0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

ولايت، شالوده انقلاب اسلامی و رمز ماندگاری آن است

استاندار آذربايجان شرقی:
ولايت، شالوده انقلاب اسلامی و رمز ماندگاری آن است

گروه اجتماعی: نعمت ولايت، شالوده انقلاب اسلامی و رمز بقا و ماندگاری آن است و آن چه ما را در مقابل توطئه‌ها سر پا نگه می‌دارد وحدت و همبستگی و دلدادگی به ولايت است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، احمد عليرضابيگی، استاندار آذربايجان شرقی، 23 مهرماه در جلسه شورای اداری استان آذربايجان شرقی با بيان اين كه نظام سلطه به هيچ‌وجه حاضر نيست چراغ جمهوری اسلامی روشن باشد، به سفر اخير مقام معظم رهبری به خراسان شمالی اشاره كرد و افزود: دشمن در عرصه جنگ اقتصادی، بی‌اعتمادی مردم به دولت و سست كردن پيوند مردم با حاكميت را دنبال می‌كند؛ اما با وجود اين توطئه‌ها و سختی‌هايی كه بر ملت ايران تحميل كرده استقبال كم‌نظير مردم خراسان شمالی از رهبر انقلاب موجب تحير آنان شد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: نعمت ولايت، شالوده انقلاب اسلامی و رمز بقا و ماندگاری آن است و آن چه ما را در مقابل توطئه‌ها سر پا نگه می‌دارد وحدت و همبستگی و دلدادگی به ولايت است.

استاندار آذربايجان شرقی گفت: امروز شاهد يک جنگ بی‌رحمانه عليه جمهوری اسلامی ايران هستيم كه در عرصه اقتصادی و با بهانه‌های مختلف كه انرژی هسته‌ای يكی از آنهاست، تجلی يافته است.

عليرضابيگی با بيان اين كه تمام وجود ما متعلق به جمهوری اسلامی ايران است، گفت: مردم ما عزت و ديانت خود را در جمهوری اسلامی يافته است و ما خود را مديون اين نعمت بزرگ می‌دانيم و برای حفظ و اعتلای آن سر از پا نمی‌شناسيم.

استاندار آذربايجان شرقی در ادامه به تشريح ملزومات جنگ اقتصادی پرداخت و گفت: برای موفقيت در اين جنگ و خنثی كردن توطئه‌های دشمن نيازمند آرامش و تامل و به صحنه آوردن مردم هستيم و مردم ما نشان داده‌اند كه هر زمان احساس تكليف كنند مردانه در صحنه حضور يافته و از كيان انقلاب دفاع می‌كنند.

وی اقتصاد مردمی را يكی از راهكارهای موفقيت در جنگ اقتصادی دانست و تأكيد كرد: در موضوع اقتصاد بايد به مردم و ظرفيت‌های مردمی تكيه كنيم و هدفمندی يارانه‌ها نيز با همين نيت اجرا شد.

عليرضابيگی با بيان اين كه مردم ايران بعد از سال‌ها متوجه شدند كه صاحب ثروتی هستند و بايد آن را مديريت كنند، افزود: هدفمندی يارانه‌ها نشان داد كه بنا بر عدالت و بهره‌مندی عادلانه از فرصت‌ها است و توزيع مناسب ثروت‌ها و كاهش فاصله فقير و غنی از بديهی‌ترين آثاری بود كه اجرای اين قانون می‌توانست بر جای بگذارد. بايد با مديريت صحيح اقتصادی خواسته‌های مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را جامه عمل بپوشانيم.

استاندار آذربايجان شرقی در بخش ديگری از سخنان خود با تأكيد بر ضرورت نشست و برخاست مسئولان با مردم و تلاش برای تحصيل رضايت مردم خاطرنشان كرد: ارتباط بی‌واسطه مسئولان با مردم از تاكيدات دولت و مشی مديريتی شخص رييس جمهور است كه ما بهترين نمونه اين مشی مديريتی را در موضوع زلزله آذربايجان مشاهده كرديم.

وی افزود: مسئولان دولت و ساير ارگان‌ها از اولين ساعات حادثه زلزله در كنار مردم بودند و به ويژه حضور مقام معظم رهبری در جمع مردم مصيبت‌ديده موجب آرامش و تسلی خاطر همه ما شد.

عليرضابيگی با بيان اين كه زلزله ارسباران حادثه بزرگی بود كه 300 نفر از ساكنان اين مناطق را متاثر كرد، گفت: مرحله امداد و نجات آسيب‌ديدگان زلزله با وجود وسعت و عمق بالای حادثه به خوبی مديريت شد به نحوی كه بسياری از كارشناسان داخلی و بين‌المللی از سرعت اين عمليات متحير بودند.

وی از حمل يك ميليون تن مصالح ساختمانی به مناطق زلزله‌زده استان خبر داد و گفت: با توجه به نوسانات قيمت، حمل اين حجم از مصالح كار بسيار بزرگی به شمار می‌رود كه بنياد مسكن انقلاب اسلامی در حال انجام آن است.

علیرضابیگی با بيان اين كه بيش از 8 هزار ميليارد ريال در مناطق زلزله‌زده هزينه شده است، افزود: دولت در كنار مسكن دايمی برای زلزله‌زدگان، محلی را برای نگهداری محصولات كشاورزی و سازه‌های پيش‌ساخته‌ای را برای نگهداری از احشام پيش‌بينی كرده است و امروز شور و شوق زندگی در سيمای مردم اين مناطق مشاهده می‌شود. آمارهای بازسازی روز به روز در حال افزايش است و ما مفتخريم كه نتيجه در كنار مردم بودن و صرف منابع برای نيازمندی‌های مردم و محبت و توجه مردم را حس می‌كنيم و اين يك كارنامه باارزش برای مديرانی است كه دوره مديريت آنان با اين حادثه مصادف شد.

استاندار آذربايجان شرقی در ادامه با بيان اين كه با اتمام بازسازی مناطق زلزله‌زده مرحله جديدی از نيازمندی‌ها تعريف می‌شود، افزود: دولت علاوه بر تسهيلات و كمك‌های بلاعوض برای بازسازی، مبلغ 5 ميليون ريال برای تهيه لوازم زندگی برای زلزله‌زدگان تخصيص داده و برخی نهادهای ديگر نيز در اين خصوص اقدام كرده‌اند.

وی خاطرنشان كرد: از صاحبان صنايع و توليدكنندگان لوازم خانگی نيز خواسته‌ايم در مناطق زلزله‌زده نمايشگاه‌های لوازم خانگی برپا كنند تا مردم بتوانند امكانات اوليه زندگی را از اين طريق تامين كنند.

عليرضابيگی با بيان اين كه كمك‌های خيران بايد به سمت ساخت اماكن عمومی سوق داده شود، گفت: به دليل برخی مسايل اجتماعی مانند بروز تفاوت در ساخت منازل روستاييان در نقاط مختلف، بايد با تجميع كمك‌های خيران، اين مساعدت‌ها در ساخت اماكن عمومی روستايی هزينه شود.

وی تصريح كرد: منطقه ارسباران نيازمند امكانات جديدی برای توسعه پايدار است و به فضل الهی اين منطقه نقطه درخشان توسعه و پيشرفت در استان آذربايجان شرقی خواهد بود.

استاندار آذربايجان شرقی در بخش پايانی سخنان خود فضای استان را فضايی آرام توام با تلاش و همت دانست و افزود: استان آذربايجان شرقی عليرغم اين كه متاثر از موضوع زلزله و موضوعات اقتصادی كشور است اما مسير توسعه و پيشرفت را با شتاب طی می‌كند و اين حاصل فضای كار و تلاش و همدلی مسئولان و خدمت‌گزاران مردم است.

وی ضمن معرفی محمدعلی نصرتی به عنوان معاون سياسی و امنيتی استاندار، از خدمات و تلاش‌های پرويز آژيده در اين سمت قدردانی كرد و افزود: دكتر آژيده در مدت 32 ماه تصدی اين سمت خدمات ارزشمندی بر جای گذاشتند كه برگزاری موفق انتخابات مجلس نهم يكی از آنها بود.

عليرضابيگی خاطرنشان كرد: برخی جريان‌های داخلی و خارجی موضوع انتخابات را به دستاويزی برای تخريب دولت و نظام تبديل كرده بودند اما با برگزاری خوب و شايسته انتخابات مجلس نهم، بطلان اين جوسازی‌ها به اثبات رسيد و هيچ خدشه‌ای متوجه اين انتخابات نشد.

وی با اشاره به اهميت و وظايف خطير معاونت سياسی استانداری خاطرنشان كرد: اين معاونت نقطه اتصال دولت با دستگاه‌های اجرايی و تنظيم‌كننده خط مشی مديران سياسی و فرمانداران است و دستگاه‌های اجرايی و نهادها بايد در مسير اجرايی كردن برنامه‌های راهبردی كه توسط معاونت سياسی استانداری توليد می‌شود تلاش كنند.

عليرضابيگی ضمن آرزوی موفقيت برای معاون جديد سياسی و امنيتی استاندار اظهار داشت: ورود افراد شايسته و مجرب به بدنه مديريتی استان موجب پيشبرد هرچه بهتر امور و افزايش سرعت خدمت‌گزاری به مردم می‌شود.

استاندار آذربايجان شرقی در پايان اين جلسه با قدردانی از مديرانی كه از جمع شورای اداری استان جدا شده‌اند مديران جديد استانی را معرفی كرد.

یادآوری می‌شود که جلسه شورای اداری استان آذربايجان شرقی شامگاه يكشنبه با حضور مديران دستگاه‌های اجرايی، رؤسای سازمان‌ها و نهادها، مسئولان قضايی، فرماندهان نظامی و انتظامی و فرمانداران استان در سالن جمهوری اسلامی تبريز برگزار شد.

سه شنبه 25 مهر 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

توزيع 1000 جلد تفسير همراه در خراسان جنوبی

توزيع 1000 جلد تفسير همراه در خراسان جنوبی

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول فرهنگی اوقاف و امور خيريه خراسان جنوبی از توزيع هزار جلد تفسير همراه برای مسابقات مفاهيم قرآن در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: سی و پنجمين دوره مفاهيم قرآن به‌صورت كتبی از متن كتاب تفسير همراه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسن مومنی، مسئول فرهنگی اوقاف و امور خيريه خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، گفت: سی و پنجمين دوره مسابقات مفاهيم قرآن كريم به‌صورت كتبی از متن كتاب تفسير همراه(2) برگزار می‌شود كه منبعی مناسب برای استفاده در آزمون‌های اين رشته است.

وی پيرامون ويژگی‌های اين كتاب اظهار كرد: در نگارش اين كتاب سعی بر آن بوده تا از بكارگيری اصطلاحات فنی پرهيز شود، به‌گونه‌ای كه آياتی كه جنبه كاربردی بيشتری داشته است انتخاب شده و هر آيه دارای مقدمه‌ای كوتاه، شرح واژه‌های لازم، نكات مبهم و سپس پيام‌های كاربردی است.

حجت‌الاسلام مؤمنی يادآور شد: اين تفسير كه مورد استقبال فرهيختگان قرار گرفته است؛ توسط گروهی از فضلای تخصصی، تفسير قرآن تدوين شده كه علاقه‌مندان می‌توانند برای تهيه كتاب و شركت در اين دوره از مسابقات به ادارات اوقاف و امور خيريه سراسر استان مراجعه كنند.

سه شنبه 25 مهر 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

منش امام جواد(ع) سبب تغيير رفتار مردم به امامت شد

مرويان‌حسينی:
منش امام جواد(ع) سبب تغيير رفتار مردم به امامت شد

گروه اندیشه: مديركل سازمان تبليغات خراسان رضوی رفتار و منش امام جواد(ع) را سبب‌ساز تغيير رفتار مردم آن دوران دانست و گفت: منش حضرت جواد(ع) در دوران امامت و علم بی‌نهايت و عميق ايشان سبب تغيير ديد مردم نسبت به موضوع امامت شد.

حجت‌الاسلام سيدمحمود مرويان‌حسينی، مديركل سازمان تبليغات خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی با بيان اينكه يكی از مهم‌ترين شاخصه‌های حضرت جواد(ع) رسيدن به مقام امامت به اذن خداوند متعال در سن خردسالی است، اظهار كرد: در ابتدای دوران امامت حضرت جواد(ع)، جريان‌هايی فاسد و مخالف با جريان‌های اعتقادی وجود داشت كه به دنبال متزلزل كردن جايگاه امامت ايشان بودند.

وی رفتار و منش امام جواد(ع) را سبب‌ساز تغيير رفتار مردم آن دوران دانست و گفت: منش حضرت جواد(ع) در دوران امامت و علم بی‌نهايت و عميق ايشان سبب تغيير ديد مردم نسبت به موضوع امامت شد.

 مديركل سازمان تبليغات خراسان رضوی :
امام جواد(ع) با سرمايه خدايی امامت كه از سرچشمه ولايت مطلقه و ربانی مايه گرفته بود، احكام اسلامی را مانند پدران و اجداد بزرگوارش گسترش داد و به مسائل بسياری پاسخ گفت.

مرويان‌حسينی ادامه داد: حضرت جواد(ع) با عمر كوتاه خود همچون نوگل بهاران در دوره‌ای كه فرقه‌های مختلف اسلامی و غيراسلامی در ميدان رشد و نمو يافته بودند، دانشمندان بزرگی در اين دوران، زندگی می كردند، علوم و فنون ساير ملت‌ها پيشرفت کرده و كتاب‌های زيادی به زبان عربی ترجمه و در دسترس قرار گرفته بود، وارد بحث‌های علمی شدند و با سرمايه خدايی امامت كه از سرچشمه ولايت مطلقه و ربانی مايه گرفته بود، احكام اسلامی را مانند پدران و اجداد بزرگوارش گسترش داد و به مسائل بسياری پاسخ گفت.

مديركل سازمان تبليغات خراسان رضوی افزود: امامت امام جواد(ع) فرصت بی‌نظيری را برای شيعيان فراهم آورد كه آنها به شيعه بودن خود افتخاركنند و امامت ايشان سبب آماده سازی مردم برای ظهور حضرت بقيه الله(عج) بوده است.

وی با اشاره به اين مطلب كه امامان بعد از امام رضا(ع) به ابن‌الرضا(ع) معروف هستند، بيان كرد: امام جواد(ع) ابن الرضا(ع) اول هستند و يكی از دلايل خطاب امامان بعد از امام رضا(ع) اين است كه حضرت از ويژگی‌ها، شكوه و جلال خاصی نه تنها مسلمانان و شيعيان، بلكه در بين ديگر اديان الهی برخوردار و ياد علی بن موسی الرضا(ع) باعث شده بود كه امامان بعد از ايشان را ابن الرضا(ع) خطاب كنند.

مرويان‌حسينی همچنين به دير فرزنددار شدن امام رضا(ع) نيز اشاره و خاطر نشان كرد: بی‌ترديد تقدير الهی باعث شد تا حضرت رضا(ع) دير صاحب فرزند شوند ولی مطمئنا مسائل سياسی نیز دراین امر دخیل بوده به گونه‌ای که زمانی كه امام جواد(ع) چشم به جهان گشوند، پدر بزرگوارشان فرمودند: فرزندم جواد پربركت‌ترين مولود برای شيعيان ما است.

مديركل سازمان تبليغات خراسان رضوی يادآور شد: تولد حضرت جواد(ع) خير و بركت خاصی برای شيعيان به ارمغان آورد؛ زيرا امام رضا(ع) در تعيين جانشين خود و معرفی امام بعدی با مشكلاتی روبه رو بود و از سوی ديگر، پس از شهادت امام كاظم(ع) گروهی به نام «واقفيه»، بر اساس انگيزه‌های مادی، امامت حضرت رضا(ع) را انكار كردند و از سوی ديگر چون احاديث رسيده از پيامبر(ص) می‌گفت امامان دوازده نفرند، فقدان فرزند برای امام رضا(ع)، هم امامت خود آن حضرت و هم تداوم امامت را زير سؤال می‌برد که گروه واقفيه هم اين موضوع را دستاويز قرار داده، امامت حضرت رضا(ع) را نمی‌پذيرفتند.

القاب جوادالائمه(ع) گويای فضايل و اوصاف الهی امام

وی با اشاره به القاب امام جواد(ع) گفت: لقب‌هايی كه برای امام نهم تنها فرزند امام رضا(ع) در تاريخ زندگانی آن حضرت به كار رفته است، گويای فضايل و اوصاف الهی اين امام است و امتيازات اين اسوه عالی را نشان می دهد.

مرويان‌حسينی با بیان اینکه جواد و تقی مهم‌ترين و مشهورترين القاب امام نهم است، تاکید کرد: البته در ميان ايرانيان بيشتر لقب جواد رايج است و آن حضرت با عنوان «جوادالائمه(ع)» می‌شناسند، جود و بخشش و سخاوتمندی فوق‌العاده امام، عامل معروفیت آن حضرت به جواد بوده است.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

مديريت در مدارس معارف اسلامی عملی صالح و جهادی است

مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی:
مديريت در مدارس معارف اسلامی عملی صالح و جهادی است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام سرلكيان با بیان اينكه مدارس علوم و معارف اسلامی‌ صدرا بهترين مدارس برای ترويج فرهنگ دينی، مذهبی و اسلامی هستند، گفت: مديريت در مدارس معارف عملی صالح و جهادی است.

حجت‌الاسلام نعمت الله سرلكيان، مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، حجت‌الاسلام نعمت‌الله سرلكيان، مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی، 24 مهرماه در نشست مديران دبيرستان‌های علوم و معارف اسلامی صدرای استان كه در راستای برنامه‌ريزی تحصيلی سال ‌جاری برگزار شد، گفت: اميد است در آغاز سال تحصيلی جديد بتوانيم در مسير علم و دانش قدم‌های محكم‌تری برداریم.

وی اظهار كرد: در مسير علم و دانش مدارس علوم و معارف اسلامی بهترين مدارس برای ترويج فرهنگ دینی، مذهبی و اسلامی هستند.

حجت‌الاسلام سرلكيان ادامه داد: آنچه‌كه در دنیا و كشور اتفاق افتاده است به دست دشمنان انجام شده و دشمنان در اين فكر هستند كه نگذارند اسلام پيشرفت كند و اين امر با اهانت به پيامبر گرامی اسلام(ص) نمايان شد؛ ولی اين اهانت به نفع مسلمانان تمام شد و مسلمانان دنيا با اقتدار تمام به میدان آمدند و اسلام مقتدر را به ايادی آمريكايی ـ اسرائيلی نشان دادند.

حجت‌الاسلام سرلكيان با تأكيد بر اينكه مديريت در مدارس علوم و معارف اسلامی عملی صالح و جهادی است، تصريح كرد: ‌از مديران دبيرستان‌های علوم و معارف اسلامی با توجه به مشكلاتی كه پيشرو داشتیم توانستند به‌خوبی با مديريت خوب آنها دبيرستان‌های استان را بچرخانند تقدير و تشكر می‌كنم.

مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی اظهار كرد: در دبيرستان علوم و معارف اسلامی شهرستان اراك توانسته‌ايم در دانشگاه‌ها قبولی خوبی داشته باشيم و در اين خصوص 18 نفر قبولی داشتيم كه 14 نفر در دانشگاه دولتی‌، 2 نفر در دانشگاه پيام نور و 2 نفر هم در حوزه علميه قبول شده‌اند.

وی بیان ‌كرد: درصد خوبی قبول و رتبه‌های مطلوبی به دست آورده‌اند كه در اين خصوص از مديران دبيرستان‌های صدرای استان مركزی تقدير و تشكر می‌كنم.

مديركل تبليغات اسلامی استان مركزی در پايان خاطرنشان كرد: بايد با وجود كمبود بودجه بتوانيم اقتصاد مقاومتی را به‌خوبی اجر كنيم.

  
سه شنبه 25 مهر 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

«يه حبه قند» نگاهی سطحی به سنت و مدرنيته دارد

با فيلم‌های دينی و دفاع مقدسی در حال اكران
مسعود فراستی:
«يه حبه قند» نگاهی سطحی به سنت و مدرنيته دارد

گروه هنر: «يه حبه قند» را بايد يكی از مهم‌ترين آثار 30 سال گذشته سينمای ايران دانست كه پرچم اختلاط سنت و مدرنيته را در دست دارد؛ ادعايی كه به هيچ وجه درست نيست؛ چراكه فيلم هم در پرداخت به سنت، هم در پرداختن به مدرنيته، سطحی‌ترين شكل ممكن را مورد توجه قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، اولين جلسه نمايش و نقد و بررسی سينمای ايران با عنوان «دوشنبه فيلم» با حضور مسعود فراستی (منتقد)، سيد محمد حسينی (مجری و كارشناس)، ناصر هاشم زاده (منتقد) و اصغر همت (بازيگر) شب گذشته 24 مهرماه، در سالن بصيرت مجتمع 13 آبان برگزار شد. در اين جلسه فيلم «يه حبه قند» رضا ميركريمی محور برنامه بود.

در ابتدای اين جلسه اصغر همت بازيگر «يه حبه قند» اظهار كرد: در اين وضعيت نابسامان سينما كه دائما در آن فيلم‌های سخيف توليد می‌شود، خيلی خوشحالم فيلم شريفی چون «يك حبه قند» ساخته شد. البته من خود را متعلق به سينما نمی‌دانم، بلكه تئاتر مءمن اصلی من است، وليكن با اين وجود، زمانی كه گروه اين فيلم را ديدم و به سلامت آن پی بردم، بازی در آن را قبول كردم.

وی ادامه داد: من برای دفاع از فيلم اينجا حضور ندارم، زيرا حيطه تخصصی من نقد فيلم نيست، بنابراين تنها می‌توانم به سؤالاتی كه درخصوص نقشمم، می‌شود را پاسخ گويم. فيلمی كه خيلی خوشحالم با استقبال تماشاگران مواجه شد؛ استقبالی كه از روی آگاهی بود، والا هستند آثار سخيف كه در گيشه با استقبال تماشاگران رو به رو می‌شوند، اما آن آثار را می‌توان كاری درخور توجه دانست؟

در ادامه اين جلسه مسعود فراستی با بيان اينكه اين فيلم را نمی‌توان يك اثر ملی دانست، بيان كرد: اين فيلم را بايد يكی از مهم‌ترين آثار 30 سال گذشته سينمای ايران دانست كه پرچم اختلاط سنت و مدرنيته را در دست دارد. ادعايی كه به هيچ وجه درست نيست، چراكه فيلم هم در پرداخت به سنت، هم در پرداختن به مدرنيته، سطحی‌ترين شكل ممكن را مورد توجه قرار داده است. پرداختی كه تنها می‌تواند خانواده‌های ايرانی خارج از كشور را خشنود كند.

وی افزود: مهم‌ترين اشكال فنی اين فيلم دوربين است. دوربينی پيش فعال و برون‌گرا كه تنها التهاب بيرون را نشان می‌دهد، درصورتی‌كه اين ويژگی با خصيصه و هويت درونگرای فرهنگ ايرانی متفاوت است. برای مثال می‌توانم از چينش سفره در اين فيلم ياد كنم كه به هيچ وجه با فرهنگ ايرانی همخوان نبود.

اين منتقد در بخش ديگری از سخنان خود تاكيد كرد: بهانه ساخت «يه حبه قند» را می‌توان در سه حركت آهسته فيلم خلاصه كرد كه در ابتدا، ميانه و اواخر فيلم وجود دارد كه هر سه به شكلی غلط پرداخته شده‌اند. موسيقی فيلم هم كه ادعای سنتی بودن دارد، كپی شده از يك كار فرنگی است كه تنها تغييراتی كوچك در آن داده شده است.

در اين بخش از جلسه سيد محمدحسينی متذكر شد: سينما به ذات سينما بودن نيازمند اين نيست كه تماما اجزايش بر واقعيت شكل گرفته باشد، بلكه تصوير كردن روياها و حض بصری می‌تواند دليلی خوبی برای ساخت يك فيلم باشد. اتفاقی كه به خوبی در «يه حبه قند» روی داد.

فراستی در پاسخ به اين ادعا گفت: اين ادعا به آن شكلی كه از آن استفاده می‌شود، صحيح نيست، يعنی درست است كه واقعيت سينما با واقعيت واقع متفاوت است، اما بايد دانست كه اين واقعيت نشئت گرفته از از زندگی و واقعيت است كه بايد به آن توجه جدی شود. اتفاقی كه در «يك حبه قند» روی نداد.

پس از سخنان فراستی، هاشم‌زاده هم در تأييد سخنان اين منتقد توضيح داد: از گذشته به ويژه پس از حضور مستشرقين تلاش شده كه آيينه‌ای پيش روی ما گرفته شود تا ما هويت خود را در آن بينيم. هويتی كه تنها در سطحی‌ترين شكل ممكن عرضه می‌شد و عموما شكلی موضوعی داشت.

وی اضافه كرد: امروز ديگر مستشرقين وجود ندارند وليكن وظيفه آنها را مذهبيون روشنفكرزده متقبل شده‌اند كه به سنت به شكل موزه‌ای آن توجه دارند. اتفاقی كه در «يه حبه قند» به وضوح رخ داده است.

هاشم‌زاده تاكيد كرد: اين فيلم و آثار مشابه آن سعی دارند كه آيينه‌دار ما باشند و به ما هويت دهند، اما اين هدف به واسطه نداشتن آگاهی لازم در اين حوزه محقق نشده است، در صورتی‌كه فردی چون فردوسی چند قرن پيش به خوبی توانست با شاهنامه به ما هويتمان را يادآور شود.

حسينی نيز در اين جلسه جمله هاشم‌زاده را چنين تكميل كرد: اين فيلم سعی دارد حيا و فرهنگ ايرانی را در قالبی مينياتوری عرضه كند، اما در برخی سكانس‌ها بر خلاف اين رويه عمل كرده است.

اصغر همت بازيگر «يه حبه قند» به انتقادات وارد شده اين جلسه اينگونه پاسخ داد: با سخنانی كه دوستان كردند، خيلی خوشحالم كه اين فيلم به اسكار راه نيافت تا آبروی فرهنگ ايرانی برود؟! اما من اين سؤال را درام كه چرا فكر می‌كنيم همه نمی‌فهمند و تنها ما هستيم كه داناييم؟! پس بهتر است اگر می‌‌خواهيم فيلمی را نقد كنيم آن نقد سازنده باشد و راه‌حل و راهكار نشان دهد.

وی در خاتمه سخنان خود را با ذكر مثالی اينگونه پايان داد: هميشه وقتی زمان اذان می‌شود در ميان كانال‌های تلويزيونی دنبال، اذانی می‌گردم كه موذن‌زاده اردبيلی آن را اجرا كرده است. درست يادم است زمانی‌كه موذن‌زاده در بيمارستان مدرس روزهای پايانی زندگی خود را پشت سر می‌گذاشت روزنامه كيهان در مطلبی، 16 ايراد فنی به اذان وی وارد كرد، اما برای من جای تعجب است با تمام اين ايرادات كه از آن نام برده شد، چرا همانند من بسياری از مردم ايران عاشق اذان موذن‌زاده اردبيلی هستند؟! فيلم «يك حبه قند» هم از چنين ويژگی بهره برده است.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه خراسان جنوبی

احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه خراسان جنوبی

گروه اجتماعی: مديركل نهاد كتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی از آمادگی اين نهاد برای احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه شاخص استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، محمد قريب، مديركل كتابخانه‌های خراسان جنوبی روز گذشته، 24 مهرماه در جمع كاركنان اداره اوقاف و امور خيريه خراسان جنوبی پيرامون احداث كتابخانه مشاركتی در شش بقعه متبركه خراسان جنوبی گفت: راه‌اندازی كتابخانه در مكان‌های شلوغ و پر رفت و آمد از رسالت‌های نهاد كتابخانه‌های عمومی است و اين نهاد بنابر درخواست اداره‌كل اوقاف و امور خيريه منابع لازم را برای احداث كتابخانه مشاركتی در بقاع و امامزادگان استان آماده كرده است.

وی با بيان اين‌كه احداث كتابخانه در بقاع متبركه نقش مؤثری در افزايش سرانه مطالعه استان دارد، افزود: تاكنون در كنار بقاع متبركه استان هيچ كتابخانه راه‌اندازی نشده است، در حالی كه احداث كتابخانه‌ها در اين مكان‌ها، می‌تواند يكی از مهم‌ترين گام‌های فرهنگی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه باشد. كتابخانه‌های احداث شده در اين مكان‌ها از نوع كتابخانه‌های «قفسه باز» خواهند بود.

زهرا عليزاده، نويسنده اهل خراسان جنوبی، احداث كتابخانه در بقاع متبركه را يكی از فرهنگی‌ترين اقدامات دستگاه‌های اجرايی استان عنوان كرد.

احداث كتابخانه، فرهنگی‌ترين اقدام دستگاه‌های اجرايی است

وی در اين باره گفت: با توجه به اينكه دين اسلام و امامزادگان ارزش زيادی برای دانش‌اندوزی و كسب علم قائل بوده‌اند، گفت: احداث كتابخانه در اين مكان‌ها علاوه بر پركردن اوقات فراغت زائران، يكی از اقدامات مؤثر برای استفاده از ظرفيت علمی و معنوی بقاع متبركه است.

وی افزود: معرفی كتاب‌های مذهبی و زندگی اهل بيت(ع) از طريق كتاب‌های موجود در اين كتابخانه‌ها، اقدام مؤثری برای اصلاح فرهنگ دينی جامعه است.

نويسنده كتاب «تاريخ اسماعيليه» اظهار كرد: با توجه به اين‌كه امامزادگان دارای چهره‌های شاخص علمی بوده‌اند، راه‌اندازی كتابخانه در آرامگاه‌های اين بزرگواران موجب تكميل و تحقق اهداف سند نهضت مطالعه مفيد در استان می‌شود.

عليزاده يادآور شد: نيازسنجی مخاطبان در بقاع متبركه، يكی از اقداماتی است كه در بازدهی كتابخانه‌های مشاركتی بقاع متبركه نقش اساسی دارد.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

مفاتيح‌الجنان صوتی ‌«باب‌النعيم» منتشر شد‌

مفاتيح‌الجنان صوتی ‌«باب‌النعيم» منتشر شد‌

گروه فضای مجازی: مفاتيح‌الجنان صوتی «باب‌النعيم» ويژه تلفن همراه به همت شركت پيشگامان موج تلفن همراه منتشر شد.‌

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، مفاتيح‌الجنان صوتی «باب‌النعيم» به عنوان اولين و تنها نرم‌افزار مفاتيح صوتی ويژه تلفن همراه مخصوص جاوا و آندرويد به همت شركت پيشگامان موج تلفن همراه منتشر شد.

اين نرم‌افزار شامل كليات مفاتيح‌الجنان به همراه ترجمه، پخش صوت مربوط به ادعيه و زيارات، ارائه سالنامه مذهبی با امكان مشاهده اعمال روز، جستجو در متن مفاتيح و ترجمه و نمايش اطلاعات در دسته‌بندی‌های ساده جهت دسترسی سريع‌تر است.

همچنين ايجاد فهرست شخصی با امكان مشاهده آخرين محل مراجعه، درج يادآوری در مكان‌های متفاوت به منظور تسريع در مراجعات بعدی، ذخيره‌سازی بخشی از متن انتخابی در حافظه و ارسال از طريق ايميل و پيامك، قابل اجرا و سازگاری كامل با صفحات لمسی و رزولوشن بالا و تغيير پوسته گرافيكی نرم‌افزار از ديگر قابليت‌های نرم‌افزار «باب‌النعيم» به شمار می‌رود.

شركت پيشگامان موج تلفن همراه با هدف دستيابی به فناوری‌و نرم‌افزارهای داخلی ويژه تلفن همراه اقدامات مؤثری را انجام داده كه می‌توان به نرم‌افزار حبل‌المتين با قابليت ارائه اطلاعاتی مانند نوع سوره‌ها، تعداد آيات، فضيلت سوره و انتخاب محتويات نرم‌افزار ترتيل، ترجمه و تفسير به صورت نامحدود اشاره كرد.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

معرفی برگزيدگان مرحله شهرستانی مسابقات قرآن اوقاف در شازند

معرفی برگزيدگان مرحله شهرستانی مسابقات قرآن اوقاف در شازند

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول امور دينی ـ فرهنگی بقاع متبركه اداره اوقاف شازند از معرفی برگزيدگان مرحله شهرستانی سی و پنجمين دوره مسابقات سراسری قرآن كريم در اين شهرستان خبر داد.

 

عليرضا احمدی، مسئول امور دينی ـ فرهنگی اداره اوقاف و امور خيريه شازند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: مرحله شهرستانی سی و پنجمين دوره مسابقات اداره اوقاف اين شهرستان با شركت 213 نفر در دو بخش كتبی و شفاهی و در رشته‌های حفظ جزءهای 10،20 و حفظ كل، قرائت و ترتيل، نيمه اول مهرماه‌ جاری هم‌زمان با دهه كرامت در سطح امامزادگان آستانه برگزار شد.

وی بيان كرد: در مقطع سنی بالای 16 سال در بخش بانوان و در رشته قرائت، مریم موسوی، زهره اكبری و فاطمه الماسی به ترتيب رتبه‌های اول تا سوم را كسب‌ و در رشته ترتيل نيز، مرضيه عبدالوهابی، عفت صحرايی و سميه صحرايی رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

احمدی با بيان اينكه مريم ابراهيمی در رشته حفظ كل حائز رتبه برتر شد، تصريح كرد: در رشته حفظ 10 جزء، طاهره صيفی رتبه اول، عفت فتحی رتبه دوم و سهيلا دارابی رتبه سوم را به‌دست آوردند.

مسئول امور دينی و فرهنگی اداره اوقاف و امور خيريه شازند اظهار كرد: در رشته حفظ ‌20 جزء نيز معصومه اكبری با كسب امتياز لازم به‌عنوان نفر اول اين رشته معرفی شد.

احمدی در مقطع سنی زير 16 سال در رشته ترتيل به ترتيب زهرا فرامرزی، دلارام يكرنگ و فاطمه كارخانه را نفرات اول تا سوم اين رشته معرفی كرد و افزود: در رشته قرائت نيز مليكا پيری‌نژاد، محدثه‌سادات هاشمی و عادله رحيمی رتبه‌های اول تا سوم را كسب كردند.

وی در رشته حفظ يك جزء، فاطمه اسدی، سنا بيات و مرضيه اسدی را به‌عنوان نفرات اول تا سوم اين رشته معرفی كرد و افزود: در رشته حفظ 10 جزء رضا جمشيدی‌نسب و در رشته حفظ 20 جزء نيز نفیسه رحيمی‌راد رتبه برتر را كسب كردند.

مسئول اموردينی و فرهنگی اداره اوقاف و امور خيريه شازند در ادامه در بخش آقايان در رشته قرائت بالای 16 سال، حسين فرامرزی، اميراحمد شمسی و عبدالرضا بخشی را حائز رتبه‌های اول تا سوم معرفی و بیان كرد: در رشته ترتيل نيز عباس آخوندی رتبه اول، سيد‌محمود الحسينی رتبه دوم و رحمان سعيدی رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

احمدی در ادامه در رشته قرائت زير 16 سال نيز، محمد ياقوتی، اميرحسين شريعتی و ابوالفضل حسينی را برگزيدگان اول تا سوم اين رشته معرفی كرد و افزود: در رشته ترتيل، عليرضا پرديس و سعيد آخوندی رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند.

وی خاطرنشان کرد: در رشته حفظ يك جزء زير 16 سال، عليرضا غفوری، محمدمتين ذوالفقاری و احمدرضا زمانی حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

اين مقام مسئول در پايان اضافه كرد: برگزيدگان مرحله شهرستانی اداره اوقاف به مرحله استانی اين دوره از مسابقات كه همزمان با دهه ولايت برگزار می‌شوند راه می‌یابند.

  
سه شنبه 25 مهر 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

عزم جدی توليدكنندگان داخلی بازی‌های رايانه‌ای با موضوع ارزشی

مجيد ابهری تأكيد كرد:
عزم جدی توليدكنندگان داخلی بازی‌های رايانه‌ای با موضوع ارزشی

گروه فضای مجازی: متخصص علوم رفتاری و آسيب‌شناس اجتماعی گفت: تعداد بازی‌های رايانه‌ای توليد شده داخلی نسبت به بازی‌های خارجی قابل مقايسه نيست، تراز كردن اين روند، عزم جدی توليد كنندگان داخلی را در زمينه سرمايه‌گذاری برای توليد بازی رايانه‌ای ايرانی، اسلامی می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از معاونت ارتباطات بنياد ملی بازی‌های رايانه‌ای، مجيد ابهری، متخصص علوم رفتاری و آسيب‌شناس اجتماعی در زمينه آسيب‌شناسی بازی‌های رايانه‌ای گفت: رده‌بندی سنی بازی‌های رايانه‌ای با توجه به گروه سنی اقدامی مؤثر در كاهش آسيب‌پذيری كاربران به خصوص كودكان و نوجوانان است.

وی با بيان اينكه رده‌بندی بازی‌های رايانه‌ای اقدامی مفيد در كاهش آسيب‌های ناشی از توليدات گيم است، افزود: در زمينه رده‌بندی سنی بازی‌های رايانه‌ای بايد به خانواده ها و مربيان مدارس اطلاع‌رسانی دقيق شود تا آنها بر اساس گروه سنی بازی‌های مناسب را برای كودكان، نوجوانان و جوانان تهيه كنند.

به عقيده اين متخصص علوم رفتاری، نكته قابل توجه در بازی‌های رايانه‌ای سطح كيفيت بازی‌ها در زمينه الگوسازی رفتاری است؛ چراكه بسياری از بازی‌های خارجی به دليل پرداختن به صحنه‌های هيجانی و خشونت برای نسل امروز مناسب نيست.

ابهری به ضرورت توليد بازی‌های رايانه‌ای مناسب با فرهنگ ايرانی اشاره كرد و توضيح داد: تعداد بازی‌های رايانه‌ای توليد شده داخلی نسبت به بازی‌های خارجی قابل مقايسه نيست، تراز كردن اين روند، عزم جدی توليد كنندگان داخلی را در زمينه سرمايه‌گذاری برای توليد بازی رايانه‌ای ايرانی را می‌طلبد.

اين استاد دانشگاه با تأكيد بر اين كه در توليد بازی رايانه‌ای بايد به سليقه مخاطب توجه شود، گفت: توليدكنندگان بازی با سليقه‌سنجی و شناسايی مخاطب و بهره‌گيری از جذابيت‌های بصری می‌توانند سطح‌پذيری كاربران بازی‌های ايرانی را ارتقاء بخشند.

دانش آموخته آسيب‌شناسی اجتماعی ورود بخش خصوصی در صنعت گيم كشور را در بهبود كيفيت توليدات داخلی مفيد دانست و افزود: به كار گرفتن ظرفيت‌های فنی و تخصصی واحدهای خصوصی شناخته شده در اين عرصه بسيار ضروری است و با ورود بخش خصوصی، دولت می‌تواند در بخش مديريتی و نظارتی موفق عمل كند.

ابهری ادامه داد: برای رفع مشكلات ناشی از مصرف بی‌رويه از رايانه، خانواده‌ها بايد روابط اجتماعی خود را گسترش دهند و ارتباط نزديكتری را با مدارس داشته باشند و در كنار انجام مسائل گفته شده می‌توانند ساعت استفاده از بازی‌های رايانه‌ای را برای فرزندان با مرور زمان كاهش و بازی‌های مناسب فكری و حركتی را جايگزين كنند.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

تكريم امامزادگان تعظيم شعائر است

آيت‌الله‌العظمی صافی گلپايگانی:
تكريم امامزادگان تعظيم شعائر است

گروه انديشه: احترام و تكريم از اهل بيت(ع) و امام‌زادگان، موجب كسب فيض و تعظيم شعائر است و و يكی از افتخارات اینجانب نيز خدمت در درگاه اين خاندان باكرامت است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خيريه استان قم، آيت‌الله‌العظمی لطف‌الله صافی گلپايگانی، یکی از مراجع تقلید شیعیان در زیارت از بارگاه مطهر فرزند بلافصل امام جواد(ع) که در سالروز شهادت آن امام صورت گرفت در سخنانی به بررسی جايگاه رفيع فرزند بلافصل آن امام پرداخت و با بيان اينكه از افتخارات شهر مقدس قم، وجود مزار و مقابر شريف اهل بيت(ع) است، اظهار کرد: امامزاده موسی مبرقع(ع)‌ فرزند بلافصل امام جواد(ع)‌ است و جد سادات برقعی و رضوی است كه سراسر عالم اسلام مايه فخر و افتخار امت اسلام شده‌اند.

وی با اشاره به جايگاه رفيع اهل بيت(ع)‌ و به خصوص امامزاده موسی مبرقع(ع)‌ يادآوری كرد: احترام و تكريم از اهل بيت(ع)‌ و امامزادگان، موجب كسب فيض و تعظيم شعائر است و يكی از افتخارات بنده نيز خدمت در درگاه اين خاندان با كرامت است.

اين مرجع عاليقدر جهان تشيع حضور در آستان مقدس امام زاده موسی مبرقع(ع) در روز شهادت امام جواد(ع) را يكی از نعمات الهی دانست و در اين رابطه خاطرنشان کرد: خداوند را شاكرم كه در طول ساليانی كه در قم ساكن بودم، همه ساله در روز شهادت امام جواد(ع) در آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) حاضر شده و ايشان را كه فرزند امام جواد(ع)‌ هستند زيارت كرده‌ام.

  
سه شنبه 25 مهر 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

مقابله با فرق و مبارزه با انحرافات فكری يكی از اهداف امام جواد(ع) بود

ئيس حوزه‌های علميه استان مركزی:
مقابله با فرق و مبارزه با انحرافات فكری يكی از اهداف امام جواد(ع) بود

گروه سياسی: یکی از اقدامات و اهداف جواد‌الائمه(ع) مقابله با فرق و مبارزه با انحرافات فكری بود؛ لذا با توجه به ترويج فرقه‌های نوظهور اين امام عظيم‌الشأن با درايت و تدابير حكميمانه و مدبرانه در مناظرات مختلف از اسلام و حقانيت كلام وحی حمايت كردند.

حجت‌الاسلام سيدعلی حسينی پور، امام جمعه موقت اراك و رئيس حوزه‌های علميه استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، ضمن تسليت به‌مناسبت فرارسيدن سالروز شهادت نهمين اختر تابناك امامت و ولايت، حضرت امام محمد تقی(ع)، پيرامون علم اين امام همام و ديگر ائمه اطهار(ع)، گفت: نبی مكرم اسلام(ص) و ديگر ائمه هدی(ع) همگی در زمينه علم و دانش دارای اكمل‌ترين علوم هستند؛ زيرا علم اين بزرگواران علم مكتبی و عادی نبود و همه از چشمه نورانيت خاتم‌الانبيا‌(ص) سيراب شدند.

وی با بيان اينكه اين امام همام در سن كم به امامت مبعوث شده‌اند، افزود: ايشان پس از حضور در جلسات متعدد مناظره با علمای و دانشمندانی كه در پی آن بسيار مفصل بود جواب بسيار سؤالات مشكل را به‌راحتی و بهره‌مندی از علم لدنی می‌دادند و موجبات بهت و حيرت ديگران به‌طور ويژه قاضی‌القضات را نيز ايجاد می‌كرد.

حجت‌الاسلام حسينی‌پور پيرامون ايستادگی امام جواد(ع) در مقابل منحرفان زمان خويش، ادامه داد: طبيعی است برای حركت و رسيدن به كمال و جايگاه رفيع ابتدا به هموار كردن راه و زدودن خار و خاشاك نياز است؛ لذا آشنايی با معارف دينی و آنچه خداوند برای بندگان پيرامون سعادت بشری در نظر گرفته است حركت در اين مسير را امن‌تر می‌سازد.

وی افزود: در بيان مسائل اعتقادی راه‌های عديده‌ای وجود دارد و عده‌ای بر اين باورند كه بازگو كردن معارف دين و شناساندن راه كسب اين علوم كفايت می‌كند و افراد خود بايد بر حسب فراگيری معارف دينی ـ قرآنی راه صحيح و رسيدن به كمال اخروی را برای خود ترسيم كنند.

حجت‌الاسلام حسينی‌پور در ادامه با بيان اينكه يكی از اقدامات و اهداف به جا و مناسب جواد‌الائمه‌(ع) مقابله با فرق و مبارزه با انحرافات فكری بود، تصريح كرد: در زمان عباسيان ترويج فرقه‌های نوظهور رو به فزونی بود كه اين امام عظيم‌الشأن با درايت و تدابير حكميمانه و مدبرانه در مناظرات مختلف از اسلام و حقانيت كلام وحی حمايت كردند.

وی در خصوص ازدواج ايشان با دختر مأمون عباسی(ام‌الفضل)، گفت: اين ازدواج از روی ميل و رغبت اين امام همام صورت نگرفت و مأمون به واسطه اين وصلت درصدد بود بر اقدامات شوم و پليد خود در به شهادت رساندن علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) سرپوش گذارد و اذهان مردم را منحرف نمايد كه در نهايت ايشان توسط ام‌الفضل به شهادت رسيدند.

حجت‌الاسلام حسينی‌پور با توجه بر اينكه امام جواد(ع) تقوای الهی را در دربار عياشی عباسی را پيشه خود ساخته بود و با بهره‌مندی از اين تقيه ايشان به لقب «تقی» مزين شدند، افزود: تقی يكى از القاب نهمين ستاره آسمان ولايت و امامت به‌خاطره ‏جلوه و ظهور خاصى است كه تقواى الهى آن امام همام در اجتماع ‏آن روز نمود پيدا كرده بود؛ لذا در عصر كنونی نيز جهانى عفاف و تقوای ايشان را سرلوحه كار خود قرار دادند.

امام جمعه موقت اراك و رئيس حوزه‌های علميه استان مركزی در پايان با اشاره به اينكه اين امام همام نيز مانند ديگر ائمه(ع) تنها به فكر پياده‌سازی عدالت در جامعه بودند، افزود: زمانی كه خليفه عباسی با وجود ترفندهای متوجه شد امام اهل دنيا‌طلبی نمی‌شوند، ايشان را به‌صورت محسوس و نامحسوس مورد كنترل قرار دادند و در نهايت در 29 ذی‌القعده سال 220 هجری قمری به شهادت رساندند.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

نشر معارف اهل بيت(ع) در سايت محبان زهرا(س)

متشرعی خبر داد:
نشر معارف اهل بيت(ع) در سايت محبان زهرا(س)

گروه فضای مجازی: مسئول سايت محبان زهرا(س) با اشاره به محوريت سايت گفت: نشر فرهنگ اهل بيت(ع) مهم‌ترين هدف سايت محبان زهرا(س) است و تمام تلاش‌مان را می‌كنيم تا سايت جامعی از اهل بيت(ع) در همه زمينه‌ها در اختيار كاربران در همه گروه‌های سنی قرار دهيم.

مرتضی متشرعی، مسئول سايت محبان زهرا(س)، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به محتوای سايت اظهار كرد: از عنوان سايت‌مان بر می‌آيد كه بايد محتوای‌ آن تماماً درباره حضرت زهرا(س) باشد، اما خوشبختانه با تلاش همكاران، مجموعه مناسبی از ائمه اطهار(ع) جمع‌آوری كرديم كه شامل شاخص‌ها و زيرگروه‌هايی است.

وی افزود: بخش احكام و استفتائات، يكی از بخش‌های سايت محبان زهرا(س) به شمار می‌رود كه در اين بخش استفتائات جديد می‌گذاريم. همچنين حجاب و پاسخ به شبهات از ديگر مباحث زيرمجموعه اين بخش به شمار می‌رود.

مسئول سايت محبان زهرا(س) تصريح كرد: بخش اخبار، علم و فناوری از ديگر بخش‌های اين سايت است كه دانش و زندگی، علم و فناوری و فيزيك و نجوم را شامل می‌شود. همچنين در بخش وقايع‌الايام سايت، به مناسبت‌های مختلف مطالب و گزارش‌ تصويری از حرم و مرقد ائمه‌اطهار(ع) را بارگذاری می‌كنيم.

وی بيان كرد: بخش پژوهش سايت محبان زهرا(س)، شامل زيرگروه‌هايی همچون قرآن‌پژوهی، نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه است كه در آن پژوهش‌های مناسبی برای متخصصان و پژوهشگران منتشر می‌شود.

متشرعی اظهار كرد: بخش كتابخانه يكی ديگر از مهم‌ترين بخش‌های سايت محبان زهرا(س) به شمار می‌رود كه يك سری از كتاب‌هايی با موضوع ائمه اطهار(ع) به ويژه حضرت زهرا(س) آماده دانلود است. همچنين دو بخش طب اسلامی و صهيونيسم از سوی كاربران مورد استقبال قرار گرفته است.

وی يادآور شد: بخش جوانان يكی ديگر از بخش‌های سايت محبان زهرا(س) است كه دو گروه كودكان و نوجوان و زندگی و همسرداری را شامل می‌شود. همچنين بخش بزرگسالان شامل شهدا، علماء، انديشمندان و ولايت فقيه است.

مسئول سايت محبان زهرا(س) با اشاره به اهداف سايت اظهار كرد: نشر فرهنگ اهل بيت(ع) مهم‌ترين هدف سايت محبان زهرا(س) است و تمام تلاش‌مان را می‌كنيم تا سايت جامعی از اهل بيت(ع) در همه زمينه‌ها در اختيار كاربران در همه گروه‌های سنی قرار دهيم به همين دليل در اين سايت از موضوع طب اسلامی تا نجوم، آيات قرآن، نهج‌البلاغه و شهدا كار می‌كنيم.

وی بيان كرد: رويكردمان در سايت محبان زهرا(س)، مذهبی است و همه زمينه‌ها را با محوريت دينی كار كرديم. همچنين در همه بخش‌ها كارگروهی را تشكيل داديم كه هريك از آن تشكيلات جداگانه‌ای دارد.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

انس با قرآن و عمل به دستورات آن رمز سعادت بشر است

حجت‌الاسلام امیری:
انس با قرآن و عمل به دستورات آن رمز سعادت بشر است

گروه اجتماعی: پيامبر اسلام(ص) همه كارها را با محوريت قرآن كريم انجام می‌داد و امروز انس با قرآن و عمل به دستورات آن رمز سعادت بشر است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام روح‌الله اميری، استاد حوزه، 23 مهرماه در جمع كاركنان رسمی و وظيفه تيپ مكانيزه امام زمان(عج) نيروی زمينی سپاه در حسينيه ثارالله اظهار کرد: رسول اكرم(ص) باعث تحولی در جامعه شد كه بعد از گذشت 1400 سال اين تحول ادامه داشته و دارد، پيامبر اسلام(ص) همه كارهايشان را با محوريت قرآن كريم انجام می‌داد و امروز انس با قرآن و عمل به دستورات آن رمز سعادت بشر است.

وی افزود: استكبار جهانی از ترس گرايش مردم جهان به دين مبين اسلام، فيلم موهن را ساختند و قلب‌های ميليون‌ها مسلمان را جريحه‌دار كردند ولی اين امر موجب شد اتحاد آنان بيش از پيش مستحكم‌تر و قلب‌های آنان به همديگر نزديک‌تر شود.

اين استاد حوزه در ادامه تصريح كرد: پيامبر اكرم(ص) به علت دارا بودن دو ويژگی بارز، انس با قرآن و خوش اخلاق بودن از اعراب جاهلی افرادی مانند عمارها و ياسرها و مقدادها و ... را تربيت كرد كه اين خصوصيات برای همه مسلمانان الگو می‌باشد.

وی همچنين با اشاره به آيه 57 سوره يونس «به راستی برای شما از جانب پروردگارتان موعظه‌ای آمده است و شفايی برای آنچه در دل‌هاست و هدايت و رحمتی برای مومنان» موعظه بودن از جانب خدا، درمان هر درد، هدايت‌گر بودن و رحمت برای مؤمنين بودن را از ويژگی‌های بارز قرآن كريم برشمرد.

 
سه شنبه 25 مهر 1391  11:47 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

ضرورت توسعه نهادهای پشتيبان و خیّر به منظور تسهيل امر ازدواج

پيش‌نمازی تأكيد كرد:
ضرورت توسعه نهادهای پشتيبان و خیّر به منظور تسهيل امر ازدواج

گروه اجتماعی: معاون تربيتی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان ضرورت توسعه نهادهای پشتيبان و خیّر را به منظور تسهيل امر ازدواج با توجه به هزينه‌های بالای ازدواج ضروری ارزيابی كرد.

سيد باقر پيشنمازی، معاون تربيتی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان

سيدباقر پيشنمازی، معاون تربيتی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به تشريح برنامه‌های اين سازمان به منظور محقق شدن شعار تعالی و رشد جوانان كه از اهداف اين وزارتخانه محسوب می‌شود پرداخت.

وی فضاسازی‌های قرآنی را از جمله برنامه‌های اين وزارتخانه در محيط‌هايی كه جوانان رفت و آمد دارند برشمرد و اظهار كرد: در بيستمين نمايشگاه قرآن كريم مسئوليت بخش جوان نمايشگاه قرآن را وزارت ورزش و جوانان بر عهده داشت و پيام‌های غيرمستقيمی از طريق فضاسازی محيطی و احجام مفهومی در رابطه با مفاهيم قرآنی مربوط به زندگی جوانان به آنان عرضه می‌شد.

پيشنمازی ادامه داد: پس از اتمام كار بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم، محتويات بخش جوان در قالب نمايشگاه ديگری در يكی از استان‌های كشور به مدت يك هفته برپا شد تا ساير جوانان نيز بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

وی از ديگر فعاليت‌های اين وزارتخانه را در جهت رشد و تعالی جوانان طراحی نرم‌افزار «بوستان وحی» دانست و گفت: اين نرم‌افزار با مطرح كردن 100 پرسش پيرامون ازدواج و خانواده به بيان پاسخ‌های آن با استفاده از آيات قرآن می‌پردازد.

معاون تربيتی و فرهنگی وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه اين وزارتخانه به تازگی كار خود را آغاز كرده است، اظهار كرد: در طول يك سالی كه از عمر اين وزارتخانه می‌گذرد بخشی از زمان صرف بيانيه مأموريت و وظايف و ساختار تشكيلاتی شد و الباقی خروجی‌های خوبی داشته است.

 پيشنمازی:
در ستاد ساماندهی ازدواج جوانان پيش‌بينی كرديم كه بخشی از جوانان كه فرزندان كاركنان ادارات دولتی هستند به نحوی تحت حمايت دستگاه‌های دولتی قرار گيرند

وی برپايی محافل قرآنی ويژه ورزشكاران در استان‌ها را از ديگر اقدامات اين مجموعه برشمرد و ادامه داد: درصدد هستيم زمينه‌های لازم را برای قاريان ورزشكار و همچنين ورزشكارانی كه علاقه‌مند به شركت در برنامه‌های قرآنی هستند در قالب محافل قرآنی و كلاس‌های آموزشی ايجاد كنيم.

پيشنمازی در بخش ديگری از سخنان خود در پاسخ به پرسش خبرنگار ايكنا مبنی بر چگونگی تمهيداتی كه ستاد ساماندهی ازدواج جوانان برای ازدواج آسان‌تر جوانان با توجه به مخارج بالای زندگی در نظر گرفته است، اظهار كرد: در ستاد ساماندهی ازدواج جوانان پيش‌بينی كرديم كه بخشی از جوانان كه فرزندان كاركنان ادارات دولتی هستند به نحوی تحت حمايت دستگاه‌های دولتی قرار گيرند.

وی بر ضرورت توسعه نهادهای پشتيبان و خير برای تسهيل امر ازدواج تأكيد كرد و گفت: در حوزه انتخاب همسر هم طراز نيز مراكز مشاوره و ازدواج خانواده با ارائه مشاوره نقش مؤثری در آگاهانه‌تر شدن ازدواج‌ها دارند.

معاون فرهنگی و تربيتی وزارت ورزش و جوانان ازدواج در محيط‌های مشترك و جمعی را از ديگر مواردی معرفی كرد كه سبب كاهش هزينه‌های ازدواج جوانان می‌شود و اظهار كرد: سقف وام ازدواج نيز برای بخشی از جوانان كه دارای مشكلات خاصی هستند افزايش يافته است.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:47 AM
تشکرات از این پست
siasport23
reza_tavarish7000
reza_tavarish7000
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 86
محل سکونت : آذربایجان غربی

ملت خستگی‌ناپذير ايران همواره حامی ولايت خواهد بود

امام جمعه موقت اهواز:
ملت خستگی‌ناپذير ايران همواره حامی ولايت خواهد بود

گروه حماسه و ايثار: مدير حوزه‌های علميه خوزستان اجتماع امروز مردم اهواز را دربردارنده يك پيام كوبنده برای دشمن دانست و تصريح كرد: تا ولايت امتی خستگی‌ناپذير، شكست‌ناپذير و همواره در صحنه دارد دشمن هيچ غلطی نمی‌كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمين مير احمدرضا حاجتی، مدير حوزه‌های علميه خوزستان و امام جمعه موقت اهواز در مراسم خاكسپاری 2 شهيد گمنام در دانشگاه شهيد چمران اهواز كه پيش ازظهر امروز 25 مهرماه برگزار شد، عنوان كرد: دانشگاهيان خوزستان رهنمودهای ائمه اطهار(ع) را سرلوحه خود قرار داده و درسی را كه از شهدا گرفته‌اند به خوبی به دنيا ارائه كردند.

وی حضور دانشجويان در اين مراسم را حامل پيامي براي دشمنان دانست و با بيان اينكه دشمن با استفاده از مزدوران داخلی و غفلت برخی مسئولان و دست‌اندركاران اوضاع وخيمی را در بازار اقتصادی ما ايجاد كرده است، افزود: با توجه به اين وضعيت موجود، حضور گسترده شورآفرين، همراه با شعور و آگاهی دينی، مذهبی و سياسی شما امروز برای دشمنان يك پيام بسيار مهم را در پی دارد.

مدير حوزه‌های علميه خوزستان ادامه داد: يقيناً دشمن اين پيام را دريافت می‌كند و لو اينكه درك درستی ندارد آن را نفهمد و آن پيام اين است كه ای دشمن زبون كه به ننگ و نيرنگ آمدی كه ملت ايران را از راه اسلام برگردانی و ای دشمنی كه با تحريم و فشار اقتصادی وارد شدی تا ملت را از ولايت فقيه جدا كنی خيل مشتاقان ولايت فقيه و دلدادگان راه شهدا را شاهد باش كه چگونه در سنگر شهدا هستند.

حاجتی با بيان اينكه ملت ايران توطئه‌های دشمن و نادانی او را شناخته است، اضافه كرد: امروز تنها در يك نقطه از اين مملكت، با شعار «خونی كه در رگ ماست هديه به رهبر ماست» به خوبی جواب پيام دشمن داده شد.

وی راه ملت ايران را ادامه راه شهدا و راه اهل‌بيت، عصمت و طهارت(ع) دانست و گفت: اجتماع امروز مردم اهواز يك پيام كوبنده برای دشمن دارد و آن پيام اين است ‌كه تا ولايت امتی خستگی‌ناپذير، شكست‌ناپذير و همواره در صحنه دارد دشمن هيچ غلطی نمی‌كند.

رئيس حوزه‌های علميه خوزستان افزود: دشمن نيرنگ‌باز و خار شده امروز براي انتقام آمده و آخرين پرده از توطئه دشمن در پيش است و آن حصر اقتصادی، فشار از برون و همراهی جيره‌خواران داخلی است و دستيابی به هجمه ملت به ارزش‌ها و تسليم و برگشت ملت ايران از راه شهدا و ولايت است و اينكه ملت ايران رهبر را تنها بگذارد.

حاجتی امروز را زمان بيعتی دوباره با شهدا دانست و با اشاره به نامه امام علی(ع) به مردم مصر گفت: امروز در دانشگاه شهيد چمران نه تنها پيكر دو شهيد به خاك سپرده می‌شود كه نشان ذوالفقار امير در اين دانشگاه به وديعه گذاشته می شد تا روز ظهور يوسف زهرا(س) كه از قبور خارج می‌شوند و لبيك دوباره می‌گويند.

وی افزود: شهدا شفاعت ما را كنيد كه در راه امام و رهبر و مولامان امام خامنه‌ای(مدظله) ثابت قدم بمانيم و اين امانت را به صاحبش تحويل دهيم.

سه شنبه 25 مهر 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها