0

شعرخوانی شهریار برای رهبر معظم انقلاب+عکس

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

شعرخوانی شهریار برای رهبر معظم انقلاب+عکس

شهريار يكى از بزرگترين شاعران همه‌ى دورانهاى تاريخ ايران است. و آن به لحاظ «حيدر بابايه سلام» است. «حيدر بابايه سلام» يك شعر استثنايى است. همه‌ى خصوصيات شعرى مثبت شهريار در اين شعر هست. يعنى روانى، صفا، ذوق و ديگر خصايصى كه مربوط به شعر است، همه در «حيدر بابايه سلام» جمع شده است.

27 شهریورماه، بیست و دومین سالروز درگذشت شاعر شهیر معاصر؛ استاد شهریار است. او علاوه بر آفرینش اثر ادبی "حیدربابا" که خود از شاهکارهای ادبیات ترکی آذربایجانی به‌شمار می‌رود، ابیاتی ماندگار از خود برجای گذاشته که توانست در نهایت صداقت حضرت امیرالمومنین علی(ع) را در دنیا بیش از پیش جلوه‌گر شود.

درباره‌ استاد شهریار، گفتنى زیاد است. چنانکه این امر مورد تأکید بسیاری است. همچنانکه رهبر معظم انقلاب بارها از شعر و شاعری شهریار سخن گفته‌اند و تأکید داشته‌اند: از اوایل جوانی و از آن زمانی که با شعر آشنا شدم با نام ایشان نیز آشنا شدم. پس از سالیان دراز در آشنایی و انس با شعر و التذاذ از آن در برهه‌های مختلف عمر شعری و ادبی همواره استاد عزیزمان را در یاد داشتم.

علاوه براین محبت شهریار شعر پارسی نسبت به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز بارها در قالب شعر نمایانگر شده است. در فروردین 1363 هنگامی که حضرت آقا رئیس‌جمهور بودند استاد "شهید زنده" را می‌سرایند:
جهاد عشق تو پیروزی است پایانش
که سایه پرور سیمرغ بود دستانش
کشیده قرعه بنام تو مسجدالاقصی
چه قرعه ای است که قرائت کنی به قرآنش
شهید زنده مثالش رئیس جمهوری
که دست داده به قرآن که جان به قربانش

همچنین درسال 1366ضمن آرزوی سلامتی برای رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی (که آن‌زمان رئیس جمهور بوده‌اند و امام جمعه بزرگوار تهران) و حضرت امام(ره) و رزمندگان اسلام، سروده‌ای را تقدیم به رهبر فرزانه می‌نماید:
رشکم آید که تو حیدربابا
بوسی آن دست که خود دست خداست
داستان دست چپ از وی بوسند
که خدا بوسد از او دست راست
درامامت به نمازجمعه
صد هزارش بخدا دست دعاست
من بیان هنرم یک دل و بس
او عیان هنر از سر تا پاست
او شب و روز برای اسلام
پای پویا و زبان گویاست
او چه بازوی قوی و محکم
با امامی که ره و رهبر ماست

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 28 شهریور 1389  8:55 AM
تشکرات از این پست
temporari7
majid68
majid68
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4493

پاسخ به:شعرخوانی شهریار برای رهبر معظم انقلاب+عکس

شعر زیبایی است .

خداوند شهریار را رحمت کند و انشالله عمر مقام معظم رهبری طولانی همراه با صحت و سلامتی باشد .

یک شنبه 28 شهریور 1389  3:35 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

واقعاً شهريار زيبا شعر مي سرود با اينكه من جنوبي هستم ولي از شعرهايش خيلي خوش مي آيد

مخصوصاً حيدربابا

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 29 شهریور 1389  8:01 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

یاشاسین

دوشنبه 29 شهریور 1389  6:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها