0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

دوشنبه 21 فروردين 1391 08:42:55             شماره‌ خبر :981375
برگزاری كلاس‌های تخصصی ترجمه و تفسير در فرهنگ‌سرای قرآن

گروه فعاليت‌های قرآنی: فرهنگ‌سرای قرآن دوره‌های ترجمه و تفسير قرآن كريم را با حضور مجيد زكی‌لو ويژه علاقه‌مندان برگزار می‌كند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، فرهنگ‌سرای قرآن در فصل بهار كلاس‌های ترجمه و تفسير قرآن كريم را برای عموم علاقه‌مندان به مفاهيم قرآن كريم برگزار می‌كند.

بنابر اين گزارش، اين كلاس‌ها با مديريت و تدريس مجيد زكی‌لو، قاری و مدرس قرآن كريم كه بيش از 9 سال است به صورت منظم و دوره‌ای به تفسير جزءهای مختلف قرآن كريم می‌پردازد، برگزار خواهد شد.

در دوره‌های گذشته تاكنون دو بار جزء يك و جزءهای 27، 28، 29 و 30 قرآن كريم ترجمه و تفسير شده است، مجيد زكی‌لو با سال‌ها تجربه در امر تدريس قرآن كريم در بهار 91 ترجمه و تفسير جزء 26 قرآن را در برنامه كاری امسال اين كلاس قرار داده است.

روزهای چهارشنبه هر هفته اين كلاس از ساعت 17 تا 19 در فرهنگ سرای قرآن برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای شركت در اين كلاس به فرهنگ‌سرای قرآن مراجعه كنند.

يادآور می‌شود، فرهنگ‌سرای قرآن واقع در خيابان قزوين، نرسيده به ميدان شمشيری، نبش خيابان شهيد كاظمی است.

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:04 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 08:59:59             شماره‌ خبر :981351
مسابقات بين‌ا‌لمللی قرآن 28 خرداد آغاز می‌شود/ ارسال دعوت‌نامه برای 95 كشور

گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه 28 خردادما‌ه را زمان برپايی بيست و نهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كشورمان اعلام كرد و از ارسال 95 دعوت‌نامه به كشورهای مختلف خبر داد.

 

ولی ياراحمدی، مدير كل امور آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) با اعلام زمان برپايی بيست و نهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كشورمان، گفت: 28 خردادما‌ه سال جاری، همزمان با شب مبعث حضرت محمد مصطفی (ص) مراسم افتتاحيه اين مسابقات برگزار می‌شود كه جزئيات دقيق آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی با اعلام ارسال دعوت‌نامه‌ها برای حضور قراء و حفاظ 95 كشور، بيان كرد: مكاتبات با وزارت امور خارجه كشورمان و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور هماهنگی بيشتر در بخش دعوت از شركت‌كنندگان 95 كشور صورت گرفته است و از حدود يك ماه پيش، دعوت‌نامه‌ها ارسال شده است.

ياراحمدی عنوان كرد: تاكنون چند كشور با ارسال مدارك و معرفی نمايندگانشان برای حضورشان اعلام آمادگی كردند، البته از حدود يك ماه آينده می‌توان منتظر پاسخ دعوت‌نامه و دريافت مدارك از كشورها بود. اما چون تاريخ برگزاری مسابقات بين‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ايران به صورت ثابت، هر‌‌ساله همزمان با مبعث رسول اكرم (ص) است، بسياری از كشورها خودشان برای حضور اعلام آمادگی می‌‌كنند.

وی افزود: از دو سال قبل، تعداد دعوت‌نامه‌ها را به تعداد 30 كشور افزايش داديم و نه‌تنها برای كشورهای اسلامی دعوت‌نامه ارسال شد، بلكه برای كشورهايی كه مسلمانان در اقليت هستند نيز دعوت‌نامه به همراه شرايط و ضوابط قراء و حفاظ ارسال شد. البته از همفكری و كمك سفيران و رايزنان ايران برای ارسال دعوت‌نامه و دعوت از برترين قراء و حفاظ استفاده می‌شود.

ياراحمدی اظهار كرد: شرايطی كه قراء و حفاظ اعزامی برای حضور در مسابقات قرآن كشورمان بايد داشته باشند از سال قبل به صورت جدی و ضابطه‌مند مشخص شد و امسال نيز همان رويه را ادامه خواهيم داد.

مدير كل آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه افزود: بر اجرای دقيق شرايط اصرار داريم تا تمامی شركت‌كنندگان برطبق همان ضوابط اعلام شده حضور يايند. امسال كنترل را دقيق‌تر خواهيم كرد تا شاهد حضور افراد قوی‌تری در رقابت‌ها باشيم.

وی با اشاره به اينكه ارتقای كيفيت مسابقات بين‌المللی قرآن در اولويت قرار دارد، تصريح كرد: هر كشور می‌تواند يك قاری و يك حافظ به مسابقات ايران اعزام كند. البته اولويت ما كيفيت مسابقات است، اما چون اين مسابقات كاملاً ابعاد بين‌المللی به خود گرفته است به نوعی حضور تعداد بالايی از متسابقان از كشورهای مختلف خود امتيازی برای مسابقات ايران محسوب می‌شود. البته به ميزانی كميت را بالا خواهيم برد كه به كيفيت مسابقات ضربه‌ای وارد نشود.

ياراحمدی درباره فعاليت كميته‌های تخصصی برگزار‌كننده بيست و نهمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن گفت: تعدادی از كميته‌های برگزار‌كننده مانند كميته فنی كار خود را آغاز كرده‌اند. اما همه اين كميته‌ها همزمان كار خود را آغاز نمی‌كنند و اين تشكيل كميته‌ها به منظور برگزاری هرچه باشكوه‌تر اين مسابقه بين‌المللی به تدريج خواهد بود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:05 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 10:44:04             شماره‌ خبر :981504
آغاز به كار اتحاديه قرآنی شهرستان بابل از ابتدای سال 91

گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی بابلسر با اشاره به آغاز به كار اتحاديه قرآنی اين شهرستان از ابتدای امسال، گفت: صورت جلسات و مقدمات اوليه تشكيل اين اتحاديه در اواخر سال گذشته انجام شد.

نصرالله آتشين‌بار، كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی بابلسر، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: اولين جلسه شورای طرح و برنامه قرآن در سال جديد در اداره تبليغات اسلامی بابلسر برگزار شد.

وی افزود: در اين جلسه كه با حضور اعضای آن برگزار شد در مورد فعاليت‌های قرآنی صورت گرفته در سال گذشته و آسيب شناسی اين فعاليت‌ها بحث و تبادل نظر شد و بر اين امر كه بايد تلاش خود را برای گسترش فعاليت‌های قرآنی در سال 1391 انجام دهيم تأكيد شد.

كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی بابلسر در ادامه در مورد فعاليت‌های قرآنی اين اداره در سال گذشته تصريح كرد: در سال 90 شاهد فعاليت‌های قرآنی قابل ملاحظه‌ای از سوی مؤسسات و مراكز قرآنی و فعالان قرآنی در سطح شهرستان بابلسر بوده‌ايم اما نبايد به اين بسنده كرد و بايد فعاليت خودمان را دو چندان كنيم.

آتشين بار در ادامه از تشكيل اتحاديه قرآنی اين شهرستان در سال جاری خبر داد و افزود: به ياری خداوند در سال جاری اتحاديه شهرستانی با انجام برنامه‌های قرآنی فعاليتش را آغاز می‌كند كه با شروع فعاليتش، دوره‌های آموزشی لازم برای مديران مؤسسات و خانه‌های قرآن از سوی اتحاديه برگزار می‌شود.

آتشين بار در ادامه اظهار كرد: كارها و مقدمات اوليه تشكيل اتحاديه قرآنی در سال گذشته انجام شد و در سال جديد كار معرفی مديرعامل و اعضای آن انجام شد كه با معرفی اين افراد فعاليت‌های اين اتحاديه به طور رسمی آغاز شد.

كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی بابلسر در پايان با اشاره به برگزاری ماهانه جلسه شورای طرح و برنامه قرآنی اين شهرستان گفت: در جلسات آينده شورای طرح و برنامه قرآنی، در مورد برنامه‌های قرآنی سال 91 بحث خواهد شد، از ديگر برنامه‌های اين جلسه پيگيری جلسه با نماينده مجلس در خصوص گزارش برنامه‌های قرآنی و درخواست مساعدت برای برگزاری همايش هفته معلم بوده است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:05 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 08:44:14             شماره‌ خبر :981029
به همت دانشگاه علوم پزشكی تهران؛

كلاس‌های دوره‌ای تفسير قرآن در شبكه بهداشت شهرری برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: به همت مركز فرهنگی قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی تهران و با همكاری شبكه بهداشت و درمان شهرری، كلاس‌های دوره‌ای تفسير قرآن كريم در شبكه بهداشت و درمان شهرری در طول سال 1391 برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی تهران با همكاری شبكه بهداشت و درمان شهرری اقدام به برگزاری كلاس‌های دوره‌ای تفسير قرآن كريم در سال جديد كرده است.

بر اساس اين گزارش، اين كلاس‌ها به صورت ماهيانه برگزار می‌شود و تا پايان سال 1391 ادامه خواهد داشت كه اولين جلسه اين كلاس‌ها روز شنبه 19 فروردين ماه در سالن اجتماعات شبكه بهداشت و درمان شهر ری برگزار شد.

جلسه دوم اين كلاس‌ها در روز سه‌شنبه 12 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد و پس از آن هم هر ماه يك جلسه از اين كلاس‌ها با حضور اساتيد برجسته قرآن برگزار می‌شود و آخرين جلسه از اين سلسله كلاس‌ها در روز شنبه 12 اسفندماه سال 1391 به پايان خواهد رسيد.

يادآور می‌شود، افرادی كه علاقه‌مند به حضور در اين كلاس‌ها هستند می‌توانند با مركز فرهنگی قرآن و عترت و يا رابط فرهنگی شبكه بهداشت و درمان ری، تماس گرفته و ثبت نام كنند.

گفتنی است، اولين جلسه اين سلسله كلاس‌ها روز شنبه 19 فروردين ماه از ساعت 11:30 الی 13:00 در سالن اجتماعات شبكه بهداشت و درمان ری برگزار شد و ساعت برگزاری باقی كلاس‌ها نيز متعاقباً اعلام خواهد شد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:05 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 09:18:29             شماره‌ خبر :981072
تشكيل كميته تخصصی جشنواره قرآنی دانشكده علوم قرآنی آمل

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول كانون قرآن و عترت دانشكده علوم قرآنی آمل و كارشناس فرهنگی از تشكيل كميته‌های تخصصی جشنواره قرآنی اين دانشكده خبر داد.

داوود به‌منش، مسئول كانون قرآن و عترت دانشكده علوم قرآنی آمل و كارشناس فرهنگی، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) ضمن اعلام اين خبر افزود: دانشكده علوم قرآنی آمل قصد دارد تا جشنواره فرهنگی و هنری دانشجويان اين دانشكده را با محوريت مباحث قرآنی برگزار كند.

وی ادامه داد: اين جشنواره در رشته‌های مختلف ادبی، هنری، وبلاگ‌نويسی، نمايشی و ... با محوريت مضامين قرآنی برگزار می‌شود و در فروردين ماه سال جاری كميته‌های تخصصی هر بخش تشكيل شده است.

وی بيان كرد: المپياد قرآنی دانشگاهيان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم، ارديبهشت ماه در دانشكده علوم قرآنی زاهدان برگزار می‌شود كه مرحله كتبی آن، دهم ارديبهشت ماه در خود دانشكده‌های علوم قرآنی برگزار می‌شود.

به‌منش گفت: اين المپياد در بخش كتبی در رشته‌­های «فرازهای قرآن و عترت، قرآن‌شناسی، مفاهيم قرآن، سيره معصومين(ع)، احكام، حفظ موضوعی» برای دانشجويان و «تفسير و احكام» برای اساتيد و كاركنان برگزار خواهد شد.

مسئول كانون قرآن و عترت دانشكده علوم قرآنی آمل و كارشناس فرهنگی خاطرنشان كرد: شركت‌كنندگان در بخش شفاهی اين المپياد هم در رشته­‌های تحقيق، ترتيل، حفظ كل، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 5 جزء، حفظ جزء 30، تواشيح، ابتهال و مناجات، ادعيه­‌خوانی و اذان برای دانشجويان و تحقيق، ترتيل و حفظ برای اساتيد و دانشجويان به رقابت خواهند پرداخت.

وی درباره ديگر فعاليت‌های دانشجويان اين دانشكده افزود: با همراهی 35 دانشجو از بانوان اين دانشكده و در قالب كاروان راهيان نور، از مناطق جنگی بازديد صورت گرفت و اين دانشجويان طی اردويی 5 روزه جهت بازديد از مناطق عملياتی هشت سال دفاع مقدس به جنوب كشور اعزام شدند.

وی عنوان كرد: اين بازديد با هدف گرامی‌داشت ياد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و آشنايی دانشجويان با فداكاری‌ها و از جان‌گذشتگی شهدای گرانقدر برگزار شد و طی آن شركت كنندگان به قرائت قرآن كريم و ادعيه پرداختند.

به‌منش اظهار كرد: در اين سفر معنوی دانشجويان از مناطق عملياتی فتح‌المبين، فكه، چزابه، دهلاويه، اروند كنار، شلمچه، پاسگاه زيد، طلائيه، هويزه، معراج الشهدا و پادگان شهيد محمودوند بازديد به عمل آوردند كه در اين مناطق، راويان از رشادت‌ها و جانبازی رزمندگان اسلام در طول جنگ تحميلی سخن گفتند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:05 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 10:49:16             شماره‌ خبر :981492
قبادی عنوان كرد:

راه‌اندازی 7 دانشكده علوم و معارف قرآن در سال 90 در كشور

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم اظهار كرد: هفت دانشكده در شهرهای خرم آباد، ايلام، خمين، سبزوار، تربت‌جام، ‌دامغان و اصفهان در سال 1390 راه‌اندازی شد.

مهدی قبادی، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم

مهدی قبادی، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم، گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: تأسيس و راه‌اندازی هفت دانشكده در شهرهای خرم آباد، ايلام، خمين، سبزوار، تربت‌جام، ‌دامغان و اصفهان در سال 1390 و افزايش دانشكده‌های علوم قرآنی به تعداد 21 دانشكده در سراسر كشور از مهم‌ترين فعاليت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم در سال گذشته بود.

وی در ادامه افزود: ايجاد رديف مستقل بودجه دانشگاه ذيل رديف‌­های سازمان از مجلس شورای اسلامی در سال 1390 و اخذ مجوز تأسيس و راه‌اندازی مقطع دكتری رشته تفسير قرآن كريم در دانشكده تفسير و معارف قرآن قم از ديگر دستاوردهای اين دانشگاه محسوب می‌شود.‌

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم ومعارف قرآن كريم اظهار كرد: قبولی و پذيرش بيش از 45 درصد از فارغ‌التحصيلان دانشكده‌های علوم قرآنی در مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری دانشگاه­‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی كشور، احراز دو رتبه ممتاز تك رقمی و 43 رتبه دو رقمی در آزمون سراسری دولتی ارشد كشور در شاخه علوم انسانی توسط فارغ‌التحصيلان اين دانشگاه و قبولی نهايی سه نفر در مقطع دكترا از كارهای انجام شده در سال گذشته اين دانشگاه محسوب می‌شود.

قبادی تصريح كرد: هفت نفر برگزيده نهايی المپياد علمی دانشجويان سراسر كشور، مشاركت بيش از يك سوم دانشجويان اين دانشگاه در جشنواره مطالعات قرآنی كشور كه منجر به­انتخاب 23 نفر از آنان به­‌عنوان رتبه برتر شد و مشاركت و همكاری بيش از 160 نفر از دانشجويان در برگزاری طرح نشاط معنوی در بقاع متبركه كشور از ديگر فعاليت‌های اين دانشگاه در سال 1390 به حساب می‌آيد.

وی گفت: همكاری دانشگاه با سازمان اوقاف و امور خيريه در برگزاری بخش پژوهش مسابقات بين‌المللی قرآن كريم، انتشار بيش از چهار شماره پژوهش‌نامه قرآنی علمی- تخصصی دانشگاه با تيراژ 2000 نسخه در هر شماره و سه عنوان مجله علمی و پژوهشی ديگر از فعاليت‌های فرهنگی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم محسوب می‌شود.

 مهدی قبادی:
حضور فعال اين دانشگاه در نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم ماه مبارك رمضان سال گذشته و كسب عنوان غرفه برتر در بخش دانشگاهی نمايشگاه، مصاحبه و جذب بيش از 60 نفر عضو هيئت علمی، ايجاد مديريت­های فرهنگی و پژوهشی و گروه­های علمی و آموزشی در دانشگاه از ديگر اقدامات اين دانشگاه در سال 1390 محسوب می‌شود

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم عنوان كرد: تدوين و انتشار تقويم قرآنی دانشگاهی با عنوان از مهر تا مهر در سال 1390 كه در سطح دانشگاه‌­ها كم نظير بود، در سال گذشته انجام شد، همچنين كسب عناوين اول پايان نامه‌های قرآنی دانشجويان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم در جشنواره ملی مسابقات دانشجويان ايران در سال 1390 از ديگر دستاوردهای اين دانشگاه محسوب می‌شود.

قبادی بيان كرد: برگزاری اولين المپياد با قرآن دانشگاه با حضور شخصيت­‌های قرآنی همراه با پيام مراجع تقليد در دانشكده ميبد، برگزاری دومين جشنواره فرهنگی، ورزشی دانشجويان در رشته‌های ورزشی بانوان و آقايان در دانشكده ملاير، تهيه و تدوين بيش از 30 رشته كاربردی و ميان رشته‌­ای و ارسال 22 رشته به ­وزارت علوم، تحقيقات و فن‌­آوری جهت تصويب در شورای گسترش آموزش عالی از ديگر فعاليت اين دانشگاه در سال گذشته به حساب می‌آيد.

وی اظهار كرد: حضور فعال اين دانشگاه در نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم ماه مبارك رمضان سال گذشته و كسب عنوان غرفه برتر در بخش دانشگاهی نمايشگاه، مصاحبه و جذب بيش از 60 نفر عضو هيئت علمی، ايجاد مديريت­‌های فرهنگی و پژوهشی و گروه­‌های علمی و آموزشی در دانشگاه از ديگر اقدامات اين دانشگاه در سال 1390 محسوب می‌شود.

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم گفت: راه‌اندازی پژوهشكده نظريه‌پردازی و مطالعات قرآنی در قم، ايجاد مركز آموزش‌­های آزاد قرآنی، تبديل كانون قرآن و عترت به ­مركز قرآن و عترت دانشگاه و تشكيل كانون­‌های قرآن و عترت در دانشكده‌­ها، ايجاد دفتر روابط بين‌الملل دانشگاه و راه‌اندازی دفتر دانشكده علوم قرآنی در لبنان از دستاوردهای اين دانشگاه در سال گذشته است.

قبادی عنوان كرد: تنظيم سند چشم‌انداز دانشگاه در راستای سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ايران، جلب نظر شخص خیّر در اهدای يك دستگاه آپارتمان خوابگاه دانشجويی به ­ارزش 10 ميليارد ريال برای دانشكده تربيت مدرس قرآن مشهد، افتتاح و بهره‌برداری از ساختمان جديد دانشكده علوم قرآنی زابل، اخذ مجوز و راه‌اندازی مقطع كارشناسی ارشد رشته‌های تفسير و علوم قرآن ويژه طلاب حوزه‌های علميه و اخذ مجوز پذيرش دانشجوی در مقطع كارشناسی ارشد در دو رشته تفسير و علوم قرآنی در شهر‌های آمل، كرمانشاه، شيراز، ايلام و ميبد از كميسيون حوزوی وزارت علوم تحقيقات و فن‌آوری از ديگر كارهای اين دانشگاه است.

وی در پايان افزود: ايجاد دفتر نظارت و ارزيابی آموزشی در دفتر مركزی، كسب مجوز تاسيس دانشكده علوم قرآنی در شهرهای كرمان، بندر عباس، اراك و گراش از كمسيون حوزوی وزارت علوم، كسب شماره استخدامی برای 30 نفر از اعضای هيات علمی دانشگاه، صدور حدود 2000 برگ دانشنامه دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصيل شدن 400 نفر از دانشجويان در سال تحصيلی 90 و 1389 از افتخارات اين دانشگاه محسوب می‌شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:06 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:49:29             شماره‌ خبر :981626
تبيين شعار سال در برنامه راديويی «منهاج»

گروه فعاليت‌های قرآنی: راديو قرآن در جهت تبيين شعار سال 91 با رويكردی تبيينی به بررسی شعار «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی» می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، روابط عمومی راديو قرآن اعلام كرد، رونق اقتصادی و نهادينه شدن نظام اقتصادی اسلام يكی از مهمترين ويژگی‌های يك كشور اسلامی است كه با توجه به شعار سال 91 كه از سوی مقام معظم رهبری سال توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی اعلام شد راديو قرآن در برنامه «منهاج» به تبيين و بررسی اين شعار می‌پردازد.

در بخش‌های ابتدايی اين برنامه، آيت الله سيد احمد خاتمی به ويژگی و اهميت اين شعار پرداخته و در بحث كارشناسی اهميت اين موضوع و چگونگی تحقق آن را بيان می‌كند.

منهاج با اجرای رضا خضرايی و سردبيری و تهيه‌كنندگی فاطمه رحمانی كه روزهای يكشنبه و سه‌شنبه ساعت 14:50 به مدت 10 دقيقه روی آنتن می‌رود، ميزبان دولتمردان و سياستمداران خواهد بود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:06 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:49:29             شماره‌ خبر :981626
تبيين شعار سال در برنامه راديويی «منهاج»

گروه فعاليت‌های قرآنی: راديو قرآن در جهت تبيين شعار سال 91 با رويكردی تبيينی به بررسی شعار «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی» می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، روابط عمومی راديو قرآن اعلام كرد، رونق اقتصادی و نهادينه شدن نظام اقتصادی اسلام يكی از مهمترين ويژگی‌های يك كشور اسلامی است كه با توجه به شعار سال 91 كه از سوی مقام معظم رهبری سال توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی اعلام شد راديو قرآن در برنامه «منهاج» به تبيين و بررسی اين شعار می‌پردازد.

در بخش‌های ابتدايی اين برنامه، آيت الله سيد احمد خاتمی به ويژگی و اهميت اين شعار پرداخته و در بحث كارشناسی اهميت اين موضوع و چگونگی تحقق آن را بيان می‌كند.

منهاج با اجرای رضا خضرايی و سردبيری و تهيه‌كنندگی فاطمه رحمانی كه روزهای يكشنبه و سه‌شنبه ساعت 14:50 به مدت 10 دقيقه روی آنتن می‌رود، ميزبان دولتمردان و سياستمداران خواهد بود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:07 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:51:26             شماره‌ خبر :981612
حفظ قرآن توسط 25 مددجوی زندان بجنورد

گروه فعاليت‌های قرآنی: در راستای برنامه های اصلاحی و تربيتی و تلاش در راه فراهم كردن زمينه بازگشت سعادتمندانه مددجويان به بستر اجتماع و بهره جستن از منابع دينی وقرآنی 25 مددجوی زندان بجنورد موفق به حفظ قرآن كريم شدند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره كل زندان‌های خراسان شمالی، جواد حسين‌زاده، رئيس زندان مركزی بجنورد با اعلام اين خبر افزود: در سال 91 مصمم هستيم تا با گسترش فعاليت‌های فرهنگی و تربيتی زمينه بازگشت سعادتمندانه مددجويان را به بستر اجتماع بيش از گذشته فراهم كنيم.

وی با اشاره به هدف سازمان زندان‌ها مبنی بر تلاش در راه اصلاح و تربيت زندانيان خاطرنشان كرد: ما در انجام رسالت خطير خود منبعی غنی‌تر از قرآن كريم و تعاليم اسلامی نداريم.

وی ترويج تعاليم اسلامی و قرآنی را يك نياز مبرم در زندان‌ها دانست و اعلام كرد: زندانيان هر چه بيشتر با قرآن كريم و تعاليم اسلامی آشنا شوند، شرايط سعادتمندانه بهتری را برای خود و خانواده خود در خارج از زندان فراهم می‌كنند.

رئيس زندان بجنورد تقويت و تجهيز دارالقرآن، افزايش كيفی و كمی فعاليت‌های فرهنگی، ورزشی و تربيتی را از جمله اقدامات مهم در سال 91 در زندان بجنورد دانست و از مراحل آماده‌سازی مجتمع فرهنگی اين زندان در آينده‌ای نزديك خبر داد.

همچنين حجت‌الاسلام حسن رضايی، مسؤل فرهنگی و دارالقرآن زندان بجنورد نيز برگزاری نماز جماعت در تمام اندرزگاه‌ها، برگزاری جلسات معنوی و گفتمان دينی، برگزاری كلاس‌های آموزشی احكام اسلامی، برگزاری كلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن كريم، ترجمه و تفسير را از جمله برنامه‌های در حال اجرا در اين زندان دانست.

مسئول دارالقرآن زندان مركزی بجنورد از حفظ يك تا پنج جزء قرآن كريم طی يك دوره توسط 25 مددجوی اين زندان خبر داد و اعلام كرد: در مراسمی با حضور قاضی ناظر زندان و ديگر مسئولان زندان از اين 25 نفر آزمون لازم أخذ و به هر يك از آنان تسهيلات تشويقی از جمله مرخصی تشويقی اعطاء شد.

وی انعقاد تفاهم‌نامه همكاری بين زندان و ادارات تبليغات اسلامی و اوقاف و امور خيريه را از ديگر برنامه‌های فرهنگی اين زندان در سال 91 دانست.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:08 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی


دوشنبه 21 فروردين 1391 11:52:26             شماره‌ خبر :981576
جشنواره قرآنی خانواده ارديبهشت ماه در رشت برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: جشنواره قرآنی خانواده به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) 23 ارديبهشت ماه به همت اداره كل تبليغات اسلامی گيلان برگزار می‌شود.

حميد كوه‌پيما، مسئول دارالقرآن‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی گيلان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: همزمان با ولادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) 23 ارديبهشت‌ماه جاری جشنواره قرآنی خانواده در رشت برگزار می‌شود.

كوه‌پيما با اشاره به واگذاری تمام كارهای اين جشنواره به اتحاديه مؤسسات قرآنی مردم نهاد افزود: جشنواره قرآنی خانواده با هدف ايجاد فضای قرآنی در خانواده‌ها و زمينه‌سازی برای حضور خانواده‌ها در يك رقابت قرآنی سالم و ارزشمند برگزار می‌شود كه اميدوارم با حضور پرشور مردم برگزار شود.

مسئول دارالقرآن‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی گيلان در ادامه به بحث در مورد ديگر اهداف برگزاری اين جشنواره پرداخت و تصريح كرد: اين جشنواره تلاشی برای تعميق باورهای دينی و تحكيم بنيان‌های فرهنگی خانواده‌ها است.

وی در ادامه با اشاره به محور قرار گرفتن خانواده‌ها در اين جشنواره اظهار كرد: خانواده‌های علاقه‌مند به شركت در اين جشنواره می‌توانند در قالب گروه‌های دو تا پنج نفره در اين رقابت قرآنی شركت كنند.

كوه‌پيما به رشته‌هايی كه خانواده‌ها در اين جشنواره با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت اشاره و عنوان كرد: رشته‌های اين مسابقه شامل قرائت ترتيل، حفظ قرآن و تفسير سوره مباركه لقمان همراه با سؤالاتی از دانستی‌های قرآنی است كه اعضای هر گروه به تناسب توان خود در رشته‌های فوق شركت كرده و در پايان امتيازات اكتسابی جمع و گروه‌های برتر مشخص می‌شوند.

مسئول دارالقرآن‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی گيلان در پايان تصريح كرد: ثبت نام برای حضور در اين جشنواره از 25 فروردين ماه از طريق سايت اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی گيلان آغاز شده است و تا 10 روز ادامه خواهد داشت.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:08 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 12:55:20             شماره‌ خبر :981574
صدور مجوز تأسيس 13 كانون فرهنگی هنری در مساجد شميرانات

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول امور كانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان شميرانات از صدور مجوز برای تأسيس 13 كانون فرهنگی هنری مساجد در شهرستان شميرانات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شميرانات، محمدپورفولادی، مسئول امور كانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان شميرانات ضمن اعلام اين خبر افزود: پيشرفت معنوی مساجد از طريق جذب نوجوانان و جوانان به مساجد و آموزش آنان از طريق برگزاری دوره‌های آموزشی و اجرای برنامه‌های جذاب، اثرگذار، جوان‌پسند و مورد نياز روز جامعه از اهداف اصلی كانون‌های فرهنگی هنری است.

وی ادامه داد: از اين رو افزايش كانون‌ها و جذب و آموزش هرچه بيشتر جوانان مستعد و متعهد از سياست‌های راهبردی دبيرخانه كانون‌های فرهنگی هنر مساجد است. مساجد شهرستان شميرانات اكنون دارای 28 كانون فعال است و از 13 كانون اضافه شده 11 كانون در منطقه 1 شهر تهران و دو كانون ديگر يكی در روستای زايكان ميگون و ديگری در روستای سبو كوچك لواسانات واقع شده‌اند كه تجهيز فيزيكی آنان در حال انجام است.

پورفولادی در ادامه بيان كرد: رايزنی و فعاليت برای افزايش كمی و كيفی كانون‌ها همچنان ادامه دارد و اميدوار هستيم در آينده ای نزديك علاوه بر ارتقای كمّی كانون‌ها به تعداد 44 باب، از لحاظ كيفی نيز شاهد رشد قابل ملاحظه‌ای باشيم.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:09 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 12:53:51             شماره‌ خبر :981649
نشست كميته قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی لرستان برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: اولين نشست كميته قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی لرستان با هدف بررسی برنامه‌های در دست اجرای اين كميته و نيز آسيب‌شناسی اين برنامه‌ها با حضور مسئولان فرهنگی اين دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، اولين نشست كميته قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی لرستان در راستای توسعه و تعميق فرهنگ غنی قرآن كريم و مكتب حيات بخش اهل بيت(ع) و به منظور هماهنگی و انسجام و ارتقای كيفی و كمی فعاليت‌های قرآنی در سطح دانشگاه در سالن شماره يك حوزه رياست دانشگاه علوم پزشكی لرستان برگزار شد.

بر اساس اين گزارش، در اين نشست نادر طرهانی‌نژاد، معاون دانشجويی فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی لرستان ضمن تبريك سال نو به تشريح برنامه‌های اين كميته پرداخت و گفت: اميدواريم برنامه‌هايی كه در اين كميته اجرا می‌شود تأثيرات لازم را بر مخاطبان و جامعه هدف خود بگذارد.

معاون فرهنگی دانشجويی دانشگاه علوم پزشكی لرستان در ادامه به تشريح اهداف كميته قرآن و عترت، پرداخت و افزود: از مهم‌ترين اهداف اين كميته اجرای برنامه‌های قرآنی كه خلاء آن احساس می‌شود است كه از جمله اين برنامه‌ها می‌توان به برگزاری دوره‌های تدبر در قرآن اشاره كرد.

اين گزارش می‌افزايد، در ادامه طرهانی‌نژاد به معرفی اعضای كميته و نحوه فعاليت‌های قرآنی بر اساس آئين‌نامه ابلاغی جديد از سوی وزارت بهداشت اشاره كرد و مقرر شد با هماهنگی‌های لازم دو نفر از اعضای هيات علمی و دو نفر از كادر اداری به عنوان عضو اين كميته انتخاب شوند.

يادآور می‌شود، تشكيل كميته قرآن و عترت در كليه دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور اوايل مهر‌ماه امسال تصويب شد كه در آيين نامه اين كميته در مورد اعضای آن آمده است كه، رئيس دانشگاه، رئيس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ و معاون فرهنگی - دانشجويی دانشگاه از جمله اعضای اين كميته هستند كه رئيس دانشگاه به عنوان رئيس كميته نيز معرفی خواهد شد.

از جمله اهداف كميته قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور كه در آيين ‌نامه آن نيز ذكر شده است اين است كه اين كميته‌ها به منظور هماهنگی، انسجام و ارتقای كمی و كيفی فعاليت‌های مراكز قرآن و عترت در دانشگاه‌ها تشكيل می‌شوند.

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:09 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 14:24:15             شماره‌ خبر :981753
اولين جلسه هماهنگی دوازدهمين دوره طرح هزاران ختم قرآن برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: نخستين جلسه هماهنگی دوازدهمين دوره طرح «هزاران ختم قرآن كريم» به همت راديو قرآن 23 فروردين‌ماه با حضور نمايندگان نهادهای قرآنی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) روابط عمومی راديو قرآن اعلام كرد، با توجه به اهميت و بركات ختم قرآن كريم از جمله اجابت قطعی يك دعا برای ختم‌كننده و اينكه، بالاترين دعاها و عبادت‌ها انتظار فرج خوانده شده است، راديو قرآن همچون سال‌های گذشته دوره هزاران ختم قرآن كريم جهت تعجيل در فرج ولی عصر (عج) را برگزار می‌كند.

اولين جلسه اين طرح قرآنی كه هرسال از ابتدای ماه شعبان‌ المعظم آغاز می‌شود و تا نيمه شعبان، روز ميلاد حضرت ولی‌عصر(عج)، ادامه می‌يابد روز چهارشنبه، 23 فروردين‌ماه با حضور 30 نفر از نمايندگان مراكز فرهنگی و قرآنی، دولتی و غير دولتی در راديو قرآن برگزار می‌شود.

در اين جلسه مسائلی پيرامون برنامه‌ريزی جهت بهتر برگزار شدن دوازدهمين دوره طرح هزاران ختم قرآن كريم مطرح خواهد شد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:10 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

دوشنبه 21 فروردين 1391 13:35:10             شماره‌ خبر :981796
تأسيس 6 خانه نور در استان ايلام تا پايان سال 91

گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ايلام از راه‌اندازی شش «خانه نور» در سطح استان ايلام تا پايان سال 91 خبر داد.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام و مدير دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ايلام، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) ضمن اعلام اين مطلب افزود: اين دبيرخانه برنامه‌های ويژه قرآنی را برای سال 91 تدارك ديده است.

وی ادامه داد: به منظور غنی‌كردن ايام فراغت و استفاده بهينه در امر گسترش فرهنگ قرآنی، 13 خانه نور در سطح استان ايلام ايجاد شده است كه تا پايان سال 91 اين تعداد به 18 مورد می‌رسد. در اين خانه‌های نور رشته‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن كريم، تجويد و صوت لحن، حفظ جزء سی‌ام قرآن كريم، داستان‌های قرآن و ... تدارك ديده شده است.

كارشناس قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام خاطرنشان كرد: اين خانه‌های قرآن در كنار فضای مساجد فعاليت می‌كنند و در آن كودكان 2 تا 5 ساله آموزش می‌بينند، همچنين مسابقات قرآن نيز توسط كارشناسان اين مراكز برای ارزيابی سطح آموزش مخاطبان طراحی و برگزار می‌شود.

وی در خصوص فعاليت كانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اشاره كرد: اكنون 171 كانون مسجد در استان ايلام در حال فعاليت هستند. از اين تعداد 116 كانون يعنی نزديك به 75 درصداز كل آن‌ها در مناطق عشايری و روستايی فعاليت می‌كنند. اين كانون‌های عشايری و روستايی سهم مهمی در گسترش فرهنگ قرآنی در مناطق محروم استان ايلام ايفا می‌كند.

مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان يادآور شد: اين كانون‌ها در سراسر اين استان از امكانات و نيروهای مسجدی و متعهدی بهره می‌برند كه می‌توانند در عرصه فرهنگی و دينی منشأ خدمات ارزنده‌ای به ساير ارگان‌ها و تعامل سازنده با آنان باشند.

حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بيان اينكه آموزش يكی از وظايف ذاتی كانون‌های مساجد است، خاطرنشان كرد: ارائه آموزش‌های مهارت‌های زندگی و خانواده، تنظيم خانواده، آموزش‌های قرآنی، دينی و مذهبی، مبارزه با فرقه‌های نوظهور از جمله فعاليت‌های اين كانون‌ها هستند.

كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان كرد: فعاليت در زمينه مهدويت از جمله پتانسيل‌های كانون‌های مساجد است كه خانواده‌های تحت حمايت كميته امداد می‌توانند از اين برنامه‌ها بهره‌مند شوند.

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:10 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

دوشنبه 21 فروردين 1391 13:35:10             شماره‌ خبر :981796
تأسيس 6 خانه نور در استان ايلام تا پايان سال 91

گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ايلام از راه‌اندازی شش «خانه نور» در سطح استان ايلام تا پايان سال 91 خبر داد.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام و مدير دبيرخانه كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ايلام، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) ضمن اعلام اين مطلب افزود: اين دبيرخانه برنامه‌های ويژه قرآنی را برای سال 91 تدارك ديده است.

وی ادامه داد: به منظور غنی‌كردن ايام فراغت و استفاده بهينه در امر گسترش فرهنگ قرآنی، 13 خانه نور در سطح استان ايلام ايجاد شده است كه تا پايان سال 91 اين تعداد به 18 مورد می‌رسد. در اين خانه‌های نور رشته‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن كريم، تجويد و صوت لحن، حفظ جزء سی‌ام قرآن كريم، داستان‌های قرآن و ... تدارك ديده شده است.

كارشناس قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ايلام خاطرنشان كرد: اين خانه‌های قرآن در كنار فضای مساجد فعاليت می‌كنند و در آن كودكان 2 تا 5 ساله آموزش می‌بينند، همچنين مسابقات قرآن نيز توسط كارشناسان اين مراكز برای ارزيابی سطح آموزش مخاطبان طراحی و برگزار می‌شود.

وی در خصوص فعاليت كانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اشاره كرد: اكنون 171 كانون مسجد در استان ايلام در حال فعاليت هستند. از اين تعداد 116 كانون يعنی نزديك به 75 درصداز كل آن‌ها در مناطق عشايری و روستايی فعاليت می‌كنند. اين كانون‌های عشايری و روستايی سهم مهمی در گسترش فرهنگ قرآنی در مناطق محروم استان ايلام ايفا می‌كند.

مسئول دبيرخانه كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان يادآور شد: اين كانون‌ها در سراسر اين استان از امكانات و نيروهای مسجدی و متعهدی بهره می‌برند كه می‌توانند در عرصه فرهنگی و دينی منشأ خدمات ارزنده‌ای به ساير ارگان‌ها و تعامل سازنده با آنان باشند.

حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بيان اينكه آموزش يكی از وظايف ذاتی كانون‌های مساجد است، خاطرنشان كرد: ارائه آموزش‌های مهارت‌های زندگی و خانواده، تنظيم خانواده، آموزش‌های قرآنی، دينی و مذهبی، مبارزه با فرقه‌های نوظهور از جمله فعاليت‌های اين كانون‌ها هستند.

كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان كرد: فعاليت در زمينه مهدويت از جمله پتانسيل‌های كانون‌های مساجد است كه خانواده‌های تحت حمايت كميته امداد می‌توانند از اين برنامه‌ها بهره‌مند شوند.

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها