0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 12:36:42             شماره‌ خبر :980839
معاون وزير بهداشت عنوان كرد:

مطابقت تعريف سازمان بهداشت جهانی از سلامت با مبانی دينی اسلام

گروه سلامت: معاون بهداشتی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با بيان اينكه منظور از سلامت پرداخت به ابعاد جسمی، اجتماعی، روانی و معنوی آن است، اظهار كرد: اين تعريف سازمان بهداشت جهانی از سلامت تطبيق بسياری با مبانی دينی دارد.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، مراسم سالمندان از نگاه قرآن و حديث شب گذشته، 19 فروردين ماه، با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش و پزشكی، حجت‌الاسلام والمسلمين محسن قرائتی و جمعی از سالمندان مناطق 22 گانه شهر تهران برگزار شد.

در ابتدای اين مراسم عليرضا مصداقی‌نيا، معاون بهداشتی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با بيان اينكه منظور از سلامت پرداخت به ابعاد جسمی، اجتماعی، روانی و معنوی آن است اظهار كرد: اين تعريف سازمان بهداشت جهانی از سلامت تطبيق بسياری با مبانی دينی دارد.

وی با بيان اينكه وزارت بهداشت برای تمامی گرو‌های سنی برنامه‌های خاصی را در نظر گرفته است، ادامه داد: تصور ما اين است كه سلامت بايد شامل: دوران خردسالی، كودكی، جوانی و سالمندی باشد و برای هر كدام از اين رد‌ه‌ها دستورات خاصی تعريف شده و براساس آن نظام سلامت از رده‌های مختلف سنی حمايت می‌كند.

وی با اشاره به اينكه نظام سلامت توانسته اميد به زندگی را حدود 30 سال افزايش دهد، گفت: مردم ما بايد خود مراقب سلامت خود باشند كه اين امر با مباحث دينی ما نيز مطابقت دارد.

مصداقی نيا افراد بالای 60 سال را جزو قشر سالمندان محسوب كرد و افزود: اين افراد بايستی مراقب تغذيه خود بوده و با داشتن حركات مناسب سالم بودن خود را نشان دهند و سعی كنند در روز 30 دقيقه نيز ورزش كنند.

معاون بهداشتی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با بيان اينكه سالمندان بايست به نوعی رفتار كنند كه مشمول استرس نشوند، اظهار كرد: ما بايستی از نظر روحی خود را در وضعيت مناسب نگه داريم و ضمن حضور خود در اجتماع تجربه‌های خود را به نسل‌های بعدی منتقل كنيم.

براساس گزارش ايكنا، در مراسم سالمندان از نگاه قرآن و حديث، محمد حسين آيتی معاون فرهنگی وزارت بهداشت، رمضان محسن‌پور معاون پارلمانی وزير بهداشت، محمد شريعتی قائم مقام معاون بهداشتی وزير بهداشت و نيز جمعی 200 نفره از اعضای كانون‌‌های سالمندان مناطق 22 گانه شهر تهران حضور داشتند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:36 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 09:32:25             شماره‌ خبر :980501
يادگاری تصريح كرد:

اشتغال‌زايی فارغ‌التحصيلان توسط جهاد دانشگاهی به‌ منظور حمايت از توليد ملی

گروه اجتماعی: رئيس جهاد دانشگاهی با اشاره به اينكه در مباحث اشتغال‌زايی می‌توانيم برنامه‌های خوبی برای فارغ‌التحصيلان دانشگاهی به منظور حمايت از توليدات ملی داشته باشيم، اظهار كرد: اين امر در دستور كار مسئول همياری و اشتغال جهاددانشگاهی قرار گرفته است.

محمدحسين يادگاری، رئيس جهاددانشگاهی

محمدحسين يادگاری، رئيس جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به ظرفيت‌های بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی به منظور ترويج فرهنگ استفاده از توليدات ملی و تحقق اين شعار پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی با توجه به پتانسيل‏‌های خوبی كه در درون خود دارد می‌تواند در اين راستا فعاليت‌های ارزنده‌ای داشته باشد.

وی به مركز ايسپا اشاره كرد و گفت: ايسپا به عنوان مركز افكارسنجی دانشجويان ايران می‌تواند با ارائه آمار دقيق از عملكرد كارخانجات و توليدات داخلی كشور در زمينه اطمينان‌بخشی و اعتمادسازی حركت كند، همچنين ايسپا با ارائه آمار می‌تواند سطح كيفی محصولات مختلف را تعيين و به اطلاع دستگاه‌های اجرايی برساند.

وی در ادامه سخنان خود به فعاليت‌های خبرگزاری ايسنا اشاره كرد و از جمله كاركردهای اين مركز را در راستای عينيت‌بخشی به شعار «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی» اطلاع‌رسانی فعاليت‌های علمی و فناوری‌های صورت گرفته در داخل كشور دانست.

يادگاری همچنين به خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) كه از سازمان‌های زير مجموعه جهاد دانشگاهی است اشاره و عنوان كرد: ايكنا نيز می‌تواند با تكيه بر تعاليم غنی اسلامی و قرآنی، فرهنگ خودباوری و استقلال را در ميان آحاد مختلف جامع ترويج دهد.

 يادگاری:
جهاد دانشگاهی می‌تواند با كارهايی كه به آن ورود پيدا می‌كند مشكلات دستگاه‌های اجرايی را نيز حل كند و همچنين تبليغی برای فرهنگ‌سازی استفاده از توليدات ملی نيز باشد

رئيس جهاد دانشگاهی تصريح كرد: در مباحث اشتغال‌زايی می‌توانيم برنامه‌هايی برای فارغ‌التحصيلان دانشگاهی داشته باشيم كه در دستور كار مسئول همياری و اشتغال جهاددانشگاهی قرار گرفته است.

وی به فعاليت در زمينه تجاری‌سازی و اشتغال‌زايی در 30 استان اشاره كرد و گفت: در اين راستا آغاز به كار كرده‌ايم و برای رسيدن به نقطه مطلوب برنامه‌های گسترده‌ای پيش روی جهاد دانشگاهی قرار دارد.

يادگاری اظهار كرد: جهاد دانشگاهی با نام جهادی خود می‌تواند در بخش‌های فناورانه و كارهای پژوهش‌محور ورود پيدا كند و بحث توليد ملی را مطرح كند. ورود جهاد به مباحث فناورانه مثل رانش ريلی، نفت و گاز، علوم پزشكی و .... می‌تواند گام‌های خوبی در راه توليد ملی بردارد.

وی در پايان يادآور شد: جهاد دانشگاهی می‌تواند با كارهايی كه به آن ورود پيدا می‌كند مشكلات دستگاه‌های اجرايی را نيز حل كند و همچنين تبليغی برای فرهنگ‌سازی استفاده از توليدات ملی نيز باشد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

يكشنبه 20 فروردين 1391 13:03:15             شماره‌ خبر :980903
«مبانی منطقی استقراء و جايگاه آن در آرای كلامی شهيد صدر» نقد می‌شود

گروه انديشه: كتاب «مبانی منطقی استقراء و جايگاه آن در آرای كلامی شهيد صدر»، تأليف غلامرضا ذكيانی و محبوبه جان‌نثاری، 23 فروردين‌ماه در سرای اهل قلم نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، كتاب «مبانی منطقی استقراء و جايگاه آن در آراء كلامی شهيد صدر» توسط غلامرضا ذكيانی و محبوبه جان‌نثاری نگاشته شده و مؤلفان در اين كتاب به معرفی مبانی منطقی استقراء از ديدگاه شهيد صدر و نيز جايگاه استقراء در آراء كلامی او پرداخته‌اند. اين كتاب عصر روز چهارشنبه، 23 فروردين‌ماه در سرای اهل قلم نقد و بررسی می‌شود.

بنابر اين گزارش، ذكيانی در پيش‌گفتار اين كتاب ضمن نشان دادن اهميت استقراء در آثار شهيد صدر، به تبيين دلائل مهجوريت اين بخش از تفكر وی پرداخته و در قالب طرح يك پرسش درباره شهيد صدر می‌نويسد: با اين‌كه آن شهيد از جهات مختلفی چون فقه، اصول، كلام، تفسير، معرفت‌شناسی و روش‌شناسی دارای نوآوری بوده، چگونه است كه پس از گذشت سی سال از شهادت ايشان، رويكرد مناسبی به آثار و تأليفات ايشان در جامعه ما وجود ندارد؟

وی در پاسخ اين پرسش می‌نويسد: ظاهرا يكی از عوامل مهجوريت ايشان در جامعه ما به ديدگاه شهيد صدر درباره استقراء مربوط می‌شود. تعارض جدی بين ديدگاه ايشان در مسئله اساسی استقراء با انديشه‌های فلسفی رايج كشور از عوامل مهجوريت انديشه‌های علامه شهيد در جامعه ما شده است.

مؤلف در ادامه به بيان دلائل اهميت استقراء در نزد شهيدصدر بحث استقراء و حس را در همه آرای شهيد صدر مستقيماً مؤثر می‌داند، به نحوی كه بحث‌های كلامی، تاريخی و تفسيری ايشان مسئله‌محور است و صبغه عينی پيدا كرده است. به باور وی نكته قابل تأمل در آثار شهيد صدر، توجه وی به بحث استقراء در مباحث علوم انسانی مانند اثبات خدا و نبوت و همچنين در زمينه‌های تاريخ، تفسير و كلام است؛ لذا مؤلف در اين اثر تلاش می‌كند تا غالب مباحث وی را در زمينه‌های مذكور گردآوری كرده و با حداقل تغييرات در معرض ديد خوانندگان قرار دهد.

اين كتاب از يك پيش‌گفتار و سه فصل تشكيل شده است؛ نگارندگان در فصل اول به تعريف و تاريخچه استقراء می‌پردازند و در فصل دوم مبانی منطقی استقراء را در سه بخش شامل «بررسی استقراء در مكتب عقل‌گرايی»، «بررسی استقراء در مكتب تجربه‌گرايی» و «بررسی استقراء در روش ذاتی ايجاد معرفت» معرفی و تبيين می‌كنند. در فصل سوم نيز مؤلفان جايگاه استقراء در آراء كلامی شهيد صدر را مورد بررسی قرار داده، به اهميت حس و جايگاه آن در تربيت دينی و همچنين دلائل اين اهميت می‌پردازند.

كتاب «مبانی منطقی استقراء و جايگاه آن در آراء كلامی شهيد صدر»، نوشته «غلامرضا ذكيانی» و «محبوبه جان‌نثاری»، در 277 صفحه و به شمارگان 1000 نسخه به بهای 55000 ريال به همت انتشارات نشر علم روانه بازار نشر شده است.

يادآور می‌شود، نشست نقد و بررسی «مبانی منطقی استقراء و جايگاه آن در آرای كلامی شهيد صدر» روز چهارشنبه 23 فروردين‌ماه از ساعت 16 تا 18 با حضور غلامرضا ذكيانی، محمد سعيدی مهر و مالك شجاعی در سرای اهل قلم برگزار می‌شود.

سرای اهل قلم در خيابان انقلاب اسلامی، خيابان فلسطين جنوبی، كوچه خواجه نصير، پلاك 2 واقع است و علاقه‌مندان برای كسب اطلاعات بيشتر می توانند با شماره 66966156 تماس حاصل كنند.

  


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 09:37:06             شماره‌ خبر :980582
لاله افتخاری عنوان كرد:

بصيرت‌افزايی؛ مهم‌ترين درس زندگی سياسی حضرت فاطمه زهرا(س)

گروه سياسی: رئيس فراكسيون قرآن و عترت مجلس با اشاره به الگو بودن حضرت زهرا(س) در همه عرصه‌های زندگی گفت: در بعد سياسی می‌بينيم ايشان در راه ايجاد بصيرت در بين افرادی كه در ميان فتنه‌ها دچار سرگردانی شده بودند، به قدری تلاش می‌كنند كه جان شريف خود را در اين راه می‌گذارند.

 

لاله افتخاری، رئيس فراكسيون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) درباره چگونگی الگوپذيری از ايشان در زندگی سياسی برای يك زن مسلمان فعال در عرصه اجتماعی و سياسی گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) در درجه اول يك الگوی تام و تمام در همه عرصه‌های زندگی اعم از فردی و اجتماعی برای آحاد افراد جامعه از زن و مرد هستند.

وی افزود: در واقع ايشان در زندگی فردی، عبادی، رابطه با پروردگار، همسر و فرزندان، زنان مدينه و در ارتباطات اجتماعی كاملا خود را به عنوان يك الگوی عملی نشان می‌دادند.

افتخاری تأكيد كرد: حضرت فاطمه زهرا (س) نشان دادند در نقش همسری و مادری می‌توان بهترين عملكرد را همزمان با هم انجام داد و در عين حال در فعاليت عبادی، تهجد و دعا نيز تا بالاترين سطوح پيش رفت.

رئيس فراكسيون قرآن و عترت مجلس اظهار كرد: اما در بعد سياسی می‌بينيم ايشان در راه ايجاد بصيرت در بين افرادی كه در ميان فتنه‌ها و غبارها دچار سرگردانی شده بودند به قدری تلاش می‌كنند كه جان شريف خود را در اين راه می‌گذارند.

وی عنوان كرد: اين مسئله ريشه در اين امر دارد كه در اسلام سياست با ديانت پيوند خورده است و به عبارتی سياست از دل ديانت بيرون می‌آيد و جدای از دين نيست.

افتخاری تصريح كرد: ائمه ما «ساسة‌العباد» بودند و حضرت فاطمه زهرا (س) نيز از نظر عصمت و دانش همانند ائمه اطهار بودند و تنها امام نبودند و در نتيجه ايشان نيز در زمره سياسی‌ترين بندگان خداوند قرار داشتند.

وی ابراز كرد: اين مسئله نشان می‌دهد فعاليت سياسی در اسلام، زن و مرد نمی‌شناسد و از طرفی ديگر فعاليت سياسی حضرت فاطمه زهرا (س) گواهی بر آن است كه گاهی بانوان قادرند جلوتر از مردان حركت كنند.

افتخاری اظهار كرد: نمونه عملی اين امر تلاش ايشان برای دفاع از حريم ولايت بود آن هم در حالی‌كه بسياری از مردان و صحابه پيامبر (ص) جز تعداد اندكی سكوت يا عقب‌نشينی كرده بودند، اما حضرت فاطمه (س) فعالانه و شجاعانه در اين امر وارد عرصه شدند و پيشگام بودند و در اين راه نيز به شهادت رسيدند.

رئيس فراكسيون قرآن و عترت مجلس در پايان گفت: در حقيقت اين اقدام حضرت زهرا (س) عمل به سفارش و وصيت پيامبر اكرم (ص) در جهت تمسك به قرآن و عترت بود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 13:00:36             شماره‌ خبر :980892
آزمون تعيين سطح مداحان استان تهران 25 فروردين ماه برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: در نشست خبری خانه مداحان كشور اعلام شد: اولين آزمون تعيين سطح مداحان استان تهران 25 فروردين ماه در مجتمع آموزشی مؤتلفه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، نشست مطبوعاتی خانه مداحان اهل‌بيت رسول‌الله(ص) امروز يك‌شنبه 20 فروردين ماه با حضور علی آهی، رئيس خانه مداحان اهل بيت رسول‌الله(ص)، مصطفی خرسندی، دبير امر به معروف شهرداری تهران و رئيس كانون مداحان كشور، سيدسعيد سياح، مسئول برگزاری اولين آزمون تعيين سطح مداحان استان تهران و عليرضا جاريانی، مسئول اتاق فكر خانه مداحان در خانه مداحان كشور برگزار شد.

در اين نشست خبری ابتدا علی آهی، رئيس خانه مداحان به بيان اهداف و دغدغه‌هايی كه موجب تأسيس خانه مداحان شد، پرداخت و اظهار كرد: اينجا خانه مداحان است و مشكلاتی كه در رابطه با مداحان و مداحی وجود داشت موجب تأسيس اين محل شده است.

وی ادامه داد: ترفيع سطح علمی جامعه مداحان كشور هدف اصلی تأسيس خانه مداحان بود و تلاش می‌شود مطالب مورد نياز جامعه كنونی مداحان در اين مكان تهيه و به سراسر كشور ارائه شود.

 رئيس خانه مداحان:
اگر مداح و شاعر، اهل بيت(ع) را نشناسد سروده‌ها و گفته‌های وی توليد فكری خودش خواهد بود نه واقعيت مربوط به اهل بيت(ع)

آهی با اشاره به وجود تعداد زيادی انجمن ادبی در كشور از عدم وجود انجمن‌های عقيدتی انتقاد كرد و گفت: چون مداح و شاعر آئينی در مورد اهل بيت(ع) شعر می‌گويد، بايد اشعار سروده شده در شأن اهل بيت(ع) باشد و كسی كه می‌خواهد از ديگری تعريف كند بايد وی را بشناسد و علم و آگاهی در مورد وی داشته باشد.

وی با اشاره به اينكه اگر مداح و شاعر، اهل بيت(ع) را نشناسد سروده‌ها و گفته‌های وی توليد فكری خودش خواهد بود نه واقعيت مربوط به اهل بيت(ع) اظهار كرد: شاعری كه در مورد اهل بيت(ع) شعر می‌گويد بايد تناسخ، غلو، اختلاط با مسائل ديگر، حلو، جبر، تعطيل، اشعار ضد عقل، ولايت نوعيه، ولايت شخصيه و ... را در شعر خود نداشته باشد.

رئيس خانه مداحان همچنين اعلام كرد: جزواتی را در مورد اصول مطرح در بالا با مبنا قرار دادن قرآن و احاديث تهيه كرده و در اختيار مداحان قرار داده است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاران در مورد اينكه آيا برای بانوان مداح نيز برنامه‌ای در نظر داريد، اعلام كرد: در حال حاضر برای بانوان برنامه‌ای نداريم اما در ايام تابستان برای گروه‌های سنی نوجوانان و جوانان كلاس‌های آموزشی مداحی برگزار می‌شود.

بیمه دو هزار و 200 مداح

وی كه موسس و عضو هيئت مديره بنياد دعبل است با اشاره به نامه خود به مقام معظم رهبری در رابطه با بيمه نبودن مداحان، گفت: از سال 1385 بيمه مداحان سراسر كشور آغاز شده است و تاكنون دو هزار و 200 نفر در كشور بيمه شده و از 200 مداح از كارافتاده كشور نيز حمايت مالی صورت می‌گيرد.

در ادامه اين نشست، سياح مسئول برگزاری اولين آزمون تعيين سطح مداحان استان تهران با اعلام برگزاری اولين آزمون تعيين سطح مداحان استان تهران طی روز 25 فروردين ماه، تصريح كرد: اين امتحان وسيله‌ای برای تشويق مداحان به خودشناسی و آموزش بيشتر است و پس از آزمون ضعف‌های مداحان در بخش‌های مختلف مشخص و كلاس‌های آموزشی برای رفع اين ضعف‌ها برگزار می‌شود.

خرسندی، رئيس كانون مداحان كشور نيز در اين نشست با تأكيد بر اينكه خانه مداحان، كانون مداحان، بسيج مداحان و بنياد دعبل همه هدف واحد ارتقای سطح توانايی و علمی ذاكران اهل بيت(ع) را دارند، اظهار كرد: بايد محيط آموزشی مناسبی برای تقويت توانمندی‌های موروثی مداحان ايجاد شود.

 رئيس كانون مداحان كشور:
انه مداحان، كانون مداحان، بسيج مداحان و بنياد دعبل همه هدف واحد ارتقای سطح توانايی و علمی زاكران اهل بيت(ع) را دارند

وی پيش‌بينی كرد نزديك به هزار نفر از مداحان استان تهران در اين آزمون شركت كنند و افزود: از تمامی افرادی كه عضو خانه مداحان و كانون مداحان هستند برای شركت در اين آزمون دعوت به عمل آمده است؛ اين آزمون به صورت آزمايشی در استان تهران برگزار می‌شود و در صورت صلاحديد مسئولان در ساير استان‌ها نيز برگزار خواهد شد.

سياح محتوای آزمون را مباحث عقيدتی، صنايع ادبی، مباحث مقتل‌شناسی، تاريخ اسلام، نغمات، قرآن و احاديث اعلام كرد و گفت: تاكنون رشته‌هايی مختلف اين موضوعات در خانه مداحان به صورت كلاس آموزشی برگزار شده است.

وی از برگزاری مداوم كلاس‌های مداحی در روزهای چهارشنبه در خانه مداحان نيز خبر داد و گفت: در اين كلاس‌ها اشكالات مداحان مطرح و به صورت مستقيم و غير مستقيم آموزش مداحی ارائه می‌شود.

رئيس كانون مداحان در پاسخ به سؤال خبرنگاران در زمينه صدور كارت مداحی، اظهار كرد: در كانون مداحان برای همه مداحان كشور كارت مداحی در چهار سطح صادر می‌شود كه شامل كارت پيرغلامان (مداحان برتر بالای 60 سال)، كارت ستايشگران(استاد تمام‌های كمتر از 60 سال)، كارت ذاكران(افراد دارای توانايی بالا در مداحی) و كارت يك ساله بدون عنوان برای بقيه مداحان صادر می‌شود و فكر می‌كنم تا نيمه دوم سال جاری بتوانيم حداقل برای پيرغلامان و ستايشگران كارت مداحی صادر و توزيع كنيم.

وی در مورد عملكرد دو ساله خانه مداحان نيز اعلام كرد: ايجاد كتابخانه تخصصی مداحی با حدود سه هزار عنوان كتاب، راه‌اندازی استوديو ضبط صدا برای مداحان، راه‌اندازی سايت مداحی و بروز كردن مداوم اين سايت، انتشار فصلنامه ستايشگران نور و اختصاص قطعه‌ای در بهشت زهرا(س) برای مداحان بخشی از اقدامات خانه مداحان است و راه‌اندازی تعاونی مسكن و مصرف مداحان نيز از ديگر برنامه‌های در دست اجرای اين موسسه مردم نهاد است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 12:59:24             شماره‌ خبر :980911
حجت‌الاسلام ابراهيمی:

حمايت از توليدات داخلی نيازمند مصرف‌ توأم با مديريت است

گروه سياسی و اجتماعی: نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأكيد بر اينكه حمايت از توليدات داخلی نيازمند مصرف توأم با مديريت است، گفت: حمايت از منابع، توليدات داخلی و تكيه بر سرمايه‌های ملی ما را به سرمنزل مقصود می‌رساند.

حجت‌الاسلام والمسلمين حسين ابراهيمی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس هشتم در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، گفت: توليد ملی و پرداختن به مسائل اقتصادی از موضوعاتی است كه در چند ساله اخير مورد تأكيد مقام معظم رهبری بوده و جهت‌گيری ايشان نيز در راستای بهبود اوضاع اقتصادی است.

 

وی تصريح كرد: ايشان سال قبل را جهاد اقتصادی ناميدند و امسال نيز گامی بالاتر را شاهد هستيم و مشاهده می‌كنيم كه به تمام ملت ايران فراخوان داده شده و از سوی ديگر دولت از كار و سرمايه مردم حمايت كند.

نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شورای اسلامی گفت: در اين راستا وظيفه تمام مسئولان نظام در قوای سه‌گانه اين است كه توليد ملی را مورد توجه قرار دهند به‌گونه‌ای كه جامعه به‌سمت و سويی حركت كند كه به توليد ملی بپردازد.

حجت‌الاسلام ابراهيمی اذعان كرد: بايد از سرمايه‌های ملی به‌صورت كامل حمايت شود ؛ يكی از مشكلاتی كه وجود داشته اين است كه ابتدا حمايت خوبی صورت می‌گرفت اما در ادامه اين سرمايه‌گذاری‌ها رها می‌شوند.

وی اظهار كرد: شهرك‌های صنعتی نمونه كامل اين مصداق هستند يعنی ابتدا گام‌های خوبی برداشته شده اما در ادامه تسهيلات بعدی برای راه‌اندازی به كندی تخصيص داده می‌شده است.

نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شورای اسلامی افزود: اين اتفاقات باعث شد كه بخشی از سرمايه‌گذاری‌ها مالی و مردمی به نتيجه نرسيد و اين امر باعث شده كه ما در توليد ملی به نقطه‌ای كه بايد می‌رسيديم نرسيديم.

حجت‌الاسلام ابراهيمی ادامه داد: از همين رو مقام معظم رهبری امسال همه را وارد ميدان كرده‌اند تا در اين راه تلاش كنند.

وی اذعان كرد: افزايش توليد ملی و استفاده از كسب و كار و سرمايه ايرانی نيازمند توجه مردم و حمايت جدی دولت دارد.

حجت‌الاسلام ابراهيمی خاطرنشان كرد: با توليد ملی بسياری از مشكلات اقتصادی از جمله تورم و بيكاری مرتفع و تحريم‌های دشمنان بی‌اثر می‌شود لذا بايد به توليد و صنعت محصولات داخلی كشور خود بها دهيم تا بتوانيم مشكلات اقتصادی را از سر راه برداريم.

نماينده مردم بيرجند و درميان در مجلس شورای اسلامی يادآور شد: مردم بايد برای تحقق اين شعار در صحنه‌ها حضور و اعتماد داشته باشند و از محصولات داخلی خود حمايت كنند.

حجت‌الاسلام ابراهيمی با بيان اينكه رسانه‌ها بايد در اين راستا فرهنگ‌سازی كنند، تأكيد كرد: رسانه‌ها بايد ديد و نگاه جامعه را عوض كنند اگر ما می‌خواهيم استقلال واقعی داشته باشيم بايد به سرمايه‌های ملی اتكا كنيم.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:38 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 13:06:01             شماره‌ خبر :980887
برنامه‌های قرآنی دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان معطل بودجه‌

گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان از تهيه و تنظيم شدن برنامه‌های قرآنی اين دانشگاه در سال 1391 خبر داد و گفت: اجرای اين برنامه‌ها به دليل اختصاص نيافتن بودجه معطل مانده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين محسن خلعتبری، كارشناس مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: تقويم قرآنی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان تهيه شده است كه ما بر اساس اين تقويم و در صورت تصويب شدن آن برنامه‌های قرآنی متنوعی را در سال جديد اجرا خواهيم كرد.

حجت‌الاسلام خلعتبری افزود: در برنامه‌های امسال برای روزهای يك‌شنبه هر هفته جلسات تدبر در قرآن را برنامه‌ريزی كرده‌ايم، در اين جلسات كه به صورت هفته‌ای برگزار خواهد شد هر هفته يكی از اساتيد و مفسران برجسته قرآن سلسله سخنرانی‌های را در مورد شيوه‌های تدبر در قرآن خواهند داشت.

كارشناس مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان تصريح كرد: با توجه به استقبال بسيار خوب دانشجويان از سلسله جلسات تدبر در قرآن در سال 1390 بر آن شديم تا اين جلسات را در سال جديد نيز ادامه دهيم و اميدواريم كه استقبال از اين جلسات در سال جديد نيز در حد مطلوبی باشد.

وی در ادامه به بحث منتظر بودن برنامه‌های قرآنی اين مركز برای تخصيص بودجه پرداخت و گفت: در اين زمينه قرار است تا در روز دوشنبه 28 فروردين ماه نشستی با حضور مسئولان دانشگاه برای تصويب برنامه‌ها و اختصاص بودجه لازم برای اجرای اين برنامه‌ها برگزار شود كه در اين نشست كليه برنامه‌هاييی كه مركز قرآن و عترت دانشگاه در دست اجرا دارد ارائه خواهد شد.

حجت‌الاسلام خلعتبری اظهار كرد: همچنين يكی ديگر از برنامه‌هايی كه مركز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی رفسنجان در صورت اختصاص بودجه لازم اجرايی خواهد كرد بحث اردوهای درون استانی برای اعضای كانون‌ قرآن و عترت دانشگاه است كه اميدواريم با اختصاص بودجه لازم همه برنامه‌های قرآنی ما عملياتی شود.

وی در پايان به اجرای مطلوب برنامه‌های اين مركز در سال گذشته اشاره كرد و گفت: در سال گذشته برنامه‌های قرآنی متنوعی را اجرا كرديم كه استقبال خوب دانشجويان از اين برنامه‌ها نشان دهنده موفقيت برنامه‌های اين مركز بوده است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:38 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 13:34:11             شماره‌ خبر :980773
دانشگاه اسلامی تونس با بيش از 1000 سال قدمت بازگشايی شد

گروه بين‌الملل: دانشگاه اسلامی «الزيتونه» تونس با حدود 1300 سال قدمت به‌عنوان نخستين دانشگاه جهان اسلام و شاخص‌ترين مركز علوم اسلامی در شمال آفريقا بازگشايی شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی arabs48، دانشگاه اسلامی الزيتونه كه از قديمی‌ترين دانشگاه‌های جهان اسلام محسوب می‌شود، پس از چندين دهه تعطيلی، با حكم قضايی بازگشايی شد.

اين دانشگاه اسلامی، در دوره حبيب بورقيبه، رئيس‌جمهور اسبق تونس و زين‌العابدين بن‌علی، رئيس‌جمهور مخلوع اين كشور، تعطيل شده بود.

دانشگاه الزيتونه نخستين دانشگاه در جهان اسلام است كه فعاليت علمی خود را 1300 سال پيش آغاز كرد، سبك معماری اين دانشگاه منحصر به فرد است.

اين دانشگاه ابتدا در تونس به‌عنوان مسجد فعاليت می‌كرد كه به دليل فعاليت‌های گسترده علمی و تلاش در راستای نشر فرهنگ اسلامی در آفريقا به دانشگاه تبديل شد.

شيخ طاهر بن عاشور، طاهر الحداد، عبدالرحمن ابن خلدون از فيلسوفان و انديشمندان برجسته جهان اسلام از دانش‌آموختگان اين دانشگاه هستند.

دانشگاه الزيتونه در نخستين روزهای بازگشايی پذيرای ده‌ها تن از جوانان دختر و پسر مشتاق به يادگيری علوم اسلامی در اين دانشگاه بوده است، كلام، اخلاق، منطق و سيره نبوی از جمله علومی است كه در اين مركز تدريس می‌شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:38 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 13:41:44             شماره‌ خبر :980896
وزير بهداشت تبيين كرد:

نقش توكل به خدا و آموزه‌های دينی بر سلامت و زندگی سالمندان

گروه سلامت: وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكی عنوان كرد: اساس اميد به زندگی اين است كه افراد اعتماد و ايمان به خدا داشته باشند و مسير زندگی جز با ايمان و اعتقاد بر خداوند به خوبی پيش نخواهد رفت.

مرضيه وحيددستجردی، وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكی

مرضيه وحيددستجردی، وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكی، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با تشكر از سالمندانی كه توانستند با شيوه‌‌های مناسبی كه در زندگی خود پيش گرفتند سلامت خود را ارتقا داده و به سن سالمندی برسند، اظهار كرد: همين‌كه اين افراد توانسته‌اند به سن سالمندی برسند نشان می‌دهد كه در طول عمرشان از سلامت خودشان مراقبت داشته‌اند و اميدواريم با تغيير شيوه زندگی به سلامت خود ادامه دهند و هم ما و مردم عزيزمان حق سالمندان را به جا آوريم.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اين‌كه توكل به خدا و آموزه‌های دينی در ادامه سلامت و زندگی سالمندان تا چه حد می‌تواند مؤثر باشد، گفت: اساس اميد به زندگی اين است كه اعتماد و ايمان به خدا داشته باشند و بدانند كه خداوندی كه ما را آفريده در تمامی مسير همراه ما است و ما را ياری می‌كند و مسير زندگی جز با ايمان و اعتقاد بر خداوند به خوبی پيش نخواهد رفت.

وی در ادامه سخنان خود در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای سالمندان كشور اظهار كرد: راه‌اندازی رشته تخصصی بالينی طب سالمندی، ايجاد مقطع كارشناسی و PHD ،mph برای دوره سالمندشناسی با توجه به اينكه جمعيت ما رو به سالمندی است از جمله اقدامات انجام شده است.

دستجردی ادامه داد: طبق آمارهای كه از سال 85 تهيه شده، آماری بالغ بر 7/3 جمعيت كشور و حدود 5 ميليون نفر از جمعيت ما سالمندان هستند و به سمت افزايش اين تعداد هستيم كه برآورد ما اين است در 40 سال آينده جمعيت سالمندان ما به بيش از 21 درصد برسد.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی تصريح كرد: چون تمام دنيا به سمت سالمندی پيش می‌رود بايد مسير را هموار كنيم و مقدمات لازم را برای سلامتی سالمندان در نظر بگيريم كه ابتدای آن اين است كه شيوه زندگی را اصلاح و به سمت تغذيه مناسب به ويژه برای سالمندان پيش برويم.

وی ادامه داد: سالمندان هر ميزان كه سنشان بالاتر می‌رود نياز‌های بيشتری به خدمات بهداشتی و درمانی پيدا می‌كنند و بايست مقدمات اين سلامت را در چند سال گذشته ببينند، بنابراين تغذيه آنها، ورزش و نرمش و دوری از موادی همچون نمك كه در آينده بيماری‌های قلبی را ايجاد می‌كند رعايت كنند و ما نيز سيستم‌های خود را برای ارائه خدمات به آنها آماده كنيم.

وی تاكيد كرد: تكريم سالمندان به ويژه ابعاد سلامت معنوی آنها، رسيدگی‌های خانواده‌ها و بستگان به سالمندان و نيز احترام و تكريم در منزلت و شأن سالمندان را بايد به كار ببنديم و ما نيز در برنامه‌های خود آن‌ها را لحاظ می‌كنيم و در پايان نيز اين سلامت معنوی و جسمی را به آنها تبريك عرض می‌كنيم.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:38 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 13:50:10             شماره‌ خبر :980894
هيئت لبنانی برای پيگيری سرنوشت امام موسی صدر امروز عازم ليبی شد

گروه بين‌الملل: وزارت خارجه لبنان اعلام كرد: هيئتی به رياست وزير خارجه اين كشور امروز، 20 فروردين‌ماه، به‌منظور پيگيری سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش به ليبی عازم شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «المنار»، اين هيئت به رياست «عدنان منصور»، وزير امور خارجه و مهاجران لبنان، صبح امروز به طرابلس، پايتخت ليبی رفت.

اين هيئت برای پيگيری سرنوشت امام موسی صدر و همراهنش و اطلاع از يافته‌های جديد دولت ليبی درباره مكان ايشان به اين كشور سفر كرده است.

به گزارش المنار يكی ديگر از اهداف اين سفر بحث و گفت‌وگو درباره روابط دوجانبه ميان لبنان و ليبی است.

همچنين، پيش از اين نيز وزير امور خارجه و مهاجران لبنان در رأس يك هيئت لبنانی برای پيگيری سرنوشت امام موسی صدر به ليبی سفر و در اين راستا با مسئولان اين كشور ديدار و گفت‌وگو كرد.

هيئتی لبنانی كه به رياست عدنان منصور، به طرابلس سفر كرده بود، به منظور پيگيری سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش با «علی احميده عاشور»، وزير دادگستری ليبی، ديدار و گفت‌و‌گو كرد و مسئله ربوده‌شدن امام موسی صدر و همراهانش توسط معمر قذافی، ديكتاتور مخلوع ليبی را مورد بحث و بررسی قرار داد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:39 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 13:59:45             شماره‌ خبر :980899
نمايندگان ايران به مسابقات بين‌المللی قرآن «جايزه كويت» اعزام می‌شوند

گروه فعاليت‌های قرآنی: سازمان اوقاف و امور خيريه دو نفر از قراء و حفاظ را به عنوان نماينده جمهوری اسلامی ايران به مسابقات بين‌ المللی قرآن «جايزه كويت»، كه از 23 فروردين‌ماه آغاز می‌شود، اعزام می‌كند.

ولی ياراحمدی، مديركل دفتر آموزش و مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خيريه، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: محمدجواد محمدی‌مجد، حافظ كل قرآن كريم از استان خوزستان و رضا گلشاهی، قاری ممتاز قرآن كريم، برای حضور در مسابقات بين‌‌المللی حفظ، قرائت و تجويد قرآن موسوم به «جايزه كويت» اعزام می‌شوند.

وی بيان كرد: سومين دوره مسابقات بين‌ المللی قرآن جايزه كويت از 23 تا 30 فروردين‌ماه برگزار می‌شود و نمايندگان جمهوری اسلامی ايران در جمعی 90 نفره از 50 كشور، به رقابت می‌پردازند.

گفتنی است، اين مسابقات در چهار رشته حفظ كل قرآن با تجويد، رشته قرائات سبع، قرائت و تجويد قرآن و رشته بهترين فن‌آوری خدمت به قرآن برگزار می‌شود. جايزه اين رقابت‌ها 114 هزار دينار كويتی خواهد بود.

يادآور می‌شود، معاون وزارت اوقاف و امور اسلامی كويت در نشست مطبوعاتی اين مسابقات، گفت: 46 كشور شركت‌كننده در مسابقات، اسلامی هستند و نمايندگان چهار كشور غير اسلامی نيز در آن حضور دارند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:39 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 08:43:33             شماره‌ خبر :978557
آسيب‌شناسی آثار منتشر شده درباره فاطمه زهرا(س)/ 4
محمد خواجوی تصريح كرد:

ژرفابخشی به معرفی فاطمه زهرا(س)؛ مهمترين رسالت رسانه ملی

گروه ادب: عضو هيئت امناء و رئيس سابق سازمان دارالقرآن الكريم مهمترين رسالت رسانه ملی را تبيين ويژگی‌های رفتاری حضرت زهرا(س) دانست و تأكيد كرد: ويژگی‌های شخصيتی بانوی دو عالم بايد با عمق بيشتر و به صورت اصولی برای مردم تبيين شود.

محمد خواجوی، رئيس سابق سازمان دارالقرآن الكريم و خادم‌القرآن

محمد خواجوی، عضو هيئت امناء و رئيس سابق سازمان دارالقرآن الكريم، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به معرفی شخصيت حضرت زهرا(س) از طريق صدا و سيما اظهار كرد: اكنون شاهد فرآيند خوبی در معرفی شخصيت حضرت زهرا(س) هستيم و همه دستگاه‌های ارتباط جمعی همچون صدا و سيما سرمايه‌گذاری مناسبی در اين بخش انجام داده‌اند، همچنين نويسندگان كتاب و مقاله‌های بسياری در اين باره به نگارش درآورده‌اند.

وی ادامه داد: در اين راستا مهمتر از تبليغ در صدا و سيما و نگارش كتاب، اصلاح نگرش در گفتار و رفتار است. بايد تلاش كنيم تا افراد جامعه در همه سطوح از رفتار حضرت فاطمه زهرا(س) الگو بگيرند.

عضو هيئت امناء سازمان دارالقرآن‌ الكريم تصريح كرد: بايد رفتار و ويژگی‌های ائمه معصومين(ع) به ويژه حضرت زهرا(س) را در محور رفتارمان قرار داده و نگرش‌مان را در رفتار و گفتمارمان تغيير دهيم.

اين خادم‌القرآن عنوان كرد: برخی از انسان‌ها گفتارهای ائمه معصومين(ع) را در حوزه‌های عاطفی و محبتی و با بيان مصائب پوشش می‌دهند؛ اين درحالی است كه حوزه عاطفی می‌تواند از راه‌ها و فرآيندهای ديگر نمود پيدا كند.

 خواجوی:
تنها چاپ كتاب كافی نيست، بلكه صدا و سيما می‌تواند بيشترين نقش را در تبيين ويژگی‌های حضرت زهرا(س) داشته باشد؛ چرا كه بنا به گفته حضرت امام خمينی(ره)، صدا و سيما يك دانشگاه است. اين رسانه ملی به واسطه امكانات مناسبی كه در اختيار دارد می‌تواند با اقدام كارشناسی و محققانه در اين مسير نقشی مؤثر ايفا كند

خواجوی اظهار كرد: بايد تلاش كنيم تا از اين بزرگان به عنوان الگو و نمونه در عرصه‌های اجتماعی، سياسی و اقتصادی ياد كنيم، به اين معنی كه بزرگان ما در اين عرصه‌ها چه جايگاه و ارزشی داشتند و ما هم به تبع اين رفتارها راه آنها را ادامه دهيم.

رئيس سابق سازمان دارالقرآن الكريم تصريح كرد: بايد جايگاه حضرت زهرا(س) را در مقام مادر كه چه رفتاری با فرزندان‌شان داشته‌اند و در مقام فرزند چه رفتاری با پدرشان پيامبر اكرم(ص) داشتند را برای مردم به عنوان يك الگو تبيين كرد.

وی اظهار كرد: جايگاه مادر يكی از محورهای اصلی در خانواده به شمار می‌رود و خانواده هم زيربنای اجتماعات در جامعه است، بنابراين می‌توان جايگاه حضرت زهرا(س) به عنوان مادر را برای مادران جامعه معرفی كرد تا مادران در رفتار با فرزندان‌شان از آن حضرت الگو بگيرند. همچنين می‌توان رفتارهای حضرت زهرا(س) در جايگاه همسری را هم برای مردم تبيين كرد تا همسران جامعه بدانند كه بايد چه رفتاری با همسران‌شان داشته باشند.

خواجوی ادامه داد: اگر بتوانيم همه رفتار و ويژگی‌های حضرت زهرا(س) را به مردم جامعه معرفی و برای آنها تبيين كنيم، می‌توانيم مانع بسياری از ناهنجاری‌ها و نابسامانی‌ها در خانواده‌ها و جامعه باشيم. در اين راستا بايد بيش از بيان مصيببت به رفتارها و ويژگی‌های اهل بيت(ع) توجه داشته باشيم.

اين خادم‌القرآن افزود: اگر می‌خواهيم جامعه سالم و به دور از ناهنجاری‌ها داشته باشيم بايد ويژگی‌های رفتاری حضرت زهرا(س) را در عمل مورد نظر قرار دهيم تا مردم از اين مسائل استقبال كنند و از سطحی‌نگری بپرهيزند.

رئيس سابق سازمان دارالقرآن الكريم، تبيين رفتارهای ائمه اطهار(ع) به ويژه حضرت زهرا(س) را مهمتر از ذكر مصيبت معرفی كرد و افزود: اگر می‌خواهيم جامعه سالم و به دور از ناهنجارها و نابسامانی‌ها داشته باشيم بايد بيشتر از ذكر مصيبت و مدح بانوی دو عالم، به رفتارها و ويژگی‌های آنها توجه داشته باشيم.

وی يادآور شد: در اين راستا ارائه مطالب با موضوع زندگی‌نامه حضرت زهرا(س) و تبليغات از سوی سازمان‌ها به خوبی انجام می‌شود، اما سازمان تبليغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بايد به عنوان دستگاه تبليغاتی جامعه كشور گردهم جمع شوند و به عنوان كارشناس راه‌های جذب مردم در گرايش به سمت و سوی الگوهای رفتاری ائمه اطهار(ع) به ويژه حضرت زهرا(س) را جست‌وجو كنند.

خواجوی اظهار كرد: به نظر می‌رسد تنها چاپ كتاب كافی نيست، بلكه صدا و سيما می‌تواند بيشترين نقش را در تبيين ويژگی‌های حضرت زهرا(س) داشته باشد؛ چرا كه بنا به گفته حضرت امام خمينی(ره)، صدا و سيما يك دانشگاه است. اين رسانه ملی به واسطه امكانات مناسبی كه در اختيار دارد می‌تواند با اقدام كارشناسی و محققانه در اين مسير نقشی مؤثر ايفا كند.

وی يادآور شد: صرفاً بيان ولادت تا شهادت حضرت زهرا(س) كافی نيست، بلكه بايد به صورت ريشه‌ای عملكرد، رفتار، كردار و مبانی فكری صديقه كبری(س) را برای مردم مطرح كرد تا افراد جامعه خود را ملتزم به عمل آنها بدانند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:39 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 14:17:17             شماره‌ خبر :980942
فرج‌الله سلحشور:

سريال «موسی(ع)» با اتكا به منابع تشيع ساخته می‌شود

گروه هنر: برای اولين‌بار در سريال «موسی(ع)» سعی داريم داستانی را روايت كنيم كه تا به حال نقل نشده، چون تا به حال هر آنچه كه از ايشان بيان شده مبتنی بر آموزه‌های قوم يهود بوده، اما در اين كار همچون سريال «يوسف پيامبر(ع)» ما با اتكا به نگاه شيعه و اهل بيت(ع) داستان اين پيامبر را روايت خواهيم كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، فرج‌الله سلحشور كارگردان تلويزيون امروز، يكشنبه 20 فروردين‌ماه، در نشست خبری كه در مؤسسه فرهنگی هنری تبيان انجام شد، گزارش اجمالی از سريال قرآنی «موسی(ع)» ارائه داد.

وی در ابتدای نشست درباره ادعای سيد شهاب‌الدين طاهری كه وی را متهم به استفاده غيرقانونی از فيلمنامه خود مربوط به سريال «يوسف پيامبر(ص)» كرده بود، گفت: با حكمی كه از سوی دادگاه صادر شد، بی‌گناهی من در اين خصوص ثابت شد، اما با اين وجود اگر كسی كوچكترين شباهتی بين فيلمنامه من و متن سيدشهاب‌الدين طاهری پيدا كرد من خود را اين خصوص مقصر می‌دانم، چراكه اين را ايمان دارم كه متن «يوسف پيامبر» هيچ ارتباطی با متن وی ندارد.

وی خاطرنشان كرد: نكته ديگر اينكه قصه حضرت يوسف(ع) در اختيار كس خاصی نيست، بلكه متعلق به همه است، همانگونه كه در قرآن كريم برای تمامی انسان‌ها نقل شده است. نكته ديگر اينكه سيدشهاب‌الدين طاهری متن خود را با الگو برداری از كتاب «ژوزف» توماس مان نوشته است و تنها در جاهای كه آن متن به قرائت قرآن و اسلام اختلاف نظر داشته تغيير داده است.

وی در ادامه اين جلسه با بيان اينكه اين سريال توانايی اين را دارد كه به يك اثر جهانی تبديل شود، گفت: در سريال «حضرت موسی(ع)» سعی خواهد شد قرآن اصلی‌ترين منبع برای ساخت كار باشد. در ضمن اين مجموعه عظيم با نگاهی شيعی خلق خواهد شد. در اين مجموعه قرآنی ما از منابع و روايات تورات و انجيل استفاده نخواهيم كرد، ولی در روايت برخی جزئيات، آن هم به صورت اندك از كتب خارجی استفاده می‌كنيم.

وی دليل اين رويكرد را چنين توضيح داد: اينكه می‌گويم از تورات و انجيل استفاده نمی‌كنيم، دليلش اين است كه كتاب آسمانی ما قرآن به بهترين و كامل‌ترين شكل ممكن به اين داستان پرداخته است. نمود بارز اين ادعا را می‌توان در قصص قرآن به روشنی مشاهده كرد كه بارها از بنی اسرائيل نقل داستان می‌شود، البته اين نگاه بدين معنا نيست كه قرآن به اين قوم توجه خاص دارد، بلكه در قالب داستان بنی‌اسرائيل اسلام آموزش داده می‌شود.

اين فيلمساز به جمله فوق اضافه كرد: در سريال «موسی (ع)» ما برای اولين بار سعی داريم داستانی را روايت كنيم كه تا به حال نقل نشده، چون تا به حال هر آنچه كه از حضرت موسی (ع) بيان شده مبتنی بر آموزه‌های قوم يهود بوده، اما در اين كار همچون سريال «يوسف پيامبر(ع)» ما با اتكا به نگاه شيعه و اهل بيت داستان اين پيامبر را روايت خواهيم كرد.

كارگردان سريال «يوسف پيامبر(ع)» درباره فيلمنامه اين كار نيز گفت: حدود سه سال است كه مراحل تحقيق و نگارش فيلمنامه اين سريال قرآنی كه قرار است در 70 قسمت توليد شود به طول انجاميده، وليكن به اميد خدا نگارش فيلمنامه اين كار كه برعهده خودم است تا پايان سال به اتمام خواهد رسيد تا در سال آينده پيش توليد اين كار آغاز شود.

بازيگر فيلم سينمايی «پرواز در شب» در خصوص عوامل اين پروژه قرآنی نيز چنين گفت: در اين سريال تمام تلاش ما اين است كه از عوامل ايرانی استفاده شود، زيرا ما اين پتانسيل را داريم كه در اين حوزه با اتكا به داده‌های خودمان انجام وظيفه كنيم. اين وضعيت در خصوص بخش‌های چون جلوه‌های رايانه‌ای نيز صدق می‌كند. برای مثال می‌توانم بگويم كه در اين كار صحنه شكافته شدن دريا كه يكی از معجزات حضرت موسی (ع) است، تنها بخش كوچكی از جلوه‌های كامپيوتری اين كار خواهد بود.

سلحشور گفته‌های خود را چنين تكميل كرد: سريال‌های قرآنی ما نبايد تنها متكی به تكنيك باشد، هرچند در اين زمينه نيز دارای توانايی هستيم، اما آنچه كه دارای اهمين است، محتواست كه سبب اعتلای كارهای ما خواهد شد، درصورتيكه در سينمای آمريكا می‌بينيم كه تنها تكنيك حرف اول را می‌زند و خبری از محتوا نيست، همين مسئله نيز سبب می‌شود كار تاثيرگذاری لازم را نداشته باشد، چون تنها عامل برای جذب مخاطب، جذابيت‌های تصويری نيست، بلكه محتوا نيز در اين ميان نقش حائز اهميتی را ايفا می‌كند.

وی در جواب به سؤالی مبنی بر اينكه چگونه يك فيلم قرآنی و دينی می‌تواند به روی مخاطب تاثير بگذارد؟ گفت: فيلم قرآنی زمانی تاثيرگذار خواهد بود كه فيلمسازش هم به قرآن و انچه كه بيان می‌كند، معتقد باشد. در كلام ديگر تا زمانی‌كه يك فيلمساز خودش اهل نماز نباشد، هيچ‌گاه نماز خواندنی كه به تصوير خواهد كشيد به دل نخواهد نشست.

اين فيلمساز قرآنی در بخش ديگری از جلسه با اشاره به فسادی كه در پشت پرده سينما حاكم شده، گفت: ما برای چه انقلاب كرديم، انقلابی كه 1400 سال تاريخ شيعه را پشت سر خود دارد و توسط حضرت امام (ره) به بار نشست. آيا ما برای اين انقلاب كرديم كه هنرپيشه‌ها الگو‌های ما باشند؟ آيا ما برای اين انقلاب كرديم كه در اعياد مذهبی و غيرمذهبی از هنرپيشه‌ها به عنوان الگو در برنامه‌های تلويزيونی استفاده شوند، آيا از هنرپيشه می‌توان به عنوان الگويی برای جوانان ايرانی نام برد؟

وی اضافه كرد: الگو‌های يك كشور اسلامی جوانانی چون «جواد فروغی» هستند كه زمانی‌كه من برای اولين بار صدای تلاوت قرآن‌ او را شنيدم برای سلامتی‌اش صدقه دادم. اينگونه جوانان نيز در كشور ما كم نيستند كه می‌تواند برای جوانان ما الگو باشند به شرطی كه به آنها در رسانه‌ای چون صدا و سيما بيشتر پرداخته شود.

اين فيلمساز تاكيد كرد: اينكه می‌شنويم فلان هنرپيشه از جو پشت صحنه سينما شكايت می‌كند، امری عجيب نيست، زيرا ذات سينمايی كه مبتنی بر آموزه‌های آمريكايی است، جز زشتی‌ها چيز ديگری ندارد، پس در چنين وضعيتی است كه هنرپيشه زن ايرانی خارج از كشور در تصاوير غير اخلاقی مشاهده می‌شود. اين توضيحات بدين معنا نيست كه ما با خود سينما مشكل داريم، بلكه منظور ما فرهنگی است كه بر سينما حاكم شده است.

وی با اشاره به اينكه در سينما ما فيلمسازان متعهد و متدين نيز وجود دارد، عنوان كرد: در چنين سينمايی فيلمسازان كمی نيز وجود دارند كه آثاری چون «مريم مقدس»، «مختارنامه»، «امام علی(ع)»، «آژانس شيشه‌ای»، «قلاده‌های طلا» می‌سازند، اما اين تعداد كم را نبايد به كليت سينما كه ارزش‌ها از آن رخت بسته تعميم داد، چون اين تعداد كم افرادی متدين و مسجدی هستند كه رسالتشان را اشاعه آموزه‌های اسلامی و انقلابی می‌دانند.

وی در جواب به سوال پايانی اين جلسه كه آيا فيلم‌های مذهبی و دينی خواهد توانست در سينما به لحاظ گيشه موفقيت كسب كند، خاطرنشان كرد: معتقدم مخاطبان واقعی سينما كسانی نيستند كه هم‌اكنون به سينماها می‌روند، بس اگر يك فيلم قرآنی و دينی به شكلی درست خلق شوند مطمئن باشيد كه تماشاگر لازم را جذب خواهند كرد، همانند فيلم «قلاده‌های طلا» كه توانسته در جذب تماشاگر نيز موفق باشد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:39 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 14:52:45             شماره‌ خبر :980919
امروز صورت گرفت؛

يورش شهرك‌نشينان صهيونيست به مسجدالاقصی

گروه بين‌الملل: گروهی از شهرك‌نشينان صهيونيست امروز، 20 فروردين، هم‌زمان با جشن‌های گراميداشت «عيد فصح» به مسجدالاقصی حمله كردند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «اليوم السابع» چاپ مصر، ده‌ها تن از شهرك‌نشينان صهيونيست امروز با يورش به مسجدالاقصی و برگزاری مراسم پايكوبی و اجرای آيين‌های ضداسلامی اين مسجد را مورد هتك حرمت قرار دادند.

اين گروه از شهرك‌نشينان كه پنجاه تن بودند، از سمت باب‌المغاربه به مسجدالاقصی حمله‌ور شدند و به بهانه برگزاری مراسم عيد فصح يهودی موسوم به «بيساح» اين مسجد را مورد هتك حرمت قرار دادند.

پليس اسرائيل از جمعه گذشته، 18 فروردين، هم‌زمان با آغاز جشن‌های عيد فصح در اسرائيل در شهر قدس به‌ويژه اطراف مقبره‌های مسيحی و يهودی مستقر شده و محاصره مسجدالاقصی را تشديد كرده است.

نيروهای مسلح اسرائيلی همچنين ورودی‌های مسجدالاقصی، ديوار البراق و كنيسه قيامت را تحت كنترل درآورده و در اين اماكن مستقر شدند.

سلسله جشن‌های عيد فصح كه از جمعه در مسجدالاقصی آغاز شده است، تا هشت روز ادامه دارد.

يادآور می‌شود، فصح نزد يهودان جشن يادبود خروج بنی‌اسرائيل از مصر و نزد مسيحيان جشن يادبود عروج حضرت عيسی(ع) به آسمان است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:39 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 14:00:39             شماره‌ خبر :980930
حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد عنوان كرد:

الگوبرداری از مديريت حضرت زهرا(س) برای متناسب كردن سبك زندگی با فرهنگ دينی

گروه اجتماعی: معاون امور فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی بيان كرد: پايين آوردن سطح توقعات و انتظارات و متناسب كردن سبك زندگی با فرهنگ دينی امری است كه بايد مورد توجه بانوان جامعه قرار گيرد و اين نمونه متعالی در نحوه مديريت زندگی خانوادگی حضرت فاطمه‌(س) به وفور مشاهده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين حسين روحانی‌نژاد، معاون امور فرهنگی سازمان تبليغات اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمين حسين روحانی‌نژاد، معاون امور فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به تشريح جنبه‌های مختلف شخصيتی حضرت زهرا(س) پرداخت و اظهار كرد: خداوند متعال در عالم خلقت برخی از انسان‌ها را برای برخی ديگر حجت قرار داده است، جنبه‌های مختلف شخصيتی حضرت فاطمه(س) نيز الگو و نمونه برای بشريت و به ويژه برای جامعه زنان است.

وی آنچه از حضرت زهرا(س) برای مسلمانان بر جای مانده را شامل سخنان گوهربار، خطبه‌ها و سيره عملی آن حضرت دانست كه برای ما نقل شده است و گفت: سيره و رفتار حضرت صديقه كبری(س) كه در كتب تاريخی بيان شده است بايد به عنوان الگو در اختيار جامعه كنونی قرار گيرد تا به تحكيم بنيان‌های خانواده و دوام زندگی‌ها كمك كند.

حجت‌الاسلام والمسلمين روحانی‌نژاد اضافه كرد: حضرت زهرا(س) فرزندانی را تربيت كردند كه تا روزی كه آفتاب بر زمين می‌تابد اين فرزندان از نظر تربيت نظير نخواهند داشت. اين فرزندان در دامن بانوی مكرمه اسلام تربيت و خود به عنوان اسوه و الگو برای بشريت در تاريخ مطرح شدند.

وی به جنبه همسرداری دخت نبی اكرم(ص) اشاره و تصريح كرد: حضرت زهرا(س) عشق توصيف‌ناپذيری به همسر خويش داشته و كانون خانواده خود را به بهترين نحو مديريت می‌كردند. ايشان به كمبودها و نارسايی‌ها اشراف داشته و بر آن‌ها فائق می‌آمدند و آنچنان با همسر خود به تفاهم رسيده بودند كه با وجود داشته‌های حداقل خود بخشی از آن را نيز انفاق می‌كردند.

 حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد:
حضرت فاطمه(س) نه نتها با حفظ عفت از فعاليت‌های اجتماعی خود باز نماندند بلكه در سخت‌ترين شرايط از كيان اسلام با به نمايش گذاشتن عالی‌ترين درجات عفاف و حيا دفاع كردند

معاون امور فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی بيان كرد: پايين آوردن سطح توقعات و انتظارات و متناسب كردن سبك زندگی با فرهنگ دينی امری است كه بايد مورد توجه بانوان جامعه قرار گيرد و اين نمونه متعالی در نحوه مديريت زندگی خانوادگی حضرت فاطمه‌(س) به وفور مشاهده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين روحانی‌نژاد به شركت در فعاليت‌های اجتماعی همراه با حفظ عفاف و حجاب برای زنان جامعه اسلامی تأكيد كرد و گفت: حضرت زهرا(س) در عرصه‌های اجتماعی حضور پيدا كرده و از ولايت اميرالمؤمنين علی(ع) دفاع می‌كردند، اما هرگز اين حضور در جامعه مانع از حفظ عفت، حجاب و حيای ايشان نشد، ايشان نه نتها با حفظ عفت از فعاليت‌های اجتماعی خود باز نماندند بلكه در سخت‌ترين شرايط از كيان اسلام با به نمايش گذاشتن عالی‌ترين درجات عفاف و حيا دفاع كردند.

وی با اشاره به هجمه‌های گسترده فرهنگی از سوی بيگانگان اظهار كرد: مجموعه‌های مختلف فرهنگی بايد سيره عملی حضرت زهرا‌(س) را احصا و به نسل جديد انتقال دهند، اين آموزش می‌تواند از طريق برپايی مراسم‌های دينی روشمند نيز صورت گيرد و شرح حال زندگی آن حضرت از جنبه‌های مختلف به صورت مدون مورد بررسی قرار داده شود.

تداوم راه پيامبر اسلام با محبت به اهل‌بيت(ع) میسر می‌شود

وی در ادامه به وظايف ساير نهادها اشاره كرد و گفت: رسانه‌ها نيز می‌توانند با به تصوير كشيدن ابعاد وجودی حضرت فاطمه(س) عظمت وجودی اين بانوی بزرگوار را به عنوان الگوی رفتاری و اخلاقی زنان به جهانيان معرفی كنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين روحانی‌نژاد در پايان سخنان خود به نقش محبت اهل‌بيت(ع) در روح و روان مسلمانان اشاره و تصريح كرد: راه پيامبر اسلام با محبت به اهل‌بيت(ع) تداوم پيدا می‌كند. يكی از را‌ه‌های عمل به سيره پيغمبر اسلام(ص) كاشت محبت اهل‌بيت(ع) در دل‌ها است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها