0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

هدف از خلقت انسان، رسيدن به كمال و قرب الهی است

گروه خبرنگاران افتخاری / اعظم‌السادات میرجلیلی: امام‌جمعه يزد با اشاره به هدف خلقت انسان، گفت: كمال، منتهای عزت‌، زيبايی‌ و همه ارزش‌هاست و هدف از خلقت نيز رسيدن به كمال و قرب الهی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) در يزد، آيت‌الله محمدرضا ناصری، امام‌جمعه يزد در مراسم نمادين انتخابات شوراهای دانش‌آموزی كه در دبيرستان دخترانه زينبيه ناحيه دو اين شهر برگزار شد، ضمن ارائه چند نكته از سوره مباركه عصر، گفت: سرنوشت انسان در اين سوره بيان شده و نكات ارزنده‌ای كه آينده ما به آن بستگی دارد در سوره عصر آمده است.

وی با اشاره به هدف خلقت انسان، بيان كرد: كمال، منتهای عزت‌ها، زيبايی‌ها و همه ارزش‌هاست و هدف از خلقت نيز رسيدن به كمال و قرب الهی است.

نماينده ولی فقيه در بخش ديگری از سخنانش با اشاره به انتخابات دانش‌آموزی، گفت: من به عزيزان دانش‌آموز كه به عنوان اعضای شورای دانش‌آموزی مدرسه‌ها انتخاب می‌شوند توصيه می‌كنم مشاركتشان در مسير رشد و كمال همديگر باشد و طوری برنامه‌ريزی كنند كه مسئله تربيت و تحكيم مبانی دينی در اولويت كار شورا باشد.

آيت‌الله ناصری افزود: بايد كاری كنيم كه بيشتر با خدا آشنا شويم و متعلقاتمان به خدا بيشتر شود و دنبال آن باشيم كه چگونه اخلاق پسنديده خدايی و ايمان در ما رسوخ كند و زندگی‌مان بر اساس حركت و ذات خداوندی باشد كه سعادتمندی آخرت در اين است.

امام‌جمعه يزد در پايان خاطرنشان كرد: هدف از ايجاد انقلاب اسلامی آن بود كه انسان‌ها راهشان را پيدا كنند و به حقيقتی كه می‌خواهند برسند و شما دانش‌آموزان پيام‌رسان ارزش‌ها، زيبايی‌ها، معنويت‌ها و گذشت‌ها هستيد.

محمدكاظم رحيمی‌نژاد، مديركل آموزش و پرورش استان يزد نيز ضمن سخنانی انتخابات شورای دانش‌آموزی را جريانی توصيف كرد كه دانش‌آموزان آمادگی پيدا می‌كنند تا در سرنوشت سياسی، اجتماعی و اقتصادی آينده‌شان حضور فعال داشته باشند.

وی در پايان ضمن اشاره به اينكه نظام جمهوری اسلامی نمونه بارز مشاركت مردم در سرنوشت جامعه است، گفت: انتخابات دانش‌آموزی زمينه بالندگی بيشتر جامعه و نظام تعليم و تربيت را فراهم می‌كند.

جمعه 5 آبان 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

غدير؛ روز تبيين اهميت و فلسفه ولايت‌مداری

گروه خبرنگاران افتخاری / یزدان سلیمانی: مديركل تبليغات اسلامی استان البرز گفت: عيد غدير حادثه بزرگی است كه در آن رسول خدا(ص)، علی(ع) را ولی و جانشين خود قرار داد تا اهميت ولايت‌مداری را به مسلمانان انتقال دهد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدعباس مسعودی، مديركل اداره تبليغات اسلامی استان البرز در خصوص اهميت اعياد غدير و قربان، گفت: عيد غدير حادثه بزرگی است كه در آن رسول خدا(ص)، علی(ع) را ولی و جانشين خود قرار داد تا اهميت ولايت‌مداری را به مسلمانان انتقال دهد.

وی عنوان كرد: عيد قربان با پيام اطاعت و بندگی خداوند در ميان مسلمانان از اهميت ويژ‌ای برخوردار است.

مسعودی در مورد برنامه‌های اداره تبليغات اسلامی استان البرز در اين اعياد، افزود: زمينه‌سازی‌های لازم جهت اعزام مبلغ و مبلغه‌هايی به شهرستان‌های استان البرز برای اجرای برنامه‌های مذهبی در ايام عيد سعيد قربان و عيد سعيد غدير صورت گرفته است.

مديركل اداره تبليغات اسلامی استان البرز بيان كرد: در اين ايام از حضور 13 نفر مبلّغ مذهبی از شهر مقدس قم، 177 نفر مبلّغ مقيم استان البرز و 20 مبلغه در مساجد استان استفاده خواهد شد.

وی از تشكيل ستاد عرفه در شهرستان‌های استان البرز خبر داد و گفت: مراسم عرفه در مساجد شاخص و حوزه‌های استقرار روحانيون برگزار خواهد شد تا زمينه مناسبی برای ورود به ماه محرم و بهره‌مندی جوانان و نوجوانان از اين مراسم صورت گيرد.

مسعودی ادامه داد: با توجه به هفته ولايت، مراسم‌ گوناگونی در محيط‌های علمی، دانشگاهی و مدارس با عنوان‌های مختلف برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اهميت توزيع مناسب نذورات در بين اقشار نيازمند، عنوان كرد: جلساتی با هدف آگاهی مردم در اين زمينه برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام مسعودی در پايان در خصوص روز مباهله و برنامه‌های اداره‌كل تبليغات اسلامی استان البرز در اين روز، اظهار كرد: از سال گذشته فعاليت‌های خوبی برای احيای روز مباهله آغاز شده است كه با توجه به اهميت اين روز اين فعاليت‌ها در سال جاری نيز ادامه خواهد يافت.

جمعه 5 آبان 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

لزوم تبيين ساختار و جايگاه هيئت امنای مساجد

گروه خبرنگاران افتخاری / امین غفوریان: مسئول امور مناطق و شهرستان‌های مركز رسيدگی به امور مساجد خراسان بر لزوم تبيين ساختار و جايگاه هيئت امنای مساجد تأكيد كرد و گفت: هيئت يعنی گروه و يك كار جمعی و امنا به معنی امين بودن است، در نتيجه هيئت‌امنا يعنی جمعی كه امين مردم در مسجد هستند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين حسينی، مسئول امور مناطق و شهرستان‌های مركز رسيدگی به امور مساجد خراسان، در جلسه آموزشی ائمه‌جماعت و اعضای هيئت‌امنای مساجد سرخس، اظهار كرد: در اين جلسات بر آن هستيم كه بتوانيم جايگاه خود را به عنوان ائمه‌جماعت درك كنيم، وظايف خود را بشناسيم، از امكانات در اختيار به نحو احسن استفاده كنيم و سعی بر اين داشته باشيم كه به بهترين وجه و برای رضای خدا كارمان را انجام دهيم.

وی با اشاره به معنی واژه هيئت‌امنا، اظهار كرد: هيئت يعنی گروه و يك كار جمعی و امنا به معنی امين بودن است. از ويژگی‌های مذهب تشيع امانت‌داری است. در نتيجه هيئت‌امنا يعنی جمعی كه امين مردم در مسجد هستند. مسجد يعنی سجده‌گاه كه محل عبوديت خداوند و پرورش و تزكيه نفس است.

حسينی با اشاره به بحث وقف بودن مساجد، اظهار كرد: مسجد جايی است كه وقف شده برای همه مسلمانان به جهت نماز خواندن و نماز هم اوج حركت انسان به سوی كمال است.

 حجت‌الاسلام حسينی:
وقتی كه جايگاه و وظايف هيئت امنا مشخص شد، امكاناتی كه در اختيارمان هست در فضای مسجد برای رضای خدا به خوبی انجام می‌گيرد

مسئول امور مناطق و شهرستان‌های مركز رسيدگی به امور مساجد خراسان بيان كرد: متأسفانه نمازی كه «تَنهی عَنِ الفَحشاء» است در مقدماتش توجه نمی‌شود، در صورتی كه بايد كلمه به كلمه فتواها را تحليل كنيم، مثل اينكه اگر يك نخ در لباس انسان غصب باشد نماز باطل است. حال اگر همه چيز غصب باشد چه خواهد شد.

وی تأكيد كرد: هيئت‌امنا جمع امين‌های مردم، اگر در جامعه تشيع و اسلامی اين ساختار به درستی در جايگاه خود قرار گيرد، مردم از جانشان هم دريغ نمی‌كنند.

حسينی افزود: وقتی كه جايگاه و وظايف هيئت‌امنا مشخص شد، امكاناتی كه در اختيارمان هست در فضای مسجد برای رضای خدا به خوبی انجام می‌گيرد.

حجت‌الاسلام حسينی ادامه داد: امام رضا(ع) می‌فرمايند «از خدا بترسيد، از نعمت‌هايی كه خداوند در اختيار شما قرار داده است. به وسيله معصيت نعمت‌ها را از خود دور نكنيد و شكر آن را بجا آوريد. بدانيد و آگاه باشيد كه به هيچ كاری دست پيدا نمی‌كنيد كه شكر خدا تلقی شود، پس از ايمان، ولايت، محبت اهل بيت(ع) از كمك به برادران مؤمن درباره دنيايشان» كه اگر اينگونه عمل كنيم جزء خاصان و اوليای الهی قرار خواهيم گرفت.

وی در پايان عنوان كرد: بايد توجه داشت مساجد با تمام امكاناتی كه دارد و در اختيارمان قرار داده شده، بايد زمينه‌ساز رشد معنوی مردم باشد.

يادآور می‌شود، اين دوره آموزشی با حضور 300 نفر از ائمه‌جماعت، اعضای هيئت‌امنا و مسئولان بسيج شهرستان، فرماندار، مسئول بهداشت شهرستان و جمعی از مسئولان در دفتر امام جمعه برگزار شد.

جمعه 5 آبان 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اخلاق‌مداری؛ از ويژگی‌های مديران نظام اسلامی

گروه خبرنگاران افتخاری / سیدبهادر حسینی تشنیزی: حجت‌الاسلام نكونام گفت: اخلاق‌مداری، خوش خلقی و نرمی رفتار با زيردستان و ارباب رجوع از ويژگی‌های مديران در نظام اسلامی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدعلی نكونام، امام‌جمعه شهركرد در جلسه معارفه مديران چهارمحال و بختياری با قرائت حديثی از امام علی(ع) در تبيين ويژگی‌های مؤمن واقعی، اظهار كرد: ايمان، محرك و انگيزه دهنده به مؤمن است و اين مهم، مؤمن را به سوی خدايی شدن سوق می‌دهد.

وی صبر در برابر مشكلات، بصيرت، آگاهی و ژرف‌انديشی در مسائل را از ديگر ويژگی‌های مؤمنان واقعی عنوان كرد و ادامه داد: مؤمن واقعی در هر كاری، روز قيامت را در نظر دارد و هميشه مراقب اعمال و رفتار خود است.

نماينده ولی فقيه در چهارمحال و بخيتاری با توصيه به مديران در خدمت به مردم و كسب رضای خدای متعال در دوره پذيرش مسئوليت خود، تأكيد كرد: پذيرش مسئوليت در نظام اسلامی، توفيق خدمت به مردم و برنامه‌ريزی برای پيشرفت و آبادانی كشور است.

حجت‌الاسلام نكونام در ادامه با بيان ويژگی‌های مورد تأكيد برای مديران در نظام اسلامی، گفت: مؤمنان واقعی به ويژه مديران نظام اسلامی، محكم و استوار در برابر بی‌قانونی‌ها می‌ايستند و از سوی ديگر در عبادت‌های خالصانه خود با خدای متعال، خاشع و متواضع هستند.

نماينده ولی فقيه در چهارمحال و بختياری، تأكيد مقام معظم رهبری بر اجرای قانون و مقابله با بی‌قانونی در فتنه سال 88 را از مصاديق اين روايت عنوان كرد.

وی در پايان تصريح كرد: به فرموده امام علی(ع)، مؤمن واقعی برای انجام تكليف و ادای دين خود، استواری می‌كند ولی در مقام عبوديت پروردگار، ذليل‌ترين فرد است.

جمعه 5 آبان 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

نمايشگاه نقاشی «اميد امروز من، فردای ايران من» در شهر قدس برپا است

گروه خبرنگاران افتخاری / فاطمه دوست محمدي: نمايشگاه نقاشی دانش‌آموزی با عنوان «اميد امروز من، فردای ايران من» از چهارشنبه، سوم آبان‌ماه در خانه فرهنگ نقش و نگار شهرستان قدس برپا شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، رقيه افزا، مدير خانه فرهنگ نقش و نگار شهرستان قدس با اعلام اين خبر، گفت: در اين نمايشگاه حدود 80 نقاشی اثر دانش‌آموزان دبستانی با موضوع‌های مختلف در معرض ديد عموم قرار گرفته كه دوران دفاع مقدس و محكوم كردن اهانت به ساحت مقدس پيامبر گرامی اسلام(ص)، بيشترين تعداد عكس‌های اين نمايشگاه را به خود اختصاص داده است.

وی ايجاد انگيزه، كشف استعدادها و توانمندی‌های دانش‌آموزان و آماده شدن بستر برای رشد و ارتقای آنان را از مهمترين اهداف برگزاری اين نمايشگاه برشمرد.

يادآور می‌شود، اين نمايشگاه تا هشتم آبان‌ماه همه روزه از ساعت 10 تا 12 و 16 تا 20 پذيرای عموم شهروندان است. علاقه‌مندان برای بازديد می‌توانند به نشانی ميدان قدس، مجتمع تجاری قدس، خانه فرهنگ نقش و نگار مراجعه كنند.

جمعه 5 آبان 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مسابقات استانی تواشيح، اذان و ابتهال در اهواز درحال برگزاری است

گروه خبرنگاران افتخاری / سیدرضا عبودی: مسابقات استانی تواشيح، اذان و ابتهال، از چهارم و پنجم آبان‌ماه ويژه آقايان و 11 آبان‌ماه ويژه بانوان در اهواز درحال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، مسابقات استانی تواشيح، اذان و ابتهال چهارم و پنجم آبان‌ماه ويژه آقايان و 11 آبان‌ماه ويژه بانوان به همت دارالقرآن اوقاف و امور خيريه استان خوزستان، در اهواز برگزار می‌شود.

داوری اين دوره از مسابقات را در بخش آقايان احمد ليايی، عباس حزباوی، اسماعيل مؤمن‌ثانی، عباس انجام و قاسم بستانی برعهده دارند.

يادآور می‌شود، اين مسابقات ساعت 8 در محل حسينيه امام رضا(ع)، واقع در كيانپارس، خيابان يكم شرقی برگزار می‌شود.

جمعه 5 آبان 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

دوره ارتقای سطح مربيان قرآن مركز ثامن‌الائمه(ع) خور و بيابانك برگزار شد

گروه خبرنگاران افتخاری / سلیمان جلالی: دوره ارتقای سطح مربيان مركز ثامن‌الائمه(ع) ويژه مربيان قرآن بانوان شهرستان خور و بيابانك به همت معاونت آموزش اين مؤسسه استان اصفهان سه‌شنبه و چهارشنبه، دوم و سوم آبان‌ماه در اين مؤسسه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، دوره ارتقای سطح مربيان مركز ثامن‌الائمه(ع) ويژه مربيان قرآن بانوان شهرستان خور و بيابانك در رشته علوم قرآنی (روخوانی، روانخوانی، تجويد و ترتيل) به همت معاونت آموزش اين مؤسسه استان اصفهان سه‌شنبه و چهارشنبه دوم و سوم آبان‌ماه در اين مؤسسه برگزار شد.

در اين دوره دو روزه كليه بانوان مربی اين مركز و متقاضيان تدريس كه در آزمون ورودی قبول شده بودند با روش‌های جديد تدريس و برنامه جديد آموزشی آشنا شدند و در بحث تجويد و ترتيل نيز آموزش‌های لازم را ديدند.

در اين دوره حدود 40 نفر از بانوان از شهرهای خور، فرخی، جندق و روستای چاهملك در دو شيفت صبح و بعدازظهر در اين كلاس‌ها حضور فعال داشتند و در پايان دوره نيز از كليه شركت‌كنندگان آزمون تعيين سطح گرفته شد تا بر اساس سطح جديد تعيين شده در مراكز تابعه در شهرستان كه ذكر شد به تدريس قرآن بپردازند.

سيدجعفر موسوی، معاون آموزشی مؤسسه به عنوان استاد روش تدريس قرآن و حسين زينلی، مسئول كمسيون علوم قرآنی به عنوان استاد تجويد قرآن در اين دوره حضور داشتند.

حجت‌الاسلام ذوالفقاری، امام‌جمعه معزز شهر خور و همچنين سيدمهدی موسوی، رئيس شورای اسلامی شهر خور از اين كلاس بازديد كردند و از حضور اساتيد از اصفهان برای ارتقای سطح مربيان قرآنی شهرستان تقدير كردند و از مربيان نيز تقاضا كردند تمام توان خود را برای تربيت دينی و قرآنی افراد بكار ببرند و قدر اين موقعيت الهی كه نصيب آنها شده است را بدانند.

يادآور می‌شود، در تابستان سال جاری حدود هزار و 500 نفر در برنامه‌های مختلف آموزشی اين مؤسسه كه شامل كلاس‌های علوم قرآنی، شكوفه‌های نور، حفظ، زبان انگليسی، كامپيوتر و كلاس‌های هنری بود، شركت كردند.

جمعه 5 آبان 1391  8:27 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

دعای روح‌بخش عرفه در آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم الحسنی(ع) قرائت شد

گروه خبرنگاران افتخاری / جواد کلهر: زائران حرم مطهر حضرت عبدالعظيم الحسنی(ع) به شوق ثواب زيارت حرم امام حسين(ع) در كربلای معلی، روز عرفه در جوار حرم مطهر سيدالكريم(ع) به قرائت دعای روح‌بخش عرفه پرداخته و با خدای خويش مناجات كردند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، مراسم دعای روحبخش عرفه در كربلای ايران، آستان مقدّس حضرت عبدالعظيم الحسنی(ع)، برگزار شد.

پس از قرائت دعای عرفه توسط احمد زين‌العابدين‌فرد و حامد رضوانفر، مداحان به ذكر مناقب اهل بيت عصمت و طهارت(ع) پرداختند.

يادآور می‌شود، اين مراسم از ساعت 14 با تلاوت آياتی از كلام‌الله مجيد توسط امين پويا آغاز شد. همچنين اين مراسم به صورت مستقيم از سايت اينترنتی آستان مقدس نيز پخش شد.


جهت شنيدن اين مناجات اينجا كليك كنيد!

جمعه 5 آبان 1391  8:27 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

معرفی اعضای هيئت انتخاب آثار نخستين كنگره شعر آئينی شفق

گروه خبرنگاران افتخاری / سجاد واعظی: پس از پايان مهلت ارسال آثار به دبيرخانه نخستين كنگره شعر آئينی شفق، ناصر فيض، جواد محقق و محمود حبيبی كسبی به عنوان اعضای هيئت انتخاب، وظيفه بررسی آثار رسيده به دبيرخانه كنگره را عهده‌دار شدند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی نخستين كنگره شعر آئينی شفق، بنا بر اعلام فراخوان، نخستين كنگره شعر آئينی شفق در دو بخش شعر، تحقيق و پژوهش با موضوعات شعر نبوی، علوی و غدير، فاطمی، عاشورايی، رضوی، مهدوی و انتظار، كودك با مضامين آئينی و امامان معصوم(ع)، مقاله يا كتاب درباره شعر و ادب آئينی، مقاله يا كتاب درباره شعر و جايگاه ادبی زنده‌ياد آيت‌الله محمد حسين بهجتی شفق آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام دبيرخانه دائمی جشنواره‌های حوزه هنری، يكشنبه، 30 مهرماه آخرين فرصت برای ثبت نام و ارسال آثار نخستين كنگره شعر آئينی شفق به دبيرخانه دائمی جشنواره‌های حوزه هنری بود كه شاعران و پژوهشگران هزار و 784 اثر در بخش‌های مختلف شعر، تحقيق و پژوهش در سامانه دبيرخانه دائمی جشنواره‌های حوزه هنری ثبت اثر كردند.

اطلاعات دقيق‌تر و تفكيكی درباره تعداد آثار رسيده پس از جمع‌بندی نهايی متعاقباً اعلام خواهد شد.

يادآور می‌شود، نخستين كنگره شعر آئينی شفق 20 و 21 آذرماه سال جاری مصادف با شهادت امام صادق(ع) برگزار خواهد شد.

جمعه 5 آبان 1391  8:27 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

افتتاحيه چهل و دومين جشنواره بين‌المللی فيلم رشد برگزار می‌شود

گروه كودك و نوجوان: آيين افتتاحيه چهل و دومين جشنواره بين‌المللی فيلم رشد، ساعت 18 تا 22 عصر امروز 5 آبان، با حضور مسئولان و فيلم‌سازان عرصه كودك و نوجوان در سينما فلسطين برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) مراسم افتتاحيه چهل و دومين جشنواره بين‌المللی فيلم رشد، عصر امروز 5 آبان، از ساعت 18 تا 22 با حضور مسئولان، هنزمندان و فيلم‌سازان عرصه كودك و نوجوان و همچنين دانش‌آموزان و معلمان فيلم‌ساز در سينما فلسطين برگزار خواهد شد.

براساس اين گزارش، در اين مراسم جواد شمقدری معاون سينمايی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمين محی‌الدين بهرام محمديان معاون پژوهش وزير آموزش و پرورش، حميدرضا كفاش دبير چهل و دومين جشنواره بين‌المللی فيلم رشد و ساير مسئولان حضور خواهند داشت.

در آيين افتتاحيه چهل و دومين جشنواره بين‌المللی فيلم رشد كه به همراه قرائت پيام وزير آموزش و پرورش به جشنواره خواهد بود، فيلم‌هايی با محوريت پيامبر اسلام(ص) از ساخته‌های دانش‌آموزان و معلمان فيلم‌ساز، در راستای محكوميت هتك حرمت به ساحت مقدس پيامبر اكرم(س) پخش خواهد شد.

يادآور می‌شود، پس از برگزاری چهل و دومين جشنواره بين‌المللی فيلم رشد، نمايش فيلم‌های منتخب اين جشنواره از روز شنبه 6 آبان به صورت همزمان در 100 سالن سينمای مراكز آموزشی تهران و مناطق زلزله‌زده استان آذربايجان شرقی آغاز و به مدت يك هفته نيز ادامه خواهد داشت.

جمعه 5 آبان 1391  8:27 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

سود پرداختی بانك‌ها برخلاف سود تسهيلات ربا نيست

گروه اقتصاد: از آنجا كه سود پرداختی بانك‌ها، خلق شده و در واقع سود ناشی از توليد است، لذا برخلاف سود تسهيلات بانكی كه احكام خاص خودش را دارد، حكم ربا پيدا نمی‌كند.

حجت‌الاسلام و المسلمين سعيد رجحان، عضو كميسيون حقوقی و قضائی دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام و استاديار دانشگاه امام صادق(ع)، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با اشاره به اين كه سود پرداختی توسط بانك، سودی توليد شده است، افزود: سودهای پرداختی توسط بانك‌ها حكم خاص خودش را دارد كه در مورد تسهيلات بانكی مورد قبول واقع نشده است، زيرا اين سودها در مواقعی كه بانك تسهيلات می‌دهد، دقيقاً حكم ربا را پيدا می‌كند، حال آنكه در حالت اول بلااشكال است.

عضو كميسيون حقوقی و قضائی دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار كرد: وقتی بانك سودی به سپرده‌گذاران پرداخت می‌كند، اين سود موضوعاً از بحث ربا خارج می‌شود و اين مثال نشان می‌دهد سبك زندگی كه اسلام درصدد ترويج آن بوده، بسيار متفاوت از سبك زندگی غربی خواهد شد، اگر بانك‌های ما واقعاً و نه در حد تئوری، اسلامی شوند.

ما در ادراك آموزه‌های اسلام مشكل داشته‌ايم و وقتی در ادراك مسائل اشكال داشته باشيم، مسلماً در رفتارهای دينی خود نيز به مشكل بر خواهيم خورد، به عنوان مثال اگر در سطح بازار سوال شود كه قيمت نسيه يك كالا را چگونه تعيين می‌كنند، همه قايل به اين قضيه هستند كه روش‌های موجود در بازار همان روش ربا است.

حجت‌الاسلام رجحان ادامه داد: نقاط افتراقی كه به طور مشخص و عينی، بين دو نوع سبك زندگی اسلامی و غربی وجود دارد و كماكان خودمان نيز برخی موارد آن را تجربه كرده‌ايم، نشان می‌دهد افرادی كه با ديد اسلامی به ابعاد زندگی خود به ويژه بعد اقتصادی آن می‌نگرند، نتايج مطلوب‌تری را كسب می‌كنند.

وی با اشاره به اين كه متأسفانه سبك زندگی اسلامی و مشخصاً نگاه اقتصادی اسلام به زندگی فردی بسيار متفاوت از آن نوع زندگی است كه هم اكنون در سطح جامعه ترويج يافته، خاطرنشان كرد: صاحب‌نظران حوزه اقتصاد اسلامی بايد بيش از پيش، در مورد آموزش‌هايی كه به عنوان تربيت اسلامی در سطح جامعه ترويج می‌شود، مراقب باشند.

اين استاديار دانشگاه امام صادق(ع) تأكيد كرد: سودی كه به تناسب پول سپرده‌گذاران، به ايشان پرداخت می‌شود، موضوعاً و تخصصاً ربطی به بحث ربا ندارد، زيرا در سيستم بانكداری اين مسئله تبيين شده است و خارج از آن ممكن است ظلم و ربا محسوب شود. اين‌گونه سودها در بانك ربا محسوب نمی‌شود، زيرا از موضوع خارج است و همچنين ظلم نيست، چون احكام ظلم را ندارد.

عضو كميسيون حقوقی و قضائی دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه افزود: متأسفانه خيلی از راهكارهای اقتصادی و مادی كه برای زندگی افراد مسلمان توصيه می‌شود، مبنای اسلامی ندارد و نه تنها نتيجه‌ای مطلوب به دست نمی‌دهد، بلكه باعث تخريب اعتقادات دينی مردم نيز می‌شود، بنابراين بايد در اين مسير دقت بيشتری را صرف كرد.

رجحان با اشاره به اهميت تصحيح آموزش‌های دينی در سطح جامعه اظهار كرد: از ابتدای ظهور اسلام مسائلی وجود داشته كه محققان جوامع اسلامی كمتر بدان‌ها پرداخته و يا به كلی از آن‌ها غفلت كرده‌اند، به طوری كه حتی می‌توان به بهترين كتاب‌های اين حوزه نيز كه به جهت محتوا بسيار غنی و مفيد است، انتقاداتی وارد كرد.

استاديار دانشگاه امام صادق(ع) تصريح كرد: سؤال اساسی اين است كه چرا تاكنون ما نتوانسته‌ايم در حوزه اقتصاد اسلامی، به طور منسجم تبيين كنيم كه چرا ربا ظلم است، به طوری كه برخی اساتيد اين حوزه فرياد می‌زنند كه چه دليلی بر ظلم بودن ربا وجود دارد و حتی كارشناسان ديگر اين حوزه نيز با تلاش‌های گسترده باز هم در تبيين ظلم بودن ربا دچار اشكال بوده‌اند.

وی افزود: اين مطالب بيانگر آن است كه ما در ادراك آموزه‌های اسلام مشكل داشته‌ايم و وقتی در ادراك مسائل اشكال داشته باشيم، مسلماً در رفتارهای دينی خود نيز به مشكل بر خواهيم خورد. به عنوان مثال، اگر در سطح بازار سؤال شود كه قيمت نسيه يك كالا را چگونه تعيين می‌كنند، همه قائل به اين قضيه هستند كه روش‌های موجود در بازار همان روش رباست.

جمعه 5 آبان 1391  8:28 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

همايش «صلح و روابط بين‌الملل، رويكرد ايرانی ـ اسلامی» آذرماه برگزار می‌شود

گروه سياسی: پنجمين همايش سالانه «صلح و روابط بين‌الملل، رويكرد ايرانی ـ اسلامی» آذرماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)اين همايش از سوی انجمن علمی ايرانی روابط بين‌الملل و در راستای تبيين علمی و نظام‌مند راهبردهای كلان جمهوری اسلامی در رويكرد به اصل صلح و همزيستی مسالمت‌آميز برگزار می‌شود.

مبانی مفهومی و روش‌شناختی صلح بين‌الملل، فرهنگ و صلح بين‌الملل، اقتصاد جهانی و صلح بين‌الملل، حقوق بين الملل و صلح بين‌الملل، قدرت‌های بزرگ و صلح بين‌الملل، دولت و صلح بين‌الملل، سازمان‌های بين‌الملل و صلح جهانی، بازيگران غير دولتی و صلح بين‌الملل، ابزارهای صلح‌سازی در نظام بين‌الملل جهانی شده، تكنولوژی ارتباطات و صلح بين‌الملل، اسلام و صلح بين‌الملل، فرهنگ ايرانی و صلح بين‌الملل، انقلاب اسلامی ايران و صلح جهانی، انديشه‌ورزان ايرانی و صلح بين‌الملل، صلح و سياست خارجی جمهوری اسلامی از جمله محورهای اين همايش است.

اين همايش روز 14 آذر در سالن همايش‌های دفتر مطالعات سياسی و بين‌المللی وزارت امور خارجه برگزار خواهد شد.

جمعه 5 آبان 1391  8:28 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

سنت‌های الهی منشأ علوم انسانی هستند

گروه اقتصاد: سنت‌های الهی، منشأ علوم انسانی هستند؛ سنت به معنای روش است و وقتی از سنت الهی سخن می‌گوييم، روشی را مد نظر داريم كه خدا در تعامل با جوامع اتخاذ می‌كند؛ به عبارت ديگر سنت الهی يعنی قانونی كه همچون قوانين طبيعی در جوامع وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، هفتمين نشست از سلسله جلسات نظريه‌پردازی در حوزه اقتصاد اسلامی با عنوان «سنت‌های الهی حاكم بر جوامع انسانی» با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين سيد‌حسين ميرمعزی، عضو شورای عالی الگوی اسلامی ـ ايرانی پيشرفت و عضو هيئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی، در سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشگاهيان كشور برگزار شد.

براساس اين گزارش، حجت‌الاسلام ميرمعزی ضمن اشاره به مباحث جلسه پيش در خصوص مبانی جامعه‌شناختی اقتصاد اسلامی و بررسی اصالت فرد و جمع از ديدگاه اسلام، اظهار كرد: در اين نشست در ادامه مباحث جلسه پيشين و ادامه بحث از مبانی جامعه‌شناختی اقتصاد اسلامی به بحث از سنت‌های الهی حاكم بر جوامع می‌پردازيم كه بحث بسيار مهمی است كه بايد به صورت علمی مورد بررسی قرار گيرد.

وی افزود: به عقيده من سنت‌های الهی، منشأ علوم انسانی است و در اين جلسه پس از بيان توضيحاتی در خصوص سنت‌های الهی و تشريح برخی سنت‌ها، به بررسی رابطه اين بحث با علم اقتصاد و علوم انسانی می‌پردازم. سنت به معنای روش است و وقتی از سنت الهی سخن می‌گوييم، روشی را مد نظر داريم كه خدا در تعامل با جوامع اتخاذ می‌كند؛ به عبارت ديگر سنت الهی يعنی قانونی كه همچون قوانين طبيعی در جوامع وجود دارد.

وی با اشاره به تمايز ميان دو نوع قانون حقوقی و علمی، گفت: قانون حقوقی، همان قانونی است كه مجلس وضع می‌كند و دولت به اجرای آن می‌پردازد و قابل تغيير است، اما قانون علمی در بطن جامعه و تكوين وجود دارد و به صورت گزاره‌های شرطی بيان می‌شود و نمونه‌ای از آن اين است كه اگر آب به صد درجه سانتيگراد برسد، می‌جوشد.

ميرمعزی ادامه داد: قوانين علمی را كسی وضع نكرده است، بلكه اين قوانين در عالم تكوين به همين صورت بوده‌اند و مثلا اين كه اگر چوب خشكی نزديك آتش قرار بگيرد، می‌سوزد، علت بودن آتش برای سوختن چوب، قانونی علمی است كه قوانين بسياری از اين دست وجود دارند و خداوند همراه با خلق تكوين، اين قوانين را نيز وضع كرده است.

وی گفت: در كنار اين قوانين طبيعی، مجموعه‌ای از قوانين علمی در جوامع وجود دارد كه خداوند اين قوانين را خلق و حاكم بر زندگی اجتماعی قرار داده است. قوانين علمی به صورت گزاره‌های شرطی «اگر الف، آن‌گاه ب» بيان می‌شود؛ يعنی اگر علت حادث شود، معلول حادث می‌شود و اگر الف تحقق پيدا كند، ب تحقق پيدا خواهد كرد. همه قوانين علمی را می‌توان در اين چهارچوب مد نظر قرار داد.

وی با اشاره به سنن طبيعی در اقتصاد، خاطرنشان كرد: با توجه به اين قوانين در علم اقتصاد، اگر حجم پول افزايش يابد، به فرض ثبات ساير شرايط، آنگاه تورم رخ می‌دهد؛ اگر تقاضا افزايش يابد، آنگاه قيمت كالاها نيز افزايش می‌يابد؛ اگر عرضه كالا افزايش پيدا كند، آنگاه قيمت كالا كاهش می‌يابد. اينها نمونه‌هايی از قوانين علمی در حوزه اقتصاد هستند كه در علوم انسانی به آنها پرداخته می‌شود.

قوانين علمی را كسی وضع نكرده است، بلكه اين قوانين در عالم تكوين به همين صورت بوده‌اند و مثلا اين كه اگر چوب خشكی نزديك آتش قرار بگيرد، می‌سوزد، علت بودن آتش برای سوختن چوب قانونی علمی است كه قوانين بسياری از اين دست وجود دارند و خداوند همراه با خلق تكوين، اين قوانين را نيز وضع كرده است

عضو هيئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی ادامه داد: بر اين اساس، سنت الهی عبارت از يك قانون علمی است كه خداوند متعال اين قوانين را در جامعه به صورت تكوينی جاری كرده است. اين قوانين در آيات متعدد قرآن كريم مورد تأكيد قرار گرفته است. آيات متعددی درباره سنن هست كه به بعضی از آنها اشاره می‌شود.

وی همچنين خاطرنشان كرد: خداوند متعال در آيه شريفه «قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِكُمْ سُنَنٌ فَسِيرُواْ فِی الأَرْضِ فَانْظُرُواْ كَیْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذَّبِينَ؛ قطعا پيش از شما سنت‌هایى [بوده و] سپرى شده است، پس در زمين بگرديد و بنگريد كه فرجام تكذيب‏كنندگان چگونه بوده است» (آل عمران/137)، با توجه به سنن الهی، نسبت به پيامدهای تكذيب خداوند هشدار می‌دهد.

ميرمعزی با اشاره به پيامدهای تكذيب خداوند در اين دنيا، اظهار كرد: خداوند در اين آيه انسان‌ها را به تأمل در اين مسئله فرامی‌خواند و از انسان‌ها می‌خواهد كه اين سنت را مورد توجه قرار دهند كه اگر تكذيب خداوند صورت گيرد، پيامدهای خاصی به دنبال آن ايجاد می‌شود. خداوند راه دستيابی به اين سنت را نشان داده است و آن راه اين است كه سرزمين‌ها و اقوام مختلف مورد مطالعه قرار بگيرند تا مشخص شود كه تكذيب آنها چه نتايجی را در پی داشته است.

وی ادامه داد: براساس سنت الهی، اقوامی كه به تكذيب خداوند پرداخته‌اند، هلاك شده‌اند. خداوند متعال همچنين به ما می‌گويد كه سنت‌های جوامع به شكل كنونی تبديل نمی‌شود و تغييری نمی‌كند. بر اساس آيه شريفه «فَلَن تَجِدَ لِسُنَّتِ اللَّهِ تَبْدِيلًا وَلَن تَجِدَ لِسُنَّتِ اللَّهِ تَحْوِيلًا؛ و هرگز براى سنت‏خدا دگرگونى نخواهى يافت» (فاطر/43)، هرگز هيچ تغييری در سنن الهی صورت نمی‌گيرد.

وی با بيان اين‌كه واژه «لن» در زبان عربی نفی با تأكيد و نفی ابدی است؛ يعنی «به هيچ وجه»، گفت: بر اين اساس، اين آيه شريفه هر گونه تغيير در سنت و تبديل سنتی به سنت ديگر را اساساً نفی می‌كند. نتيجه اين‌كه در جوامع مجموعه‌ای از قوانين علمی وجود دارد كه خداوند آنها را همچون ساير قوانين تكوينی در جوامع انسانی خلق و جاری كرده است و الی‌الابد هيچ تغيير و تبديلی در اين قوانين رخ نخواهد داد.

عضو هيئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی ادامه داد: پس نگاه ما به جامعه اين است كه جوامع دارای قوانين الهی و ثابت لايتغير هستند و خداوند نفرمود اين قوانين تنها در جوامع اسلامی حاكم است، بلكه اين قوانين جاری در جوامع انسانی اعم از ايران، عراق، كويت، امريكا، انگليس و ... است و اين قوانين جهان‌شمول، قوانينی ثابت و لايتغير هستند كه برخی از اين قوانين را مورد بررسی قرار می‌دهيم.

ميرمعزی با اشاره به عام‌ترين قوانين سنت، اظهار كرد: عام‌ترين قوانين سنت، سنت نيك‌بختی و بدبختی جوامع است كه خداوند متعال در آيه شريفه «...إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ وَإِذَا أَرَادَ اللّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلاَ مَرَدَّ لَهُ وَمَا لَهُم مِّن دُونِهِ مِن وَالٍ؛ در حقيقت‏خدا حال قومى را تغيير نمى‏دهد تا آنان حال خود را تغيير دهند و چون خدا براى قومى آسيبى بخواهد هيچ برگشتى براى آن نيست و غير از او حمايتگرى براى آنان نخواهد بود» (رعد/11)، به بيان آن پرداخته است.

وی همچنين خاطرنشان كرد: يكی از مفسران، اين آيه را چنين تفسير می‌كند كه هيچ مردمی از بدبختی به خوشبختی نمی‌رسند، مگر اين‌كه عوامل بدبختی را از خود دور كنند و عوامل خوشبختی را برای خود فراهم كنند. به عبارت ديگر چنين نيست كه بدون اختيار امت‌ها، اتفاق و معجزه‌ای رخ ‌دهد. اين دقيقاً همانند تعاملی است كه خداوند با فرد دارد.

عضو هيئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی با اشاره به فردی كه در خانه می‌نشيند و می‌گويد كه خدا روزی می‌رساند، اظهار كرد: خدا روزی نمی‌رساند، مگر اين‌كه فرد به دنبال روزی بدود؛ اگر برای دريافت روزی تلاش صورت بگيرد، خداوند هم روزی را می‌رساند. كسی كه گناه می‌كند و انتظار دارد خدا او را هدايت كند، راه غلطی را در پيش گرفته است، زيرا تا خود شخص عزم بر ترك گناه نداشته باشد، خداوند او را هدايت نخواهد كرد.

وی در ادامه افزود: فرد ابتدا بايد تصميم بگيرد و عزمی كند و با پيش گذاشتن گام نخست، تغييری در خود ايجاد كند و تلاشی را صورت دهد تا خداوند نيز در آن مسير به او كمك كند. اين قانون در مورد امت‌ها هم صدق می‌كند. سرنوشت هيچ امتی تغيير نخواهد كرد، مگر اين‌كه آن امت بخواهد، عزم و حركتی كند و عوامل بدبختی را از خود دور كند.

ميرمعزی با بيان اين‌كه در حال حاضر در شرايط محاصره اقتصادی هستيم، گفت: آيا گمان می‌كنيد كه با دعا خداوند اين محاصره را برمی‌دارد؟ اگر بخواهيد اين مسئله و معضل پيش آمده تغيير كند، بايد تلاش كنيد و همان‌طور كه مقام معظم رهبری توصيه كرده‌اند و راه را نشان داده‌اند، توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی و اقتصاد مقاومتی مسيرهايی است كه اگر در آن گام برداريم، نصرت الهی هم همراه ما می‌شود.

وی خاطرنشان كرد: تا ملت ما عزم جزمی برای مقاومت در برابر اين شرايط را نداشته باشد، هيچ چيز عوض نمی‌شود. نصرت خداوند هم به دنبال اين اراده خواهد آمد و اگر عزم ملی و مقاومت صورت گرفت، نصرت الهی در پی آن می‌آيد و راه باز می‌شود. اين يكی از سنت‌هايی است كه در خصوص نيك‌بختی و بدبختی ملت‌ها و افراد بايد مورد توجه قرار بگيرد.

ادامه دارد ...

جمعه 5 آبان 1391  8:28 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تازه‌ترين ماهنامه «رشد جوان» به چاپ رسيد

گروه كودك و نوجوان: دويست و سی و ششمين شماره از ماهنامه «رشد جوان» ويژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه به صاحب امتيازی دفتر انتشارات كمك‌آموزشی رشد، مديرمسئولی محمد ناصری و سردبيری محمدعلی قربانی به چاپ رسيد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) دويست و سی و ششمين شماره از ماهنامه «رشد جوان» ويژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه با مطالبی از جمله «تنديس افتخار»، «دروغی كه راست بود»، «دو نفر و نصفی»، «آسمان مهر»، «تو ديگه كی هستی»، «وقتی كه درهای چوبی سوراخ می‌شوند، زنگ تفريح»، «حرم عشق»، «تصديق اجباری»، «طنز منفوم»، «يك بام و دو هوا!»، «نظم بی‌نظمی»، «دفتر كاهی» و ... به چاپ رسيد.

براساس اين گزارش، در صفحه «سوختن شيرين» مطلبی با عنوان «دروغی كه راست بود» به چاپ رسيده كه در بخشی از آن ضمن معرفی ولی‌الله چراغی از شهدای دفاع مقدس، آمده است: «شايد فاطمه ده روزش نشده بود كه آقا ولی‌الله رفت جبهه، حدود يك ماه بعد تلفن زد، گفت: «دوست داری بيايی اينجا توی اهواز؟» خيلی خوشحال شدم، گفتم «آره» گفت: «حسينی رو می‌فرستم دنبالتون»، حسينی از دوستان صميمی‌اش بود، آمد سه تا بليت هواپيما گرفت و ما رفتيم اهواز، آنجا كه بوديم خيلی از آقا ولی‌الله نمی‌پرسيديم كه حالا چه كار می‌كنی، اينجا چه كاره‌ای، حدود يك هفته‌ای در اهواز مانديم، می‌خواستيم برويم فرودگاه كه برگرديم مشهد، توی راه هر جا كه به ايست بازرسی می‌رسيديم، راننده فوری می‌گفت: «خانواده معاون لشكر نصر هستند.» و بدون سوال و جواب رد می‌شديم، من تعجب می‌كردم با خودم می‌گفتم: «چرا دروغ می‌گه؟» كه راحت رد شيم؟ حالا معطل هم بشيم، چه عيبی داره؟ از دروغ گفتن كه بهتره...»

در بخش ديگری از اين ماهنامه قطعه شعری در وصف امام رضا(ع) به چاپ رسيده كه در اين قطعه شعر می‌خوانيم: «چشمه‌های خروشان تو را می‌شناسند، موج‌های پريشان تو را می‌شناسند، كاش من هم عبور تو را ديده بودم، كوچه‌های خراسان تو را می‌شناسند.»

«خاطرات دانش‌آموزی چوپان دروغگو» از ديگر مطالب اين ماهنامه است كه در بخشی از آن آمده است: «شنبه: امروز روز اول ورود من به دبيرستان بود، تمام دبيرستان را به خاطر من چراغانی كرده بودند، جلوی در مدرسه عده‌ای برای استقبال از من با حلقه‌ها و دسته‌ها گل ايستاده بودند، جمعيت يكصدا اسم مرا فرياد می‌زدند، همه از اينكه من در دبيرستان قبول شده‌ بودم در پوست خود نمی‌گنجيدند و يكی‌يكی پوست خود را پاره می‌كردند و دورم مثل پروانه می‌چرخيدند! يكشنبه: امروز دبيرهای درس‌های گوناگون تك‌تك به سراغ من آمدند و از من خواستند برنامه خودم را برای حضور در كلاس به آنها اعلام كنم تا آنها با من هماهنگ شوند، در ضمن از من خواستند نمره‌هايی را كه دوست دارم در پايان نيم‌سال توی كارنامه‌ام باشند، اعلام كنم...»

يادآور می‌شود، تازه‌ترين ماهنامه «رشد جوان» به صاحب امتيازی دفتر انتشارات كمك‌آموزشی رشد، مديرمسئولی محمد ناصری و سردبيری محمدعلی قربانی به چاپ رسيده است.

 

جمعه 5 آبان 1391  8:28 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

نصب تعرفه‌های درمانی در بيمارستان‌ها و برخورد قاطع با پديده زيرميزی

گروه سلامت: سخنگوی كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصميم جمعی از اعضای اين كميسيون به همراه نمايندگانی از وزارت بهداشت، نظام پزشكی و تعزيرات حكومتی برای برخورد با پديده زيرميزی، اظهار كرد: از اين پس بيمارستان‌ها ملزم به نصب مبالغ و تعرفه‌ها در مراكز درمانی شد‌ه‌اند تا مردم بيش از مبلغ اعلام شده هزينه‌ای پرداخت نكنند.

سليمان عباسی، سخنگوی كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی

سليمان عباسی، سخنگوی كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به برگزاری جلسه اعضای اين كميسيون و دستگاه‌های مرتبط با حوزه سلامت در راستای بررسی راهكارهای رفع پديده زيرميزی در كشور، اظهار كرد: متاسفانه يكی از مشكلات عديده مردم و مراجعه‌كنندگان به مراكز درمانی، دريافت فرانشيز و مبالغی جدا از هزينه‌های بيمارستانی بوده است.

عباسی با بيان اينكه در اين رابطه قانون، تمامی مباحث را مشخص كرده است، ادامه داد: ما نيز بر حسب ضرورت از وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشكی، تعزيرات حكومتی و بيمه‌ها دعوت‌كرده بوديم تا در كميسيون بهداشت و درمان گزارشاتی را در خصوص فعاليت‌ها و اقداماتی كه نسبت به پديده شوم دريافت مبالغ اضافی و زيرميزی در كشور وجود دارد ارائه كرده و دلايل ادامه اين مقوله كه باعث نارضايتی مردم كشور شده است را تشريح كنند.

وی با بيان اينكه در طی برگزاری اين نشست، ابهاماتی مورد بررسی و ارزيابی قرار گرفت، اظهار كرد: هم‌اكنون در دانشگاه‌های علوم پزشكی كميسيون ماده 11 متشكل از رئيس دانشگاه و نماينده‌ای از سازمان نظام پزشكی وجود دارد كه در اين مجموعه پرونده‌ها و تخلفات صورت گرفته مورد تحليل و بررسی قرار می‌گيرد و سپس در تعزيرات حكومتی، نوع مجازات افراد مشخص‌می‌شود، ولی به دليل عدم حضور نماينده سازمان تعزيرات در اين كميسيون و زمان‌بر بودن بررسی پرونده‌ها و امكان بروز برخی مشكلات، درخواستی مبنی بر حضور نمايند‌‌ه‌ای از اين سازمان در نشست مربوطه مطرح شد.

سخنگوی كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه تاكيد كرد: همچنين طی برگزاری اين نشست مقرر شد تا از اين پس سازمان نظام پزشكی هرگونه گزارشی كه نسبت به اين موضوع اعلام می‌شود را بلافاصله و خارج از نوبت رسيدگی كند و سازمان تعزيرات نيز بلافاصله با پرونده‌های ارجاعی برخورد خواهد كرد؛ همچنين دانشگاه علوم پزشكی نيز ملزم به نصب مبالغ و تعرفه‌ها در مراكز درمانی شد تا مردم بيش از مبلغ اعلام شده هزينه‌ای پرداخت نكنند.

عباسی با بيان اينكه هر سه دستگاه متعهد به پيگيری جدی اين مقوله شده‌اند، عنوان كرد: نكته مهم در اين زمينه آموزش، اطلاع‌رسانی و افزايش سطح آگاهی مردم است تا اطلاعات دقيقی از اين مقوله داشته باشند كه اگر با چنين پديده‌ای مواجه شدند بدانند چه اقداماتی بايد انجام بدهند، كه مطمئنا اجرای اين مباحث در كاهش پرداخت هزينه‌های اضافی، بسيار تاثيرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به اينكه در اين زمينه سه مبحث بايستی مورد توجه قرار بگيرد، ادامه داد: نخست اينكه خود مردم موارد بروز اين پديده را گزارش دهند، رسانه‌ها نيز با توجه به نقش مهمی كه در افزايش سطح آگاهی مردم دارند اين مسئله را به شكل جدی اطلاع‌رسانی كنند و دستگاه‌های ذی‌ربط نيز مسئله را به صورت فنی و كارشناسی شده رسيدگی كنند.

عباسی با بيان اينكه پايين بودن برخی هزينه‌های دريافتی پزشكان باعث نمی‌شود كه آنان اين مبلغ را از مردم دريافت كنند، اظهار كرد: اين موضوع مربوط به وزارت بهدشت، درمان و آموزش و سازمان نظام پزشكی كشور است تا تعرفه‌های خود را اصلاح كنند ولی اين موضوع دليل نمی‌شود كه چون تعرفه‌ها اصلاح نشده ما نيز موضوع زيرميزی‌ها را مطرح كنيم، كه اميدواريم با قول مساعد سازمان نظام پزشكی و وزارت بهداشت برای ارائه گزارشات سه ماهه خود در خصوص اين مقوله به خوبی اين موضوع مورد بررسی قرار بگيرد.

سخنگوی كميسيون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در بخش پايانی سخنان خود با ابراز تشكر از پزشكانی كه اين موضوع را رعايت و شان نظام سلامت را حفظ كرده‌اند اظهار اميدواری كرد تا ساير نفرات نيز اين موضوع را مدنظر قرار بدهند و به اين مسئله شوم و غعير اخلاقی وارد نشوند.

جمعه 5 آبان 1391  8:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها