0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

واكنش ايران به حمله هوايی رژيم صهيونيستی به سودان

گروه سياسی: سخنگوی وزارت خارجه ‌اقدام غيرقابل توجيه رژيم اشغالگر قدس مبنی بر حمله هوايی به سودان را برخاسته از خوی ددمنشانه اين رژيم توصيف و تأكيد كرد كه اين اقدامات سبب افزايش تشنج در منطقه می شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ايران در پی حمله هوايی هواپيماهای جنگی رژيم صهيونيستی به خاك سودان و بمباران حومه پايتخت اين كشور ضمن محكوميت شديد اين اقدام تجاوزكارانه، آن را مغاير با قوانين بين‌المللی و ناقض حاكميت ملی و تماميت ارضی كشورها دانست.

ˈرامين مهمان‌پرستˈ، سخنگوی وزارت خارجه اين اقدام غيرقابل توجيه رژيم اشغالگر قدس را برخاسته از خوی ددمنشانه اين رژيم توصيف و تاكيد كرد كه اين اقدامات سبب افزايش تشنج در منطقه می شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ايران ضمن يادآوری مسئوليت سازمان‌های منطقه‌ای و نهادهای ناظر بر حفظ صلح و امنيت بين‌المللی در اين خصوص، خواستار اتخاذ موضع مناسب و انجام مسئوليت خطير آنها در برابر اين تجاوز آشكار و جلوگيری از تكرار آن در آينده است.

مهمان پرست همچنين بر ضرورت هوشياری كشورهای منطقه و اتخاذ مواضع مستحكم در قبال تجاوز رژيم صهيونيستی به يك كشور مسلمان عضو اتحاديه عرب تأكيد كرد.

 

جمعه 5 آبان 1391  8:21 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بيش از نيمی از خلبانان نيروی هوايی ارتش در دوران دفاع مقدس شهيد شدند

گروه سياسی: مشاور مقام معظم رهبری در امور نظامی در مسجد شهدای شلمچه گفت: تازمانی كه ولايت در كشور حاكم باشد اين مرز و بوم بيمه خواهد بود و بايد همه ما قدردان شهدا باشيم كه رسم پيروی از ولايت را به معنای واقعی به ما آموختند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روابط عمومی ارتش، امير سرتيپ خلبان حبيب بقايی، فرمانده اسبق نيروی هوايی ارتش و مشاور مقام معظم رهبری در امور نظامی روز گذشته، 4 آبان ماه در مراسم تشييع پيكر مطهر 17شهيد كشورمان در مسجد شهدای شلمچه با بيان اينكه منطقه خرمشهر شهدای گمنام زيادی را تحويل انقلاب اسلامی داده است، تصريح كرد: اين امر، مسئوليت سنگينی را بردوش ما گذاشته و بايد راه اين عزيزان را با اقتدار ادامه دهيم.

مشاور فرمانده معظم كل قوا در امور نظامی با يادآوری اين مطلب كه نيروی هوايی در سه ماهه اول جنگ، اجازه هيچ‌گونه پيشروی را به دشمن در خاك كشورمان نداد، خاطرنشان كرد: در دوران دفاع مقدس وقتی كه از پايگاه هوايی تبريز به سمت دزفول پرواز می‌كرديم حجم عظيمی از توپخانه‌های دشمن را كه در مرزها مستقر بودند را مشاهده می‌كرديم كه در حال آماده سازی خود برای تجاوز به خاك كشورمان بودند.

وی با اشاره به اينكه اختيار جنگ در دستان فردی قدرت‌طلب و ناآگاه چون بنی صدر قرار داشت، تصريح كرد: همين جوانان و شهدای عزيزمان بودند كه وقتی دشمن در حدود ساعت يك و 45 دقيقه 31 شهريورماه سال 59 پايگاه‌های هوايی تبريز، همدان، تهران و بوشهر را مورد حمله قرار دادد به دفاع از كشور و آرمان‌های انقلاب پرداخته و جانشان را در اين راه فدا كردند.

امير بقايی با بيان اين‌كه اگر جاه‌طلبی‌های بنی صدر نبود سرنوشت جامعه امروز ما فرق می‌كرد، اظهار كرد: علی‌رغم بی‌تدبيری‌های بنی‌صدر، بچه‌های گمنام خرمشهر ايستادند، جنگيدند و امروز شهيد جهان‌آرا الگوی خرمشهر است كه پوزه صدام را به خاك ماليدند و اين دلاورمردی‌ها بايد در تاريخ ذكر شود.

مشاور مقام معظم رهبری در امور نظام تصريح كرد: تازمانی كه ولايت در كشور حاكم باشد اين مرز و بوم بيمه خواهد بود و بايد همه ما قدردان شهدا باشيم كه رسم پيروی از ولايت را به معنای واقعی به ما آموختند.

بقايی در پايان يادآور شد: بيش از پنجاه درصد از خلبانان جنگی در دوران دفاع مقدس به شهادت رسيدند.

جمعه 5 آبان 1391  8:21 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پيام رئيس مجلس به چهارمين همايش تخصصی تعزيه

گروه سياسی: رئيس مجلس شورای اسلامی طی پيامی به همايش تخصصی تعزيه تاكيد كرد كه پيوند تاريخی و تمسك ملت شريف و بزرگ ايران به اهل‌بيت و استعانت به خاندان عصمت و طهارت و آستان مقدس نبوت و امامت، سنت ديرين و عهدی ناگسستنی است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از اداره اخبار مجلس، علی لاريجانی، رئيس مجلس شورای اسلامی روز گذشته پيامی به چهارمين همايش تخصصی تعزيه و نكوداشت استاد رضا حيدری صادر كرد كه متن آن به شرح ذيل است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم

پيوند تاريخی و تمسك ملت شريف و بزرگ ايران به اهل بيت و استعانت به خاندان عصمت و طهارت و آستان مقدس نبوت و امامت سنت ديرين و عهدی ناگسستنی می‌باشد كه همواره در همه احوال با زندگی مردم عجين گشته است.

آئين‌‌های بزرگداشت تكريم و يادآوری سرگذشت، مبارزات و مجاهدت اهل بيت(ع) بخش مهمی از فرهنگ وهنر ملی و دينی ملت ما را شامل می‌شود و هنر مقدس تعزيه و نمايش‌ حماسی يكی از زيباترين و جذاب‌ترين عرصه‌های تجلی اين فرهنگ می‌باشد كه استاد رضا حيدری، هنرمند برجسته و ممتاز دينی و ملی كشورمان كه از شهرستان تفرش پا به اين عرصه و طريق عاشقی و شيدايی نهاده از سرآمدان و بزرگان تعزيه خوانی و نام آوران، هنر مقدس در ذكر اهل بيت(ع) می‌باشد.

ايشان در خانواده‌ای مذهبی كه هنر تغزيه خوانی و ذاكری اهل بيت(ع) نسل به نسل در بين آنان منتقل شده بود پرورش يافت و از همان دوران نوجوانی خواندن تعزيه و شبيه خوانی را زير نظر اساتيد بزرگ فراگرفت و توانست به تدريج در اين مكتب رشد پيدا كند و با تبحری كه داشت، هنرشان به سرعت در سراسر كشور مورد استقبال قرار گرفت.

استاد رضا حيدری با همت و تلاشی كه داشته‌اند تمام عمر خود را صرف تصحيح نسخ و تعزيه و شبيه خوانی كرده‌اند و توانستند با ابتكار و دقت نظر خويش به سبك‌های جديدی در زمينه‌ اين هنر دينی دست يابند و علاوه بر آن همچنين در امر شناخت و كاربرد رديف‌های موسيقی سنتی ايران در تعزيه نيز نظريات خوبی را عرضه كنند كه از اين منظر آثار استاد همواره مورد تقدير و تجليل قرار گرفته است.

اينجانب ضمن تقدير از اقدام شايسته برگزاری آئين نكوداشت استاد رضا حيدری ذاكر توانمند اهل بيت(ع) از سوی دست اندركاران آن اعتقاد دارم اين برنامه‌ها رسم پسنديده‌ای است كه می‌تواند الگويی مناسب برای همگان باشد كه ضرورت تجليل و سپاس از ذخاير فرهنگی و ارزشمند كشور را باری خود يك اصل و ضرورت بدانند.

در پايان آرزوی سلامتی طول عمر و توفيق خدمت را برای استاد حيدری از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌كنم.

علی لاريجانی رئيس مجلس شورای اسلامی

جمعه 5 آبان 1391  8:22 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پيام تبريك احمدی‌نژاد به سران كشورهای اسلامی و دبيركل سازمان همكاری اسلامی

گروه سياسی: رئيس‌جمهور در پيام‌های جداگانه‌ای فرارسيدن عيد سعيد قربان را به اكمل‌الدين احسان اوغلو، دبيركل سازمان همكاری اسلامی و سران كشورهای اسلامی تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی رياست‌جمهوری، محمود احمدی‌نژاد در پيام‌های جداگانه‌ای فرارسيدن عيد سعيد قربان را به اكمل‌الدين احسان اوغلو، دبيركل سازمان همكاری اسلامی و سران كشورهای اسلامی تبريك گفت.

متن پيام احمدی‌نژاد به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

با كمال مسرت، فرارسيدن عيد سعيد قربان، با شكوه‌ترين جلوه بندگی و ايثار را به جناب عالی، دولت و ملت‌های مسلمان تبريك می‌گويم.

اميدوارم در آستانه اين عيد بزرگ و با بهره‌گيری از تعاليم انبياء الهی، شاهد تحكيم روزافزون روابط برادرانه و پيوندهای دوستی ميان ملت‌ها به ويژه ملت‌های اسلامی، استقرار جهانی سرشار از عدالت، صلح و امنيت پايدار و همچنين نابودی ريشه‌های ظلم و تبعيض باشيم.

از خداوند متعال، سلامتی و موفقيت جناب عالی و سرافرازی و نيك بختی همگان را مسئلت دارم.

محمود احمدی‌نژاد

رئيس‌جمهوری اسلامی ايران

جمعه 5 آبان 1391  8:22 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

رئيس جمهور عيد قربان را به امت اسلامی و جامعه بشری تبريك گفت

گروه سياسی: محمود احمدی نژاد در تماس های تلفنی با سلطان قابوس و شيخ حمد بن خليفه آل ثانی، فرارسيدن عيد سعيد قربان را به ملت های مسلمان و جامعه بشری تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع رسانی دفتر رياست جمهوری، محمود احمدی نژاد شامگاه روز گذشته، پنجشنبه، 4 آبان ماه در گفت وگوی تلفنی با شيخ حمد بن خليفه آل ثانی، امير قطر با تبريك عيد سعيد قربان به همه ملت های مسلمان و جامعه بشری، سعادت و بهروزی را برای دولت و ملت قطر مسئلت و اظهار اميدواری كرد عيد قربان، عيد بركت، توفيق، نجات و امنيت برای همگان باشد.

رئيس جمهور و امير قطر در اين مكالمه تلفنی همچنين با اشاره به تحولات منطقه بر ضرورت ايجاد تفاهم و برادری به منظور برقراری امنيت و ثبات در كشورهای اسلامی تأكيد كردند.

شيخ حمد بن خليفه آل ثانی، امير قطر نيز با تبريك فرا رسيدن عيد قربان و آرزوی موفقيت و سعادت برای دولت و ملت ايران، بر توسعه روابط حداكثری با جمهوری اسلامی ايران تأكيد كرد.

احمدی نژاد همچنين در گفت وگو با سلطان قابوس، پادشاه عمان نيز فرارسيدن عيد سعيد قربان را به وی، دولت و ملت عمان تبريك و تهنيت گفت و از مواضع مثبت عمان در مسير تحكيم روابط دو كشور و تثبيت امنيت و ثبات در منطقه قدردانی كرد.

پادشاه عمان نيز در اين گفت وگوی تلفنی فرارسيدن عيد سعيد قربان را به دولت و ملت ايران تبريك و تهنيت گفت.

جمعه 5 آبان 1391  8:22 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ولايت فقيه عامل استحكام ثبات سياسی كشور است

گروه سياسی: امام جمعه موقت اصفهان با بيان اينكه ثبات سياسی كشور برای استكبار هزينه فراوانی داشته است، افزود: دشمنی‌ها اتحاد ملت را بيشتر كرد و آنچه اين ثبات سياسی را مستحكم‌تر كرده، محوريت ولايت فقيه است.

حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر، امام جمعه موقت اصفهان و نماينده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با بيان اينكه جمهوری اسلامی با آرمان‌های بزرگ و اصيل در مسير پيشرفت خود توانسته بر مشكلات مختلف فائق بيايد، گفت: اساسا دنيای استكبار انقلاب اسلامی را بزرگ‌ترين تهديد برای موجوديت خود می‌دانست و لذا عكس‌العمل آن در برابر يك نظام تازه تاسيس با دشمنی همراه شد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خراسان شمالی و تاكيد ايشان بر مسئله ثبات سياسی كشور عنوان كرد: ثبات سياسی يكی از مهم‌ترين ويژگی‌های جمهوری اسلامی است، اين ويژگی زمانی خود را برجسته‌تر نشان می‌دهد كه دشمنان داخلی همراه با دشمنان خارجی مقابل يك ملت و نظام نوپا ايستادند و در راستای هدف خود با يكديگر متحد شدند.

امام جمعه موقت اصفهان با بيان اينكه ثبات سياسی كشور برای استكبار هزينه فراوان دارد، افزود: دشمنی‌ها اتحاد ملت را بيشتر كرد و آنچه اين ثبات سياسی را مستحكم‌تر كرده است، محوريت ولايت فقيه می‌باشد، گروه‌های زيادی در ابتدای انقلاب مدعی اسلام‌خواهی و مردمسالاری بودند اما هدفشان در دست گرفتن قدرت و انحراف انقلاب از حركت خود بود و مشاهده می‌كنيم؛ امروز مقام معظم رهبری حركت انقلاب را تضمين كرده‌اند.

وی با ذكر اين نكته كه هدف اصلی بايد وحدت مردم و مسئولان باشد، گفت: در راه رسيدن به اهداف انقلاب اسلامی آرامش و كوشش همه برای پيشرفت بايد اولويت اصلی باشد، جامعه از دعواهای سياسی ضربه می‌خورد و با آرامش و همكاری مسئولان می‌توان مردم را به آينده اميدوار كرد.

امام جمعه موقت اصفهان عنوان كرد: امروز دشمنی‌های آمريكا عليه ملت ايران بيشتر از گذشته شده است و آنها می‌خواهند ما را با حربه تحريم شكست دهند، اين جبهه نيز يك جبهه دفاع از ارزش‌های انقلاب است، وظيفه همه اقشار مختلف مردم و مسئولان تلاش اقتصادی برای برون رفت از مشكلات كنونی است.

وی بيان كرد: امروز بيداری اسلامی به مرتبه‌ای رسيده است كه ملت‌های اسلامی برای تعين حاكميت خود تلاش می‌كنند و جبهه استكبار در فشار بيشتری قرار دارد؛ دشمنانی كه روزگاری دنيای اسلام را ملك خود می‌دانستند، امروز با خروش امت اسلامی مواجه هستند و اين خروش پايانی بر رجز خوانی استكبار است.

جمعه 5 آبان 1391  8:22 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

جزئيات نقاشی ديواری ضلع‌ شمال‌شرقی ميدان انقلاب در گفت‌وگو با طراح اثر

گروه هنر: ميدان انقلاب پايگاه انقلاب اسلامی سال 57 و محل حضور اقشار مختلف از دانشجويان و مردمی كه برای اعتراض عليه شاه شعار می‌دادند بود، محل تجمع و مركز و كانون انقلاب و تظاهرات آنها در تهران ميدان انقلاب بود. در همين ميدان مجسمه اقتدار شاه سقوط كرد

غلامعلی طاهری، هنرمند نقاش، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) اظهار كرد: مدت زيادی بود طرحی روی ديوار شمال شرقی ميدان انقلاب نقاشی شده بود كه بسيار مورد انتقاد قرار می‌گرفت. به نظر من هم كار دچار ضعف‌هايی در طراحی و زيبايی‌شناسی بود. همچنين كاری نبود كه در شأن يك نقاشی ديواری اجتماعی برای ميدان پر رفت و آمدی مثل ميدان انقلاب باشد.

وی ادامه داد: همان طور كه می‌دانيد ميدان انقلاب پايگاه انقلاب اسلامی سال 57 و محل حضور اقشار مختلف از دانشجويان و مردمی كه برای اعتراض عليه شاه شعار می‌دادند بود، محل تجمع و مركز و كانون انقلاب و تظاهرات آنها در تهران ميدان انقلاب بود. در همين ميدان مجسمه اقتدار شاه سقوط كرد و از آنجا كه در مجاورت دانشگاه تهران قرار داشت و نيز برگزاری مستمر نماز جمعه در آن اهميت زيادی به اين ميدان داد.

طراح نقاشی جديد ضلع شمال شرقی ميدان انقلاب عنوان كرد: سازمان زيباسازی شهرداری تهران طی همكاری مشتركی با بنياد شهيد و امور ايثارگران سفارش طرح جديدی برای ديوار سينما بهمن در ميدان انقلاب به من ارائه دادند، قبل از آن برخی هنرمندان نيز با توجه به اينكه آن طرح بايد تغيير می‌كرد به من پيشنهاد داده بودند كه طرحی برای آن ديوار ارائه كنم.

وی افزود: طرحی كه ارائه كردم فضای تظاهرات و راهپيمايی در مقابل دانشگاه تهران در سال 1357 را به اضافه چهره حضرت امام به عنوان رهبر انقلاب و بنيان گذار جمهوری اسلامی نشان می‌دهد. از آنجا كه مضمون طرح قبلی نيز شامل حضور مردم، بسيجيان و رهبری بود از من خواسته شد كه من طرح را بر اين اساس مجددا طراحی كنم.

طاهری متذكر شد: در گذشته طرحی در مورد عاشورا زده بودم كه در طرح ميدان آن را با تلفيق با دو پرتره در نمايی پارانوما طراحی مجدد كردم و ارائه دادم كه مورد موافقت و استقبال قرار گرفت و اجرا شد. اجرای اين طرح را آقای شقاقی برعهده داشتند كه فكر می‌كنم اجرای خوبی هم شده است و از سوی ساير هنرمندان نيز تائيد شده است.

وی بيان كرد: طراحی اين اثر بر مبنای انقلاب 57 شكل گرفته و اصل طرح نيز همان است. در بخشی از طرح مجسمه شاه در حال سقوط و به معنای شروع انقلاب است؛ افرادی كه برای تغيير رژيم و استقرار جمهوری اسلامی تلاش كردند پس از سقوط مجسمه شاه و آغاز جنگ برای دفاع از كشور در مقابل تجاوز بعثی‌ها بسيج می‌شوند و همان نيروهايی كه تظاهرات و انقلاب كردند به لشكری كه در حال جنگ است ملحق شده و پيش‌قراول آنان يك بسيجی است كه پرچم يا حسين بدست دارد.

طاهری كه در زمينه نقاشی ديواری از سال 1360 كارهايی را ارائه كرده است در مورد آثار خود در گذشته گفت: در سال 1362 طرحی را ارائه دادم و نقاشی شد كه در آن زمان بسيار مورد توجه قرار گرفت و مجله نشنال جئوگرافی نيز گزارشی از آن تهيه كرد. موضوع آن طرح به يك فرزند شهيد مربوط می‌شد كه كه من با الهام از بازماندگان كاروان كربلا به طراحی آن پرداخته بودم.

وی ادامه داد: پس از واقعه دلخراش عاشورا زمانی كه بازماندگان واقعه كربلا را در شكل كاروانی به شام منتقل می‌كنند، در خرابه‌های شام حضرت رقيه(س) در هجران پدر بی‌تابی می كرده، يزيد به عناد و دشمنی دستور می دهد كه سر امام حسين(ع) را نزد كودك ببرند و حضرت رقيه(س) با در آغوش گرفتن سر امام حسين(ع) چنان بی‌تاب می‌شود كه خود نيز به شهادت می‌رسد. من از اين روايت الگو گرفتم و طرح را روی ديوار نقاشی كردم.

اين هنرمند نقاش اظهار كرد: اين نقاشی كودك خردسالی را نشان می‌دهد كه در كنار پيكر پدر شهيدش نشسته و شاخه گلی را به روح پدرش هديه می‌كند. اين نقاشی را هنوز هم در برخی ديوارهای شهر تهران و شهرستان‌های كشور می‌بينيم كه به دليل اينكه به لحاظ عاطفی طرحی تاثيرگذار است از آن استقبال شده است. اين طرح مربوط به 30 سال پيش در دوران دفاع مقدس و بحبوحه جنگ و التهاب‌های دوران جنگ است.

وی اضافه كرد: من از آن زمان طرح‌ها و نقاشی‌های ديواری ارائه می‌دادم كه اين جريان از آتليه و كارگاه‌های نقاشی بنياد شهيد كه زير نظر موزه شهدا قرار داشت و سرپرستی آن بر عهده من بود آغاز شد. پس از آن به تدريج گسترش پيدا كرد و تمامی فضاهای شهری و شهرستان‌ها را در برگرفت.

وی در مورد ماندگاری نقاشی‌های ديواری گفت: به طور كلی در فضاهای شهری، عوامل فرسايش مثل باد و باران و آفتاب تاثير مستقيمی در فرسودگی نقاشی‌های ديواری دارند به همين دليل اغلب نقاشی‌ها بعد از مدتی فرسوده می‌شوند و رنگ آنها از بين می‌رود و به تدريج به اثری كه نياز به بازسازی دارد تبديل می‌شوند.

اين هنرمند نقاش عنوان كرد: نقاشی‌های ديواری پايه محكمی برای كارهای هنری ماندگار تلقی نمی‌شود و اغلب برای كارهای تبليغاتی و تزئينات شهری مورد استفاده قرار می‌گيرد. به همين دليل اگر قرار باشد كاری ماندگار اجرا شود بايد از مواد و متريالی استفاده شود كه هم جنبه رنگ‌آميزی آن مد نظر قرار گيرد و هم مصالح آن در مقابل عوامل فرسايش مقاوم باشد. به همين دليل آثار نقاشی با رنگ‌های ناپايدار و نيمه ماندگار خيلی آثار جدی‌ای نيستند و صرفا برای يك دوره مقطع مشخص قابل قبول هستند.

وی در پايان خاطرنشان كرد: اين موضوع نكته مهمی است و سازمان زيباسازی شهرداری و بنياد شهيد در صورتی كه بخواهند آثار شهری ماندگار در سطح شهر داشته باشيم لازم است بر روی نوع اجرا و استفاده از مواد و مصالح آن تجديد نظر كنند كه اين موضوع قطعا بر روی هزينه كار اثر مستقيم دارد و هزينه آن را بالا می‌برد؛ لذا كاری كه در ميدان انقلاب انجام شده ماندگار نيست و برای يك مقطع زمانی خاص قابل استفاده است.

جمعه 5 آبان 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ترويچ سبك زندگی اسلامی با نگاه صرفا سطحی به سنت امكان‌پذير نيست

گروه هنر: يك كارگردان سينما تأكيد كرد: اگر بخواهيم تصور كنيم كه ترويج سبك زندگی دينی و اسلامی رويكرد و توجهی سطحی به سنت است راه را به اشتباه طی كرده‌ و از جامعه مدرن عقب مانده‌ايم.

عبدالله باكيده، كارگردان سينما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اينكه سينما می‌تواند مروج سبك زندگی اسلامی باشد، اظهار كرد: در ابتدای بحث بايد به اين نكته اذعان كنم كه هنر معاصر در غرب بود كه شكل گرفت، نمود بارز اين ادعا را می‌توان در هنر هفتم مشاهده كرد. در همين راستا غربيان سعی می‌كنند از ابزاری كه خود مخترع آن بوده‌اند بهره برند تا به واسطه آن فرهنگ و سبك زندگی خود را در سراسر دنيا اشاعه دهند.

وی افزود: برای رسيدن به خواسته فوق هم برنامه‌ريزی جامعی انجام می‌دهند، به اين صورت كه در تمام رده‌های سنی از كودكان گرفته تا نوجوان و بزرگسالان آثاری ارائه می‌دهند كه به واسطه آن به خواسته خود برسند و متأسفانه ما نيز به واسطه سريال‌های خارجی كه از تلويزيون پخش می‌كنيم ياری‌دهنده آنها می‌شويم.

اين فيلمساز ادامه داد: برای درك بهتر موضوع سريال «پزشك دهكده» را مثال می‌زنم كه در ميان آثار خارجی تلويزيون جز كارهای پرمخاطب بود. در اين سريال به شكل ظريف و تيزهوشانه فرهنگ و سبك زندگی غربی تبليغ شده بود بدون اينكه به صورت مستقيم به آن اشاره‌ای شده باشد.

باكيده مطلب فوق را چنين تكميل كرد: اما اينكه ما چرا در دام اينگونه اثار می‌افتيم و ناخوداگاه مبلغ كارهای آنها می‌شويم، دليل مشخص دارد. آنهم اين است كه ما در اين حوزه‌ها آموزش‌های لازم را نديده‌ايم بنابراين راه تقابل با آن را نمی‌دانيم، هر چند كه حضرت آقا با نگاه ژرف و تيزبينانه خود بارها به اين آسيب‌ها اشاره مستقيم داشته‌اند.

اين سينماگر تاكيد كرد: اما متأسفانه در رده‌های پايين‌تر مديريتی شاهد آن نگاه تيزبينانه نيستيم. برای مثال در سخنان اخير وزير ارشاد كه من به عنوان يك انسان فرهيخته احترام خاصی قائل هستيم در خصوص فيلمی چون «آرگو» كه تمام ارزش‌های انقلاب را زير سؤال برده، نكات كارشناسانه‌ای نمی‌بينيم، درصورتی‌كه راه مقابل با اينگونه توليدات نبايد مقطعی باشد، بلكه بايد با برنامه‌ريزی بلند مدت در مقابل چنين آثاری ايستاد.

باكيده در تكميل توضيح فوق گفت: از تسخير لانه جاسوسی بيش از 30 سال می‌گذرد، اما آيا ما تا به حال كاری در اين زمينه در مقياس بين‌المللی توليد كرده‌ايم، جواب خير است، ولی زمانی كه كاری در اين زمينه از سوی غرب ساخته می‌شود، صدای اعتراض‌مان بلند می‌شود، البته ساخت فيلم‌های نظير «آرگو» آخرين فيلم در مقابله با انقلاب نخواهد بود همانگونه كه اولين كار نبوده، وليكن سؤال اينجاست ما در اين حوزه‌ها چه كاری انجام داده‌ايم؟

اين سينماگر با اشاره به توانايی فنی ما در حوزه سينما گفت: ما در سينمای قبل از انقلاب شاهد بوديم كه بسياری از امكانات و وسايل در خارج از كشور توليد می‌شد، اما امروزه ديگر تمام آن وسايل در داخل كشور توليد می‌شود، در همين راستا با برنامه‌ريزی صحيح می‌توانيم بهترين عكس‌العمل را در مقابل فرهنگ غربی داشته باشيم، اگر توانايی‌های خودمان را جدب بگيريم.

وی در بخش ديگری از سخنان خود تصريح كرد: سال‌هاست كه حضرت آقا به جنگ نرم از سوی غرب اشاره دارند، اما در اين زمينه تا به امروز چه كار كرده‌ايم. برای مثال در زمان كنونی كه هجمه اقتصادی و سياسی بی‌سابقه‌ای از سوی استكبار بر كشورمان وارد شده ما با ساخت فيلمی چون «لايه» می‌خواهيم در مقابل اين هجمه ايستادگی كنيم. آيا اينگونه توليدات راه مقابله با جنگ نرم است؟

اين كارگردان در پاسخ به اين سؤال كه آيا پرداختن به سبك زندگی اسلامی به معنای توجه به سنت است؟ گفت: سنت و مدرنيته هر كدام اگر به شكلی درست استفاده شود در خود امتيازاتی دارد كه می‌تواند مثمرثمر باشد، اما اگر بخواهيم تصور كنيم كه سبك زندگی دينی و اسلامی، رويكرد و توجهی سطحی به سنت است راه را به اشتباه طی كرده و از جامعه مدرن عقب مانده‌ايم.

وی در پايان سخنان خود خاطرنشان كرد: تمام پيروان اديان آسمانی دارای ارزش‌های اخلاقی و انسانی هستند، اما آنچه در تفكر شيعی برای سبك زندگی ترسيم شده در هيچ راه ديگری قابل مشاهده نيست پس ضرورريست با بهره‌گيری از تجربيات كارشناسان دينی اين آموزه‌ها را برداشت كرده و در كارهايمان به كار بريم.

جمعه 5 آبان 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

عيد قربان، بازگشت انسان به مقام تقرب الهی است

گروه انديشه: عيد قربان كه پس از وقوف در عرفات(مرحله شناخت)، مشعر(محل آگاهی و شعور) و منا(سرزمين آرزوها، رسيدن به عشق) فرا می‌رسد، عيد رهايی از تعلقات، رهايی از غير خدا و بازگشت انسان به مقام تقرب الهی است.

و به ياد بياور آن‌گاه را كه چنين خطاب آسمانی بر منا طنين افكند: «ای ابراهيم! رها ساز اسماعيلت را تا صله‏ عطا در دامن وفای تو نهم».

قربانی چيز غريبی است! همه آمده‏‌اند تا تكرار كنند حُرمت اين سوره زيبای صبوری را، اين انفجار خلود، و اين ازدحام توكل راه و چه زيباست آن‏گاه كه فرشتگان فديه می‏‌آورند! و چه زيباست آن‏گاه كه خدا قبول می‏‌كند از تو و می‏خواندت كه ‏ای برگزيده، قبول شدی!

قربانى كردن، نماد انفاق است؛ انفاق عزيزترين‏‌ها و بهترين‏‌ها؛ كه «لَن تَنالُوا البِرَّ حتَّى تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّون، هرگز به نيكوكارى نخواهيد رسيد تا از آنچه دوست داريد انفاق كنيد (آل عمران/ آيه 92)»، نشانه‌‏اى است براى نشان دادن بندگى و «هم‏صدا با حلق اسماعيل» نواى اطاعت سر دادن.

قربانی يعنی تجديد ابراهيم در نَفَس‏‌های ما، تكريم اسماعيل در گلوها و حنجره‏‌های ما، و حضور صبر هاجر در دل‏‌های ما. عيد است، روز شادی از رستن و پيوستن و با او يكی شدن.

هنوز هم شنيده می‏‌شود صدای ملائك، كه مبهوت، چشم به زمين دوخته‏‌اند؛ يا رب! چه می‏‌شود ابراهيم را؟ اين خنجر تيز، حنجره‏ اسماعيل، نور ديدگانش را خواهد دريد! اسماعيل، يگانه فرزند دلبندش!

و اين بار ابراهيم عاشقی است كه زنجيرهای تعلق را از روح بلندش، باز كرد و بذر ترديد را از خاك دل برچيد. صبورانه، از دل، رشته مهر پدری را گسست و با دشنه‏‌ای تيز در دست، مهيای قربانی شد؛ بازگرداندن امانتی كه روزگاری نه چندان دور، به وی عطا شده بود.

اينك، می‏‌روی؛ امّا خودت را جا گذاشته‏‌ای. خنجر بر نفست كشيده‏‌ای، حالا تويی و لحظه‏‌های آخر اين تشرف نورانی به محضر عشق، قُربانی شو! بقای هر دو جهان را در لحظه يكی شدن درياب! در فنای عشق و در عيدی كه تسليم، اولين شرط شادمانی آن است. عيدی كه فرشته‏‌ها را برای بار چندم به سجده عشق وادار می‏‌كند! عيد انسانی كه به مرتبه ملكوت می‏‌رسد و از خود می‏‌گذرد. اما...

اما خدايا! تو قصد نداشتی اسماعيل(ع) قربانی شود؛ بلكه او را بهانه كردی تا ابراهيم(ع) را به خود نزديك‏تر كنی. تو می‏‌خواستی ابراهيم(ع)، همه تعلقات خويش را قربانی كند تا خليل‌الله‏ شود و ابراهيم(ع)، خود را از هر چه غير تو، جدا كرد تا به تو بپيوندد.

ای خدای ابراهيم! من هم قربانی آورده‏‌ام؛ می‏‌خواهم تمام بدی‏‌هايم را قربانی كنم. هوي و هوس توان عروج را از من ربوده است، می‏‌خواهم هوی و هوس را ذبح كنم و با بال‏‌های ايمانم به سوی تو پرواز كنم. می‏‌خواهم از مرداب گمراهی به درآيم تا در دريای بی‏كران محبتت، غرق شوم.

پس الهى! حجّ درونى‏‌ام را با قربانى‏ كردن نفس پايان ده تا اسماعيل وجودم را كه در من به وديعه نهاده‏‌اى، با همان معصوميت كودكانه به ديدار تو آورم.

عيد سعيد قربان از اعياد بزرگ اسلام و ميعادگاه پيامبران عظيم الشان، از حضرت ابراهيم تا حضرت محمد(ص)، بنيانگذاران توحيد و عدالت و رهبران صراط مستقيم عبوديت است، اين عيد كه پس از وقوف در عرفات(مرحله شناخت) و مشعر (محل آگاهی و شعور) و منا(سرزمين آرزوها، رسيدن به عشق) فرا می‌رسد، عيد رهايی از تعلقات و رهايی از هرآنچه، غيرخدايی است.

واژه «عيد» به معنای رجوع و برگشتن است و «قربان» به معنای قربانی يا هر آن چه با آن بر پروردگار، تقرب جويند. از اين رو، می‌توان عيد قربان را به معنای بازگشت انسان به مقام تقرّب الهی دانست و اين مقام در سايه مبارزه با هواهای نفسانی و در پرتو تهذيب، خودسازی و بهره‌وری از فرصت‌های ناب به دست می‌آيد.

عيد قربان با تجديد خاطره ابراهيم(ع) و اسماعيل(ع)، سمبلی از تسليم در برابر اوامر الهی را فرا روی مؤمنان حقيقت‌جو به نمايش می‌گذارد و می‌آموزد كه مسلمان راستين، نه تنها بايد كه با زبان و گفتار، وحدانيت خدا و نبوت پيامبرش را تصديق كند، بلكه بايد با تمام وجود خويش، تسليم حق و حقيقت باشد.

در مناسك حج نيز، زائر نمی‌پرسد كه چرا بايد از كوه صفا به سوی كوه مَروه هفت بار بدود، چرا بايد اين چنين گرد خانه خدا بچرخد، چرا بايد شب را در مَشعر به روز آورد، چرا بايد قربانی كند. او با فريادِ «لَبِّیْكَ اللهمَّ لَبِّیْكَ»؛ تسليم بودن خود را اعلام می‌دارد و با ابراهيمِ(ع) كه سرسلسله اسلام آوردگان و تسليم شدگان به حق است، هم زبان می‌شود و رو به كعبه‌ای كه او بنا كرده می‌گويد: همانا نماز من و عبادات من و زندگی و مرگ من، برای خداوندی است كه پروردگار جهانيان است، او شريكی ندارد و به من چنين امر شده است.

اعمال روز عيد قربان شامل غسل و خواندن نماز عيد می‌شود كه مستحب است افطار بعد از نماز، از گوشت قربانى باشد، چرا كه قربانی كردن در واقع نماد اصلی عيد قربان است.

خواندن دعای ندبه و خواندن دعاى چهل و هشتم صحيفه كامله و همچنين خواندن تكبيرات «اللّهُ اَكْبَرُ اللّهُ اَكْبَرُ لا اِلهَ اِلا اللّهُ وَاللّهُ اَكْبَرُاللّهُ اَكْبَرُاللّهُ اَكْبَرُ ولِلّهِ الْحَمْدُ اللّهُ» و «الله اَكْبَرُ عَلى ما هَدانا اَللّهُ اَكْبَرُ عَلى ما رَزَقَنا مِنْ بَهيمَةِ الاْنْعامِ» و «وَالْحَمْدُلِلّهِ عَلى ما اَبْلانا» هم از ديگر اعمال اين روز است.

جمعه 5 آبان 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مراسم سوگواری سالروز شهادت مسلم‌بن‌عقيل در پاكستان برگزار شد

گروه اجتماعی: مراسم سوگواری سالروز شهادت مسلم‌بن‌عقيل به همت انجمن فاطميه(س) پاكستان در مركز امام بارگاه شهر اسلا‌م‌آباد، پایتخت این کشور برگزار شد.

به‌‌ گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه منطقه غرب و جنوب غرب آسيا، اين مراسم با قرائت حديث كسا آغاز شد و در ادامه مداحان در رثای شهادت امام حسين(ع) و مسلم‌بن‌عقيل، سفير‌ ایشان به مرثیه‌سرایی پرداختند.

همچنین ذكيه نجفی، از كارشناسان معروف دینی این کشور در مورد اهميت روز عرفه، فضائل اخلاقی، مصائب سفیر سیدالشهداء(ع) در کوفه سخنرانی کرد.

در این مراسم که روز پنج‌شنبه، چهارم آبان‌ماه، ساعت 14 به‌وقت محلی برگزار شد، تعدادی از علما و اندیمشندان دینی و جمع کثیری از شهروندان اسلام‌‌آباد حضور داشتند.

 

 

جمعه 5 آبان 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

دعای عرفه، صحيفه عرفان و مقدمه حماسه‌ای به گستره عاشوراست

گروه خبرنگاران افتخاری / حامد صدیقی: حجت‌الاسلام سيدجعفر موسوی، گفت: دعای عرفه صحيفه عرفان و مقدمه حماسه‌ای به گستره عاشوراست و فرصت بزرگی برای تهذيب نفس و تقرب به قدرت لايزال الهی است.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدجعفر موسوی، رئيس اداره تبليغات اسلامی گرمی در گفت‌وگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به فضائل روز عرفه، گفت: بر اساس روايات ائمه(ع) اين روز، روزی است كه در آن درهای رحمت الهی باز بوده و خداوند عطای خود را بر مردم گسترانيده و بر همگان تفضّل فرموده است. به همين خاطر توبه در آن مقبول و دعا به اجابت خواهد رسيد.

وی در ادامه با تأكيد بر توجه و تدبر در مفاهيم متعالی دعای پرفيض عرفه، خاطرنشان كرد: دعای عرفه سرشار از درس‌های خداشناسی، معرفت و تزكيه نفس است و كسانی كه از چشمه فياض عرفه بچشند می‌توانند از مكتب عاشورا بهره‌مند شوند و در واقع دعای عرفه، صحيفه عرفان و مقدمه حماسه‌ای به گستره عاشورا است.

 

جمعه 5 آبان 1391  8:24 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

عيد قربان عيد شكوفايی ايمان و رهيدگی از اسارت نفس است

گروه اجتماعی: استاندار قم در پيامی با تبريك فرارسيدن روز عرفه و عيد قربان تاكيد كرد: عيد قربان، جشن رهيدگی از اسارت نفس، شكوفايی ايمان، يقين و عمل صالح و روز شادی مسلمانان و قبولی در جشن بندگی خدا و موسم حج است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايرن(ايكنا)شعبه قم كرم رضا پيريايی، استاندار قم در پيامی به مناسبت عيد قربان تاكيد كرد: عيد قربان يادآور موفق بيرون آمدن از آزمون سخت و سنگين الهی حضرت خليل الرحمن(ع) است كه با دل كندن از تمامی تعلقات دنيوی و قربانی كردن نفس سركش، راه و رسم طاعت و بندگی و گذشتن از خود و دلبستگی های خود در درگاه حق را به انسان ها آموخت و منشاء پاك ترين عيد مسلمانان شد.

وی افزوده است: قربان روايت جاودان پدر و پسری است كه اسماعيل عزيزتر از جان خويش را برای ادای تكليف الهی و نشان دادن ميزان عشق و قرب خدايی، به قربانگاه می برد و در دو راهی بين مهر فرزندی و تسليم در برابر فرمان الهی، فرمانبری از دستور خدا را انتخاب و با سربلندی، قهرمان پيروز پرشكوه ترين نبرد تاريخ لقب می گيرد.

وی تاكيد كرد: عيد قربان، جشن رهيدگی از اسارت نفس، شكوفايی ايمان، يقين و عمل صالح و روز شادی مسلمانان و قبولی در جشن بندگی خدا و موسم حج، نشانه ای از پاكيزگی، رهايی و آزادگی و فرصتی ناب برای ايجاد تحول ابراهيمی در درون انسان و مجرای فيض و عنايت رحمانی به بندگان مومن، مسلم و مطيع است.

وی در بخش پايانی پيام خود يادآوری كرد: اينجانب فرارسيدن فرخنده عيد قربان، اين عيد بزرگ الهی را به پيشگاه حضرت ولی عصر(عج) ، مقام معظم رهبری حضرت آيت الله العظمی خامنه ای(مد ظله العالی)، علما و مراجع عظام تقليد و عموم مسلمين جهان به ويژه مردم متدين و شريف استان مقدس قم، تبريك و تهنيت عرض نموده و توفيق همگان را در كسب معنويت و بهره مندی بيشتر از فيوضات اين روز عزيز، از درگاه خداوند متعال مسئلت می كنم.

جمعه 5 آبان 1391  8:25 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

برگزاری مسابقه شعر و مقاله‌نويسی «كربلا و قيام امام حسين(ع)» در تركيه

گروه فرهنگ: مسابقه شعر و مقاله‌نويسی به مناسبت واقعه کربلا و شهادت امام حسين(ع) به همراه ياران وفادارش در تركيه در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه منطقه غرب و جنوب غرب آسیا، این مسابقه از روز چهارشنبه، 26 مهرماه، آغاز شده است و تا روز یکشنبه، 28 آبان‌ماه، ادامه خواهد یافت.

علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه مقاله‌نویسی باید آثار خود را درباره کربلا و قيام امام حسين(ع) تهیه و ارسال کنند.

همچنین شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را با بهره‌گیری از عبارات‌ و اصطلاحاتی همچون كربلا، عاشورا، اهل بيت(ع)، امام حسين(ع)، حضرت زينب کبری(س)، امام سجاد(ع)، حضرت ابوالفضل(ع)، حضرت علی‌اصغر، حضرت علی‌اكبر، حضرت قاسم، حضرت رقيه، حربن‌رياحی، حبيب‌بن‌مظاهر، هفتاد و دو تن، حريت، بصيرت، عزت، فداكاری، صبر، وفاداری، جهاد، شهادت، شهيد، مظلوم، رود فرات، تشنگی، شام، كوفه، يزيد‌بن‌معاويه، ابن‌زياد، عمربن‌سعد، شمربن‌ذی‌الجوشن، ظلم، جهالت، ذلت و اهانت به نگارش در آورند.

افراد علاقه‌مند به شركت در بخش شعر این مسابقه می‌توانند آثارشان را در زمينه كربلا و ستايش قهرمانان آن به صورت آزاد و منظوم ارائه کنند.

جوايز برگزیدگان اين مسابقه طی روزهای شنبه و يكشنبه، چهارم و پنجم آذرماه، همزمان با برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت سیدالشهداء(ع) تقديم خواهد شد.

شركت‌كنندگان این مسابقه آثار خود را به آدرس الكترونيک (ehlibeytnuru@gmail.com) و (babialiilimvakfi@hotmail.com) یا به نشانی شهر آنكارا، كيزيل‌آی، خيابان ازمير، ساختمان آريك، پلاك 14/36، بنياد علم باب علی(ع) ارسال کنند.

 

 

جمعه 5 آبان 1391  8:25 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

طرح شمسه در منطقه شميرانات آغاز به كار كرد

گروه خبرنگاران افتخاری / علی علی‌یاری: طرح جديد شمسه در ناحيه 5 و 6 شهرداری منطقه يك شميرانات آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، طرح جديد شمسه در ناحيه 5 و 6 شهرداری منطقه يك شميرانات با همكاری گودرزی، مدير محله سرای دارآباد و هاشمی، سرپرست دارالقرآن كريم سرای محله آغاز شد.

گودرزی با اعلام اين خبر، بيان كرد: اين دارالقرآن از ساعت 8 تا 17 در سطح دارآباد با كادری متخصص در علوم قرآنی و اداری فنی در زمينه‌ انفورماتيك فعاليت داشته و در خصوص ترويج فرهنگ قرآنی تمام سعی خود را به كار می‌گيرد.

وی افزود: در اين راستا سرای محله دارآباد در بخش نهج‌البلاغه مسابقه شمسه را در دارالقرآن سرای محله برگزار كرد كه اين امر در زمينه شناساندن بيش از پيش فعاليت‌های قرآنی دارالقرآن در سطح منطقه بسيار مثمر ثمر بوده است.

مدير سرای محله دارآباد با اشاره به اينكه دوره‌های آموزشی مربوط به نهج‌البلاغه در راستای اجرای طرح شمسه با حضور اساتيد و با برگزاری كارگاه‌های آموزشی ويژه بانوان در محل دارالقرآن كريم سرا برگزار می‌شود، گفت: اين مركز به طور موازی در جذب بيشتر علاقه‌مندان به اين دوره‌ها فعاليت كرده است.

گودرزی اظهار كرد: بر اساس طرح‌های سراسری قرآن كريم كه از سوی سازمان تبليغات اسلامی و دارالقرآن كريم استان تهران و سيمای جمهوری اسلامی، در طول سال اعلام می‌شود، دارالقرآن سرای محله در اين طرح شركت كرده كه قرآن‌پژوهان اين سرای محله از جوايز ارزنده‌ای برخوردار شدند.

وی در رابطه با بخش نهاد‌ها و نمايشگاه، اعلام كرد: اين دارالقرآن در اولين نمايشگاه تخصصی دستاوردهای قرآنی استان تهران كه نيمه دوم آذرماه سال جاری در برج ميلاد برگزار می‌شود، با درخواست چهار غرفه قرآنی از اتحاديه مؤسسات قرآنی مردمی استان تهران شركت خواهد كرد و به معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای دارالقرآن سرای محله دارآباد خواهد پرداخت.

گودرزی در پايان خاطرنشان كرد: در اين نمايشگاه دستاوردهای اين مركز كه شامل جذب افراد در گروه‌های تخصصی، علمی و پژوهشی علوم قرآنی و هدايت نخبگان علمی در حوزه‌های مختلف از ديدگاه قرآن، عرضه انواع چادر و لوازم حجاب و عفاف، اجرای پرسش و پاسخ و مسابقات قرآنی بين بازديدكنندگان و غيره است، عرضه می‌شود.

جمعه 5 آبان 1391  8:25 PM
تشکرات از این پست
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

دعا رشته اتصال انسان با مبدأ هستی و قدرت لايزال الهی است

گروه خبرنگاران افتخاری / سیدمحمد حسینی‌ ورزنه: حجت‌الاسلام هاشمی در مراسمی كه به مناسبت نهم ذی‌الحجه در ورزنه برگزار شد، گفت: دعا رشته اتصال انسان با مبدأ هستی و قدرت لايزال الهی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، همزمان با فرارسيدن 9 ذی‌الحجه و شهادت حضرت مسلم‌بن‌عقيل و روز عرفه،‌ دعای پرفيض عرفه در جوار شهدای شهرستان تاريخی ورزنه برگزار شد.

در اين مراسم كه به همت اداره تبليغات اسلامی شهر ورزنه و دفتر امام‌جمعه اين شهرستان برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمين محمد هاشمی،‌ رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان ورزنه در مورد فضيلت روز عرفه، گفت: با رجوع به روايات معصومين(ع) خواهيم ديد كه روز عرفه يكی از مهمترين روزهای بندگی است. روز عرفه روزی است كه درهای رحمت و بركت الهی باز می‌شود و هر كسی در اين روز بهره‌ای خواهد برد. عده‌ای از روزه‌داری، عده‌ای از زيارت امام حسين(ع) و عده‌ای نيز با حضور در صحرای عرفات از مواهب و عنايات الهی بهره‌مند می‌شوند.

وی روز عرفه را روز دعا و نيايش دانست و افزود: دعا رشته اتصال انسان با مبدأ هستی و قدرت لايزال الهی است. از اين رو نمی‌توان گفت كه دعا، مخصوص ایّام خاص است؛ اما زمان‌هايی وجود دارد كه فرصت ويژه‌ای برای ارتباط با خداوند از طريق دعا، راز و نياز است چرا كه رحمت خاص خداوند در آنها از مبدأ اعلی به سوی بندگان سرازير می‌شود.

حجت‌الاسلام هاشمی ادامه داد: بنده بايد تلاش كند خود را در معرض دريافت آن عنايات و رحمت‌های ويژه الهی قرار دهد، چنان كه پيامبر اكرم(ص) فرمودند «اِنَّ لِرَبِّكُمْ فِی اَیّامِ دَهْرِكُمْ نَفَحاتٌ اَلا فَتَعَرَّضُوا لَها؛ به راستی برای پروردگار شما در روزهای روزگارتان عطايا و بخشش‌هايی است، هوشيار باشيد و خود را در معرض آنها قرار دهيد» و در قرآن كريم آمده است «وَذَكِّرْهُمْ بِاَیّامِ اللّهِ؛ و روزهای خدا را به آنان يادآوری كن».

وی عنوان كرد: يكی از اين روزها، نهم ذی‌الحجه، روز عرفه است كه می‌توان آن را روز دعا و نيايش ناميد. مخصوصاً برای كسانی كه توفيق تشرف به حج و حضور در صحرای عرفات را پيدا كرده‌اند.

هاشمی در مورد تأثير دعا برای ديگران در روز عرفه، بيان كرد: بلكه نمونه‌های عينی و خارجی اثر دعا در حق ديگران نيز اين امر را تأييد می‌كند. به عنوان مثال يكی از كسانی كه از محضر عارف والا مقام آيت‌اللّه ميرزا جواد ملكی تبريزی بهره‌مند شد، درباره او می‌گويد «روزی پس از پايان درس عازم حجره يكی از طلبه‌ها در مدرسه دارالشفای قم شد و من در خدمت او بودم تا به حجره آن طلبه وارد شد. مراسم احترام انجام شد و پس از اندكی حضور در نزد او برخاست و حجره را ترك كرد. وقتی هدف از اين ديدار را از او پرسيدم، گفت شب گذشته به هنگام سحر فيوضاتی بر من افاضه شد كه فهميدم از ناحيه خودم نيست و چون توجّه كردم، ديدم كه اين آقای طلبه به تهجّد و عبادت برخاسته و در نماز شبش، مرا دعا می‌كند و اين فيوضات اثر دعای او است. اين بود كه به عنوان سپاسگزاری از عنايتش به ديدار او رفتم».

يادآور می‌شود، در پايان اين مراسم جمعی از مداحان اهل بيت عصمت و طهارت(ع) به برگزاری مراسم دعای پر فيض عرفه پرداختند. اين مراسم با حضور خانواده‌های معظم و معزز شهدا و ايثارگران بخش بن‌رود، شهر ورزنه،‌ مردم شهيدپرور و هميشه در صحنه،‌ بسيجيان و دانش‌آموزان بسيجی،‌ فرماندهان و سربازان يگان تكاور مستقر در شهر ورزنه،‌ مسئولان شهری و محلی و همچنين اهالی روستاهای تابع بخش بن‌رود برگزار شد.

جمعه 5 آبان 1391  8:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها