0

سکوی اخبار قرآنی: قرآن پژوهی،قرآن شناسی و....

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 08:55:42             شماره‌ خبر :978269
كنعانی‌مقدم:

تدبير رهبر معظم انقلاب در حمايت از توليد ملی به دكترين اقتصادی كشور تبديل شود

گروه سياسی: دبير سياسی ائتلاف حزب‌الله ايران با اشاره به تدبير رهبر معظم انقلاب و تأكيد ايشان بر توليد ملی و حمايت از سرمايه و كار ايرانی اظهار كرد: لازم است تدبير معظم له به استراتژی و دكترين اقتصادی كشور تبديل شود.

حسين كنعانی‌مقدم، دبير سياسی ائتلاف حزب‌الله ايران در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با اشاره به نامگذاری سال 91 به عنوان سال «توليد ملی؛ حمايت از كار و سرمايه ايرانی» از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار كرد: با توجه به اينكه سال گذشته به عنوان سال «جهاد اقتصادی» نامگذاری شد و روندی شكل گرفت كه ادامه خواهد داشت، آنچه در اين بين از اهميت بسزايی برخوردار است، استقلال اقتصادی كشور است به ويژه در شرايط كنونی با توجه به تهديدها و تحريم‌هايی كه عليه نظام جمهوری اسلامی شكل گرفته عملاً اين شعار مقابله با جنگ اقتصادی دشمن است كه به صورت همه‌جانبه اين جنگ را آغاز كرده است تا مقاومت ملت ايران را بشكند تا بتوانند در مذاكرات آتی با مسئولان ايران از موضع برتر برخورد كند.

وی افزود: شعاری كه رهبر معظم انقلاب برای سال 91 مطرح كردند يك راهبرد و دستورالعملی برای همه مردم است تا نظام جمهوری اسلامی بتواند در موقعيت‌های مختلف در برابر تهديدها و فشارهای دشمن مقاومت كند.

كنعانی‌مقدم به احاديثی در رابطه با مسائل اقتصادی و اهميت آن اشاره كرد و گفت: در روايتی آمده است كه «كاد الفقر يكون كفرا»؛ مشكلات اقتصادی باعث می‌شود برخی مقاومتشان شكسته شود و حتی مبانی ايمانی‌شان كاهش يابد؛ بنابراين لازم است دوران جديدی را در جهت توليد و عدم وابستگی به كالاهای خارجی را آغاز كرد و به نوعی تحريم عليه تحريم دشمنان صورت گيرد.

وی با اشاره به تصويب قانونی در سال 61 مبنی بر تحريم اجناس و شركت‌های رژيم صهيونيستی گفت: مجلس شورای اسلامی در اين سال ورود هر گونه كالاهای صهيونيستی را ممنوع اعلام كرد؛ امروز نيز اگر ما نسبت به آمريكا و كشورهايی كه ايران را تهديد و تحريم كرده‌اند همين سياست مقابله به مثل را دنبال كنيم، از سويی به توليد داخلی كمك شده است و از سوی ديگر در مناقشات بين‌المللی، اهرم اقتصادی كارآيی خود را از دست خواهد داد.

دبير سياسی ائتلاف حزب‌الله ايران به آموزه‌های اسلام در حوزه اقتصاد اشاره كرد و افزود: مسائل مختلفی در مورد زكات، خمس و پرهيز از ربا مطرح شده كه نشان از اهميت مسئله اقتصاد در اسلام دارد؛ آموزه‌های اسلام در مسئله اقتصاد اگر به درستی عملی شود، شعار توليد ملی و حمايت از سرمايه و كار ملی و مقابله با تحريم‌های دشمن تحقق می‌يابد.

وی ادامه داد: لازمه رسيدن به اين مسئله تبديل تدبير رهبر معظم انقلاب به يك برنامه اجرايی است؛ لازم است مسئولان، نخبگان و انديشمندان در اين حوزه فعال شوند؛ البته اين فعال شدن به معنای اين نيست كه تنها به تشكيل كميسيون و كميته ويژه بسنده شود، بلكه بايد كارهای اساسی‌تری در اين زمينه صورت گيرد به عنوان نمونه در بودجه امسال كه در حال بررسی است، بايد شعار سال تجلی پيدا كند.

كنعانی‌مقدم در مورد تأثير تحقق شعار در سال در بودجه سال 91 خاطرنشان كرد: اگر بودجه ساليانه بر اساس توليد ملی و حمايت از سرمايه ملی بسته شود می‌توان گفت كه تمام كشور هم‌سو و هم‌جهت با شعار سال حركت خواهد كرد، اما اگر به گونه‌ای بودجه بسته شود كه وابستگی خارجی و استفاده از كالاهای خارجی و واردات باشد، عملاً از اين تدبير فاصله گرفتيم؛ به همين خاطر می‌توان گفت مجلس كار سنگينی بر عهده خواهد داشت.

وی با بيان اينكه حمايت از سرمايه ملی و عدم وابستگی به كالاهای خارجی يكی از آرمان‌های امام (ره) و انقلاب عنوان كرد و گفت: از همان روزهای آغازين، امام خمينی(ره) اين مطلب را جزئی از آرمان‌های خود عنوان كردند كه بايد وابستگی اقتصادی كشور به خارج كم‌تر شود تا بتوانيم به خودكفايی برسيم.

اين كارشناس مسائل سياسی در پايان تصريح كرد: لازم است استراتژی و دكترين اقتصادی كشور بر مبنای شعار سال و تدبيری كه رهبر معظم انقلاب عنوان كردند استوار شود و اگر اين امر صورت گيرد چشم‌انداز خوبی را برای اقتصاد كشور می‌توان ترسيم كرد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:31 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 10:33:39             شماره‌ خبر :979793
داروخانه قرآنی/
حجت‌الاسلام فغفور مغربی:

«أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» پاسخ قرآن درباره منشأ‌ بيماری‌های روانی و آرامش روانی است

گروه سلامت: عضو هيئت علمی دانشگاه شهيد بهشتی تصريح كرد: در مجموع می‌توان در مورد عوامل تنش‌های بيماری‌های روانی و عوامل ايجاد آرامش روانی می‌توان به مسئله‌ای كه در آيه 28 سوره رعد مطرح شده اشاره كرد كه می‌فرمايد: «أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ».

حجت‌الاسلام فغفور مغربی، عضو هيئت علمی دانشگاه شهيد بهشتی

حجت‌الاسلام والمسلمين فغفور مغربی، عضو هيئت علمی دانشگاه شهيد بهشتی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به اهميت يافتن بسيار زياد مسئله بهداشت روانی در جامعه امروزی، گفت: تقريباً اين مسئله مورد قبول همگان قرار دارد كه توسعه تكنولوژی و فضای شهر‌ها انسان‌ها را تا حدی تبديل به ماشين كرده است؛ ارزش‌های انسانی به خطر افتاده و حتی نوعی از خود بيگانگی در انسان‌ها به وجود آمده است كه قطعاً سلامت معنوی، روانی، جسمی و ... را به انحاء مختلف به خطر انداخته است.

وی با تأكيد بر اينكه برای مطرح شدن مبنايی مشكلات روانی جامعه امروز، بايد مسئله مبنايی فلسفه خلقت انسان و نيازهای اساسی انسان مطرح شود، تصريح كرد: اگر اين نيازهای روحی و روانی انسان را مد نظر نداشته باشيم با مشكل مواجه می‌شويم.

حجت‌الاسلام فغفور مغربی افزود: در مجموع می‌توان گفت كه نيازهای روحی و روانی انسان به نوعی مربوط به فطرت انسان می‌شود و به كمك مبانی انسان‌شناسی اسلام و يا مكاتب ديگر مورد كنكاش قرار می‌گيرد؛ امروزه چندين مكتب در اين زمينه مطرح است و هر كدام از مكتب‌های روانی به بخشی از نيازها و مشكلات پاسخ می‌دهد اما چون اساساً هدف اسلام رشد و كمال انسان است، به اين پديده به صورت همه جانبه نگاه شده است.

وی در جمع‌بندی اين بخش از سخنان خود عنوان كرد: در مجموع می‌توان در مورد عوامل تنش‌های بيماری‌های روانی و عوامل ايجاد آرامش روانی به مسئله‌ای كه در آيه 28 سوره رعد مطرح شده اشاره كرد كه می‌فرمايد:«أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ؛ آگاه باش كه با ياد خدا دل‌ها آرامش مى‏‌يابد». عدم ارتباط با خدا برای انسان مشكل ايجاد می‌كند و قرآن در اين زمينه در آيه 124 سوره طه می‌فرمايد «وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ أَعْمَى؛ و هر كس از ياد من دل بگرداند در حقيقت زندگى تنگ [و سختى] خواهد داشت و روز رستاخيز او را نابينا محشور مى‏‌كنيم».

 عضو هيئت علمی دانشگاه شهيد بهشتی:
نواع تنش‌ها و تنيدگی‌ها (بيمای‌های روانی) در درون انسان‌ها وجود دارد كه ناشی از مشكلات اخلاقی، رفتاری و شناختی است و قرآن و روايات برای درمان و مقابله با اين روش‌های راه‌كارهای خاص آن مشكل را ارائه كرده‌اند

استاد كارگاه‌های ميان‌رشته‌ای «قرآن‌كريم و روان‌شناسی» در پاسخ به اين سؤال كه آيا مطالعات پزشكی و دانشگاهی در زمينه تأثير عبادت بر سلامت و بهبود بيماری‌های روانی صورت گرفته است، گفت: بله آزمايش‌ها و مطالعات بالينی در اين زمينه در سطح جهان به عنوان دعا درمانی و مذهب درمانی مطرح شده است و گروهی از پزشكان به اين سمت گرايش پيدا كرده‌اند كه بر روی بيماران روانی و جسمی با بحث گوش كردن به تلاوت قرآن و خواندن دعاهای خاص درمان انجام دهند.

وی از وجود تعداد زيادی تحقيق در زمينه تأثير دعا، باورهای مذهبی و عبادت در آرشيو دانشكده‌ها خبر داد و افزود: همه پذيرفته‌اند كه اين نوع درمان مؤثر است اما در شدت و ضعف آن بحث و اختلاف نظر وجود دارد.

استاد مدعو دانشگاه تهران در ادامه با تأكيد بر اينكه آيات و روايات مطرح در اسلام در زمينه مسائل و موارد مؤثر بر سلامت جسمی و روانی به عوامل مؤثر ديگری از جمله: تأثير مال حرام، زياده‌روی در توجه به غرايضی مثل خوردن و خوابيدن و ... توجه دارد، اظهار كرد: در روايات داريم كه مال حرام در انسان تأثير منفی می‌گذارد و زياده‌روی در غرايضی مثل خوردن و خوابيدن انسان را دچار غفلت می‌كند و موجب می‌شود انسان با واقعيش فاصله بگيرد به نحوی كه حتی گاهی اين افراط تبديل به ظلم به خود شود.

حجت‌الاسلام مغربی، مسائلی مثل دنيا‌طلبی، حرص و طمع، كفران نعمت‌ها و در مجموع گناه را دارای تأثير مخرب بر روان انسان‌ها دانست و تأكيد كرد: گناه انسان را با مشكل جدی مواجه می‌كند.

وی ادامه داد: انواع تنش‌ها و تنيدگی‌ها (بيمای‌های روانی) در درون انسان‌ها وجود دارد كه ناشی از مشكلات اخلاقی، رفتاری و شناختی است و قرآن و روايات برای درمان و مقابله با اين روش‌های راهكارهای خاص آن مشكل را ارائه كرده‌اند.

حجت‌الاسلام مغربی در مورد بيماری‌های دارای منشأ شناختی به ذكر مثالی پرداخت و گفت: وقتی بينش انسان اين است كه هر اتفاقی كه برای وی رخ می‌دهد ناشی از اين است كه خداوند آن را از پيش تعيين كرده است، اين تفكر غلط موجب می‌شود خود را دست‌ و پا بسته و در تنگنا احساس كند و اقدامی برای بهبود خود و شرايطش انجام ندهد اما وقتی به قرآن مراجعه می‌كنيم و در آيه 11 سوره رعد می‌خوانيم «إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛ در حقيقت‏ خدا حال قومى را تغيير نمى‏‌دهد تا آنان حال خود را تغيير دهند» اين مشكل از منشأ حل می‌شود.

وی تصريح كرد: نقش شناخت انسان در حركت زندگی بحثی است كه ناشناخته نيست. در زمينه ايمان ما بيشتر جنبه درونی و عاطفی آن را در نظر می‌گيريم اما در تعريف قرآنی و روايی اين است كه «الايمان معرفة بالقلب و اقرار باللسان و عمل بالاركان‏ ايمان اول شناخت است. بعد اقرار به زبان و بعد عمل به اركان است.» حتی در تعريف ايمان هر سه جنبه شناختی، عاطفی و رفتاری در نظر گرفته شده است.

اين استاد دانشگاه نوع شناخت و باور نسبت به سختی‌ها را نيز بسيار مؤثر در سلامت و بيماری دانست و با اشاره به آيه 246 سوره بقره كه می‌فرمايد: «وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ؛ و بسا چيزى را خوش نمى‏‌داريد و آن براى شما خوب است و بسا چيزى را دوست مى‌‏داريد و آن براى شما بد است» نتيجه‌گيری كرد: شناخت يكی از بحث‌هايی است كه می‌تواند زمينه مقابله با تنش‌ها و تنيدگی‌ها را به وجود بياورد و روش‌های شناخت مطرح در دين داروهايی است كه قرآن برای پيشگيری و درمان بيماری‌ها ارائه كرده است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:32 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 10:25:17             شماره‌ خبر :980566
رئيس جهاد دانشگاهی:

جهاد دانشگاهی آماده است تا ارتباط خود با حوزه علمیه را گسترش دهد

گروه سياسی و اجتماعی: رهبر معظم انقلاب اسلامی توصيه دارند كه جهاد دانشگاهی به تنهايی موفق نخواهد بود بلكه در امور فرهنگی بايد با حوزه علميه در تعامل باشد و ما برای افزایش این تعامل آمادگی داریم.

محمدحسين يادگاری، رئيس جهاد دانشگاهی کشور در حاشیه دیدارهای روز گذشته خود با مراجع اعظام تقلید در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، گفت: جهاد دانشگاهی برای كارهای فرهنگی فاخر و گزین ارتباط خود را با حوزه علميه بيشتر كرده است و درصدد توسعه این ارتباط است.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی توصيه دارند كه جهاد دانشگاهی به تنهايی موفق نخواهد بود بلكه در امور فرهنگی بايد با حوزه علميه در تعامل باشد و ما برای افزایش این تعامل آمادگی داریم.

رئيس جهاد دانشگاهی با توجه به وضعیت علوم انسانی كنونی در دانشگاه‌ها گفت: در زيرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مركزی ایجاد شده است كه به‌زودی تحولاتی در علوم انسانی صورت خواهد داد.

یادگاری بیان کرد: در آينده نزديك پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی فعالتر می‌شود و با ارتباط بيشتر اين پژوهشگاه با حوزه علميه می‌توان تحول خوبی در علوم انسانی ايجاد كرد.

وی در خاتمه تأکید کرد: جهاد دانشگاهی زمینه‌ساز بسيار خوبی برای كارهای فرهنگی در دانشگاه‌هاست و آمادگی دارد با همکاری سایر نهادها به ویژه در عرصه علوم انسانی تحول ایجاد کند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:32 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:09:42             شماره‌ خبر :980594
مشاركت 50 كشور در مسابقات بين‌المللی قرآن كويت

گروه بين‌الملل: معاون وزارت اوقاف و امور اسلامی كويت از مشاركت 50 كشور جهان در مسابقات بين‌المللی حفظ، قرائت و تجويد قرآن كريم موسوم به «جايزه كويت» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «القبس» چاپ كويت، عادل الفلاح، معاون وزارت اوقاف و امور اسلامی كويت، ديروز، 19 فروردين، در نشست مطبوعاتی ويژه مسابقات بين‌المللی قرآن كويت، اظهار كرد: از 56 كشور برای شركت در مسابقات دعوت به عمل آمد كه 50 كشور برای حضور در رقابت‌ها اعلام آمادگی كرده‌اند.

عادل الفلاح در ادامه با اشاره به حضور 90 متسابق در اين رقابت‌ها، افزود: 46 كشور شركت‌كننده در مسابقات، اسلامی هستند و چهار كشور غير اسلامی از جمله روسيه، آفريقای مركزی، بوسنی و صربستان نيز در رقابت‌ها حضور دارند.

الفلاح همچنين يادآور شد: مسابقات بين‌المللی حفظ، قرائت و تجويد قرآن جايزه كويت از 23 فروردين‌ماه آغاز می‌شود و تا سی‌ام همين ماه ادامه دارد.

وی تأكيد كرد: اين مسابقات در چهار رشته حفظ كامل قرآن با تجويد، رشته قرائات سبع، قرائت و تجويد قرآن و و رشته بهترين فن‌آوری خدمت به قرآن برگزار خواهد شد و جايزه اين رقابت‌ها 114 هزار دينار كويتی خواهد بود.

عادل الفلاح در پايان از شهروندان كويتی حضور گسترده در اين رقابت‌ها و استفاده از فضای مسابقات به‌منظور تقويت توانمندی‌های قرآنی خود را خواستار شد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:32 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:15:55             شماره‌ خبر :980720
در بيانيه سپاه آمده است؛

ويژگی‌های فرازمانی شهيد صياد شيرازی نياز دائمی نيروهای مسلح است

گروه سياسی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بيانيه‌ای با گراميداشت 21 فروردين ماه سالروز شهادت امير سرافراز ارتش اسلام سپهبد علی صياد شيرازی، شخصيت و ويژگی‌های فرازمانی آن فرمانده دلاور و انديشمند را نياز دائمی نيروهای مسلح در هر مقطع تاريخی دانست.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در بخشی از اين بيانيه آمده است: حافظه تاريخی ملت مجاهد و انقلابی ايران به ويژه نيروهای مسلح سرشار از صحنه‌ها و لحظاتی است كه با نام و ياد شهيد امير سپهبد علی صياد شيرازی آميخته شده و منشوری الهام‌بخش را فراروی شيفتگان عزت، سربلندی و اقتدار ايران اسلامی قرارداده است.

اين بيانيه می‌افزايد: نقش آفرينی‌های سترگ و ماندگار شهيد صياد شيرازی در مقاطع دفاع مقدس و عرصه‌های پيشرفت و روزآمد شدن نيروهای مسلح و نيز تلاش‌های خستگی‌ناپذير و صادقانه آن شهيد ارجمند در تعميق و توسعه وحدت و تعامل بين ارتش و سپاه، با گذر زمان شكارتر شده و جايگاه ممتاز وی در اقتدار نظام دفاعی كشور را تبيين می‌سازد.

در ادامه اين بيانيه با تقبيح سياست‌های شيطانی قدرت‌های سلطه‌گر در توليد و پرورش تروريسم، گروهك تروريستی منافقين را مولود حمايت‌های آمريكا و رژيم صهيونيستی و نيز عدم اتخاذ مواضع مؤثر از سوی برخی كشورهای غربی مدعی مبارزه با تروريسم توصيف و تاكيد شده است: امروز امپراتوری رسانه‌های غربی- صهيونيستی برغم عمليات روانی و تبليغات بسيار سنگين ديگر قادر نيست افكار عمومی جهانيان را همچنان در محاق فريب و دغل‌بازی گرفتار سازد و جوامع و ملل را از حقايق و واقعياتی كه در پس پرده اقدامات تروريستی و نيز شعارهای پر طمطراق غربی‌ها در مبارزه با تروريسم است، ناآگاه نگه دارد و سردمداران جريان رسانه‌های حمايت از تروريسم بايد بدانند كه ترفند‌های آنها در مسير ميرايی و پايان خود قرار گرفته است.

اين بيانيه ترور شهيد علی صياد شيرازی را حاصل طرح مشترك آمريكا، موساد و گروهك منفور منافقين تلقی و با تاكيد بر لزوم اتخاذ تمهيدات لازم در فراهم‌سازی زمينه‌های محكوميت و مجازات سران نفاق و تروريست‌های مزدور اين گروهك خاطرنشان كرده است: گرچه آمريكايی‌ها و صهيونيست‌ها با توسل به حربه‌ انتقال منافقين از اردوگاه اشرف به كمپ «ليبرتی» در صدد ايجاد پناهگاه و تامين امنيت و تداوم حيات ننگين عناصر مزدور و جنايتكار اين گروهك هستند، اما آنها بايد بدانند فرجام شوم تروريست‌های تحت حمايت كاخ سفيد و رژيم صهيونيستی با اراده الهی و غيرت و نفرت ملت ايران رقم خورده و آنها را همراه با حاميان شيطان صفت خود به دوزخ رهنمون خواهند ساخت.

اين بيانيه در ادامه با اشاره به تلاش استكبار جهانی و صهيونيزم بين‌الملل در هدف قرار دادن منابع و سرمايه‌های عظيم انسانی ملت ايران، شهيد صياد شيرازی و ديگر فرماندهان و نخبگان حوزه دفاعی و نظامی كشور را يكی از مصاديق قدرت نرم جمهوری اسلامی معرفی و تصريح كرده است: راهبرد دشمنان نظام و ضدانقلاب داخلی و خارجی در محروم ساختن انقلاب از ظرفيت‌ها و توانمنديهای تعيين كننده در صحنه‌های مختلف از جمله در عرصه نظامی و دفاعی هرگز تاثيری در روند پيشرفت و تعالی ايران اسلامی نداشته و تاريخ نشان داده است درپی شهادت هر عزيز و اقدام تروريستی دشمن، عزم مضاعف و اراده متراكم‌تری برای تداوم راه افتخارآميز شهيدان و پرشتاب ساختن حركت توفنده كشور به سمت توسعه و دست‌يابی به قله‌های رفيع جهانی رقم خورده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پايان بيانيه خود با اشاره به شخصيت و ويژگی‌های فرازمانی شهيد صياد شيرازی به ويژه انديشه های دفاعی و سيره فرماندهی و مديريت وی را نياز دائمی نيروهای مسلح در هر مقطع تاريخی قلمداد و آورده است: ملت رشيد و بصير ايران اسلامی و آحاد فرماندهان و كاركنان نيروهای مسلح با حضور پرشكوه خود در آئين گراميداشت سيزدهمين سالگرد شهادت امير بسيجی و دلاور علی صياد شيرازی- جانشين سابق ستاد كل نيروهای مسلح- نشان خواهند داد كه راه پر فروغ شهيدان انقلاب و دفاع مقدس را پر شور تر و مصمم‌تر از گذشته استمرار بخشيده و بار ديگر موجبات نا اميدی و يأس دشمنان اسلام _ بويژه منافقين كوردل و حاميان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنها_ را فراهم خواهند‌ آورد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:33 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:18:59             شماره‌ خبر :980074
اجرای طرح «تفسير قرآن در خانه» از سوی واحد قرآن و انتشارات «نسيم حيات»

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول واحد قرآن و انتشارات نسيم حيات ضمن اعلام خبر رونمايی از كتاب‌های منتشر شده «تفسير قرآن در خانه» در نمايشگاه كتاب از اجرای طرحی با همين نام و با استفاده از اين منابع از سوی اين مركز قرآنی خبر داد.

 

حجت‌الاسلام و المسليمن رضا كريمی، مسئول واحد قرآن و انتشارات نسيم حيات، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: انتشارات نسيم حيات در كنار چاپ كتب قرآنی و دينی، چند سالی است كه پس از تبيين طرح و برنامه‌های قرآنی خود مجری اجرای آن می‌شود كه نمونه آن طرح «قرآن در خانه» است. خوشبختانه اين طرح مورد استقبال عموم به ويژه نهادها و سازمان‌ها قرار گرفته است.

وی طرح جديد اين مركز قرآنی را با عنوان طرح «تفسير قرآن در خانه» معرفی كرد و افزود: كتب طرح تفسير در خانه (جزء‌های يك تا پنج قرآن) نيز به چاپ رسيده است كه در نمايشگاه كتاب از آن رونمايی می‌شود. همچنين انتشارات نسيم حيات، تفسير يك جلدی قرآن، تأليف حجت‌‌الاسلام محمدعلی رضايی‌ اصفهانی را به چاپ رسانده است.

كريمی افزود: اين كتاب، تفسير كاملی از قرآن است و در نوع خود، كار نويی محسوب می‌شود كه متن آن به شيوه‌ای روان و خوش‌فهم به نگارش درآمده است. مخاطبان آن عموم مردم به ويژه جوانان از قشر دانشجو هستند. نكات روان‌شناسی و جامعه‌شناسی در خلال تفسير آيات و مرتبط با آن بيان شده و سعی شده است تا ترجمه دقيق و برابری در اين مجموعه ارائه شود.

اين پژوهشگر قرآنی عنوان كرد: در چكيده تفسير قرآن نوشته حجت‌‌الاسلام رضايی‌ اصفهانی در تفسير آيات به شأن نزول‌ آيه و سوره توجه شده و در بخش‌هايی نيز نكات و اشارات مهم آيات به صورت جملاتی كوتاه نوشته شده است. آموز‌ه‌ها و پيام‌های تربيتی از آيه بيان شده كه با نيازهای زمان قابل تطبيق است. همچنين ديدگاه مشهور مفسران در بيان تفسير آيات مورد توجه است، اما اختلاف تفسيری مفسران، فقط در موارد ضروری بيان شده است. در مجموع اين كتاب براساس آموزه‌های مكتب اهل بيت (ع) سازمان يافته است.

كريمی در ادامه چنين توضيح داد: كتاب مذكور، چكيده تفسير قرآن 22 جلدی «مهر» است. تفسير كامل و جامع مهر نيز نوشته حجت‌الاسلام رضايی‌ اصفهانی، پژوهشگر دينی و قرآنی و استاد حوزه و دانشگاه است كه پيش از اين به چاپ رسيده است.

وی با اشاره به اجرای طرح‌ سراسری «قرآن در خانه» كه با همكاری بيت القرآن امام علی (ع) همچنان اجرا می‌شود، تصريح كرد: همچنين تمامی كتاب‌های آموزشی بيت‌القرآن امام علی (ع) توسط انتشارات نسيم حيات به چاپ می‌رسد.

كريمی كه مؤلف مجموعه كتاب‌های تفسير در خانه است، گفت: شركت در طرح تفسير در خانه، می‌تواند آموزش تكميلی برای افرادی محسوب شود كه در طرح «قرآن در خانه» شركت كرده‌اند كه جزئيات اجرای اين طرح و شركت در آن به زودی اعلام می‌شود. واحد قرآن نسيم حيات با همكاری ديگر مؤسسات قرآنی، طرح‌های قرآنی را ويژه كاركنان و خانواده كاركنان نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی به اجرا می‌گذارد، البته هدف اين مجموعه اجرای اين طرح برای عموم است.

گفتنی است، واحد قرآن و انتشارات نسيم حيات به نشانی، قم، ميدان معلم، بلوار سميه، خيابان شهيدين، پلاك 87 واقع شده است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:33 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 10:25:17             شماره‌ خبر :980566
رئيس جهاد دانشگاهی:

جهاد دانشگاهی آماده است تا ارتباط خود با حوزه علمیه را گسترش دهد

گروه سياسی و اجتماعی: رهبر معظم انقلاب اسلامی توصيه دارند كه جهاد دانشگاهی به تنهايی موفق نخواهد بود بلكه در امور فرهنگی بايد با حوزه علميه در تعامل باشد و ما برای افزایش این تعامل آمادگی داریم.

محمدحسين يادگاری، رئيس جهاد دانشگاهی کشور در حاشیه دیدارهای روز گذشته خود با مراجع اعظام تقلید در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، گفت: جهاد دانشگاهی برای كارهای فرهنگی فاخر و گزین ارتباط خود را با حوزه علميه بيشتر كرده است و درصدد توسعه این ارتباط است.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی توصيه دارند كه جهاد دانشگاهی به تنهايی موفق نخواهد بود بلكه در امور فرهنگی بايد با حوزه علميه در تعامل باشد و ما برای افزایش این تعامل آمادگی داریم.

رئيس جهاد دانشگاهی با توجه به وضعیت علوم انسانی كنونی در دانشگاه‌ها گفت: در زيرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مركزی ایجاد شده است كه به‌زودی تحولاتی در علوم انسانی صورت خواهد داد.

یادگاری بیان کرد: در آينده نزديك پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی فعالتر می‌شود و با ارتباط بيشتر اين پژوهشگاه با حوزه علميه می‌توان تحول خوبی در علوم انسانی ايجاد كرد.

وی در خاتمه تأکید کرد: جهاد دانشگاهی زمینه‌ساز بسيار خوبی برای كارهای فرهنگی در دانشگاه‌هاست و آمادگی دارد با همکاری سایر نهادها به ویژه در عرصه علوم انسانی تحول ایجاد کند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:34 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:22:42             شماره‌ خبر :977834
20 فروردين؛ آخرين مهلت ثبت نام جشنواره قرآنی دانشگاه علمی كاربردی

گروه فعاليت‌های قرآنی: آخرين مهلت ثبت نام برای حضور در هشتمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌های جامع علمی كاربردی تا روز يكشنبه، 20 فروردين ماه، اعلام شده است؛ به احتمال قوی اين مهلت تمديد خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، هشتمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه علمی كاربردی در سه مرحله دانشگاهی، استانی و كشوری و در پنج بخش شفاهی، كتبی، پژوهشی، ادبی و هنری برگزار می‌شود.

بر اساس اين گزارش، آخرين مهلت ثبت نام برای حضور در اين مسابقات تا روز يك‌شنبه 20 فروردين ماه اعلام شده است اما سيدعلی فلاح، مدير فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی، در گفت‌وگو با خبرنگار ايكنا از تمديد اين زمان صحبت به ميان آورده است.

در هشتمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاه‌ جامع علمی كاربردی متسابقين در پنج بخش مسابقه می‌دهند كه هر بخش دارای تعداد رشته‌های مجزايی است، در بخش شفاهی رشته‌های قرائت تحقيق، قرائت ترتيل، ‌حفظ 1 جزء قرآن كريم (حفظ جزء 1 يا جزء 30 )، ‌حفظ 3 جزء، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، ‌حفظ 20 جزء و حفظ كل قرآن كريم در نظر گرفته شده است.

اين گزارش می‌افزايد، مسابقات بخش شفاهی در رشته‌های مختلف از هفته اول ارديبهشت 1391 در مرحله استانی برگزار خواهد شد و نفرات برگزيده اين مرحله به مسابقات كشوری راه خواهند يافت.

همچنين رشته‌های بخش كتبی اين جشنواره عبارتند از فرازهای قرآن و عترت، ديدگاه و سيره معصومين(ع)، مفاهيم قرآنی و قرآن‌شناسی كه متقاضيان ثبت نام می‌توانند از يكم تا دهم ارديبهشت 1391 از طريق سايت جشنواره برای حضور در اين مسابقات ثبت نام كنند.

در بخش ادبی اين جشنواره كه در رشته‌های شعر،‌ داستان، نمايشنامه و فيلمنامه و با موضوع آيات، مضامين و معارف سوره مباركه «والعصر» برگزار می‌شود مهلت ارسال آثار تا 31 فروردين ماه تعيين شده است.

بر اساس اين گزارش در بخش هنری نيز متسابقين در رشته‌های خوشنويسی، طراحی و نقاشی، ‌تواشيح، ‌نماآهنگ،‌ عكس و ‌تذهيب شركت می‌كنند كه موضوع اين بخش نيز مضامين و معارف سوره مباركه «والعصر» و زمان ارسال آثار تا 31 فروردين 1391 در نظر گرفته شده است.

در رشته‌های بخش پژوهشی شركت كنندگان در رشته‌های پژوهش يا كتاب قرآنی (غير از پايان‌نامه)، مقاله قرآن و عترت، نرم‌افزار و وبلاگ‌نويسی با موضوع قرآن و علوم مختلف (شامل مباحث بين رشته‌ای قرآنی، و مباحث مربوط به اعجاز علمی و زيبايی‌های ادبی و جاذبه‌های قرآن) و قرآن و بيداری اسلامی به رقابت خواهند پرداخت.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:34 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:07:41             شماره‌ خبر :980708
بروجردی:

روز ملی فناوری هسته‌ای اوج اقتدار جمهوری اسلامی ايران است

گروه سياسی: رئيس كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روز ملی فناوری هسته‌ای اوج اقتدار جمهوری اسلامی ايران است، گفت: هيچ كشوری در سه دهه گذشته توان مقابله با آمريكا را نداشته و تنها ايران توانسته جلوی زورگويی‌ ابرقدرت‌ها بايستد.

به گزارش خبرگزاری قرآن ايران‌(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، علاءالدين بروجردی، رئيس كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی، شامگاه 19 فروردین‌ماه در جشن فناوری هسته‌ای كه با حضور خانواده‌های شهدای هسته‌ای در مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب گفت:‌ آمريكا به‌صورت مخفيانه بارها تقاضای مذاكره با ايران را داشته است، اما مذاكره با آمريكا هم‌چنان در خط قرمز نظام و رهبری قرار داد.

وی با بیان اینکه روز ملی فناوری هسته‌ای اوج اقتدار جمهوری اسلامی ايران است، افزود: در دوران پيش از پيروزی انقلاب كسی از منابع بزرگ نفت و گاز ايران سخن نمی‌گفت و حتی كشورهايی نظير آلمان درصدد ساخت نيروگاه هسته‌ای در كشور بودند كه با پيروزی انقلاب اين روند حالت معكوس به خود گرفت و اين نشانه ضديت با نظام است.

بروجردی با اشاره به اینکه هيچ كشوری در دنيا در سه دهه گذشته توان مقابله با آمريكا را نداشته و تنها جمهوری اسلامی ايران با يك پشتوانه الهی توانسته است جلوی زورگويی‌های ابرقدرت‌ها بايستد، گفت: ملت بزرگ ايران تربيت شده اهل‌ بيت(ع) هستند و در دو راهی سرنوشت‌ساز تسليم به دول خارجی و يا ادامه راه شهدا، همواره راه دوم را برمی‌گزينند.

رئيس كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعويق انرژی هسته‌ای در مجلس ششم، خاطرنشان کرد: با تشكيل مجلس هفتم، 4 مصوبه مهم تصويب شد و به آژانس اتمی و شورای حكام اخطار داديم در صورتی كه پرونده هسته‌ای ايران به شورای امنيت سازمان ملل انتقال يابد، پروتكل الحاقی كه در آن بازرسان سازمان انرژی اتمی حق داشتند هر زمان از تأسيسات هسته‌ای كشور بازديد كنند متوقف می‌شود که با اين انتقال دوباره نيروگاه‌های كشور راه‌اندازی و فعاليت خود را آغاز کردند.

وی با اشاره به سخن رهبری كه اين مصوبه مجلس هفتم از تمام مصوبات مجلس‌های بعد از انقلاب مهم‌تر بوده است، تصريح كرد: پس از سرگيری فعاليت‌های هسته‌ای، تمام ظرفيت نظام بسيج شد تا به قله‌های رفيع علمی برسيم.

وی یادآور شد: فناوری هسته‌ای آنچنان دقيق، ظريف و غيرقابل انتقال است كه هيچ كشوری به ما كمك نكرده و دستيابی به آن حاصل دسترنج كشور است.

رئيس كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی عدم همكاری غرب با فناوری هسته‌ای صلح‌آميز ايران را موجب رشد كشور و همچنين ساخت رآكتور هسته‌ای در داخل كشور دانست.

بروجردی با اشاره به پرتاب موشك و ماهواره به فضا، خاطرنشان كرد: مگر می‌شود كشوری غير پيشرفته بتواند موشك و ماهواره با موفقيت به فضا بفرستد البته عده‌ای این امر را تبليغ ايران دانستند در حالی که قرار گرفتن در مدار و چرخش آن به دور زمين تنها ذره‌ای از به ثمر نشستن خون شهدا در این کشور بوده است.

وی گفت: در شرايط كنونی هيچ كشوری نمی‌گويد، ديگر اجازه فعاليت نمی‌دهيم بلكه می‌دانند ايران هزاران دستگاه سانتريفيوژ در اختيار دارد و توانايی تزريق به دستگاه‌ها و غنی‌سازی را دارد لذا برای مقابله به حذف دانشمندان روی آوردند غافل از اين‌كه امروز هزاران نفر داوطلب ادامه اين راه در كشور هستند.

بروجردی با اشاره به بيانات مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری در حرم رضوی مبنی بر اینكه ما مخالف بمب اتم هستيم، خاطرنشان كرد: اين گفته نشان از يك منطق محكم دارد به طور مثال كشوری مثل پاكستان كه بمب اتم دارد، دارای استقلال نيست و با استفاده از توانمندی خود نمی‌تواند دفاع كند اما در كشور ما كه دارای بمب اتم هم نيست موضوع معكوس است.

وی با اشاره به روند مذاكرات با گروه 1+5، يادآور شد: جمهوری اسلامی ايران در اين مذاكرات از موضع اقتدار برخورد می‌كند و پاسدار خون شهدای هسته‌ای خود است.

بروجردی در پایان گفت: 1+5 بايد دست از سياست تقابل بردارد و با ايران از در تعامل و گفت‌وگو وارد شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:34 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:41:03             شماره‌ خبر :980790
پيغامی بيان كرد:

شهيدصدر؛ عهده‌دار نوزايی و تجديد حيات انديشه اسلامی و احيای تفكر دينی

گروه انديشه: شهيد محمدباقر صدر عهده‌دار نوزايی و تجديد حيات حوزه‌های علميه و انديشه اسلامی و احيای تفكر دينی و همچنين جزء احياگران بزرگ انقلاب اسلامی در قرن بيستم و در زمره ياران صديق حضرت امام خمينی(ره) محسوب می‌شوند.

عادل پيغامی، عضو هيئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) اظهار كرد: سالگرد شهادت شهيد بزرگوار سيدباقر صدر سالروز به ياد آوردن خاطرات و مسائل متعددی است كه تك‌تك آنها در عرصه راهبردی انقلاب اسلامی بايد مورد نظر ما قرار بگيرد.

وی درباره شخصيت شخصيت شهيدصدر افزود: ايشان جزء بازوهای فكری و عملی بين‌المللی حضرت امام(ره) بودند كه در خارج از مرز ايران حضور داشتند. ايشان در پازل فكری حضرت امام(ره) و در مسير تأسيس حكومت اسلامی نقشی بسزا را ايفا می‌كردند و آن نقش بسزا در محوری به نام فقه حكومتی و فقه حاكميتی خود را جلوه می‌دهد.

اين محقق و پژوهشگر ادامه داد: حضرت امام خمينی(ره) در مسئله ولايت فقيه و سپس در بحث تأسيس حكومت اسلامی نيازمند انديشمندانی بودند كه پشتوانه فقهی و طراحی‌های فقهی مربوط به جامعه‌سازی و تمدن‌سازی را تأمين كنند و شهيد صدر جزء قله‌های اشخاص حاضر در اين عرصه بوده‌اند.

وی عنوان كرد: در خاطرات مربوط به اوايل انقلاب متعدد ذكر شده كه شهيدصدر چگونه از جانب كسانی چون شهيد آيت‌الله بهشتی مورد سؤال بودند و در مواردی كه در همان چند ماه اول انقلاب اسلامی بين عراق و ايران مراوده بوده، فهرستی از سؤالات از سوی شهيد بهشتی به ايشان ارجاع داده می‌شده و پاسخ‌هايی از سوی ايشان دريافت می‌شده كه برخی از آن پاسخ‌ها اكنون در دسترس ما قرار گرفته است.

پيغامی در بخش ديگری از سخنان خود بيان كرد: ايشان كسی بودند كه يكی از پيش‌نويس‌های اساسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران را نگاشته‌اند و از اين منظر در جامعه‌سازی و تأسيس حكومت اسلامی يكی از ياران باوفای حضرت امام(ره) تلقی می‌شدند. حضور ايشان در حوزه ـ در دوره انتقال و ارتقای آن ـ در آن دوره تاريخی بسيار تأثيرگذار بود.

عضو هيئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) خاطرنشان كرد: در دوره‌ای كه حوزه می‌خواست تا از لايه‌های سنتی و قديمی خود خارج شود و به نيازهای روز اسلام ناب كمك كند؛ يعنی در دوره ورود حوزه به عرصه‌های فقه مبتلابه(فقه اجتماعی، فقه سياسی، فقه اقتصادی و فقه حكومتی) نقش ايشان در حوزه علميه نجف، در تداوم حضور حضرت امام(ره) در حوزه نجف، نقش بی‌بديل و به‌سزايی بوده است.

وی اضافه كرد: اين مطلب را بايد توجه داشت كه شخصيت ايشان صرفاً در قالب يك كتاب مربوط به مباحث اقتصاد اسلامی(اقتصادنا) خلاصه نمی‌شود و ايشان عهده‌دار يك نوزايی و يك تجديد حيات حوزه‌های علميه و انديشه اسلامی و احيای تفكر دينی هستند و جزء احياگران بزرگ انقلاب اسلامی در قرن بيستم و در زمره ياران صديق حضرت امام(ره) محسوب می‌شوند.

پيغامی ادامه داد: در سالروز شهادت ايشان بايد اظهار تأسف كرد كه انديشه‌های ايشان چنان‌كه بايد و شايد بين ما مطرح نشده و نيست؛ حتی برخی از كتاب‌ها و مقالات بسيار عميق و كاربردی ايشان هنوز به فارسی ترجمه نشده و در همين نمايشگاه كتاب پيش رو متأسفانه خواهيم ديد كه آثار ايشان، حتی آثاری چون اقتصادنا كه جزء كتاب‌های معروف ايشان است، به راحتی برای علاقه‌مندان قابل تهيه نيست و اين به جفايی برمی‌گردد كه ما در حق اين شخصيت بزرگ روا داشته‌‌ايم، برمی‌گردد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:34 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 10:05:50             شماره‌ خبر :980589
علامه طباطبايی؛ ميزان حكمت/
سيداحمد رهنمايی بيان كرد:

مكتب تربيتی علامه طباطبايی؛ تجلی‌گاه ارشاد، تنبيه و هدايت

گروه انديشه: از جمله شاخص‌ها و امتيازات مكتب تربيتی علامه طباطبايی آن است كه در كنار رويكردهای جامع توحيدمحوری، بينش‌دهی و منش‌پروری، در باب روش‌مندی‌ها به سه روش ارشادی(ارشاد الجاهل)، تنبيهی(تنبيه الغافل) و هدايتی(اسوه‌برداری) پرداخته و اين نكته در كمتر مكتبی به چشم می‌خورد.

حجت‌الاسلام و المسلمين سيداحمد رهنمايی، عضو هيئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره)، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) رويكردهای جامع توحيدمحوری، بينش‌دهی و اعطای بينش(چرايی تربيت) و منش‌پروری(چگونگی تربيت) را از جمله شاخص‌ها و رويكردهای برجسته و ممتاز مكتب تربيتی علامه طباطبايی دانست كه در كمتر مكتب ديگری اين جامعيت را می‌توان مشاهده كرد.

مؤلف كتاب «مكتب تربيتی علامه طباطبايی» همچنين با اشاره روش‌مندی‌های مكتب تربيتی علامه طباطبايی عنوان كرد: در باب روش‌مندی‌ها در مكتب تربيتی علامه طباطبايی به سه روش ‌برخورد می‌كنيم كه كمتر مكتبی بدان پرداخته است و مكتب تربيتی علامه طباطبايی از اين وجه نيز شاخص و برجسته است؛ اين سه روش شامل روش‌های ارشادی، تنبيهی و هدايتی هستند.

وی بيان كرد: روش‌های ارشادی را بيشتر در مواردی به كار می‌بريم كه افراد حقايقی را نمی‌دانند و از آنها خبر ندارند و مكتب علامه در واقع ارشادالجاهل بوده و با جهل‌زدايی، جهل انسان را در مواردی كه حقيقتی را نمی‌داند، از بين می‌برد. روش‌های تنبيهی تنبيه‌الغافل هستند و بيشتر مربوط به افرادی می‌شود كه مطالبی را می‌دانسته‌اند، اما از آن غفلت كرده‌اند و مكتب علامه آنها را متنبه كرده و از غفلت بيرون می‌آورد.

رهنمايی ادامه داد: روش‌های هدايتی نيز مربوط به افرادی می‌شود كه جهالت ندارند و حقايق را می‌دانند و توجه داشته و غافل نيز نيستند، اما نمی‌توانند مسيری را طی كنند. اينجا بيشتر بحث الگودهی مطرح است؛ فلذا بخشی از روش‌مندی‌های مكتب تربيتی علامه مختص الگودهی و اسوه‌برداری است و جالب‌تر آن‌كه وقتی سيره و شخصيت خود علامه را وارسی می‌كنيم، می‌بينيم كه هر سه روش‌مندی در شخصيت ايشان نيز متجلی است.

نويسنده كتاب «مكتب تربيتی علامه طباطبايی» تصريح كرد: اكتفا به اين كتاب سيصد و چند صفحه‌ای به هيچ وجه برای معرفی اين شخصيت بزرگ توجيه‌پذير نيست؛ اين اثر ابتدای راه است و بايد كارشناسان و متخصصانی درباره بندبند شاخص‌های مطرح شده در اين كتاب، آثار جديدی تأليف كرده و اين مباحث را بازنگری و بازنويسی كنند. هيچ‌گاه ما نبايد به اين ميزان بسنده كنيم؛ چراكه يك اقيانوس را نمی‌توان با يك قطره آب تعريف و توصيف كنيم و اين كتاب قطره‌ای از اقيانوس شخصيت علامه است و ما تازه طعم اين آب گوارا را چشيده‌ايم.

آيت‌الله مصباح يزدی در تقريظشان در ابتدی اين كتاب آورده‌اند: «در عصر ما كمتر استادی را می‌توان را شناسيايی كرد كه هم در حوزه تعليم و هم در ميدان تربيت مانند مرحوم علامه طباطبايی(رضوان‌الله تعالی عليه) توفيق يافته باشند و تلاش در تبيين راه و روش و آموزه‌های آن بزرگوار تلاشی مبارك و درخور تقدير است»

وی به بخشی از مطالبی كه بزرگان معاصر ما درباره شخصيت علامه طباطبايی گفته‌اند، اشاره كرد و با بيان اين‌كه حتی فهم سخن اين بزرگان درباره علامه طباطبايی برای ما دشوار است، گفت: در يادنامه مفسر كبير علامه طباطبايی(ص 143) در اولين سالگرد رحلت ايشان آمده است كه آيت‌الله مصباح يزدی درباره ايشان می‌گويند: به‌حق بايد علامه طباطبايی را بزرگترين افتخار حوزه علميه قم و بلكه بزرگترين شخصيت علمی جهان در اين عصر برشمرد كه در احيای تفكر اسلامی صحيح و مبارزه با انحرافات و بدعت‌ها و شناساندن اسلام راستين كه در مكتب اهل بيت(ع) تبلور يافته است، تأثير فوق‌العاده‌ای داشت.

عضو هيئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) در ادامه اين سخن از قول آيت‌الله مصباح يزدی خاطرنشان كرد: همين‌بس كه امروز اغلب رجال علمی و سياسی روحانی كشور كه چرخ انقلاب عظيم اسلامی را به گردش درآورده‌اند، از شاگردان بی‌واسطه يا باواسطه ايشان بوده‌اند. در بخشی از صحبت‌های آيت‌الله مصباح يزدی آمده است كه اگر شخصيت علامه نمی‌بود، ما نمی‌توانستيم پشتوانه‌ای برای انقلاب فرهنگی داشته باشيم و روح و فكر و انديشه علامه طباطبايی پشتوانه عظيم انقلاب فرهنگی بود.

رهنمايی در بخش ديگری از سخنان خود گفت: همچنين آيت‌الله‌العظمی جوادی آملی در كتاب شمس‌الوحی تبريزی(ص 24) كه به منظور تبيين سيره علمی علامه طباطبايی نگاشته‌اند، می‌گويند: حضرت استاد شمس‌الوحی تبريزی(قدس سرّه) از اين بهره‌وران نادر خوان نبوت و امامت آل عصمت و اهل طهارت(ع) است كه در حد خود، با طمأنينه دل به بحر عميق تفسير فرو رفت و بدون غرق غواصی نمود و گوهرهايی گرانبها عرضه كرد.

مدير گروه علوم تربيتی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) با اشاره به بخش‌هايی از سخنان شهيد مطهری در مجموعه آثار ايشان در احيای تفكر اسلامی(25/429) افزود: شهيد مطهری در آنجا می‌گويند: نه‌تنها در دنيای اسلام، بلكه در دنيای غير‌اسلام نيز مستشرقينی كه با معارف اسلامی آشنا هستند، در اروپا يا آمريكا، يكی از كسانی كه در دنيای اسلام او را به صورت يك متفكر بزرگ می‌شناسند و سراغش می‌آيند، علامه طباطبايی هستند.

وی خاطرنشان كرد: اين اظهارات شاگردان علامه طباطبايی در نتيجه لمس و درك حضور علامه بوده و آنان هركدام بعضاً 30 سال از محضر علامه استفاده كرده بودند و وجودشان تفسير علامه بوده است و نگاه و انديشه علامه در آثار ايشان كاملاً نمود پيدا كرده است. به عنوان مثال «مجموعه معارف قرآن» آيت‌الله مصباح يزدی كه به شكلی بسيار جذاب در 9 حوزه تدوين شده است، انعكاسی از تفسير الميزان است كه بسيار جذاب و روشن به تفسير آنها پرداخته است.

نويسنده كتاب مؤلف كتاب «مكتب تربيتی علامه طباطبايی» ادامه داد: با تمام اين اوصاف شاگردان بزرگ علامه كه سال‌ها از محضر ايشان بهره برده‌اند، اعتراف می‌كنند كه ايشان را چنان‌كه بايد و شايد نتوانسته‌اند، بشناسند و او را درك كنند و ما بايد علامه طباطبايی را به عنوان زبان گويا و رسای قرآن در عصر خود معرفی كنيم تا همه دل‌ها متوجه اين مكتب بشود.

رهنمايی با بيان اين‌كه اين اثر تحت نظارت آيت‌الله مصباح يزدی نگاشته شده است، به بخشی از سخنان معظم‌له در تقريظشان در ابتدای اين كتاب اشاره و اظهار كرد: ايشان در تقريظشان آورده‌اند كه: «در عصر ما كمتر استادی را می‌توان را شناسيايی كرد كه هم در حوزه تعليم و هم در ميدان تربيت مانند مرحوم علامه طباطبايی(رضوان‌الله تعالی عليه) توفيق يافته باشند و تلاش در تبيين راه و روش و آموزه‌های آن بزرگوار تلاشی مبارك و درخور تقدير است».


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:34 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 12:15:05             شماره‌ خبر :980833
به اهتمام محمد بيستونی؛

تفسير يك جلدی قرآن كريم منتشر می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسئول روابط عمومی مؤسسه قرآنی تفسير جوان از انتشار تفسير يك جلدی قرآن كريم تا شش‌ماه آينده خبر داد.

محمد بيستونی، مديرعامل مؤسسه تفسير جوان

فاطمه سرزهی، مسئول روابط عمومی مؤسسه قرآنی تفسير جوان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با بيان اين خبر گفت: به اهتمام محمد بيستونی، رئيس هيئت مديره مؤسسه قرآنی تفسير جوان و گروه مؤسسات قرآنی تابعه، كتابی با عنوان «تفسير يك جلدی قرآن» در قالب 614 صفحه چاپ و عرضه بازار می‌شود.

اين مسئول ضمن بيان اين مطلب جزئيات اين كتاب را عنوان و تصريح كرد: تفسير يك جلدی قرآن كريم بدين صورت است كه قرآن به اضافه ترجمه و معنی و تفسير هر آيه در اين كتاب گنجانده شده است.

وی در ادامه تأكيد كرد: در واقع می‌توان گفت كه اين كتاب برگرفته از كتاب قرآن عثمان طه خواهد بود كه شامل شرح لغات در حاشيه، ترجمه زير صفحه، تفسير در مقابل صفحه به ترتيب قرآن است.

سرزهی ترتيب اين كتاب را به صورت عثمان طه عنوان كرد و افزود: بيستونی، محقق كتاب‌های تفسير ترتيبی و موضوعی قرآن توانسته اولين سايت جهانی اينترنت را با نام «پايگاه قرآن‌پژوهی» به منظور معرفی 10 هزار عنوان كتاب قرآنی به همراه چكيده‌ای از محتوای آن‌ها و طراحی «مسابقات تفسير موضوعی قرآن كريم» در مقاطع راهنمايی، دبيرستان و دانشگاه راه‌اندازی كند.

اين مسئول در ادامه افزود: تفسير يك جلدی قرآن كريم كه از ابتدای فروردين‌ماه در دست كار و برنامه اين محقق قرآنی قرار گرفته است در نظر داريم تا پايان شش‌ماه آينده چاپ و عرضه بازار شود.

سرزهی اذعان كرد: طرح جلد جذاب، ابداعى و گرافيكى متناسب با موضوع اين كتاب از ويژگی‌های منحصر به فرد اين مجموعه برای توليد و نشر كتاب‌های قرآنی در كشور است.

يادآور می‌شود مؤسسه قرآنى تفسير جوان با دارابودن بيش از 3 هزار جوان پژوهشگر در موضوعات‏ كاربردى قرآنى براى نخستين بار در كشور، هداياى‏ تبليغاتى‏ و تشريفاتى‏ متنوعى‏ را طراحى‏ و توليد كرده است كه اين موارد داراى پيام فرهنگى‏ با محوريت قرآن‏ و عترت است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:35 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:59:31             شماره‌ خبر :980821
جلسه هم‌انديشی جشنواره بين‌المللی «تلاوتِ من» برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: جلسه هم‌انديشی جشنواره بين‌المللی «تلاوتِ من» با حضور مدير كل روابط عمومی سازمان صدا و سيما و برگزاركنندگان اين جشنواره به منظور استفاده از ظرفيت‌های اطلاع‌رسانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، ستاد خبری جشنواره بين‌المللی «تلاوتِ من» اعلام كرد، در اين جلسه پس از بحث و بررسی، نظرات و پيشنهادات ارزنده‌ای جهت اطلاع‌رسانی و تبليغات گسترده ارائه شد.

همچنين با توجه به اينكه اين جشنواره در نوع خود بی‌نظير است و در فضای مجازی با بهترين شكل ممكن در حال برگزاری است، استفاده از ظرفيت‌های مختلف حوزه‌های رسانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت.

محمدزاده، مدير راديو قرآن نيز با اشاره به رصد فضای مجازی بيان كرد: با تأسيس شورای عالی فضای مجازی كه به دستور مقام معظم رهبری در سال 90 تشكيل شد تاكنون اقبال عمومی به مباحث دينی و قرآنی بسيار خوب بوده است و در اين راستا جشنواره تلاوت من می‌تواند به اين جريان سمت و سوی مناسبی دهد كه اين امر مستلزم برنامه‌ريزی و همكاری نهادهای مختلف است.

در اين جلسه سهرابی، مدير كل روابط عمومی سازمان صدا و سيما درباره جشنواره بين المللی تلاوت من گفت: اين جشنواره كه توليد فكر و محتوی را به همراه شكل و اهميت ظاهری مورد توجه قرار داده است، فضای مناسبی را در جهت تحقق منويات مقام معظم رهبری ايجاد كرده است.

در اين جلسه سيدتقی سهرابی، مدير كل روابط عمومی صدا و سيما، محمدحسين محمدزاده، مدير راديو قرآن، ناصر الويری، مسئول تبليغات و مجيد كريمی، مسئول اطلاع‌رسانی روابط عمومی كل صدا و سيما، حبيب الله كيا، مدير روابط عمومی راديو قرآن و مهران رهبرحقيقت، دبير جشنواره تلاوت من حضور داشتند.

يادآور می‌شود، علاقه‌مندان به شركت در جشنواره تلاوت من تا پايان ارديبهشت‌ماه فرصت دارند تا با ثبت نام و در پايگاه اطلاع‌ر‌سانی جشنواره تلاوتِ من به نشانی اينترنتی www.Telavateman.com آثار خود را ارسال كنند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:35 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 11:59:35             شماره‌ خبر :980701
سيدحسن نصرالله؛ نماد مقاومت و مجاهدت/25
كارشناس امور بين‌الملل تأكيد كرد:

هيهات منا الذله؛ ترسيم‌كننده خطوط كلی مقاومت حزب‌الله

گروه بين‌الملل: احاديث و گفتارهای ائمه بزرگوار ما همچون سخن معروف «هيهات منا الذله» از امام حسين(ع) و نيز افكار و انديشه‌های رهبران دينی، خطوط كلی ادبيات مقاومت سيدحسن نصرالله، دبيركل جنبش حزب‌الله لبنان را ترسيم می‌كنند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، «آرش عابدی»، كارشناس ارشد حقوق بين‌الملل، با ارائه مقاله‌ای با عنوان «جايگاه و ابعاد شخصيتی سيدحسن نصرالله در مقاومت و آموزه‌های دينی» كه به‌صورت اختصاصی در اختيار خبرگزاری ايكنا قرار داد، با بيان اين مطلب گفت: سيدحسن نصرالله عاشورای سال گذشته در حالی كه رژيم صهيونيستی وی را به قتل تهديد كرد، موضعی اتخاذ كرد كه چيزی جز بيان موضع امام حسين(ع) در برابر ابن‌زياد به ذهن آدمی خطور نمی‌كند، وی خطاب به اسرائيل گفت «أبالقتل تهددنی يابن الطلقاء القتل لنا عادة وكرامتنا من الله الشهادة: آيا مرا به مرگ تهديد می كنی؟ كشته‌شدن عادت ماست و شهادت برای ما كرامتی اسوی خداوند است».

در اين مقاله آمده است: منابع مهم شكل‌دهنده فرهنگ مقاومت، روايت‌ها و احاديث ائمه بزرگوار ما هستند كه در كنار قرآن كريم برای ما منبع معرفتی مهمی به شمار می‌آيند و در حقيقت، منش و فرهنگ سيدحسن نصرالله مبتنی بر آموزه‌های قرآن كريم است و اصول اوليه و بنيان آن را از آياتی همچون «وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّكُمْ »،(انفال/60) (و هر چه در توان داريد از نيرو و اسب‌هاى آماده بسيج كنيد تا با اين دشمن خدا و دشمن خودتان را بترسانيد)، «اذْهَبْ إِلَى فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَى»،(طه /24) (به سوى فرعون برو كه او به سركشى برخاسته) می‌توان استنباط كرد.

سيدحسن نصرالله از دانش‌آموختگان مكتب فكری و مبارزه‌طلبی امام خمينی (ره) بود، رهبری كه از نظر فكری، فرهنگی، دينی و سياسی در انديشه مسلمانان تغييری شگرف برجای گذاشت و پس از رحلت امام خمينی(ره)، حضرت آيت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی) به الگويی برای سيدحسن نصرالله تبديل شد

نگارنده مقاله با طرح پرسشی مبنی بر اين‌كه آيا باصداقت‌تر و بااخلاص‌تر از اين راه(خط مقاومت) و اين خط‌مشی كه انسان در راه آن همه چيز خود را فدا می‌كند تا در مقابل ظلم و ستم و استكبار و زور «نه» بگويد و مانع از تبديل خلافت اسلامی به سلطنت شود، چيز ديگری وجود دارد؟! می‌نويسد: اين راه و خط‌مشی را ائمه بزرگوار ما و شخصيت‌های شيعی ادامه داده‌اند و امام خمينی(ره) نيز برای نجات ايران از دست طغيانگران و ظالمان، اين راه و روش را ادامه داده‌اند. احاديث و گفتارهای مهمی كه از ائمه ما مانند سخن معروف «هيهات منا الذله» كه امام حسين (ع) آن را برای ما به ارث گذاشته است و نيز افكار و انديشه‌های رهبران دينی خطوط كلی ادبيات مقاومت را ترسيم می‌كنند.

سيدحسن نصرالله از دانش‌آموختگان مكتب فكری و مبارزه‌طلبی امام خمينی (ره) بود، رهبری كه از نظر فكری، فرهنگی، دينی و سياسی در انديشه مسلمانان تغييری شگرف برجای گذاشت و پس از رحلت امام خمينی(ره)، حضرت آيت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی) به الگويی برای سيدحسن نصرالله تبديل شد و مقام معظم رهبری با توجه به شايستگی دبيركل حزب‌الله، وی را به‌عنوان نماينده خود در لبنان تعيين كرد. پيروی از خط امام(ره) و مقام معظم رهبری باعث شد، بسياری از صاحب‌نظران راز موفقيت سيدحسن نصرالله را عبر‌ت‌گرفتن از انقلاب و تبعيت از ولايت فقيه بدانند.

پدر سيدحسن نصرالله نقل كرده است كه وی در حالی كه تنها چهار سالش بود، وارد مدرسه شد و 9 سال داشت كه روزانه صد صفحه از كتاب‌های سياسی و اسلامی را مطالعه می‌كرد و در دوران تحصيل بر هم‌شاگردی‌های خود برتری داشت، سيدحسن نصرالله صبح به مدرسه می‌رفت و عصر در حوزه علميه به يادگيری علوم دينی مشغول می‌شد، وی از همان كودكی به نهضت امام حسين(ع) علاقه خاصی داشت و با ادباء و شعرا دائماً در ارتباط بود.

پيروی خالصانه سيدحسن نصرالله از خط امام خمينی(ره) به دو دليل بود، نخست اين كه امام (ره) مرجعی عالی‌قدر و ولی امر مسلمين جهان بود و طبق توصيه‌های ائمه معصومين(عليهم‌السلام) اطاعت از ولی امر برای همه مسلمانان به‌ويژه شيعيان واجب است و دوم اين كه دبيركل حزب‌الله لبنان، امام(ره) را الگوی خود می‌دانست و پيروزی انقلاب اسلامی ايران به رهبری امام خمينی(ره) در روح و جان سيدحسن نصرالله تأثيری عميق بر جای گذاشت و عزم و اراده وی برای جهاد با استعمار، استكبار و اشغالگران را تقويت كرد.

سيد‌حسن نصرالله به دليل شور و اشتياق وافر خود نسبت به آموختن علوم حوزوی، قبل از تكميل تحصيلات آكادميك، وارد حوزه علميه نجف شد و مرحله مقدماتی دروس حوزوی را با اشتياق پشت سر نهاد و به دليل شرايط حاكم در آن زمان دوباره به لبنان بازگشت و در حوزه علميه امام منتظر(عج) مشغول تحصيل شد، وی در عين حال كه خيلی زود به صفوف مقاومت پيوست، از دروس اجتهادی نيز غافل نبود و در مسائل دينی، اجتماعی، اخلاقی و سياسی دانشمند و پژوهشگری توانا بود.

سيدحسن نصرالله پرورش يافته‌ی محيطی دينی است؛ فضايی كه باعث شد با فرهنگ مبارزه‌طلبی آشنا شود، وی به يكی از ستون‌های جنبش امل لبنان تبديل شد و زمانی كه حزب‌الله لبنان تأسيس شد، ايشان به‌عنوان فرمانده حزب‌الله در منطقه «البقاع» لبنان انتخاب شد، پس از مدتی سيدحسن به‌عنوان معاون دفتر حزب در بيروت در كنار سيد ابراهيم الامين ايفای مسؤوليت كرد و به تدريج پله‌های ترقی را پيمود تا اين‌كه مسؤوليت تنفيذ مصوبات شورای مركزی حزب در مقام معاونت اجرايی را عهده‌‌دار شد.

با اين حال، سيدحسن نصرالله از فضای درس و بحث و تحصيل علوم دينی در آن زمان فاصله نگرفت و در سال 1989 به قم عزيمت كرد و در حوزه علميه اين شهر به ادامه فراگيری علوم حوزوی پرداخت. هنوز يكسالی از حضور او در قم نگذشته بود كه با شدت يافتن حملات اسراييل عليه لبنان و اختلافات جنبش امل با حز‌ب‌الله، بار ديگر به لبنان بازگشت و در كنار برادران مبارز حزب‌الله به جنگ عليه رژيم غاصب اسراييل پرداخت.

صداقت در گفتار سيدحسن نصرالله به حدی است كه به راحتی با مخاطب ارتباط برقرار و سخنان وی حتی در روح و جان دشمن نيز نفوذ می‌كند، به گونه‌ای كه صهيونيست‌ها بيش از رهبران خود، دبيركل حزب الله را تصديق می‌كنند و اين صداقت در گفتار در تمامی سخنرانی‌های تلويزيونی وی مشهود است و به مخاطب اطمينان خاطر می‌دهد

در سال 1992 ميلادی سيدعباس موسوی، دبيركل وقت حزب‌الله توسط رژيم اسراييل ترور شد. پس از شهادت موسوی، با اجماع شورای رهبری حز‌ب‌الله، سيدحسن نصرالله به سمت دبيركلی حزب منصوب گرديد.

صداقت در گفتار سيدحسن نصرالله به حدی است كه به راحتی با مخاطب ارتباط برقرار و سخنان وی حتی در روح و جان دشمن نيز نفوذ می‌كند، به گونه‌ای كه صهيونيست‌ها بيش از رهبران خود، دبيركل حزب الله را تصديق می‌كنند و اين صداقت در گفتار در تمامی سخنرانی‌های تلويزيونی وی مشهود است و به مخاطب اطمينان خاطر می‌دهد.

سپتامبر 1997 دو تن از رزمندگان حزب‌الله در حمله به يكی از مواضع ارتش اسرائيل در منطقه «جبل الرفيع» در جنوب لبنان به شهادت رسيده و پيكر آنان به دست نيروهای اسرائيلی افتاد. تلويزيون اسرائيل بدون اطلاع از هويت اين دو نفر، تصوير خون‌آلود آنان را به نمايش گذاشت، به سرعت مشخص شد كه يكی از اين دو تن، سيدهادی، فرزند سيدحسن نصرالله است. انتشار اين خبر همانند بمبی در جامعه لبنان صدا كرد و تحول بسيار مهمی در پی‌داشت. در تاريخ لبنان، چه در زمان جنگ داخلی و چه در مقابله با تجاوز نظامی اسرائيل، هيچ‌گاه ديده نشد كه فرزند يكی از رهبران گروه‌های سياسی و يا شبه نظاميان در راه مبارزه كشته شده باشد.

سيدحسن نصرالله با تقديم فرزند ارشد خود در راه اسلام و مقاومت در سال، مردمی بودن چهره مقاومت را اثبات كرد و نشان داد كه خون فرزندانش رنگين‌تر از خون مجاهدان مقاومت نيست و وی و خانواد‌ه‌اش در راه حفظ كرامت ملی در هر شرايطی همگام و همراه ملت لبنان خواهند بود.

سيدحسن نصرالله لبنان را از درگيری‌های مذهبی، فرقه‌ای و گروهی رهانيد و با تدابير ارزشمند خود پيروزی‌های زيادی در اين كشور رقم زد و توانست اميد از دست‌ رفته فلسطينی‌ها را به آنان بازگرداند؛ زمانی كه بسياری فكر می‌كردند اين كشور ديگر جايگاهی در نقشه سياسی جهان نخواهد داشت، به لبنان عزت و اعتبار بخشيد و در دل فرزندان فلسطين و ديگر مسلمانان كه از كمك حكام عرب برای آزادسازی فلسطين نااميد شده بودند، بذر اميد كاشت.

آرامش و اطمينان سيدحسن نصرالله و خطابه‌های آرام و در عين حال تأثيرگذار دبيركل حزب‌الله زبانزد دوست و دشمن است، او در سخت‌ترين شرايط، اطمينان خاطر دارد و با اطمينان سخن می‌گويد و حتی در شرايط بسيار سخت جنگ، آرامشی در چهره دارد كه با نگاه به وی می‌توان فهميد، همه چيز تحت سلطه اين رهبر بزرگ است و با تدبير و اراده وی پيش می‌رود.

امروز لبنان به دليل رهبری خردمندانه سيدحسن نصرالله، به كشوری قدرتمند در برابر اسرائيل تبديل شده است و دوست و دشمن حساب ويژه‌ای روی اين كشور باز كرده‌اند و ملت لبنان از نام كشورشان با افتخار ياد می‌كنند.

امروز لبنان به دليل رهبری خردمندانه سيدحسن نصرالله، به كشوری قدرتمند در برابر اسرائيل تبديل شده است و دوست و دشمن حساب ويژه‌ای روی اين كشور باز كرده‌اند و ملت لبنان از نام كشورشان با افتخار ياد می‌كنند

نصرالله فريفته ماديات و زرق و برق دنيوی نشده و علاقه‌مند به تعامل با فقرا و نيازمندان است، وی به خانواده‌های شهدا نيز علاقه‌ای خاص دارد و در نشست با مسئولان و مقامات لبنانی همواره بر توجه به خانواده و فرزندان شهدا و محرومان و همدردی با خانواده‌های آنان تأكيد دارد.

ابعاد شخصيتی سيد حسن نصرالله در مطبوعات:

با نگاهی گذرا برای درك بهتر شخصيت و جايگاه سيدحسن نصرالله در اذهان و افكار اهل قلم می‌توان به مطالب و سخنان برخی از نويسندگان نشريه‌ها استناد كرد؛ از جمله آن‌ها می‌توان به «دانی روبنشتاين» روزنامه‌نگار اسرائيلی روزنامه «يديعوت آحارونوت» اشاره كرد كه يك هفته قبل از اعلام آتش‌بس می‌گويد «سيدحسن نصرالله شخصيت بزرگی است. فلسطينيان و مردم عرب به او چشم دوخته‌اند، او از عبدالناصر، رئيس‌جمهور مصر در زمان خود نيز بالاتر و برتر است، عبدالناصر در جنگ سال 67 توانست 6 روز دوام بياورد و استقامت كند ولی سيدحسن نصرالله يك سوم اهالی اسرائيل را چهار هفته در پناهگاه حبس كرد».

اين روزنامه‌نگار ادامه می‌دهد: «سيدحسن نصرالله مرد لحظه‌هاست كه ستاره بخت و خوش‌شانسی وی بر ويرانه‌های ساختمان‌هايی كه بمب‌های اسرائيلی آن‌ها را ويران نمودند، درخشيد. عكس نصرالله در خيابان‌های شهر «رام‌الله» فلسطين پخش می‌شود. زيرا او به آنچه می‌گويد، عمل می‌كند و اين امری است كه در بين رهبران عرب مرسوم و معمول نيست».

روزنامه تايمز:

مطبوعات انگليس بر شخصيت سيدحسن نصرالله متمركز شده و اين روزنامه در دوم اوت سال 2006 ، نصرالله را نمادی از مقاومت بر ضد اسرائيل در سراسر جهان اسلام خواند. مطبوعات انگليس به مراحل مختلفی كه اين شخصيت گذرانده و آميزه‌ای از ميهن‌دوستی و تدين است، پرداختند.

روزنامه گاردين:

«اقدام اسرائيل در حمله به لبنان، نصرالله را از يك رهبرشيعه در لبنان به رهبری كه از تمامی تلاش‌های اسرائيل برای كشتنش نجات يافت، تبديل كرد. اسرائيل نتوانست حزب وی را ريشه‌كن كند و به قهرمانی در سراسر جهان عربی بدل گشت».

روزنامه اينديپندنت:

«ستاره خوش اقبالی نصرالله بر تمامی گروه‌های لبنانی تابيد» و «نصرالله يكی از رهبران شگفتی‌ساز در خاورميانه است» و سخنان وی در يك مصاحبه تلويزيونی با تلويزيون جديد لائيك‌ها كه گفته بود اگر اين حزب احتمال كمی برای مقابله با چنين جنگی را می‌داد، هرگز دو سرباز اسرائيلی را به اسارت نمی‌گرفت و حق ارتش لبنان در خلع سلاح هر شخصی كه با آن در جنوب برخورد كند يا اين كه وی و طرف اسرائيلی هيچ قصدی برای واردشدن به جنگی ديگر را ندارند، تعجب‌برانگيز خواند. اين روزنامه رويكردهای لبنانی‌ها را كه به اين مصاحبه گوش دادند، منتشر كرد و يكی از آن‌ها گفت: «مردم او را راستگو می‌دانند و برخلاف تمامی سياستمداران ديگر، وی فردی راستگو است و دروغ نمی‌گويد».

اين روزنامه با انتشار مقاله‌ای با نام «حزب‌الله نقشه خاورميانه را ترسيم كرد» تصويری را به چاپ رساند كه در آن دو گروه شيعه و سنی ديده می‌شدند كه ميانشان شكافی بود و عكس سيدحسن نصرالله اين شكاف را پر می‌كرد. اين تصوير نشان‌دهنده آن بود كه نصرالله با مبارزه خود بر ضد اسرائيل به دو مذهب شيعه و سنی نزديك است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:36 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پاسخ به:سکوی اخبار قرآنی

 

يكشنبه 20 فروردين 1391 12:07:45             شماره‌ خبر :978647
اصلانی خواستار شد؛

ارائه يك الگوی تمام عيار انقلابی و دينی در زمينه حمايت از كار و سرمايه ايرانی

گروه اجتماعی: رئيس سازمان بسيج جامعه زنان كشور با بيان اينكه هم‌اكنون در زمينه‌های مسائل سياسی، مقابله با جنگ نرم دشمن و در حوزه‌های امنيتی و دفاعی ايران الگو بوده و توانسته پشت استكبار را خم كند اظهار كرد: در حوزه اقتصادی سال جديد نيز اگر همين اتفاق بيفتد، يك الگوی تمام عيار انقلابی و دينی به دنيا عرضه می‌شود كه می‌تواند يك جامعه را به خوبی اداره كند.

مينو اصلانی، رئيس سازمان بسيج جامعه زنان كشور

مينو اصلانی، رئيس سازمان بسيج جامعه زنان كشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با اشاره به نام‌گذاری سال جديد تحت عنوان «توليد ملی، حمايت از كار و سرمايه ايرانی» از سوی مقام معظم رهبری اظهار كرد: بحث حمايت از توليد داخلی و كالای ايرانی مقوله بسيار مهمی است كه مقام معظم رهبری به صورت مصداقی شعار سال را مطرح كردند كه بايد وارد عرصه كار شد.

وی نقش خانوا‌ه‌ها در حمايت از توليدات داخلی را بسيار مؤثر عنوان كرد و افزود: تمامی اجناس مورد نياز خانواده‌ها در داخل توليد می‌شود و اگر هم كيفيت‌ها قابل تامل است، اين را بايست مردم در جهت بالا بردن كيفيت كالاها مطالبه كنند، اما اين هيچ دليلی برای عدم استفاده از كالای داخلی نيست بلكه با استفاده از كالای داخلی و ارائه پيشنهاد و نظرات می‌توانيم سطح استاندارد كالای داخلی را نيز بالا ببريم.

اصلانی با بيان اينكه زنان نقش بسيار عمده‌ای را در تحقق شعار امسال ايفا می‌كنند، ادامه داد: همان‌گونه كه زنان در نهضت تنباكو با مصرف نكردن و مقابله با مصرف تنباكو توانستند شكست استعمار را رقم بزنند، امروزه نيز به دليل اينكه بيشتر كالاهای مورد استفاده در منازل از سوی خانم‌ها انتخاب می‌شود، آنان نقش عمده‌ را در انتخاب نوع كالا برای استفاده خانواده ايفا می‌كنند.

 رئيس سازمان بسيج جامعه زنان:
بخش مهم اين مقوله تبديل شدن ايران اسلامی به يك الگو برای جهانيان است و زمانی كه اين الگو تمام عيار باشد می‌تواند الگوی اداره يك جهان را ارايه كند

رئيس سازمان بسيج جامعه زنان تأكيد كرد: خانم‌ها اگر همچون گذشته ــ كه در عرصه دفاع مقدس و پيروزی انقلاب كه نقش مهمی داشتند ــ امروز نيز در جهاد اقتصادی و رويارويی با استعمارگران به اين خودباوری برسيم كه ايرانی می‌تواند بهترين كالاها را توليد كند و ايرانی هم با تأسی از مقام ولايت در همه عرصه‌ها پشت سر ولايت حركت می‌كند و با تأسی از مقام ولايت از كالای داخلی استفاده می‌كند.

وی ادامه داد: اين مقوله خود زمينه‌ای است برای خودكفايی رشد اقتصادی و مهم‌تر از آن اينكه ايران اسلامی را در حوزه اقتصاد به يك الگو برای جهانيان تبديل كند.

اصلانی با بيان اينكه يك بخش حمايت از توليدات داخلی در واقع منجر به شكوفا كردن اقتصاد كشور می‌شود ادامه داد: بخش مهم اين مقوله تبديل شدن ايران اسلامی به يك الگو برای جهانيان است و زمانی كه اين الگو تمام عيار باشد می‌تواند الگوی اداره يك جهان را ارائه كند.

رئيس سازمان بسيج جامعه زنان يادآور شد: هم‌اكنون در زمينه‌های مسائل سياسی، مقابله با جنگ نرم دشمن، در حوزه‌های امنيتی و دفاعی ايران الگو بوده و توانسته پشت استكبار را خم كند و در حوزه اقتصادی نيز اگر همين اتفاق بيفتد، در واقع يك الگوی تمام عيار انقلابی و دينی به دنيا عرضه می‌شود كه می‌تواند يك جامعه را به خوبی اداره كند.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 20 فروردین 1391  9:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها