باراك اوباما روز دوشنبه درنشست با روزنامه نگاران اظهار داشت هر چند كه دیوان عالی حرف آخر را در مورد قانون اساسی آمریكا به ویژه قانون بیمه درمانی می زند، اما مطئمن هستم كه قضات دیوان عالی این قانون را ملغی نخواهند كرد.
به دلیل اختلاف میان كاخ سفید و مجلس نمایندگان آمریكا در خصوص نحوه اجرای قانون بیمه درمانی، دیوان عالی آمریكا وظیفه رسیدگی به این قانون برای رفع تعارض میان نمایندگان مجلس و دولت آمریكا را برعهده دارد.
اوباما كه مدعی است لغو این قانون به 30 میلیون آمریكایی فاقد بیمه درمانی آسیب خواهد زد ، خواستار تایید آن توسط قضات دیوان عالی شد.
وی افزود : یكی از مشكلات های ما این است كه درآمدها در آمریكا بشدت سقوط كرده و سیاست و سیاست بازی از دیگر مشكلات كنونی ما شده است.
اوباما خاطر نشان كرد : صرف نظر از جمهوریخواه و دمكرات بودن باید بدانیم كه ما در كشوری زندگی می كنیم كه به ثروتمند ترین كشور جهان معروف است و نباید مشكلات اقتصادی مردم ما را رنج دهد.
سال گذشته لایحه خدمات درمانی اوباما از تصویب كنگره گذشت و به قانون تبدیل شد اما 26 دادستان ایالت های مختلف آمریكا آن را مغایر با قانون اساسی آمریكا می دانند و با شكایت به دیوان عالی خواستار ملغی آن هستند.