سرمربي تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان با بيان اينكه 90 به فوتبال ايران ضربه ميزند گفت: اين برنامه در شب ديدار استقلال و سپاهان سناريوي خودش را اجرا كرد
امير قلعه نويي پس از تساوي بدون گل برابر نفت تهران و در حالي كه نشست خبري برگزار نشد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نيمه دوم تيم بدتري شديم و بازيكناني كه تعويض كردم انتظاراتم را برآورده نكردند. كيفيت خراب زمين نيز بر روي مسابقه تاثير منفي گذاشت. من منتظر سپاهان واقعي هستم. دليلش هم فني است كه هنوز نتوانستهايم به آن سپاهان ايدهآل برسيم.
وي ادامه داد: بايد در اين ديدار پيروز ميشديم. از اين نتيجه راضي نبودم. در نيمه دوم روند تيم را هجومي كردم اما جواب نداد و بازيكنان طبق انتظارم بازي نكردند. نيمه دوم خوب نبوديم. البته جان واريو خوب بازي كرد. يكي از مشكلات تيم ما اين است كه تا ميخواهيم به هماهنگي برسيم بازيكنان را به تيم ملي ميدهيم و نميتوانيم آن هماهنگي را داشته باشيم. بعد از چند جلسه تمرين بازيكنان ما را ميبرند.
قلعه نويي در مورد حضور مهدي رحمتي در تيم اميد گفت: پيرواني به من زنگ زد و من هم نظرم را در اين مورد به او گفتم. مشكلي ندارم و هر وقت كه او بخواهد رحمتي را به تيم اميد ميدهم.
سرمربي سپاهان در مورد برنامه 90 و اينكه با اين برنامه آشتي كرده يا نه تصريح كرد: در اين مورد به طور كلي صحبت كردم. من با كسي قهر نيستم كه بخواهم آشتي كنم اما برنامه 90 به فوتبال ايران ضربه ميزند و ترور شخصيت ميكند. اين برنامه قداستها را از بين برده است. در جريان اختلاف آجورلو و علي كريمي در استيل آذين 10 دقيقه به اين موضوع پرداخت. او فوتبال ايران را به چالش ميكشد.
وي ادامه داد: من به عنوان مربي تيم قهرمان به برنامهاش رفتهام اما او حرفهاي 4 سال پيش را مطرح كرد. در شب ديدار استقلال و سپاهان نيز سناريوي خودش را اجرا كرد.
قلعه نويي در مورد سكونشيني هادي عقيلي در ديدار گذشته و حضورش در تركيب اصلي امروز سپاهان گفت: هیچ مشكلي با عقيلي ندارم و او بازي خوبي براي تيم انجام ميدهد.