0

گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:گنجینه صوتی >کودک و نوجوان

دندان سفید
ترانه كودكانه «این دندون خوب سفید انگار که قهر کرده با من / تازگیا کنده شده از روی لثه های من / هر روز صبح دندونامو با شادی مسواک می زنم / بعد به مامان خوشگلم یه ماچ گنده میدم / خوب می دونم همیشه / باید شاد باشم و بخندم اما حالا از خجالت لبامو باید ببندم» (3:32)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 392 | حجم فایل : 1.22 MB |

پیشبند یادت نره
ترانه كودكانه «وقت غذا خوردنتون بچه ها / باید که جمع باشه حواس شما / پیشبندو قبل غذا ببندین / تا که کثیف نشه لباس شما / چون که غذا بریزه روی لباس / مامان باید بشوره اون لباسو / خوب این جوری خسته می شه مامان جون / پس همگی جمع کنیم حواسو» (2:07)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 185 | حجم فایل : 751 KB |

ترافیك
ترانه كودكانه برای آموزش رد شدن از خیابان «ای بچه های کوچیک / تووی این همه ترافیک / با این همه ماشین باید مواظب باشید / وقتی می خواهی رد بشی برو از روی خط کشی / اول سرت را بالا کن به راست و چپ نگاه کن / وقتی دیدی ماشین نیست» (2:55)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 146 | حجم فایل : 1.01 MB |

اذان
ترانه كودكانه «ظهر و شب وقتی توی کوچه صدای اذون می پیچه / پر میشه دلم از احساس جانماز پر از یاس / می زنم حرفامو با تو خداجون دعامو بشنو / وقتی با همه وجودم توو رکوع، توو سجودم / توو اقامه، توو قنوتم / تووی خلوت، توو سکوتم / می زنم حرفامو با تو خداجون دعامو بشنو» (1:39)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 566 | حجم فایل : 588 KB |

كجایی؟
ترانه كودكانه «زاغی کجایی؟ / رو شاخه ی درخت ها / ماهی کجایی؟ توو آبی های دریا / بارون کجایی؟ اون بالاها توو ابرها / خورشید کجایی/ توو صبح زود فردا» (2:02)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 518 | حجم فایل : 725 KB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:14 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شب شد
ترانه كودكانه «شب شد و مهتاب اومد / به چشم ما خواب اومد / چشم های ما چشمه شد / چشمه شد و آب اومد / یک رودخونه توو رودخونه ی دریا / آبیه اندازه ی یک دنیا» (2:26)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 470 | حجم فایل : 864 KB |

ترنم قشنگه
ترانه كودكانه «ترنم قشنگه تووش پر از پلنگه / ترنم تند میره تند میره / ترنم کوچولوست / تووش پر از آلبالوست» (2:23)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 355 | حجم فایل : 848 KB |

خواب
ترانه كودكانه «یک شب در خواب دیدم / سوار اسب شدم رفتم تا رسیدم لب دریا / در قایق نشستم در موج پارو زدم / رسیدم به جزیره ای / سرزمینی دیدم پر از عروسک ها / با چین های قرمز طلایی / به به چه رویایی چقدر تماشایی / خوابی ندیدم به این زیبایی» (1:47)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 557 | حجم فایل : 635 KB |

برفای ریزه
ترانه كودكانه «برفای ریزه ریزه روی زمین می ریزه / انگاری از آسمون پنبه داره می ریزه / خدا کنه که این برف امروز بباره / بازم تا من تووی حیاط آدم برفی بسازم / لباس گرم می پوشم / کلاه و دستکش و شال / شکر خدای خوبم چه برفی بارید امسال / با کمک مامان جون آدم برفیم تموم شد» (2:38)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 338 | حجم فایل : 937 KB |

سرماخوردگی
ترانه كودكانه «همگی یه روز با هم دیگه رفته بودیم به گردش / عروسک خوشگل و نازم انگاری بوده سردش / گفتم بهش چیزی بپوش حرفم را گوش نكردش / عروسك من سرما خود با عطصه هاش سرم را برد» (2:55)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 200 | حجم فایل : 1.01 MB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

اوینایین گولون اوشاقلار
ترانه كودكانه به زبان تركی «اومیزده توتموش بوگون / یری اتمقا توی بوگون / اوینایین گولون اوشاقلار» (2:42)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 174 | حجم فایل : 956 KB |

گورچین
ترانه كودكانه به زبان تركی «گورچینیك بیز / سولگول آدیمیز / گویه اوچماغا اوچماغا / وار قاناتیمیز اوچماغا» (2:58)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 126 | حجم فایل : 1.03 MB |

یک، دو، سه
ترانه كودكانه «یک، دو، سه، چهار، پنج، شش / همه با هم پیش، به سوی فردایی خوب و دلپذیر / می خواند ما را بانگی دلنشین / می گوید ما را غافل منشین» (4:32)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 224 | حجم فایل : 1.57 MB |

با شیر آب بازی نکن
ترانه كودكانه «با شیر آب بازی نکن»؛ خواننده: شهرزاد بهشتیان «با شیر آب بازی نکن، نگاه کن مثل موش شدی / نازی شیطون و بلا چقدر تو بازی گوش شدی / خوب از من یادبگیری، ببین دارم گل میشم / مداد زرد من کجاست می خوام یه بلبل بکشم» (3:01)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 206 | حجم فایل : 1.04 MB |

شکارچی
ترانه كودكانه «هنگامی که سرمای شب می لرزاند جنگل را / هنگامی که سکوت شب در کوهسار باقی است / ای شکارچی شکار کن بدو اطراف و بپا / شاید سلطان جنگل با بخت تو درهم آمیزد برگردی خانه» (3:10)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 203 | حجم فایل : 1.1 MB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ترس از گرگا بیجاست
شعر كودكانه «همه جا هر جا گرگا می شن پیدا / بپا بپا گرگا هستن هر جا / اما بدون ترس از گرگا بی جاست / چون که می شه پیروز شد بر گرگا» (1:49)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 189 | حجم فایل : 645 KB |

باغ وحش
ترانه كودكانه «باغ وحش»؛ خواننده: شهرزاد بهشتیان «توو قفسهای باغ وحش حیوونای رنگارنگ / پرنده های کوچولو، میمون و شیر و پلنگ / میمونه شکلک می سازه، مردم و خوشحال می کنه / با یه دونه توپ کوچیک تنهایی بازی می کنه» (2:56)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 197 | حجم فایل : 1.02 MB |

ما کودکان
ترانه كودكانه «ما کودکان نو نهالان همه با هم شاد و بی غم / می نوازیم می سرایم نمی مانیم بی کار / با ترانه شادمانه می پریم ما می دویم / گل می کاریم شعر می خوانیم نمی مانیم بی کار» (1:19)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 300 | حجم فایل : 471 KB |

سوار اسب زردم
ترانه زیبای كودكانه «سوار اسب زردم می چرخم و می گردم / چرخ و فلک تند می ره بالا و پایین می ره / آخ داره می ره حالا پایین می رسه یواش به زمین / اما به سوی هوا دوباره می ره بالا» (1:46)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 150 | حجم فایل : 627 KB |

ترن رو ببین
ترانه شادی برای كودكان خوب «جو جو جو ترن رو ببین / از پشت پنجره که نشستی گوش کن، می زنه سوت بلند این چنین / جو جو ترن تند می ره / از تووی یه تونل الان می یاد بیرون، توو سرپایینی سرعت می گیره / جو جو جو ترن درازه / دودش هوا می ره تا بالای ابرا مثل ابر سیاهی می تازه» (2:02)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 185 | حجم فایل : 724 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

لای لای عروسم
ترانه لای لای كودكانه تقدیم به نوگلان نازنین «لای لای لای عروسم ای عروس ملوسم / بخواب بخواب نازی جون چشم سیاتو قربون / وقت خوابت رسیده خورشید خانم خوابیده / بخواب بخواب نازی جون چشم سیاتو قربون / ساکت بچه ها جونم نازی رو می خوابونم / بخواب بخواب نازی جون چشم سیاتو قربون» (2:11)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 1368 | حجم فایل : 776 KB |

در مسیر آب
ترانه كودكانه «رو رو با قایق در مسیر آب / پارو زن شادی کن سوی من بشتاب / رو رو با قایق در مسیر آب / پارو زن شادی کن سوی من بشتاب» (3:09)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 173 | حجم فایل : 1.09 MB |

سال نو
شعر ز یبا ی كودكانه «توو دنیا هر کجا می خونه بلبل / شهر و ده پر شده از بوی سنبل / اون مرد خوب و با مزه حاجی فیروزه / می خونه و مژده می ده عید نوروزه» (2:29)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 291 | حجم فایل : 882 KB |

ساعت
ترانه ای شاد برای كودكان عزیز «دینگ دینگ، دینگ دینگ / ساعت هی میزنه زنگ / آفتاب در اومد پاشو / خورشید می گه بیدار شو / دینگ دینگ، دینگ دینگ / ساعت هی میزنه زنگ» (2:46)
نظرات (3) | تعداد دريافت : 739 | حجم فایل : 983 KB |

ماه توو آسمونه
ترانه كودكانه «ماه توو آسمونه / خورشید خوابیده / خورشید که بیدار شد / ماه و ندیده / ماه توو آسمونه / خورشید خوابیده / خورشید که بیدار شد / ماه و ندیده» (3:21)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 545 | حجم فایل : 1.16 MB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:15 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

زنبور عسل
ترانه كودكانه «آی بچه ها من زنبورم زنبور عسل / دوست ندارم بهم بگن هستی تو تنبل / صبح تا غروب کار می کنم در باغ گل ها / شهد گل را جمع می کنم اینجا و آنجا» (2:42)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 556 | حجم فایل : 958 KB |

پرچم کشور ما
ترانه كودكانه «ما بچه های خندان / امید های ایران / خوشحال و شادمانیم / چون غنچه در گلستان» (3:00)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 585 | حجم فایل : 1.04 MB |

سرزمین مهربونی
ترانه كودكانه برای همه بچه های خوب ایران زمین «بیدار می شند درخت ها با آواز پرنده / توو آسمون آبی خورشید داره می خنده / بیاین با هم بخونیم آواز شادمانه / سبز و سفید و قرمز این پرچم ایرانه / آی بچه های ایران بیاین کنار پرچم / دست همو بگیریم همه بخونیم با هم» (3:10)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 235 | حجم فایل : 1.1 MB |

یاد امام(ره)
ترانه كودكانه «یاد امام(ره)»؛ آهنگ ساز: جابر اطاعتی؛ خواننده: گروه کر کودک «من كودكی هستم، چون دیگران اما / در باغ دل دارم گل بوته ای زیبا / گل بوته من هست، زیباتر از هر گل / زیباتر از نسرین، زیباتر از سنبل» (2:46)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 165 | حجم فایل : 984 KB |

جیک و جیک
ترانه شادی كودكانه برای بچه های نازنین «جیک و جیک / گنجشک توو لانه / می خونه آواز / چه شادمانه / می پره بالا می پره پایین / بالا رو درخت / پایین رو زمین» (1:55)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 343 | حجم فایل : 682 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

بادبادک ها
سرود زیبای كودكانه «بادبادک ها من رفتم / تووی کوچه تنگ / بادبادک ها رنگارنگ / پرواز کنید اون بالاها / دستون باز بالتون باز / بگویید آفتاب مهتاب چه رنگه» (1:27)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 494 | حجم فایل : 516 KB |

مرغ سبز زیبا
شعر كودكانه «مرغ سبز زیبا» از مجموعه آلبوم دنیای شادی؛ خواننده: گروه کر «قصه ی مرغ سبز زیبا / رو بام ما نشسته / خسته و گیج تنها / نوک بالش شکسته / کز کرده توی سایه / کوچیکو ریز و میزه» (2:27)
نظرات (6) | تعداد دريافت : 999 | حجم فایل : 873 KB |

چهره ی گل
شعر شاد كودكانه «تا چهره گل هنگام سحر پاکیزه شود از شبنم تر / کم کم بپرد خواب از سر باد هر غنچه شود روشن چو چراغ» (1:44)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 837 | حجم فایل : 620 KB |

چک چک باران
ترانه كودكانه «چک چک باران» از مجموعه آلبوم دنیای شادی؛ خواننده: گروه کر «چک چک باران از توو آسمان / می باره نم نم روی درختان / قطره های آب تازه و شاداب / رنگین کمان شد توو نور آفتاب» (2:50)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 388 | حجم فایل : 1002 KB |

به آسمان رسیدم
ترانه كودكانه «به آسمان رسیدم»؛ خواننده: شهرزاد بهشتیان «دویدم و دویدم به آسمان رسیدم / در وسط آسمان رنگین کمان را دیدم / دستمو بردم جلو / رنگین کمان را چیدم» (1:55)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 352 | حجم فایل : 683 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

من و دنیا
ترانه كودكانه «من و دنیا»؛ خواننده: شهرزاد بهشتیان «با چشمم دنیا رو می بینم / اینجا را آنجا را می بینم / با پایم در دنیا می گردم / در این جا و در آنجا می گردم / با دستم دنیا را می گیرم / با قلبم دنیا را من می خواهم» (1:30)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 282 | حجم فایل : 535 KB |

گربه ی ملوس
ترانه كودكانه «گربه ی ملوس»؛ خواننده: شهرزاد بهشتیان «یه گربه ی ملوسی داشتم / که اون را خیلی دوست می داشتم / گربه ی کوچکم قشنگ بود / رنگش مثل پلنگ بود» (2:08)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 170 | حجم فایل : 761 KB |

پروانه ها
ترانه شاد و زیبای كودكانه «می ریم به اون دور دورها / می چینیم از صحرا گل / خورشید درخشان / صحرا غرق پر گل / پروانه ها رقصان / ما بچه ها خندان» (1:24)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 143 | حجم فایل : 500 KB |

دودو شب
ترانه كودكانه «دودو شب»؛ خواننده: گروه كر، شهرزاد بهشتیان؛ نوازنده: ناصر نظر «دودو شب نخوابیدم / رروی ماهت دیدم / می می خواد بیاد بارون / فافال می گیرم اکنون / سل صاح خیلی بهتره / لالادن دل می بره» (3:03)
نظرات (2) | تعداد دريافت : 265 | حجم فایل : 1.06 MB |

پروانه کوچولو
ترانه كودكانه «پروانه کوچولو»؛ آهنگ ساز: محلی؛ شاعر: محمود کیانوش؛ خواننده: گروه كر «پروانه کوچولو با بالهای خسته / زیر آفتاب تو باغچه / رو گل نشسته / مثل کتاب رنگی بال هاشو باز کرده / اون به تماشای گل / من کنار اون» (1:35)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 120 | حجم فایل : 565 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

کوچه های شهر آفتاب و مهتاب
ترانه كودكانه «کوچه های شهر آفتاب و مهتاب»؛ شاعر: حمید حمزه؛ خواننده: گروه كر «در کوچه های شهر آفتاب و مهتاب / پر از ستاره های پاک / توی باغ شب خوشه ی مهتاب / مثل گلی زیبا بر خاک / آروم آروم خورشید میاد بالا / از پشت دیوار شب» (2:10)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 180 | حجم فایل : 769 KB |

فصل زمستون رفته
ترانه كودكانه «فصل زمستون رفته»؛ آهنگ ساز: حسین علیزاده؛ شاعر: رویا خدایار؛ خواننده: فریبا اسدی، جمیله پولادیها «چه صبحی قشنگه / همه جا رنگارنگ / گل و سبزه و بوته / همه جار و پوشونده / بلبلمون می خونه / گنجشکمون می پره / آخه می دونی چیه / فصل زمستون رفته» (2:53)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 195 | حجم فایل : 1021 KB |

دنیای من
ترانه كودكانه «دنیای من»؛ آلبوم: ترانه ی شادی؛ خواننده: فریبا اسدی، گروه کر، شهر زاد بهشتیان «دنیای من آنجاست / آن دور دور دور / آنجا که لبریز است / از عطر و مهر و نور / آنجا که یک نقطه / اندازه دنیاست» (4:06)
نظرات (9) | تعداد دريافت : 855 | حجم فایل : 1.42 MB |

چوپان
ترانه كودكانه «چوپان»؛ آهنگ ساز: حسین علیزاده؛ شاعر: حمید حمزه؛ خواننده: فریبا اسدی، گروه کر «چوپان روی کوه توی دشت / می شینه، می خونه آواز غم / بارون غمش می باره توی کوه / می پیچه بوی بهار» (5:26)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 398 | حجم فایل : 1.87 MB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ماهی دریا
ترانه كودكانه «ماهی دریا»؛ آهنگ ساز: ناصر نظر؛ شاعر: مجتبی مهدی؛ خواننده: گروه کر، فریبا اسدی «توی آبی دریا / ماهی های رنگارنگ / میرن پایین و بالا / با پولک های قشنگ / سرخ و سفید و زردن / میون رنگ آبی / با همدیگه می خونن / به به عجب آفتابی» (1:26)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 227 | حجم فایل : 511 KB |

دنیای کودکی
ترانه كودكانه «دنیای کودکی»؛ آهنگ ساز: ناصر نظر؛ شاعر: حمید حمزه؛ خواننده: شهرزاد بهشتیان «وقتی گل می خندد از شوق / در سینه قلب ما می لرزد / در دنیای ما پاکی پادشاست / قلب گرم ما سرشار از صفاست / آه ای کودکی ای دنیای پاک / ای در قلب ما چون دریا» (4:12)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 359 | حجم فایل : 1.45 MB |

تولد
ترانه كودكانه «تولد»؛ آهنگ ساز: شهریاری؛ شاعر: بنیامین؛ خواننده: غزل زارعی، حدیثه جناتی، اجرای جمعی؛ نوازنده: مهدی فاضلی «عزیز من گل من تولدت مبارک / قشنگ شدی گل شدی، شدی مثل عروسک / رو سقف این اتاق یه عالمه ستارست / می خوان تولدت رو جشن بگیرن دوباره / فشفشه های روشن بادکنک های رنگی» (5:50)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 832 | حجم فایل : 2.01 MB |

جنگل
ترانه كودكانه «جنگل»؛ آهنگ ساز: شهریاری؛ شاعر: فرید احمدی؛ خواننده: اجرای جمعی؛ نوازنده: مهدی فاضلی «جنگل هزار جور حیوون داره / جنگل پلنگ و میمون داره / جنگل درخت نارگیل داره / جنگل زرافه و فیل داره» (5:15)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 168 | حجم فایل : 1.81 MB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:16 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نی نی گل
ترانه كودكانه «نی نی گل»؛ آهنگ ساز: شهریاری؛ شاعر: نسیم حشمتی؛ خواننده: غزل زارعی، اجرای جمعی؛ نوازنده: مهدی فاضلی «نی نی گل، نی نی گل / به روی هر سینی گل کنار شیرینی گل / به خاطر نی نی گل / از باغچه می چینی گل تو آینه می بینی گل / به خاطر نی نی گل / چشمها گل، گوش ها گل، لب ها گل / نی نی گل» (4:10)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 385 | حجم فایل : 1.44 MB |

گل ستاره
ترانه شاد كودكانه «گل ستاره»؛ آهنگ ساز: شهریاری؛ شاعر: بنیامین؛ خواننده: غزل زارعی، اجرای جمعی؛ نوازنده: مهدی فاضلی «شب شده دوباره نی نی گل هنوز بیداره / ماه واسش می یاره یه دونه گل ستاره / توو دست من، توو دست تو / توو دست نی نی گل ستاره / توو دستهای عروسک ها هم / می بینی گل ستاره» (4:13)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 285 | حجم فایل : 1.45 MB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:16 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

کرنگ بلا
ترانه كودكانه «کرنگ بلا»؛ آلبوم: رنگین کمون؛ آهنگ ساز: ثمین باغچه بان؛ خواننده: بهجت قمصری، اولین باغچه بان «اسب کرنگی را دیدم / تو جنگلی تنها رفتم جلو با بوس و ناز / کرنگو زین کردم / هی هی هی کرنگ بلا تو یار قشنگ منی / هی هی هی سمند طلا تو اسب زرنگ منی» (2:16)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 138 | حجم فایل : 804 KB |

نقاشی برای بابا
ترانه كودكانه «نقاشی برای بابا» از آلبوم بچه های رنگین كمان «من می کشم یه نقاشی برای بابا / نقاشی رو رنگ می زنم رنگهای زیبا / یه عکس بلبل می کشم به روی تاقچه / قناری و گل میکشم میون باغچه / قناری رو رنگ می زنم پهلوی گلها / با آوازش به من می گه زردم وزیبا» (2:28)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 427 | حجم فایل : 878 KB |

دل من و تو
شعر كودكانه «دل من و تو» از آلبوم بچه های رنگین كمان «دل من و تو یه آسمونه / خورشید گرمش چه مهربونه / خونه به خونه دونه به دونه / بیاین بچه ها بریم تماشا / دل من و تو یه آسمونه / گوشه ی سقفش رنگین کمونه» (1:42)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 348 | حجم فایل : 605 KB |

اعضای بدن
ترانه كودكانه « با چشمت! با چشمم دنیا را می بینم، اینجا را آنجا را می بینم / با پایت! با پایم در دنیا می گردم، در اینجا در آنجا می گردم / با دستام دنیا را می گیرم، اینها را آنها را می گیرم» (2:35)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 264 | حجم فایل : 920 KB |

بزی نشست تو ایوون
ترانه كودكانه «بزی نشست تو ایوون / نامه نوشت به مامان / من بزی تو هستم / ناز نازیه تو هستم / ناز نازیه تو هستم / دیشب رفتم تو جنگل / دنبال آهو گشتم / هی گشتم و هی گشتم / تا اونو پیدا کردم» (2:03)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 206 | حجم فایل : 728 KB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

بارون می باره
ترانه كودكانه «وقتی میاد فصل خزون / ابرا میان تو آسمون / بارون می باره بارون می باره / وقتی که بارون می باره / هر کی پا بیرون می ذاره / یه چتری داره، یه چتری داره / بارون میاد شرشرشر / پشت خونه ی هاجر» (2:37)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 309 | حجم فایل : 927 KB |

چرا؟ چرا؟
سرود قشنگ و شنیدنی كودكانه «چرا روزها نور خورشید می تابه؟ / چرا شب تو آسمونها مهتابه؟ / چرا دریاهای آبی پر آبه؟ / دل من چرا همیشه بی تابه؟ / چرا آدم شب خوابه روز بیداره؟ / چرا از ابر سیاه چیکه چیکه بارون می باره؟» (3:08)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 250 | حجم فایل : 1.44 MB |

گنجشک نازم
ترانه زیبای كودكانه «وقت سحر گنجشک نازی / رو شاخه ها می کرد بازی / جیک جیک گنجشک شنیدنی بود / پر زدن اون چه دیدنی بود / نزدیک که رفتم پرسیدم از اون / چرا با جیک جیک می پری هر سو؟» (2:42)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 148 | حجم فایل : 1.25 MB |

کلاغ شیطون
ترانه كودكانه «توو حوض خونه ی ما ماهی های رنگارنگ / بالا و پایین می رن با پولک های قشنگ / با چشمهای نازشون توو آب شنا می کنن / دنبال هم می گردن با هم صدا می کنن / کلاغ تا می بینه کنار حوض می شینه / کمین می گیره می خواد ماهی بگیره» (2:26)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 189 | حجم فایل : 1.12 MB |

بازم گل لاله
ترانه كودكانه «دانه دانه ریخت باران / روی بام و روی ایوان / روی حوض خانه ی ما / ریخت باران شاد و خندان» (2:53)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 313 | حجم فایل : 682 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

بهار قشنگ
ترانه شاد كودكانه برای بچه های نازنین «بهار بهار قشنگه / آسمون آبی رنگه / قشنگه، قشنگه / قشنگه رنگین کمون» (1:46)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 353 | حجم فایل : 631 KB |

دویدم و دویدم
ترانه زیبای كودكانه «دویدم و دویدم / سر كوهی رسیدم / دو تا خاتون را دیدم / یكیش بمن آب داد یكیش به من نون داد» (1:42)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 810 | حجم فایل : 608 KB |

مثل غنچه بود آن روز
سرود كودكانه تقدیم به نوگل‌های ایران زمین «مثل غنچه بود آن روز / غنچه ای که روییده / در هوای بهمن ماه / بر درخت خشكیده» (3:11)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 896 | حجم فایل : 752 KB |

امیدهای ایران
ترانه كودكانه تقدیم به بچه های خوب ایرانی «ما بچه های خندان / امید های ایران / خوشحال و شادمانیم / چون غنچه در گلستان» (2:37)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 290 | حجم فایل : 616 KB |

پاییز
ترانه كودكانه «پاییز»؛ آهنگ ساز: لیلا حکیم الهی؛ شاعر: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: بهار موحد، بهزاد میرزایی، لیلا رحیمی «پاییز پاییز زیبا و دل انگیز / رنگارنگه چه خوش رنگه / پر از صدای قشنگه / گوش کن صداش چه قشنگه / قار قار کلاغ ها / تو کوچه و تو باغ ها» (3:58)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 333 | حجم فایل : 932 KB |

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

خدای مهربان
ترانه كودكانه تقدیم به بچه های خوب «خدای خوب و مهربان / داده به ما گوش و زبان / بخشیده ما را دل و جان / چشم و سر و دست و دهان» (3:13)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 513 | حجم فایل : 757 KB |

گنجشک اسیر
ترانه كودكانه «گنجشک اسیر»؛ آهنگ ساز: لیلا حکیم الهی؛ شاعر: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: بهار موحد، بهزاد میرزایی، لیلا رحیمی «خبر دارم خبر، بیا بشنو خبر / بیا جلو ای بچه جون / ای بچه ی شیرین زبون / خوب و مهربون / می خوام بگم برای تو / یه ماجرا یه راز پنهون» (2:28)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 113 | حجم فایل : 583 KB |

الفبای انگلیسی ABCDEF
ترانه كودكانه آموزش الفبای انگلیسی برای نوگلهای خوب و عزیز «سلام سلام بچه ها / من هستم دوست شما / شعری می گم براتون / همه بگین یک صدا » (2:27)
نظرات (1) | تعداد دريافت : 509 | حجم فایل : 873 KB |

برف اومده
ترانه كودكانه «برف اومده»؛ آهنگ ساز: لیلا حکیم الهی؛ شاعر: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: لیلا رحیمی، بهزاد میرزایی، بهار موحد «برف اومده ، برف اومده / بیا بیا دلم چه بی تاب شد / اگر که زودتر نجنبی یهو دیدی تموم شد و آب شد / این برف ریزه میزه / چه خوشگل وتمیزه» (3:05)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 486 | حجم فایل : 726 KB |

بازی خوب و شاد
ترانه كودكانه «بازی خوب و شاد»؛ آهنگ ساز: لیلا حکیم الهی؛ شاعر: لیلا حکیم الهی؛ خواننده: بهار موحد، لیلا رحیمی «بچه ها بیاین بازی کنیم / زندگی رو با بازی خوب / خوب رنگ آمیزی کنیم / بازی های پرشور و بی شر / شیطنت های بی ضرر / همدیگه رو خیس بکنیم / یه کمی آب بازی کنیم» (2:39)
نظرات (0) | تعداد دريافت : 693 | حجم فایل : 624 KB |

پنج شنبه 17 فروردین 1391  10:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها