0

گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

گربه ی لنگ
ترانه شاد كودكانه «گربه ی لنگ»؛ شعر وآهنگ: لیلا حکیم الهی؛ نوازنده: پیام جهانمانی «یه گربه ی چلاق و بی دل و دماغ / دو سه روزه پیدا شده اونور باغ / مثه پیر است با اینکه هست خیلی جوون / یه پاش کوتاس، یه پاش بلند، چه نامیزون / لنگ می زنه، لنگ می زنه، زار و نالون» (3:15)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 185 | حجم فایل : 767 KB |

اصغری
ترانه كودكانه بامزه و طنز «اصغری»؛ شعر وآهنگ: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: بهزاد میرزایی «اصغری اینجوری می ری مدرسه ؟ / تو رو به خدا راست بگو شوخی بسه / با این جوراب چرک لنگه لنگه / ناظمتون ببیندت چی می گه / مبارکه مبارکه ماشالله / چقدر تو خوش لباس و شیکی والا» (5:59)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 573 | حجم فایل : 1.38 MB |

عید نوروز شد
ترانه كودكانه «عید نوروز شد»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسدالله شعبانی «برف ها آب شد چشمه ها شد / روان دشت ها سبز سبز خنده زد آسمان / باز دنیای ما شاد و پیروز شد / آمد آمد بهار عید نوروز شد / پر شد از بوی گل کوچه ها خانه ها / باز آغاز شد رقص پروانه ها» (4:49)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 363 | حجم فایل : 1.11 MB |

روزهای رنگین هفته
ترانه كودكانه «روزهای رنگین هفته»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر:اصغر واقدی «هفت تا مداد رنگی من توی جعبه دارم / مثل یه رنگین کمون رنگاشو می شمارم / هفت تا پرنده با هم تو لونه ای نشستن / مثل روزای هفته هر یک به رنگی هستن / شنبه به رنگ پاییز همیشه زرد رنگه / یکشنبه رنگ بهار قشنگه سبز رنگه» (3:54)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 291 | حجم فایل : 917 KB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:23 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پروانه زرد گلی
ترانه شاد و زیبای كودكانه «پروانه زرد گلی»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسد الله شعبانی «زرد و گلی رنگ به رنگ سفید و سیاه از همه رنگ / چرخ می زنه توی هوا پروانه با بال قشنگ / یکی دو تا ده تا شدن از روی شاخه پا شدن / پروانه ها ناز می کنن بال هاشونو باز می کنن / بلند و آزاد و سبک تو گل ها پرواز می کنن» (3:46)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 146 | حجم فایل : 887 KB |

من بهارم
ترانه كودكانه «من بهارم»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسد الله شعبانی «من بهارم فصل باران / سبز و خرم شاد و خندان / دوست دارم دانه ها را / بازی پروانه ها را / دوست دارم آسمان را / آفتاب مهربان را» (4:19)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 363 | حجم فایل : 1017 KB |

عید شما مبارک
ترانه كودكانه «عید شما مبارک»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسد الله شعبانی «هوای نوبهاران نم نم باران / چهچهه ی قناری بر لب ایوان / سبزه ی نو دمیده میون بشقاب / تنگ بلور و ماهی آینه و آب / عید شما مبارک عید شما هم / همیشه دوست باشید همیشه با هم» (4:30)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 319 | حجم فایل : 1.04 MB |

کلاغ ها
ترانه كودكانه «کلاغ ها»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: امیر حسین مدرس «دلم می خواد برم تو جنگلا / به صحبت کلاغ ها گوش بدم / دلم می خواد رو سبزه ها بخوابم و به آسمون نگاه کنم / کلاغ خواب من دلش می خواد نسیم بیاد / کلاغ خواب من نسیمو دوست داره / دلم می خواد پریدن کلاغ ها رو نگاه کنم» (3:43)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 228 | حجم فایل : 876 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نفشه

ترانه كودكانه «بنفشه»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسدالله شعبانی «باد بهاری وزید به باغ پشته آورد / تمام دانه ها را یكی یكی خبر كرد / یكی یكی شكفتند دانه به دانه گلها / رنگ به رنگ آمدند به باغ زیبای ما» (4:04)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 500 | حجم فایل : 956 KB |

شب تاب
ترانه كودكانه «شب تاب»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: امیر حسین مدرس «دیشب كه مهتاب توو آسمون / پشت ابرا اومد بیرون / شب تاب زیبا اومد پیشم / اون شب دل دشت پر بود از نور» (4:47)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 156 | حجم فایل : 1.1 MB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

گل واشد
ترانه كودكانه «گل واشد»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اسدالله شعبانی «من تو او ما هستیم / ما با هم پیوستیم / من خاکم من پاکم از باران نمناکم / می تابم خورشیدم یک دنیا امیدم» (4:35)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 525 | حجم فایل : 1.05 MB |

ابر زیبا
ترانه كودكانه «ابر زیبا»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: امیر حسین مدرس «وقتی که ابر تیره دلش میگیره / می ره جایی که شاید آروم بگیره / از روی جنگل سبز از روی دریا / از روی دشت و بیشه از روی صحرا» (2:55)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 407 | حجم فایل : 688 KB |

کتاب قصه
ترانه كودكانه «کتاب قصه»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ شاعر: اصغر واقدی «من یه کتاب دارم پر از گل و ستاره / یه خونه ی عروسک هزار تا قصه داره / هرجا نگاه می کنیم نقاشی هاش قشنگه / تو باغچه ی کوچیکش گل های رنگارنگه» (3:49)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 439 | حجم فایل : 900 KB |

گندم زار
ترانه كودكانه «گندم زار»؛ آهنگساز: سعید انصاری؛ ترانه سرا: محمود کیانوش «گندم زار تو بسیار زیبایی / هر فصلی با رنگی می آیی / گاهی خشک گاهی سبز گاهی زرد / گاهی خیس گاهی گرم گاهی سرد» (3:29)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 365 | حجم فایل : 819 KB |

ماههای فصل پاییز
برنامه «سلام کوچولو» شامل: آموزش ماههای فصل پاییز به كودكان با شعر و سرود (10:28)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 761 | حجم فایل : 2.41 MB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ما گلهای ایرانیم
سرود زیبای كودكانه با عنوان«ما گلهای خندانیم، فرزندان ایرانیم» (2:07)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 682 | حجم فایل : 506 KB |

حسین فهمیده
قصه شهادت حسین فهمیده برای كودكان توسط خانم وكیلی (1:55)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 202 | حجم فایل : 459 KB |

شهید آیه نور است
سرود كودكانه در وصف شهید فهمیده با عنوان«شهید آیه نور است» (2:11)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 183 | حجم فایل : 518 KB |

ایران پاك
برنامه «سلام کوچولو» شامل: آموزش پرچم ایران و شهرهای ایران عزیزمان (9:35)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 362 | حجم فایل : 2.2 MB |

بچه نازنازی
سرود زیبای كودكانه با عنوان«سلام منم یه بچه خوب و زرنگ / كه می كشم نقاشیهای رنگارنگ» (3:05)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 586 | حجم فایل : 730 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دوست من كتاب
ترانه ای كودكانه در وصف كتاب با عنوان«هرگز نبود و نیست بالاتر از كتاب / می خواند از نسیم، از وسعت بهار» (2:52)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 266 | حجم فایل : 681 KB |

كار با مداد و پاكن
برنامه آموزش كار با مداد و پاك کن به همراه برنامه نمایشی در «سلام کوچولو» (9:44)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 306 | حجم فایل : 2.23 MB |

فصل پاییزه
ترانه ای مخصوص بچه های نازنین با عنوان«غار و غار و غار كلاغم / فصل پاییزه، برگا داره میریزه» (1:36)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 383 | حجم فایل : 384 KB |

تعداد انگشتان پا
برنامه «سلام کوچولو» شامل: آموزش تعداد ماههای فصل پاییز و استفاده از پاها (12:22)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 420 | حجم فایل : 2.84 MB |

دختر با محبت
قصه كودكانه به صورت نمایشی در مورد «محبت به پرندگان و موجودات» (3:12)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 267 | حجم فایل : 759 KB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

مهربونی
سرود كودكانه برای كودكان ظلم دیده در تمام دنیا با عنوان «كاشكی تمام دنیا پر بشه از دوستیها» (2:35)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 212 | حجم فایل : 616 KB |

كمك به نیازمندان
برنامه زیبای «سلام کوچولو» شامل: آموزش مهربانی به موجودات و كم كردن به نیازمندان با اجرای نمایش و ترانه (12:24)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 182 | حجم فایل : 2.85 MB |

باغ گلها
سرود كودكانه با عنوان «آی بچه های دنیا همه با هم بخونید/ قدر این دوستیها را با هم دیگه بدونید» (2:40)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 237 | حجم فایل : 635 KB |

می خوایم دعا كنیم
ترانه ای خوب از برنامه «سلام كوچولو» با عنوان «بچه‌ها دستها را بالا بگیرید / رو به سوی آسمونا بگیرید» (2:38)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 246 | حجم فایل : 628 KB |

اردك كوچك من
ترانه ای زیبا برای بچه های خردسال با عنوان«اردك كوچیك من كواك كواك صدا كرد / میون حوض خونه یواش یواش شنا كرد» (1:53)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 256 | حجم فایل : 451 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

اتل متل دوباره
ترانه كودكانه با صدای كودكان با عنوان «اتل متل دوباره / داره بارون می باره» (2:45)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 300 | حجم فایل : 654 KB |

آموزش صداها
آموزش صداها به بچه های خوب در برنامه «سلام کوچولو» (12:12)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 239 | حجم فایل : 2.8 MB |

لی لی حوضك
ترانه ای برای كودكان با دقت در مورد مواظبت بر كتابها با عنوان «لی لی لی حوضك / بابام خریده كتابی كوچك» (4:17)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 332 | حجم فایل : 1012 KB |

مواظبت از كتاب
برنامه خوب «سلام كوچولو» شامل: یاد دادن چگونگی مواظبت از كتابها (11:57)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 149 | حجم فایل : 2.74 MB |

بوی خوش ربّنا
سرودی كودكانه با عنوان «فرشته های كوچك توی صفحه نمازم / مثل تمام گلها چه با صفا و نازند» (2:16)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 183 | حجم فایل : 539 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

آموزش روزهای هفته
آموزش روزهای هفته در برنامه «سلام كوچولو» برای بچه های خوب با اجرای خانم وكیلی (7:14)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 218 | حجم فایل : 1.67 MB |

شعرهای كودكانه
برنامه «سلام كوچولو» برای بچه‌های خوب با موضوع: صداهای حیوانات و شعرخوانی (12:56)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 200 | حجم فایل : 2.97 MB |

بچه خوب مثل چیه؟
ترانه زیبای كودكانه با عنوان «بچه خوب مثل چیه؟ / مثل گل بهشته» (00:50)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 195 | حجم فایل : 203 KB |

كارائی دستها و پاها
برنامه كودكانه سلام كوچولو با موضوع: «یاد دادن كارائی دستها و پاها» (12:15)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 121 | حجم فایل : 2.81 MB |

قصه كلاغ و گربه
قصه كلاغ و گربه در برنامه «سلام كوچولو» با اجرای خانم عزرا وكیلی (9:44)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 181 | حجم فایل : 2.24 MB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

همیار پلیس
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «دار و دار و دار خبر دار / بیایین اینور بازار / من و تو و ما مثل همیم / پلیس یاریم و همیار» (2:24)
نظرات (3) | تعداد دريافت : 1650 | حجم فایل : 570 KB |

كمربند ایمنی
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «بذار ببینم خودتو كنار دستی / كمربند ایمنیتو نبستی / كمربند خودتو گفت ماشینو می گم / رفتی و پشت فرمونم نشستی» (2:29)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 973 | حجم فایل : 591 KB |

چراغ راهنمایی
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «سبز یعنی حق عبور چه لب خط باشی چه دور / سبز یعنی جایزه عمو و دایی بابای صبور» (1:52)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 926 | حجم فایل : 446 KB |

مهمونی خوب خدا
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ «آهای آهای مهمونیه / مهمونی خوب خدا / پنجره های آسمون / وا شده رو به قلب ما» (1:45)
نظرات (4) | تعداد دريافت : 1130 | حجم فایل : 210 KB |

همیار خوب
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «همیار خوب مؤدبه / همیار خوب منظمه / چون احترام می گذاره واسه همه محترمه» (1:55)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 735 | حجم فایل : 568 KB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:25 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ترافیك
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «ترافیك ترافیك ترافیك تعریف ترافیك این باشه باید / حركت آدمها و ماشینهای توی راه ترافیك یعنی رفت و آمد» (2:10)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 590 | حجم فایل : 643 KB |

راننده خوب
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «راننده احساس داره / تو صندوقش زاپاس داره / پنج تا حواسش جمه / كه تو چشماش الماس داره» (2:32)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 662 | حجم فایل : 750 KB |

سرعت مجاز
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «هر جایی توی جاده یه سرعتی مجازه / از تابلوی خیابون باید گرفت اجازه» (3:00)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 624 | حجم فایل : 888 KB |

تابلوهای راهنمایی
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «این تابلوها تابلوی نقاشی نیست / ولی ببین سرخ و سفید و آبیست / راهنمای مسیره یا ببین تابلوی انتظامی / دستوری اخباری یا اخطاریست» (1:59)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 553 | حجم فایل : 474 KB |

همیار، پلیس كوچكه
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ «همیار همیار، هم یه پلیس كوچكه / با یه وظیفه بزرگ یه نوجوان یا كودكه» (2:37)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 674 | حجم فایل : 773 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دویدم و دویدم
ترانه شاد و زیبای کودکانه «دویدم و دویدم به یك كتاب رسیدم / چه دیدم؟ یه آسمون فرشته / چه چیزا دیدم در آن نوشته / قشنگ بود مثل فرشتهاش بود / چه نوری توی نوشته هاش بود» (2:25)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 1353 | حجم فایل : 715 KB |

ابر سفید
ترانه کودکانه «ابر سفیدی دیدم من انگار كه اسبم بود / یالش بلند دم سیاه اون خیلی قشنگ بود / یكهو بادی وزید تند / اونو بردش دور دور» (1:03)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 770 | حجم فایل : 314 KB |

خوشحال و شاد و خندانم
ترانه قشنگ کودکانه «خوشحال و شاد و خندانم / قدر دنیا را می دانم / خنده كنم من دست بزنم من / پا بكوبم من شادانم» (1:42)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 851 | حجم فایل : 504 KB |

آی با کلاه
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «آی با كلا آسمون خدا / ب بنام او مهربونه خدا / پ پاشو بریم ایرانو بگردیم / كه تیفادا قربان عموجان خوش قلدین / ك جیم چ ح خ دال ذال» (1:28)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 571 | حجم فایل : 354 KB |

اعداد (هفته به هفته)
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «یه آسمونه / کجاست؟ بالا سرمونه.../ که هدیه ای قشنگ از خدای مهربونه.../ دو توپ گردن / توو آسمون میگردن../ چین؟ خورشید وماهن / که نقره ای وزردن...» (2:12)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 578 | حجم فایل : 522 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

الو مامان دوست دارم
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «الو مامان دوست دارم / می خوام برات گل بیارم / كاشكی می شد زیر پات / لاله و سنبل بكارم» (1:42)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 1044 | حجم فایل : 408 KB |

عمو عموجون
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «عمو عموجون / جون عموجون؟ / زنجیر منو بافتی؟ / بله / پشت كوه انداختی؟ / بله / همون كه سر بلنده / مثل یه كله قنده» (1:40)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 623 | حجم فایل : 400 KB |

از این طرف نگام كن
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «از این طرف نگام كن / از اون طرف نگام كن / از راه دور و نزدیك داد / بزن و صدام كن» (1:42)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 453 | حجم فایل : 404 KB |

بارون
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «نم نم ودونه دونه از اسمون میباره / توی دل باغچمون سبزه وگل میکاره / با دستای لطیفش پاک میکنه دلارو / توقلبامون میشونه محبت خدارو» (1:51)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 592 | حجم فایل : 442 KB |

بازی
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «آی بازی بازی بازی / چه كیفی داره بازی / اگه تو منو دوست داری / با من بشو هم بازی» (2:00)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 432 | حجم فایل : 473 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ایران ایران وطن ماست
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «چپ چپ چپ راست راست راست / ایران ایران وطن ماست / كوه و دشت و صحرایش / سر سبز و پاك و زیباست» (1:22)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 649 | حجم فایل : 326 KB |

دفتر سفید
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «یه دفتر سفیده / ایران را هر كی دیده / از باغ سرخ و سبزش یه یادگاری چیده» (1:56)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 363 | حجم فایل : 459 KB |

در قندون
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «در قندون لب خندون / در قندون لب خندون / تمیزه درقندون / قشنگه لب خندون / اگ نخندی امروز / میشی فرداپشیمون!» (1:19)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 568 | حجم فایل : 318 KB |

دون دون بارون
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد متقیان»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «دون دون بارون بارون دون دون / دون دون بارون بارون دون دون / می باره نم نم می باره كم كم / خورشید زیبا اون بالا بالا می تابه آروم به روی دنیا / تا وقتی خورشید توو اسمونه / هدیه خورشید رنگین كمونه» (2:23)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 520 | حجم فایل : 566 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دروغ
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد متقیان»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «ببین خدا چی گفته / از منو تو چی خواسته / چی گفته هان؟ / چی خواسته؟ / گفته كه بهترین حرف / حرف درست و راسته» (1:24)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 398 | حجم فایل : 335 KB |

دوستی ما مثل قصه خوبه
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد متقیان»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «دونه دونه اشكام می چكه از چشمام / وقتی كه تو نیستی تنهای تنهام / هر چی كه دارم من از تو دارم / یه برگ زردم توئی بهارم / قلب منو تو خط خطی كردی / روز و شبامو قاتی پاتی كردی» (2:09)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 353 | حجم فایل : 513 KB |

دوستی
ترانه کودکانه با اجرای «عموپورنگ و امیر محمد متقیان»؛ شاعر: شكوه قاسم نیا؛ آهنگساز: حمید رضا صدری؛ كارگردان: احمد درویش علی پور؛ تهیه كننده: مسلم آغاجان زاده «می خوای برات گل بیارم؟ / گلت را توی گلدون بذارم؟ / می خوام می خوام چرا نمی خوام؟ / می خوای با هم بازی كنیم؟ / تا كه بشم شریك شادیات؟ / یا وقتی خیلی خسته ای / یواش قصه بگم برات؟ / می خوام می خوام چرا نمی خوام؟» (1:58)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 327 | حجم فایل : 469 KB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها