0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 10:33:50             شماره‌ خبر :981486
تظاهرات آمريكايی‌ها در اعتراض به اقدام كشيش موهن به قرآن

گروه بين‌الملل: شهروندان آمريكايی ديروز، 20 فروردين، در اعتراض به اقدام ارعاب‌آميز كشيش فلوريدايی ضد قرآن در شهر ديربورن گردهم آمدند و اهانت‌های او به اسلام و مسلمانان را محكوم كردند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «On Islam»، لورا دنيس، شهروند سی‌وهشت ساله منطقه ديرويت در ايالت ميشيگان آمريكا كه از جمله معترضان بود، ديروز، 20 فروردين ماه، در مصاحبه با مطبوعات آزاد ديترويت عنوان كرد: خداوند همه ما را دوست دارد. اين مرد با اين اقدامات تنها ايجاد نفرت می‌كند و اين كارها مشابه اقدامات نازی‌ها است.

ويسم چاك از اهالی شهر «ردفورد» در حومه ديترويت نيز با تأييد اين مطلب عنوان كرد: آمريكا متعلق به همه ما است و همه ما با هم يكی هستيم.

در اين تظاهرات كشيشان آمريكايی نيز حضور داشتند و خشم و اعتراض خود را نسبت به راه‌اندازی تجمع اعتراض‌آميز در مقابل مركز اسلامی ديربورن توسط تری جونز، كشيش هتاك كه روز 19 فروردين انجام شد، اعلام كردند.

اين به اصطلاح كشيش آمريكايی، با گردآوری تجمعی بسيار كوچك در مقابل مركز اسلامی ديربورن عنوان كرده بود كه نسبت به افزايش تعداد مسلمانان در ديترويت نگران است.

وی گفته بود كه مسلمانان هر جای دنيا كه باشند، عقايد و برنامه‌های خود را به جوامع خود تحميل می‌كنند و ما بايد آمريكا را از آنان پس بگيريم!

اين تجمع اعتراض‌آميز در حالی در مقابل مركز اسلامی ديربورن برگزار شد كه بر روی بيلبورد اين مركز عيد پاك مسيحيان تبريك گفته شده بود.

مردم شهر ديترويت دهه‌ها است كه با همسايگان مسلمان خود در صلح و آرامش زندگی می‌كنند و اين اقدام كشيش آمريكايی برای آن‌ها به منزله ترويج پيام نفرت در شهر آرام و دوست‌داشتنی‌شان بود.

سث تايلر، از ديگر اهالی شهر ديربورن عنوان كرد: حضرت مسيح فرموده است كه همسايه خود را دوست بداريد. من درك جونز از مسيحيت را نمی‌فهمم.

جونز، كشيش 58 ساله و رئيس كليسای كوچكی در شهر «گينزويل» فلوريدای آمريكا مدتی پيش اقدام به سوزاندان قرآن در انظار عمومی و روزی را به نام روز «قضاوت بين‌المللی قرآن» نامگذاری كرد.

در بهار سال گذشته، وی به همراه دستيارش به خاطر برهم زدن صلح و نپرداختن جريمه 1 دلاری اين اقدام راهی زندان شد كه مدتی بعد آزاد شدند. اين اتفاق كمی پيش از اولين تجمع او در مقابل مركز اسلامی ديربورن روی داد.

قاضی اين پرونده اعلام كرده بود كه جونز و دستيارش تا سه سال نبايد نزديك مسجد و مركز اسلامی ديربورن شوند كه اين تصميم كمی بعد لغو شد.

از زمان حادثه يازده سپتامبر تاكنون، مسلمانان آمريكا كه جمعيت آن‌ها حدود 6 تا 7 ميليون نفر تخمين زده شده است، با مشكلات زيادی از جمله تبعيض و ناديده گرفتن حقوق شهروندی‌شان مواجه هستند. 800 مورد خشونيت، تهديد و وحشيگری عليه مسلمانان آمريكا از آن سال تاكنون گزارش شده است.

ديربورن دهمين شهر بزرگ آمريكا است كه در منطقه ديترويت در ايالت ميشيگان آمريكا واقع است. مسجد و مركز اسلامی ديربورن بزرگترين مركز اسلامی شمال آمريكا محسوب می‌شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 10:49:16             شماره‌ خبر :981492
قبادی عنوان كرد:

راه‌اندازی 7 دانشكده علوم و معارف قرآن در سال 90 در كشور

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم اظهار كرد: هفت دانشكده در شهرهای خرم آباد، ايلام، خمين، سبزوار، تربت‌جام، ‌دامغان و اصفهان در سال 1390 راه‌اندازی شد.

مهدی قبادی، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم

مهدی قبادی، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم، گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: تأسيس و راه‌اندازی هفت دانشكده در شهرهای خرم آباد، ايلام، خمين، سبزوار، تربت‌جام، ‌دامغان و اصفهان در سال 1390 و افزايش دانشكده‌های علوم قرآنی به تعداد 21 دانشكده در سراسر كشور از مهم‌ترين فعاليت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم در سال گذشته بود.

وی در ادامه افزود: ايجاد رديف مستقل بودجه دانشگاه ذيل رديف‌­های سازمان از مجلس شورای اسلامی در سال 1390 و اخذ مجوز تأسيس و راه‌اندازی مقطع دكتری رشته تفسير قرآن كريم در دانشكده تفسير و معارف قرآن قم از ديگر دستاوردهای اين دانشگاه محسوب می‌شود.‌

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم ومعارف قرآن كريم اظهار كرد: قبولی و پذيرش بيش از 45 درصد از فارغ‌التحصيلان دانشكده‌های علوم قرآنی در مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری دانشگاه­‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی كشور، احراز دو رتبه ممتاز تك رقمی و 43 رتبه دو رقمی در آزمون سراسری دولتی ارشد كشور در شاخه علوم انسانی توسط فارغ‌التحصيلان اين دانشگاه و قبولی نهايی سه نفر در مقطع دكترا از كارهای انجام شده در سال گذشته اين دانشگاه محسوب می‌شود.

قبادی تصريح كرد: هفت نفر برگزيده نهايی المپياد علمی دانشجويان سراسر كشور، مشاركت بيش از يك سوم دانشجويان اين دانشگاه در جشنواره مطالعات قرآنی كشور كه منجر به­انتخاب 23 نفر از آنان به­‌عنوان رتبه برتر شد و مشاركت و همكاری بيش از 160 نفر از دانشجويان در برگزاری طرح نشاط معنوی در بقاع متبركه كشور از ديگر فعاليت‌های اين دانشگاه در سال 1390 به حساب می‌آيد.

وی گفت: همكاری دانشگاه با سازمان اوقاف و امور خيريه در برگزاری بخش پژوهش مسابقات بين‌المللی قرآن كريم، انتشار بيش از چهار شماره پژوهش‌نامه قرآنی علمی- تخصصی دانشگاه با تيراژ 2000 نسخه در هر شماره و سه عنوان مجله علمی و پژوهشی ديگر از فعاليت‌های فرهنگی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم محسوب می‌شود.

 مهدی قبادی:
حضور فعال اين دانشگاه در نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم ماه مبارك رمضان سال گذشته و كسب عنوان غرفه برتر در بخش دانشگاهی نمايشگاه، مصاحبه و جذب بيش از 60 نفر عضو هيئت علمی، ايجاد مديريت­های فرهنگی و پژوهشی و گروه­های علمی و آموزشی در دانشگاه از ديگر اقدامات اين دانشگاه در سال 1390 محسوب می‌شود

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم عنوان كرد: تدوين و انتشار تقويم قرآنی دانشگاهی با عنوان از مهر تا مهر در سال 1390 كه در سطح دانشگاه‌­ها كم نظير بود، در سال گذشته انجام شد، همچنين كسب عناوين اول پايان نامه‌های قرآنی دانشجويان دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم در جشنواره ملی مسابقات دانشجويان ايران در سال 1390 از ديگر دستاوردهای اين دانشگاه محسوب می‌شود.

قبادی بيان كرد: برگزاری اولين المپياد با قرآن دانشگاه با حضور شخصيت­‌های قرآنی همراه با پيام مراجع تقليد در دانشكده ميبد، برگزاری دومين جشنواره فرهنگی، ورزشی دانشجويان در رشته‌های ورزشی بانوان و آقايان در دانشكده ملاير، تهيه و تدوين بيش از 30 رشته كاربردی و ميان رشته‌­ای و ارسال 22 رشته به ­وزارت علوم، تحقيقات و فن‌­آوری جهت تصويب در شورای گسترش آموزش عالی از ديگر فعاليت اين دانشگاه در سال گذشته به حساب می‌آيد.

وی اظهار كرد: حضور فعال اين دانشگاه در نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم ماه مبارك رمضان سال گذشته و كسب عنوان غرفه برتر در بخش دانشگاهی نمايشگاه، مصاحبه و جذب بيش از 60 نفر عضو هيئت علمی، ايجاد مديريت­‌های فرهنگی و پژوهشی و گروه­‌های علمی و آموزشی در دانشگاه از ديگر اقدامات اين دانشگاه در سال 1390 محسوب می‌شود.

مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم گفت: راه‌اندازی پژوهشكده نظريه‌پردازی و مطالعات قرآنی در قم، ايجاد مركز آموزش‌­های آزاد قرآنی، تبديل كانون قرآن و عترت به ­مركز قرآن و عترت دانشگاه و تشكيل كانون­‌های قرآن و عترت در دانشكده‌­ها، ايجاد دفتر روابط بين‌الملل دانشگاه و راه‌اندازی دفتر دانشكده علوم قرآنی در لبنان از دستاوردهای اين دانشگاه در سال گذشته است.

قبادی عنوان كرد: تنظيم سند چشم‌انداز دانشگاه در راستای سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ايران، جلب نظر شخص خیّر در اهدای يك دستگاه آپارتمان خوابگاه دانشجويی به ­ارزش 10 ميليارد ريال برای دانشكده تربيت مدرس قرآن مشهد، افتتاح و بهره‌برداری از ساختمان جديد دانشكده علوم قرآنی زابل، اخذ مجوز و راه‌اندازی مقطع كارشناسی ارشد رشته‌های تفسير و علوم قرآن ويژه طلاب حوزه‌های علميه و اخذ مجوز پذيرش دانشجوی در مقطع كارشناسی ارشد در دو رشته تفسير و علوم قرآنی در شهر‌های آمل، كرمانشاه، شيراز، ايلام و ميبد از كميسيون حوزوی وزارت علوم تحقيقات و فن‌آوری از ديگر كارهای اين دانشگاه است.

وی در پايان افزود: ايجاد دفتر نظارت و ارزيابی آموزشی در دفتر مركزی، كسب مجوز تاسيس دانشكده علوم قرآنی در شهرهای كرمان، بندر عباس، اراك و گراش از كمسيون حوزوی وزارت علوم، كسب شماره استخدامی برای 30 نفر از اعضای هيات علمی دانشگاه، صدور حدود 2000 برگ دانشنامه دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصيل شدن 400 نفر از دانشجويان در سال تحصيلی 90 و 1389 از افتخارات اين دانشگاه محسوب می‌شود.

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 10:55:07             شماره‌ خبر :981498
محكوميت اظهارات ضد شيعی شيخ وهابی/ ابن‌زاحم محاكمه شود

گروه بين‌الملل: تعدادی از فعالان امور اجتماعی عربستان در واكنش به اظهارات ضد شيعی سلطان ابن‌زاحم، رئيس اتحاديه وكلا در مدينه، بازداشت‌شدن و محاكمه فوری وی را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی esharh، فهد ابوالعصاری، فعال سعودی در مسائل اجتماعی، اظهار كرد: هدف ابن‌زاحم، از اين اظهارات كذب كه در شبكه اجتماعی توئيتر منتشر شد، فتنه‌افكنی است.

فهد ابوالعصاری در ادامه افزود: بسيار تأسف برانگيز است كه در شرايطی كه حملات صليبی عليه اسلام و اسلام‌ستيزی و هتك حرمت پيامبر(ص) و قرآن كريم شدت گرفته است، برخی به نام اسلام، فتنه‌افكنی و جدايی در صفوف مسلمان را با اكاذيب و اظهارات ضد شيعی رواج می‌دهند.

ابوالعصاری همچنين تصريح كرد: ابن‌زاحم و ديگر كسانی كه نسبت به اهل بيت(ع) و شيعيان كينه دارند، بايد بدانند كه شيعيان پاك‌تر از آن هستند كه چنين اكاذيبی به آنان نسبت داده شود.

وی خاطرنشان كرد: ابن‌زاحم بايد بداند كه برادران شيعيان در ديگر مذاهب اسلامی و در رأس آن‌ها اهل تسنن حامی آنان هستند تا دشمنان اسلام و مزدوران از چنين شرايطی سوء استفاده نكنند.

در همين راستا، منسی الحسون، فعال حقوقی عربستان، نيز اظهارات ابن زاحم را جنايتی قبيح خواند و بازداشت و محاكمه فوری وی را خواستار شد.

 فعال سعودی:
ابن زاحم و ديگر كسانی كه نسبت به اهل بيت(ع) و شيعيان كينه دارند، بايد بدانند كه شيعيان پاك‌تر از آن هستند كه چنين اكاذيبی به آنان نسبت داده شود

منسی الحسون در ادامه افزود: تكرار اظهارات فتنه‌ا‌فكنانه توسط تندروهايی امثال سلطان ابن‌زاحم نشان می‌دهد كه تلاش‌هايی برای سرگرم‌كردن شهروندان سعودی به مسائل حاشيه‌ای و دوركردن آنان از دغدغه‌های اساسی و حقوق طبيعی در جامعه در جريان است.

الحسون در پايان با تأكيد بر اين كه اظهارات ابن‌زاحم، ردشده و خلاف قانون و شرع است، محاكمه وی و همچنين تصويب قانون جرم‌شمردن فتنه‌افكنی در عربستان را خواستار شد.

يادآور می‌شود، سلطان ابن‌زاحم، رئيس اتحاديه وكلا در مدينه، در اظهاراتی توهين‌آميز و بسيار ركيك در شبكه اجتماعی توئيتر شيعيان را بی‌اصل و نسب خواند.

توهين گستاخانه اين عالم سعودی با واكنش و اعتراض‌های گسترده‌ای در داخل عربستان و همچنين شبكه‌های اينترنتی مواجه شد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 08:41:26             شماره‌ خبر :980605
طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم/30
پيشوايی:

شيوه‌نامه آزمون طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم ابلاغ شد

گروه كودك و نوجوان: رئيس دفتر قرآن و عترت اداره‌كل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش، از ابلاغ شيوه‌نامه طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم از سوی اداره‌كل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها خبرداد.

 

محمدجواد پيشوايی رئيس دفتر قرآن و عترت اداره‌كل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) اظهار كرد: شيوه‌نامه آزمون طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم به منظور برگزاری آزمون اين طرح در مراحل مدرسه، منطقه، شهرستان و استان‌ به 32 استان كشور ابلاغ شده و تمامی استان‌ها موظف به برگزاری اين آزمون در مراحل مختلف هستند.

وی با بيان اينكه به دليل وضعيت جغرفيايی و اقليمی استان‌ها، زمان‌بندی مشخصی برای برگزاری آزمون حفظ قرآن كريم در مراحل مدرسه، منطقه و استان اعلام نشده است، عنوان كرد: براساس شيوه‌نامه ابلاغ شده، هر يك از استان‌ها موظف هستند آزمون مراحل مدرسه‌ای، منطقه‌ای و استانی را از دهه سوم فروردين تا دهه سوم خرداد برگزار كرده و نتايج اين آزمون را به اداره‌كل قرآن، نماز و عترت اعلام كنند.

رئيس اداره قرآن و عترت اداره‌كل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش، ادامه داد: با توجه به شرايط اقليمی استان‌ها، استان‌های گرمسير بنا به برنامه‌ريزی‌های خاص خود اين آزمون را زودتر برگزار می‌كنند و استان‌ها سردسير نيز با توجه به زمان‌بندی كه به آنان اعلام شده است می‌توانند آزمون‌های خود را ديرتر برگزار كنند.

ارائه گواهی حفظ قرآن به دانش‌آموزان شرکت‌کننده در طوح «نور»

پيشوايی با بيان اينكه تاكنون نزديك به سه ميليون و 500 هزار دانش‌آموز و فرهنگی در طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم ثبت نام داشته‌اند، عنوان كرد: از ميان ثبت نام شدگان در طرح «نور» افرادی كه حدنصاب لازم برای حفظ قرآن كريم در جزء مشخص شده را كسب كنند، به عنوان حافظ تلقی می‌شوند و برای هر جزء از قرآن كريم كه حفظ كنند، گواهی حفظ دريافت خواهند كرد.

پس از پايان يافتن آزمون طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم، دانش‌آموزان حافظ يك جزء، گواهی حفظ يك جزء، دانش‌آموزان حافظ پنج جزء گواهی حفظ پنج جزء و به ترتيب به همين شكل تمامی دانش‌آموزان و فرهنگيانی كه بخشی از قرآن كريم را حفظ كرده باشند گواهی دريافت می‌كنند

وی يادآور شد: پس از پايان يافتن آزمون طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم، دانش‌آموزان حافظ يك جزء، گواهی حفظ يك جزء، دانش‌آموزان حافظ پنج جزء گواهی حفظ پنج جزء و به ترتيب به همين شكل تمامی دانش‌آموزان و فرهنگيانی كه بخشی از قرآن كريم را حفظ كرده باشند، گواهی دريافت می‌كنند.

پيشوايی در اين بخش از سخنان خود با يادآوری اينكه آزمون مراحل مدرسه‌ای و آموزشگاهی از نيم جزء و يك جزء قرآن كريم گرفته می‌شود، افزود: در مرحله منطقه‌ای اين طرح، 3 جزء، 6 جزء و 10 جزء و در آزمون مقطع استانی نيز 20 جزء و 30 جزء قرآن كريم مورد آزمون قرار می‌گيرد.

دانش‌آموزان حافظ کل قرآن در مرحله کشوری طرح «نور» حضور خواهند داشت

رئيس دفتر قرآن و عترت اداره‌كل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش، در ادامه افزود: دانش‌آموزانی كه در مرحله استانی حضور داشته و حافظ 20 جزء يا 30 جزء قرآن كريم باشند، برای حضور در مرحله كشوری طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم به اداره‌كل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش معرفی می‌شوند تا در مرحله كشوری اين طرح به ارائه محفوظات خود پرداخته و مورد تجليل قرار گيرند.

پيشوايی در بخش پايانی سخنان خود عنوان كرد: مرحله كشوری طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم تابستان سال جاری با حضور بيبش از 5 هزار نفر از دانش‌آموزان و فرهنگيان حافظ قرآن در تهران برگزار خواهد شد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 10:29:34             شماره‌ خبر :981507
با پيام وزير ارشاد؛

همايش بزرگداشت عطار نيشابوری برگزار می‌شود

گروه خبرنگاران افتخاری: همايش روز ملی عطار نيشابوری، 24 و 25 فروردين‌ماه با پيام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در نيشابور و همزمان در ساير كشورهای جهان برگزار می‌شود.

سيداحمد قلندری، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نيشابور و دبير اجرايی بزرگداشت روز ملی شيخ فريدالدين محمد عطار نيشابوری، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، گفت: همايش روز ملی عطار نيشابوری، 24 و 25 فروردين‌ماه با پيام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور محمود صلاحی، استاندار خراسان رضوی، شخصيت‌ها و عطارشناسان و انديشمندان در نيشابور برگزار می‌شود.

وی با بيان اينكه در اين روز پيام سيدمحمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان به تمام رايزنی‌های فرهنگی ايران در سراسر جهان مخابره می‌شود، تصريح كرد: در برخی از كشورهای جهان آيين و مراسم ويژه بزرگداشت عطار نيشابوری اين شاعر و عارف وارسته و شهير ايران و جهان برگزار می‌شود.

قلندری افزود: با برنامه‌ريزی به عمل آمده امسال با برپايی همايش علمی ـ پژوهشی عطار نيشابوری به تمام ابعاد محققانه اين شاعر و عارف بزرگ ايران زمين پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اينكه همزمان با اين همايش، نمايشگاه آثار هنری در محل فرهنگسرای سيمرغ برپا می‌شود، بيان كرد: پنجشنبه، 24 فروردين‌ماه در ساعت 8:30، همايش علمی ـ پژوهشی روز عطار در فرهنگسرای سيمرغ با حضور انديشمندان و محققان علم و ادب و عرفان و حضور اساتيدی همچون احمد احمدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مدير عامل انتشارات سمت، حجت‌الله ايوبی، رئيس اكو و مدير عامل بنياد شمس، علی‌اصغر محمدخانی، نسرين فقيه، مهدی سيدی، غلامرضا خاكی و ديگر شخصيت‌ها در محل فرهنگسرای سيمرغ در نوبت صبح برگزار و بعد از مراسم فوق، مقبره عطار نيشابوری گلباران می‌شود و نماز جماعت ظهر و عصر در بقعه امامزاده محمد محروق(ع) اقامه خواهد شد.

دبير اجرايی روز ملی عطار نيشابوری، خاطرنشان كرد: همچنين جمعه، 25 فروردين‌ماه ساعت 9 صبح همزمان با سالروز ملی عطار نيشابوری در آرامگاه اين شاعر و عارف وارسته و شهير ايران و جهان مجموعه برنامه‌های علمی و ادبی شامل سخنرانی، منطق‌الطيرخوانی، شعر و موسيقی با همكاری شورای اسلامی شهر و شهرداری نيشابور برای عموم مردم و عاشقان طريقت و عرفان ارائه می‌شود.

وی تصريح كرد: همچنين از برگزيدگان مسابقه ادبی روز ملی عطار كه توسط آموزش و پرورش نيشابور ميان دانش‌آموزان مقطع متوسطه اين شهرستان برگزار شد، در اين روز تجليل به‌عمل می‌آيد.

يادآوری می‌شود كه شيخ فريدالدين محمد ابن ابراهيم عطار نيشابوری شاعر و عارف فرهيخته حدود سال 540 هجری قمری در كدكن از توابع نيشابور متولد شده است و در حدود سال 618 هجری قمری در قتل عام نيشابور توسط مغولان به شهادت رسيده است. از آثار وی می‌توان به منطق‌الطير، مصيبت‌نامه، الهی‌نامه، اسرارنامه، مختارنامه، مجموعه رباعيات، ديوان قصايد، غزليات و تذكرة‌الاولياء اشاره كرد و امسال همانند سال‌های گذشته بزرگداشت عطار نيشابوری در زادگاهش شهر كدكن با حضور تمامی فرهنگ دوستان برگزار شده و مقبره پدر اين شاعر پر آوازه گلباران می‌شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:42 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:25:20             شماره‌ خبر :981597
مهدی‌نژاد خبر داد:

بررسی عملكرد پژوهشی دستگاه‌های اجرايی و حوزه‌های علميه در سال جاری

گروه اجتماعی: معاون پژوهش و فناوری وزير علوم، تحقيقات و فناوری از دريافت اطلاعات عملكرد پژوهشی كليه دستگاه‌های اجرايی كشور و حوزه‌های علميه برای تحقق نظارت يك پارچه طی سال جاری خبر داد.

محمد مهدی‌نژاد نوری، معاون پژوهش و فناوری وزير علوم، تحقيقات و فناوری

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، محمد مهدی‌نژاد نوری، معاون پژوهش و فناوری وزير علوم، تحقيقات و فناوری امروز، 21 فروردين‌ماه، در نشست خبری تشريح برنامه‌های سال 91 اين معاونت اظهار كرد: با توجه به عنوان در نظر گرفته شده برای سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی» وظيفه اين معاونت در تحقق اين شعار بسيار سنگين است و بايد در اين راستا با برنامه‌ريزی‌های منسجم تدابير لازم را بيانديشيم.

وی در ادامه توليد علم و فناوری را دارای دو وجه دانست و اظهار كرد: علم و فناوری به خودی خود ارزشمند و دارای اهميت ذاتی است و استفاده از آن سبب ارتقای توانمندی‌های زيرساختی جامعه می‌شود. در راستای توليد علم در سال 2011 با انتشار مقالات ارزشمند از نظر كمی و كيفی به مدارج خوبی دست پيدا كرديم.

مهدی‌نژاد در ادامه به پشتيبانی از ساير توليدات ملی اشاره كرد و گفت: گلايه مصرف‌كنندگان همواره عدم تنوع و كيفيت در مقايسه با توليدات خارجی است. در اين زمينه ما نيز می‌توانيم با فعاليت‌های پژوهشی اين تنوع را پوشش بخشيم و نه تنها به توليد علم بلكه در راستای حمايت از ساير توليدات نيز گام برداريم.

وی از جمله برنامه‌های كلان معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقيقات و فناوری را در سال 91 فعال‌سازی حمايت از شركت‌های دانش‌بنيان دانست و گفت: اگر اين اتفاق به درستی محقق شود در بحث كارآفرينی علمی ــ فناورانه و نيز اشتغال نقش عمده‌ای خواهد داشت.

مهدی‌نژاد اجرايی كردن 40 طرح كلان ملی كه در شورای عالی عطف تصويب شده است را از ديگر برنامه‌های مد نظر معاونت پژوهشی وزارت علوم دانست و اظهار كرد: از مصاديق بارز توليد ملی بحث علوم انسانی است كه در سال جاری بايد به اين امر شتاب بيشتری دهيم كه چند پروژه از مجموعه 40 پروژه ياد شده مربوط به علوم انسانی است.

 مهدی‌نژاد:
مجلات علمی و پژوهشی مختلفی در جهان اسلام منتشر می‌شود، در اين راستا ما به دنبال اين هستيم كه با همكاری ساير كشورهای اسلامی علاوه بر ارائه مقالات به صورت نمايه در پايگاه انتشاراتی برای چاپ و فروش مقالات علمی پژوهشی كه در كشورهای اسلامی منتشر می‌شود يك مركز تخصصی ايجاد كنيم

معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقيقات و فناوری تقويت ارتباط دانشگاه و صنعت، تقويت انتشارات علمی داخلی از لحاظ كمی و كيفی به منزله توليد علم ملی، توسعه زير ساختارهای پژوهش‌های فناورانه و تقويت دوره‌های تحصيلات تكميلی را از ديگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای سال 91 برشمرد.

مهدی‌نژاد به راه‌اندازی انتشارات جهان اسلام اشاره و تصريح كرد: مجلات علمی و پژوهشی مختلفی در جهان اسلام منتشر می‌شود، در اين راستا ما به دنبال اين هستيم كه با همكاری ساير كشورهای اسلامی علاوه بر ارائه مقالات به صورت نمايه در پايگاه انتشاراتی برای چاپ و فروش مقالات علمی پژوهشی كه در كشورهای اسلامی منتشر می‌شود يك مركز تخصصی ايجاد كنيم.

وی تصريح كرد: دريافت اطلاعات عملكرد پژوهشی كليه دستگاه‌های اجرايی كشور و حوزه‌های علميه برای تحقق نظارت يك پارچه، حمايت جدی از توليد علوم انسانی به منظور جايگزين متون موجود در دانشگاه‌ها و افزايش تعداد پژوهشگاه‌های دانشگاهی و ايجاد انسجام و اثربخشی در فعاليت‌های آنان جزو عملكرد معاونت پژوهشی وزارت علوم در سال 91 خواهد بود.

وی به فعال‌تر كردن قطب‌های علمی كشور در توليد دانش ناب و حركت در مرزهای دانش اشاره كرد و گفت: برگزاری مؤثرتر هفته‌ پژوهش و فناوری با مشاركت تمامی دستگاه‌های اجرايی در سراسر كشور در سال جاری محقق می‌شود.

معاون پژوهش وزارت علوم، تحقيقات و فناوری در پايان سخنان خود از افزايش دانشجويان دكترای پژوهش‌محور در سال جاری خبر داد و يادآور شد: سامان‌دهی همايش‌ها و جشنواره‌ها برای


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:43 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:28:31             شماره‌ خبر :981622
در اتيوپی؛

فیلم‌های قرآنی سینمای ایران به زبان امهریک دوبله شد

گروه فرهنگو هنر: نظر به استقبال گسترده مردم كشور اتيوپی، مجموعه‌ای از آثار سينمايی و تلويزيونی قرآنی كشورمان در اتیوپی به زبان امهريك ترجمه و دوبله شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از آثار سينمايی اين اقدام فرهنگی كه به زبان محلی این كشور اسلامی دوبله شده است، می‌توان به فيلم‌هايی چون ابراهيم خليل الله، عيسی روح‌الله، ايوب پيامبر و ملك سليمان اشاره كرد كه در كنار سريال‌های قرآنی فاخری چون مردان آنجلس، يوسف پيامبر(ع) و مريم مقدس به مسلمانان و مشتاقان كشور مذكور ارائه شده است.

بر اساس این گزارش، در حوزه سينمای داستانی نيز فيلم‌های محبوب و ارزشی چون رنگ خدا و بچه‌های آسمان از آثار هنرمند متعهد كشورمان «مجيد مجيدی» از ديگر فيلم‌هايی است كه با توجه به استقبال علاقه‌مندان و همراه با اثر مستند ستوده شده «هفت رخ ايران» كه در آن هفت هزار سال تاريخ تمدن ايران زمين، از دوره ماد تا صفويه، به تصوير كشيده شده و آثار باستانی ايران زمين را با استفاده از فن‌آوری پيشرفته كامپيوتری، بازسازی و به مخاطب جهانی ارائه می‌كند، به زبان امهریک دوبله شده است.

لازم به ذكر است مستند هفت رخ ايران، اثر ماندگار فرزين رضائيان، با مشاوره هفتاد ايران‌شناس و شرق‌شناس از سال 1993 در كشورهايی چون فرانسه، آلمان، روسيه و ژاپن مراحل ساخت خود را آغاز كرد و تا كنون توانسته است با حضور در جشنواره‌های معتبر جهانی مبلغ و معرف تمدن باستانی و با اصالت ايران اسلامی باشد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:43 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:29:05             شماره‌ خبر :981605
محسن محدث خبر داد:

120 نفر متقاضی تحصيل در رشته تبليغ با گرايش حج/ 40 نفر انتخاب می‌شوند

گروه اجتماعی: مدير سنجش و پذيرش مركز مديريت حوزه‌های علميه خواهران از ثبت‌نام 140 نفر از معينه‌های كاروان‌های عمره در رشته تخصصی تبليغ با گرايش حج خبر داد و اعلام كرد: 40 نفر از اين افراد برای تحصيل در اين رشته انتخاب می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسن محدث، مدير سنجش و پذيرش مركز مديريت حوزه‌های علميه خواهران در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به اتمام مهلت ثبت‌نام معينه‌های كاروان‌های عمره در رشته تخصصی تبليغ با گرايش حج، گفت: اين مهلت روز گذشته، 20 فروردين‌ماه به پايان رسيده است و اكنون در حال بررسی پرونده‌های ثبت‌نام كنندگان هستيم.

وی با اشاره به اينكه اين رشته تنها در دو مدرسه به نام مؤسسه آموزش عالی حوزوی قاسم ابن‌الحسن(ع) تهران و موسسه آموزش عالی حوزوی معصوميه(س) قم ارائه می‌شود، اعلام كرد: يكی از شرايط ثبت‌نام در اين رشته معينه بودن است و شرط ديگر سكونت در شهر قم و يا تهران است، چرا كه طول مدت اين دوره چهار سال است و به صورت حضوری دروس ارائه می‌شود.

وی اظهار اميدواری كرد كه در سال‌های آينده اين رشته به صورت نيمه حضوری در ساير شهرها نيز گسترش داده شود.

حجت‌الاسلام محدث همچنين از ثبت‌نام 120 نفر در اين رشته خبر داد و اعلام كرد: از اين تعداد 20 نفر در تهران و 20 نفر در شهر قم مشغول تحصيل می‌شوند.

وی افزود: پس از برگزاری آزمون دو برابر ظرفيت پذيرش، اسامی افراد اعلام و از آنها آزمون علمی به صورت حضوری به عمل خواهد آمد و پس از برگزاری اين مرحله 40 نفر مشغول تحصيل در اين رشته می‌شوند.

مدير سنجش و پذيرش حوزه‌های علميه خواهران، با اشاره به اينكه سر فصل‌های دروس از طريق شورای عالی حوزه علميه قم با همكاری بعثه تهيه و ابلاغ شده است، زمان توزيع كارت آزمون ورودی را 16 تا 20 ارديبهشت ماه اعلام و اظهار كرد:‌ آزمون ورودی اين رشته تخصصی ساعت 9 روز جمعه 22 ارديبهشت ماه برگزار می‌شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  11:44 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:53:52             شماره‌ خبر :980915
كندوكاوی در نظريه سينمای اشراقی شهيد آوينی

گروه هنر: سيدمرتضی آوينی رويكرد تازه‌ای را به سينما تزريق كرد كه عمل كردن به آن فضای فيلمسازی را متعالی و نگره‌های موجود در آن را تطهير خواهد كرد؛ تئوری سينمای اشراقی زيربنای مباحث مطرح شده است.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، آوينی از جمله سينماگران و مستندسازانی بود كه علاوه بر ساخت مجموعه‌های مستند، در باب مطالعات تئوريك نيز كارهای بسياری انجام داده است و ضمن فعاليت جدی در زمينه فيلمسازی مستند از سال 1359 تا هنگام شهادت، مدت سيزده سال را به تحقيق در زمينه سينما پرداخته و مقالات سينمايی بسياری در ابن باره به رشته تحرير درآورده است.

وی نظريه خود را تحت عنوان سينمای اشراقی مطرح می‌كند. در ادبيات عرفانی اشراق و حكمت اشراقی ناظر به تعاليم شيخ اشراق است كه بر تابش نور و فيوضات الهی بر قلب و روح آدمی اشاره می‌كند. شهيد آوينی با عناوينی همچون سينمای دينی و اسلامی مخالف بود و اعتقاد داشت با بيان صوری ديانت در سينما نمی‌توان به تجربه دينی قائل شد اما با تصرف در جوهره تكنيك می‌توان نوعی استعلا را در سينما يافت. در همه فيلم‌‌ها تاكيد اساسی و اصلی شهيد آوينی، حتی قبل از آموزش تكنيك سينمايی به اعضای گروه، حول محور تهذيب نفس و نحوه ارتباط معنوی با حقيقت بوده است كه جمله هنرمند بايد آيينگی بداند تاييد اهميت اين امر در نظر او دارد.

به تعبير آوينی تجربه اشراقی اين است كه انسان چنان به حقيقت تقرب حاصل كند كه حجاب نفس انسان برداشته شود و ديگر ميان او و عالم هيچ حجابی وجود نداشته باشد. در نتيجه اگر واقعيت بيرونی صورت سينمايی يابد، ذات خويش را از دست می‌دهد و تبديل به امری مضاعف و انتزاعی می‌شود. بنابراين می‌توان گفت براساس نظريه آوينی بيان اشراقی در سينما نيازمند انسان اشراقی است كه محدوديت‌های زبانی در بيان را به حداقل برساند.

آوينی اشاره می‌كند كه قصه، توهم و واقعيت هر يك می‌تواند به تنهايی تماشاگر را در دنيای فيلم غرق كند. به نظر وی شناختن و به كار گرفتن عوامل جذابيت شرط لازم و ضروری فيلمسازی است. همه فيلمسازان با اين هدف اثری را خلق می‌كنند كه برای مخاطب خود جذاب باشد اما فرق يك فيلمساز پای بند به دين با ساير فيلمسازان در اين است كه وی به اخلاق حسنه در فيلم‌هايش اهميت وافری می‌دهد و آموزه‌‌های دينی نقش مهمی در شكل دهی به اثر وی دارند.

سينمای اشراقی مورد نظر شهيد آوينی قائل به رعايت و در نظر گرفتن مواردی است كه به برخی از آنها در ذيل اشاره می‌شود؛

مطابقت با واقعيت و دوری از نفسانيات سينماگر و بازيگران

تاكيد بر گفتار و كلام، از اين روی كه كمترين فاصله را با معانی دارد

پرهيز فيلمساز از تخصص‌های غيرايمانی مدارس فيلمسازی، از اين روی كه اين آموزش‌ها سينماگر را از حقيقت و واقعيت دور می‌سازد

تاكيد بر فطرت الهی انسان

تاكيد بر ساحت ايمانی و عرفانی واقعيت‌ها

تاكيد بر سادگی و دوری از پيچيدگی

تاكيد بر شجاعت ايمانی به معنی غلبه بر هواء نفس

پرهيز از نمايش مطلق تكنيك و تكنولوژی

پرهيز از جذابيت‌های كاذب

پرهيز از قدرت طلبی

پرهيز از موسيقی غالب از اين روی كه موجب ايجاد فضايی مصنوعی می‌شود و از آشكار شدن واقعيت جلوگيری می‌كند

تزكيه نفس فيلمساز و عوامل آن به گونه‌ای كه به وحدت شهودی با حقيقت دست يابند

نمايش زيبايی‌ها و حذف شرارت‌هايی كه جنبه نفسانی دارند

اتحاد فيلمساز با ابزار فيلمسازی مانند هماهنگی دوربين با چشم انسانی كه در مقابل هر واقعيتی عكس العملی واقعی نشان می‌‌دهد

حالت آيينگی پيدا كردن در برابر خداوند و حقيقت و واقعيت و حتی فناء در خداوند و وحدت با حقيقت و واقعيت اصيل و حقيقی.

از نگاهی ديگر شهيد آوينی معتقد است، هنر دينی هرگز هنری نيست كه كه در قالب‌ها و مواد هنری جديد و در محتوا يا مضمون و موضع دينی باشد؛ هنر دينی ماده و صورت، قالب و محتوا را هر دو از دين می‌گيرد و الهامات و شوارق دينی و عرفانی، خود عين هنر هستند نه آن‌كه الهامات و اشراقات دينی در قالب‌‌هايی مجزا و منفك از خويش تزريق شوند.

لذا برای درك هنر دينی بايد درباره خود وجود، نگرشی دينی را فهم كنيم و خود، نگرشی دينی به هستی داشته باشيم و آن را جدی بگيريم. اين نگرش بايد به صورت گسترده باور شود، يعنی به صورت فهم نگرشی كه از جهان غيب و عالم سرچشمه می‌گيرد و دارای اساس ماورايی است. لذا برای فهم هنر دينی بايد به فهم سيطره اصول مأخوذ از وحی بر عرصه هنر پرداخت.

بنا به نگرش دينی بر هستی كه هنر جزيی از آن است جهان واقعيتی چند لايه‌ای، متعدد و چند مرتبه‌‌ای است، خلاف مفهوم واقعيت در تفكر مدرنيته غرب كه واقعيت جهان مرتبه‌ای يك جانبی و مادی است.

با توجه به گفته‌های فوق، نظريه شهيد آوينی بيشتر ناظر بر شخصيت فيلمساز است. وی تجربه عرفانی و دينی را در خالق اثر هنری می‌بيند و معتقد است تنها اثری بيانگر تجربه و تاثيری دينی است كه از روح فيلمسازی موحد، مومن و معتقد صادر شده باشد. لذا نمی‌توان و نبايد از نقش مولف به عنوان كسی كه اثرش در واقع بازتابی از ذهنيات و نوع نگرشش است چشم پوشی كرد. بلكه حتی شناخت مولف نيز نقش موثری در بازنمايی پيام مورد نظر و شناخت اثر وی دارد.

آوينی معتقد است، رابطه فيلم و فيلمساز در فيلم داستانی به صورتی است كه بايد گفت فيلمساز خودش را در كارش عيان می‌سازد؛ و البته صرف نظر از اينكه مهارت فنی، حجاب راه هنرمند می‌شود يا به او كمك می‌كند اين گفته در باب ساير هنرها نيز صادق است. شخصيت‌های داستان فيلم همگی صورت نفسانی خود هنرمند هستند، اسوه‌هايی كه در اقصا منظر آمال او وجود دارند و يا تابوهايی كه از آنها می‌گريزند و يا چهر‌ه‌های مطلق خصايل باطنی او و وقايع نيز حكايت‌گر مناسبات درونی فی ما بين آن صورت‌ها هستند.

نويسنده: فاطمه كريمی

منابع:

«آينه جادو»، مرتضی آوينی

«حكمت معنوی و ساحت هنر»، محمد مددپور

«سينمای اشراقی»، محمد مددپور

«سير و سلوك سينمايی»، محمد مددپور


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  10:57 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

دوشنبه 21 فروردين 1391 11:28:26             شماره‌ خبر :981634
دری اعلام كرد:

ربع قرن جهاد فرهنگی؛ شعار بيست ‌و پنجمين نمايشگاه كتاب تهران

گروه ادب: رئيس نمايشگاه كتاب تهران، شعار بيست و پنجمين دوره نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران را «ربع قرن جهاد فرهنگی» اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی بيست و پنجمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران، بهمن درّی، رئيس شورای سياستگذاری نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران با اعلام اين خبر افزود: از آن جا كه با برگزاری نمايشگاه كتاب امسال، اين محفل بزرگ فرهنگی كشور 25 ساله می‌شود، به پاس گرامی‌داشت اين حركت عظيم فرهنگی، پيام بيست و پنجمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران را «ربع قرن جهاد فرهنگی» در پرتو شعار «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی» انتخاب كرده‌ايم تا جايگاه اين محفل بزرگ فرهنگی كشور بيش از پيش نمايان شود.

وی ادامه داد: پيرو منويات مقام معظم رهبری درباره كتاب و بالا بردن فرهنگ عمومی كشور در اين زمينه و راه‌حل‌های اجرايی معظم له، در اين دوره از نمايشگاه كتاب توجه ويژه‌ای به بحث جهاد فرهنگی خواهيم داشت.

رئيس بيست و پنجمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب همچنين از تدارك برنامه‌های ويژه برای ربع قرن نمايشگاه كتاب تهران خبر داد و اظهار كرد: امسال به منظور پاسداشت برگزاری 25 ساله اين نمايشگاه، كميته‌ای با عنوان «ربع قرن» تشكيل داده‌ايم و با بررسی پيشنهادات و طرح‌های رسيده در نظر داريم بخش ويژه‌ای را به منظور برگزاری برنامه‌های متنوع با هدف بزرگداشت ربع قرن جهاد فرهنگی در عرصه كتاب و كتابخوانی به آن اختصاص دهيم.

بيست و پنجمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران 13 تا 23 ارديبهشت‌ماه سال 1391 در مصلی بزرگ امام خمينی(ره) برگزار می‌شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  10:57 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

دوشنبه 21 فروردين 1391 12:43:57             شماره‌ خبر :981219
داروخانه قرآنی/
نورمحمدی تصريح كرد:

«لِتَأْكُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِیًّا؛ گوشت تازه بخوريد»/ بی‌توجهی به آموزه‌های قرآن در زمينه‌ گروه‌های غذايی

گروه سلامت: معاون مركز تحقيقات طب اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) با انتقاد از عدم توجه به آموزه قرآن در زمينه گروه‌های غذايی مانند گوشت‌ها با اشاره به آيه 14 سوره نحل كه می‌فرمايد« لِتَأْكُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِیًّا؛ گوشت تازه بخوريد» گفت: متأسفانه در توليد و مصرف محصولات غذايی دچار مشكل هستيم.

غلامرضا نورمحمدی، معاون مركز تحقيقات طب اسلامی دانشگاه امام صادق(ع)

غلامرضا نورمحمدی، معاون مركز تحقيقات طب اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با تصريح بر گستردگی مباحث و بخش‌های مربوط به حوزه سلامت از نگاه قرآن و اسلام، اظهار كرد: از نگاه قرآن بخش‌های مختلفی برای سلامت از جمله سلامت جسمی، روانی، روحی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی، تغذيه و ... مطرح است. حوزه سلامت در قرآن و روايات حوزه گسترده‌ای است و تاكنون 14 قلمرو و آموزه از قرآن در حوزه سلامت تعريف شده است.

وی به عنوان مثال به نگاه اسلام به سلامت تغذيه اشاره و اظهار كرد: اگر فقط حوزه سلامت تغذيه مطرح شود در اين حوزه هم سلامت توليد مواد غذايی و هم مصرف آن در اسلام مد نظر قرار گرفته است.

استاد معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشكی تهران در ادامه اظهار كرد: در جهان كنونی بحث سلامت توليد در مواد غذايی مطرح نيست و اصطلاحی كه در غرب وجود دارد توليد محصولات ارگانيك يعنی محصولات توليد شده بودن دخالت مواد شيميايی و ژنتيكی است.

وی با انتقاد از عدم توجه به آموزه قرآن در زمينه گروه‌های غذايی مانند گوشت‌ها با اشاره به آيه 14 سوره نحل كه می‌فرمايد «لِتَأْكُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِیًّا؛ گوشت تازه بخوريد» گفت: متأسفانه در توليد و مصرف محصولات غذايی دچار مشكل هستيم.

عضو شورای پژوهشی مركز طب و دين دانشگاه بقية الله(عج) افزود: به جای توجه به آيه صريح قرآن در مورد استفاده از گوشت تازه از گوشت‌های فريز شده استفاده می‌كنيم. در ابتدا قرار بود برخی از مواد برای مسائل اورژانسی و خاص فريز و نگهداری شود در حالی كه تغيير سبك زندگی موجب شده كه بيشتر مصرف ما به غذاهای كنسروی و كمپوتی خلاصه شود، در ساير حوزه‌های سلامت عملكرد مشابهی داشته‌ايم.

 نورمحمدی:
در كشور ما متأسفانه از مباحث روحی به عنوان اخلاق نام برده می شود و بيماری‌های مربوط به حوزه روح مثل: حسادت، خود‌بزرگ‌بينی، خود‌كوچك‌بينی كمتر وارد مباحث سلامت شده است

وی با تأكيد بر اينكه بايد تعريف جامعی از سلامت با در نظر گرفتن تمام ابعاد صورت گيرد، اعلام كرد: سبك زندگی ماشينی كنونی كه مورد قبول اسلام نيست بايد به سبك زندگی فعال تغيير پيدا كند.

نورمحمدی به حوزه سلامت باوری و اعتقادی نيز اشاره و اظهار كرد: در حوزه سلامت باوری، اعتقاد نقش مهمی ايفا می‌كند و اين باور كه نسبت به زندگی اميدوار باشيم يا نباشيم نحوه پويايی و عملكرد ما را رقم می‌زند. اگر با تكيه بر باورهای اعتقادی به زندگی اميدوار نباشيم پويايی خود را از دست داده و بحث‌های خودكشی و عوارضی از اين دست مطرح می‌شود.

مؤلف كتاب آيين زندگی، اولين اقدام در بحث سلامت را تعريف آن از نگاه دينی دانست و گفت: سلامت از نگاه غربی به سه حوزه: جسمی، روانی و اجتماعی خلاصه می‌شود. اما از ديدگاه اسلام چيزی فراتر از اين ابعاد در مسئله سلامت مطرح است. مثلاً سلامت اقتصادی قطعاً در سلامت مردم نقش دارد به همين دليل در قرآن از واژه‌هايی مثل: فقير، مسكين، سائل، محروم و .. استفاده شده كه هر كدام از اين گروه بخشی از سلامت اقتصادی را ندارند و آسيب اقتصادی ديده‌اند كه برای رفع آسيب اين افراد نيز اسلام راهكار ارائه می‌كند و مشخص می‌كند كه زكات فطريه، كفاره، صدقات، خمس و ... كجا بايد پرداخت شود.

وی به اصل سلامت اقتصادی «من لا معاش له لا معاد له» اشاره و عنوان كرد: اگر زندگی فرد در جريان اقتصادی درستی نباشد فكری نيز برای آخرت نخواهد داشت و فكرش بيشتر مشغول مسائل اقتصادی خواهد بود.

 

نورمحمدی با اشاره به اينكه بايد توجه داشت كه بين صحت، سلامت و عافيت نيز(واژه‌هايی كه در روايات مطرح شده) تفاوت فراوان وجود دارد، به تفاوت موجود بين بيماری‌های روحی و روانی اشاره كرد و گفت: در كشور ما متأسفانه از مباحث روحی به عنوان اخلاق نام برده می‌شود و بيماری‌های مربوط به حوزه روح مثل: حسادت، خودبزرگ‌بينی، خود‌كوچك‌بينی كمتر وارد مباحث سلامت شده است در حالی كه به صورت كاملاً مشهود در روايات، تعبير بيماری برای حسادت مطرح شده است و آمده است كه «حسود هميشه ناخوش است گر چه ممكن است از نظر ظاهری سالم باشد».

وی پس از ذكر بيماری‌های روحی مطرح در اسلام كه منشأ «استرس» و «دپرس» هستند، گفت: ما كلماتی مانند استرس و دپرس را در سطح جامعه مورد استفاده قرار می‌دهيم بدون اينكه بررسی كنيم عامل اين فشارها چيست. يعنی اگر فرض كنيم فشار روحی روانی عامل بسياری از بيماری‌های ديابت، فشار خون و ... می‌شود بايد بررسی كرد علت ايجاد اين استرس چيست.

اين استاد دانشگاه ادامه داد: ما مباحث دينی و قرآنی كه در اين زمينه دلايل كامل و راهكارهای جامع مطرح كرده‌اند را ناديده می‌گيريم. وقتی قرآن در آيه 62 سوره يونس می‌فرمايد: «أَلا إِنَّ أَوْلِیَاء اللّهِ لاَ خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلاَ هُمْ یَحْزَنُونَ؛ آگاه باشيد كه بر دوستان خدا نه بيمى است و نه آنان اندوهگين مى‏‌شوند» اشاره به اين نكات دارد. يعنی اسلام به دنبال اين است كه مسائلی مانند خوف و خزن را از زندگی خذف كند و يك زندگی با روح مطمئن را ايجاد كند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  10:58 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 13:03:05             شماره‌ خبر :981713
به بهانه عيد فصح؛

اسرائيل حرم ابراهيمی را به روی مسلمانان بست

گروه بين‌الملل: نيروهای اشغالگر اسرائيل ديروز، 20 فروردين، حرم ابراهيمی در شهر «الخليل» را به بهانه عيد فصح ـ جشن يادبود خروج بنی‌اسرائيل از مصر ـ به روی مسلمانان بستند.

به گزارش خبرگزاری قرانی ايران(ايكنا) به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطين(معا)، نيروهای اشغالگر اسرائيلی ديروز حرم ابراهيمی را به روی مسلمانان بستند و اين مكان تا امروز، 21 فروردين، بسته خواهد ماند.

طبق تصميم اسرائيل مسلمانان در زمان بسته‌بودن حرم ابراهيمی اجازه اقامه نماز در اين مكان را ندارند، اين در حالی است كه شهرك‌نشينان صهيونيست می‌توانند آزادانه در حرم ابراهيمی حضور يابند.

زيد الجعبری، مدير اوقاف الخليل، اظهار كرد: حرم ابراهيمی متعلق به همه مسلمانان در سراسر جهان است و شهرك‌نشينان صهيونيست حق سيطره بر اين مكان را ندارند و تنها با زور سلاح و قدرت نظامی توانسته‌اند بر آن مسلط شده و اطراف حرم را به پايگاهی نظامی تبديل كنند.

حرم ابراهيمی بنايی در وسط شهر الخليل در 44 كيلومتری بيت المقدس واقع است كه پيروان اديان مختلف معتقدند جسم حضرت ابراهيم (ع) در آنجا قرار دارد.

اين حرم دارای ديوارهای بزرگی است كه حدود 2 هزار سال پيش ساخته و در عصر اسلامی بازسازی شده است. درهای حرم ابراهيمی در اعياد و مناسبت‌های دينی يهوديان به روی مسلمانان بسته می‌شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  10:58 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 13:37:14             شماره‌ خبر :981603
دبيرخانه دائمی جشنواره وبلاگ‌نويسی رويش راه‌اندازی شد

گروه فضای مجازی: مسئول كانون فرهنگی تبليغی افلاك ساری از راه‌اندازی دبيرخانه دائم جشنواره وبلاگ‌نويسی رويش در جهت تحقق منويات مقام معظم رهبری در حوزه فضای مجازی خبر داد.

سيدحسين مهدوی‌فر، مسئول كانون فرهنگی تبليغی افلاك ساری، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، از راه‌اندازی دبيرخانه دائم جشنواره وبلاگ‌نويسی رويش خبر داد و گفت: كانون فرهنگی تبليغی ساری كه برگزاركننده اين جشنواره وبلاگ‌نويسی است بعد از صدور حكم مقام معظم رهبری مبنی بر تأسيس شورای عالی فضای مجازی و تأكيد ايشان بر حساسيت اين موضوع اقدام به راه‌اندازی دبيرخانه دائم جشنواره وبلاگ‌نويسی رويش كرده است.

مهدوی‌فر با اشاره به اين كه جشنواره وبلاگ‌نويسی رويش به منظور شناسايی وبلاگ‌نويسان برتر در حوزه دين و فرهنگ راه‌اندازی شده و برگزار می‌شود، ادامه داد: تشكيل دبيرخانه دائم اين جشنواره به منظور فعاليت جدی‌تر در سطح ملی و تشكيل جبهه سايبری و توليد محتوا در حوزه فرهنگ و معارف دينی صورت گرفته است.

وی همچنين با اشاره به ساير فعاليت‌های كانون فرهنگی تبليغی ساری و جشنواره وبلاگ‌نويسی رويش در سال جاری گفت: اين جشنواره با موضوع آزاد در حوزه مذهبی و قرآنی در فاز اول در سطح شهرستان ساری، در فاز دوم در سطح استان مازندران و در فاز سوم و در نيمه دوم سال جاری در سطح ملی برگزار خواهد شد.

مسئول كانون فرهنگی تبليغی افلاك ساری با اعلام اين‌كه تاكنون و در فاز اول بيش از 50 وبلاگ در جشنواره رويش شركت كرده‌اند، افزود: همزمان با فاز اول اين جشنواره كانون فرهنگی تبليغی ساری اقدام به برگزاری يك دوره آموزش وبلاگ‌نويسی پنج روزه برای تشكل‌های مذهبی ساری كرد كه در اين دوره بيش از 70 نفر شركت كردند.

وی با اعلام اين كه مهلت شركت در فاز اول اين جشنواره وبلاگ‌نويسی تا 30 ارديبهشت‌ماه تمديد شده است، گفت: با همكاری اداره تبليغات ساری نفرات برتر در قالب يك تيم سايبری گرد خواهند آمد و در زمينه‌های مذهبی به فعاليت در فضای مجازی خواهند پرداخت.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  10:58 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 13:37:14             شماره‌ خبر :981679
رمضانی خبر داد:

«عاشورای فاطمی» با تجمع هيئت‌های عزاداری برپا می‌شود

گروه اجتماعی: مديركل فرهنگی شهرداری تهران از برپايی تجمع هيئت‌های فاطمی در ميدان هفت تير در روز ششم ارديبهشت‌ماه سال جاری، همزمان با شهادت حضرت صديقه كبری(س) خبر داد و افزود: اين مراسم با عنوان عاشورای فاطمی از سوی سازمان زيباسازی و شهرداری منطقه هفت تهران برپا می‌شود.

عبادالله رمضانی، مديركل فرهنگی شهرداری تهران

عبادالله رمضانی، مديركل فرهنگی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به تشريح برنامه‌های ايام فاطميه از سوی شهرداری تهران پرداخت و اظهار كرد: مراسم‌های ايام فاطمه با هدف ترويج سيره عملی زندگانی حضرت فاطمه(س) به عنوان بانوی اخلاق و ترويج فرهنگ حيا، حجاب و عفاف با تكيه بر ارزش‌های دينی و مذهبی برگزار می‌شود.

وی اظهار كرد: مراسم عزاداری همزمان با شب و روز شهادت حضرت زهرا(س) با عنوان «بانوی اخلاق» از سوی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی مناطق 22 گانه تهران برپا می‌شود.

رمضانی به برپايی ايستگاه‌های فرهنگی و پذيرايی از عزاداران فاطمی در روز شهادت دخت نبی‌اكرم(ص) در تمامی ميادين اصلی شهر تهران با همكاری ستاد فاطميه اشاره كرد و گفت: اين برنامه نيز از سوی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی مناطق 22 گانه شهرداری تهران اجرايی می‌شود.

وی به فعاليت‌های سازمان زيباسازی شهر تهران نيز اشاره و عنوان كرد: فضاسازی سطح شهر تهران با استفاده از ظرفيت‌های تبليغی با محوريت حيا، حجاب و عفاف و شعار بانوی اخلاق نيز در دستور كار قرار گرفته است.

مديركل فرهنگی شهرداری تهران برنامه «فرهنگ فاطمی» با محوريت برگزاری مراسم سخنرانی در مساجد منتخب شهر تهران را از ديگر برنامه‌های در نظر گرفته شده از سوی مركز فعاليت‌های دينی و مناطق 22 گانه شهرداری تهران برشمرد.

رمضانی از برپايی تجمع هيئت‌های فاطمی در ميدان هفتم تير در روز ششم ارديبهشت‌ماه همزمان با شهادت حضرت صديقه كبری(س) خبر داد و افزود: اين مراسم با عنوان «عاشورای فاطمی» از سوی سازمان زيباسازی و شهرداری منطقه هفت تهران برپا می‌شود.

وی در پايان سخنان خود بهره‌برداری از ظرفيت روزنامه و گروه مجلات همشهری در جهت ترويج فرهنگ فاطمی و نشر مطالب فاخر از سيره حضرت زهرا(س) و طراحی و توليد محصولات فرهنگی همجون آلبوم صوتی، پوستر و كتاب جيبی را از ديگر اقدامات شهرداری تهران برای ايام فاطميه معرفی كرد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  10:58 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

دوشنبه 21 فروردين 1391 13:39:04             شماره‌ خبر :981809
رئيس‌جمهور:

آمادگی انسان برای شهادت، اوج ايثار است

گروه سياسی: محمود احمدی‌نژاد در مراسم سالگرد شهيد صياد شيرازی با ذكر اينكه انسان ايثارگر شكست‌ناپذير است،گفت: اوج ايثار آمادگی برای شهادت است و كسانی كه در مسير ايثارگری آماده برای شهادت باشند در هر لحظه شهيد هستند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهور كشورمان پيش از ظهر امروز دوشنبه 21 فروردين، در مراسم سيزدهمين سالگرد شهادت امير سپهبد شهيد صياد شيرازی و گراميداشت 110 تن از فرماندهان عالی‌رتبه نيروهای مسلح كه در مسجد جهاد ستادكل نيروهای مسلح برگزار شد، با گراميداشت ياد شهيد صياد شيرازی و ديگر شهدای انقلاب اسلامی

گفت: شهيدان ستاره‌های درخشان عالم انسانيت و مسير كمال و اعتلای بشريت هستند و عشق به ارزش‌های الهی و زيبايی‌های انسانی رمز شكوفايی و تعالی انسان است.

رئيس شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: همه سنت‌های الهی در مسير شكوفايی انسان است و موضوع اصلی آفرينش انسان است و خداوند استعدادهای بی‌نهايتی در وجود انسان قرار داده تا او با بهره‌گيری از اين استعدادها تجلی اسماء و صفات الهی شود.

احمدی‌نژاد با ذكر اينكه ايثار از جمله عوامل دستيابی انسان به سعادت است، اظهار كرد: بدون وجود ايثار هيچ ارزشی ماندگار نخواهد بود و رشد و تعالی انسان‌ها به وجود نمی‌آيد، ايثار رمز كمال انسان و تعالی ارز‌ش‌های الهی است و هر رشد و كمالی از طريق ايثار شكل می‌گيرد.

رئيس جمهور عنوان كرد: در طول تاريخ هر ارزش برجسته و اتفاق مهمی كه موجب حركت جامعه بشری به سمت قله‌های كمال و سعادت شده حاصل ايثار است و در واقع ايثار به معنای از خود گذشتن و به خدا پيوستن و قرار دادن تمام موجوديت و امكانات خود در اختيار ديگران است.

وی با تأكيد بر اين مطلب كه همه ارزش‌ها و زيبايی‌های الهی در ايثار و ايثارگری نهفته است، گفت: انسان‌ها به ميزان ايثارگری خود به كمال و سعادت می‌رسند، در دوران دفاع مقدس ايثار و از خود‌گذشتگی‌های فرزندان ملت در جبهه ها موثر بود، در حالی كه دشمنان ملت ايران پيشرفته‌ترين سلاح‌ها و امكانات نظامی را در اختيار داشتند.

رئيس شورای عالی انقلاب فرهنگی شهدا را تجلی عشق و ايثار خواند و افزود: ايثار و عشق جلوه‌ای از يك راه برای رسيدن به سعادت و كمال است و اگر نامی از عدالت و توحيد باقی مانده و راه انبياء ماندگار و گذشت در جامعه مطرح است ناشی از ايثار ايثارگران و شهدا است.

رئيس شورای عالی امنيت ملی در ادامه سخنان خود پيامبر اسلام(ص) و اهل بيت(ع) را راه رسيدن به قله‌های كمال و سعادت دانست و گفت: همه زيبايی‌های هستی برای مردم به واسطه ائمه حاصل می‌شود و غير از مسير امام راهی برای رسيدن به قله‌های كمال وجود ندارد.

وی با اشاره به راه دستيابی به خزانه‌های علم هستی افزود: حركت در مسير امامت و ولايت راه رسيدن به اين خزانه‌ها است و شهدا به واسطه اتصال به ائمه ماندگار شدند و اگر به زندگی آنها نگاه كنيم در‌می‌يابيم كه فكر و موجوديت آنها همواره در مسير ائمه و امامان بوده است و وصيتنامه شهدا مملو از امامت و ولايت است.

احمدی‌نژاد با ذكر اينكه انسان ايثارگر شكست‌ناپذير است، عنوان كرد: اوج ايثار آمادگی برای شهادت است و كسانی كه در مسير ايثارگری آماده برای شهادت باشند در هر لحظه شهيد هستند و امام خمينی(ره) پيشگام شهيدان است، زيرا همه وجودش برای هدايت بشريت و مقابله با ظلم و استقرار عدالت بود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 21 فروردین 1391  10:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها