0

دانلود كتاب "داستانهای شگفت انگیزی از بهشت و نعمتهای بهشتی" جاوا

siran724
siran724
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

دانلود كتاب "داستانهای شگفت انگیزی از بهشت و نعمتهای بهشتی" جاوا

سلام/من تو كتابخانه راسخون يه كتابي ديدم به نام "داستانهای شگفت انگیزی از بهشت و نعمتهای بهشتی" .

تو همون صفحه 2 بار تو قسمت نظرات از سايت راسخون خواهش كردم كه اين كتاب رو با فرمت جاوا واسه موبايل قرار بدند اما نه تنها اين كتاب رو نساختند بلكه  نظر ما رو هم ثبت نكردند.اشكالي نداره! بنابراين خودم تصميم گرفتم كه اين كتاب رو براي موبايل بسازم و ساختم حالا هم نمي دونستم كه كجا تو سايت واسه دانلود بزارم گفتم اينجا بزارم تا شايد راسخون اين كتاب رو تو قسمت دانلود قرار بدن. خلاصه سرتون درد نيارم اينم توضييح كتاب:

داستانهای شگفت انگیزی از بهشت و نعمتهای بهشتی

بهشت نقطه مقابل جهنم است؛ همان گونه که هیچ زبان و قلم و بیانی توانایی ندارد جهنم و عذابهای آن را توصیف کند، هیچ زبان و قلم و بیانی هم قادر نخواهد بود بهشت و نعمتهای آن را آن گونه که هست توصیف، و بیان کند. چون خداوند بهشت را از رحمت و شفقت و مهربانی و لطف و رأفت خویش آفریده و خواسته است از میهمانان بهشتی خویش به احسن وجه پذیرایی کند؛ وقتی تعدادی میهمان عزیز می خواهد بر من و شما وارد شود آنچه در توان داریم سعی می کنیم اسباب پذیرایی ایشان را به نحو مطلوب انجام دهیم حال چه رسد به خداوند که در هر زمینه ای وقتی بگوید باش، موجود می شود معلوم است که چه چیزی مهیا کرده است، چون خداوند در آیه 17 سوره سجده فرموده:
(فلا تعلمُ نقسٌ ما اُخفِیَ لهم من قرَّهِ اعینٍ): «یعنی هیچ کس نمی داند چه پاداشهای مهمی که مایه روشنی چشمهاست برای آنها نهفته شده است.»
یا در روایتی آمده است که خداوند بهشت را چنان آفریده و چیزهایی

در آن خلق فرموده است که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و به عقل احدی نیامده است...

فرمت كتاب جاوا بر روي بيشتر گوشي هايي كه جاوا را ساپورت ميكنه قابل نصبه.

لينك دانلود:      http://img41.com/do.php?id=6055

سه شنبه 15 فروردین 1391  7:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها