اسماعیل مرحمتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: ظرفیت اسمی معادن استان بوشهر از نظر استخراج 11 میلیون تن است اما آنچه از این معادن برداشت میشود و ظرفیت واقعی به شمار میرود، 5 میلیون و 500 تن است.
وی با اشاره به فعالیت 189 معدن در استان بوشهر تصریح کرد: این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 11 درصد رشد داشته است.
مرحمتی بیان کرد: یکهزار و 100 نفر در این معادن مشغول به کار هستند و سرمایهگذاری انجام شده برای راهاندازی این معادن 300 میلیارد ریال است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآور شد: معادن استان بوشهر سالانه 500 میلیون تومان حقوق دولتی دریافت میکنند.
وی افزود: به دلیل اینکه در جنوب کوههای زاگرس واقع شدهایم فاقد معادن فلزی و معادن غیرفلزی مهم هستیم.
مرحمتی خاطر نشان کرد: با این همه کانیهای غیرفلزی خوبی مانند سنگ آهک، گچ و مصالح ساختمانی داریم که قابلیت خوبی در استان بوشهر محسوب میشود.
وی تاکید کرد: این ذخایر فرصت مناسبی برای احداث صنایع معدنی به ویژه سیمانها، گچ، نمک و آهک در استان به شمار میرود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: با توجه به مجاورت استان بوشهر با کشورهای حوزه خلیج فارس این امر یک امتیاز مطلوب در زمینه صادرات برای این استان است.
مرحمتی در ارتباط با آخرین وضعیت صادرات مواد معدنی از استان بوشهر اظهار داشت: براساس آخرین آمار در 9 ماهه گذشته 107 هزار تن انواع مواد معدنی از استان بوشهر به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است.
وی، ارزش مواد معدنی صادر شده از استان بوشهر در مدت مذکور را 2 میلیون دلار ذکر کرد.
مرحمتی ادامه داد: اسکله صادرات مواد معدنی یکی از مشکلات عمده در این حوزه است که امیدواریم با فراهم شدن زمینههای لازم برای ایجاد اسکلههایی استاندارد و ظرفیتهای مناسب این مشکل برطرف شود و شاهد رونق هرچه بیشتر بخش معدن در استان بوشهر باشیم.