال 1359 طی مأموریتی ، به عنوان فرمانده یك گروه ، به قصر شیرین اعزام می گردد و در آنجا به مقابله با منافقین و نیروهای عراق مشغول می شود .

رضا ، مدتی نیز در قزوین ، به دنبال قیام مسلحانه منافقین ، تعدادی از آنان را دستگیر می كند .

چگونگی شهادت :

شهید حسن پور ، پس از عمری مجاهدت و مبارزه در راه اعتلای كلمه حق ، سرانجام در عملیات خیبر  به عنوان قائم مقام لشگر 17 علی بن ابی طالب وارد عمل شد و روز 14 اسفند ماه 1362 در جزیره مجنون بر اثر اصابت تیر به سرش ،به شهادت رسید و به آرزوی دیرین خود نایل شد .

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 19 فروردین 1391  10:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها