یرزی دودک
نام : یرزی دودک
محل تولد : رایبنیک , لهستان
تاریخ تولد : 23/03/1973
وزن : 78
قد : 187
ملیت : لهستانی
بیوگرافی: دوران حرفه ای دودک در سال 1995 و با عضویت در تیم لهستانی سوکول تایچی اغاز شد ولی بیش از 1 سال طول نکشید که او از لیگ کشورش خارج شد ؛ وی به هلند امد و عضو تیم فاینورد شد .او در این تیم موفق شد دو بار به عنوان بهترین دروازه بان لیگ در سالهای (1998/1999 و 1999/2000) معرفی شود . دودک در سال 2001 فاینورد را به مقصد انگلستان و تیم لیورپول ترک کرد که توانست به همراه این تیم در جامهای مختلفی به قهرمانی برسد . در فینال لیگ قهرمانان سال 2005 دودک به قهرمان تیمش تبدیل شد . در ان شب دودک در ضربات پنالتی با گرفتن چند ضربه زمینه ساز قهرمانی تیمش در ان سال شد . یرزی با 56 بازی ملی به یکی از بزرگان تاریخ فوتبال لهستان تبدیل شده است و در بازیهای مقدماتی جام جهانی 2002 مهارهای او بود که باعث شد تیم لهستان به کره و ژاپن سفر کند . دودک در گفت و گو با تلویزیون ملی لهستان می گوید : بودن در رئال مادرید یک تجربه بزرگ است , قرار گرفتن در ترکیب اصلی این تیم با حضور کاسیاس خیلی سخت است ولی تعداد بازیها زیاد است و هر بازیکنی شانس حضور در میدان را پیدا می کند و من هم دوست دارم تا از فرصتهایم به خوبی استفاده کنم و هر طور که شده به تیمم کمک کنم . دودک با وجود تجربه بالایی که دارد ولی از نیمکت نشینی هیچ هراسی ندارد , سختکوشی و تلاش های زیاد او باعث شده تا در بین جوانان لهستان به یک الگو تبدیل شود . نکات شخصی: دودک از معدود کسانی است که می تواند ادعای قهرمانی در لیگ قهرمانان را بکند . او در سن 18 سالگی به همراه پدرش در معدن کار می کرده است .
شنبه 10 مرداد 1388 3:38 PM
تشکرات از این پست