مادر
سرود کودکانه «مادر ای گل من، فرشته زمینی/ اسم تو بوی عشقه همیشه بهترینی» از برنامه فیتیله جمعه تعطیله (1:55)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 1418 | حجم فایل : 1.77 MB |
عمو ريسمون باف
سرود کودکانه «عمو ریسمان باف، ریسمون تابیدی/عمو نوروز دیدی، حالشو پرسیدی» از برنامه فیتیله جمعه تعطیله (1:32)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 812 | حجم فایل : 1.42 MB |
چرخ فلک
سرود کودکانه «الک دلک چرخ فلک بازی کنیم مب بی کلک/ دست هم خوب بگیریم ما همه مثل زنجیریم» از برنامه فیتیله جمعه تعطیله (1:46)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 801 | حجم فایل : 1.64 MB |
بهار کیه؟ بهار چیه؟
قصه کودکانه بهار کیه و چیه «بی بی گل پیرزن قصه ما خیلی بهار را دوست داشت و منتظر بهار بود. مجید که نوه بی بی گل است می دونه چقدر مادر بزرگش گل ها و باغچه را دوست دارد. یک روز صبح که بی بی گل از خواب بیدار می شود احساس می کند مریض شده و...» برنامه شب بخیر کوچولو (11:47)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 2459 | حجم فایل : 5.4 MB |
دعای سال تحویل
سرود دعای سال تحویل: « خدای من خدایی که ستاره ها را چیدی / به جای شب خورشیدو توی آسمون کشیدی / خدایی که به سال پیش گفتی برو / به جای آن فرستادی یه سال نو / یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر الیل و النهار یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال / کاری بکن دنیا قشنگ تر بشه / حال من از سال پیش بهتر و بهتر بشه / یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال / کاری بکن دنیا قشنگ تر بشه / حال من از سال پیش بهتر و بهتر بشه » (4:01)
نظرات (6) | تعداد دريافت : 1153 | حجم فایل : 3.87 MB |