- طراحی
- کارایی و عملکرد
- مشخصات فنی
- دوربین و باطری
- قیمت
بعد از سامسونگ و ایسوس که قبلا با آخرین تبلت های خود برای اپل و آیپد ۲ خط و نشان کشیده بودند حالا نوبت به موتورولا رسید تا هدف مشابهی را با تبلت زوم ۲ خود دنبال کند. تبلتی که برای رقابت شدید تر تا حدودی خود را شبیه به ایپد ۲ کرده و دقیقا ضخامتی برابر با ایپد ۲ یعنی ۸.۸ میلیمتر دارد. از نظر وزن نیز هر دو تبلت وزن تقریبا یکسانی دارند و فقط موتورولا زوم با ۵۹۹ گرم وزن , حدود ۴ گرم سبک تر است . پردازنده دو هسته ای ۱.۰GHz که در موتورولا زوم نسل اول استفاده شده بود به ۱.۲GHz ارتقا پیدا کرده است. نسخه اندرویدی که موتورولا بر روی این تبلت قرار داده است ، هانی کام ۳.۲ میباشد و متاسفانه فعلا خبری از اندروید ۴ نمیباشد.
سایز صفحه نمایش دقیقا مشابه مدل ۱۰.۱ اینچی با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ میباشد که در زوم ۱ نیز استفاده شده بود . موتورولا برای اطمینان بیشتر از اینکه این تبلت برای اجرای همزمان چند برنامه و فعالیت های مختلف به مشکل بر نمیخورد از یک گیگابایت رم استفاده کرده است. مموری داخلی این تبلت ۱۶ گیگابایت میباشد و شاید برایتان جالب باشد که بگویم این تبلت از SD کارت برای ارتقا حافظه پشتیبانی نمیکند.
دوربینی که در پست این تبلت قرار دارد ۵ مگاپیکسل است و قابلیت فیلم برداری با کیفیت ۷۲۰ پیکسل را دارد در حالی که دوربین جلوی این تبلت ۱.۳ مگاپیکسل است.
موتورولا زوم ۲ طراحی زیبا و کاربر پسندی دارد ، تبلتی نسبتا سبک و با ضخامت نه چندان زیاد اما صفحه نمایش ، آن حدی که باید و خیلی ها انتظار داشتند عالی نیست هرچند نمیشود از کیفیت رنگ و شفافیت تصویر آن چشم پوشی کرد.
عمکرد کلیه قسمت ها در این تبلت خوب و قابل قبول میباشد و اندروید ۳.۲ نیز بسیار روان و بدون هیچ مشکلی است . هنوز اطلاعات کاملی در مورد اینکه باطری این تبلت چند ساعت دوام دارد منتشر نشده است اما ظاهرا مشکلی ایجاد نخواهد کرد و به عنوان یک نقطه قوت ظاهر خواهد شد .
اگر بخواهیم در مورد نقطه ضعف این تبلت صحبت کنیم شاید برجسته ترین مشکل آن ، صدای این تبلت میباشد که اصلا عملکرد موفقی نداشته و بسیار ناامید کننده بوده است. قسمت پشت تبلت نیز به نحوی میباشد که حتی ظاهر و کیفیت را بدتر از آن چیزی که است نشان میدهد . از دیگر ایراداتی که به این تبلت گرفته شده , عکس العمل نسبتا ضعیف صفحه کیبورد این تبلت هنگام استفاده بر روی صفحه نمایش است و بگونه ای میباشد که این حس را میدهد که با تاخیر دستورات را انجام میدهد .
موتورولا برای ارائه خدمات بیشتر به کابران تبلت های این شرکت ، برنامه و سرویسی را نیز بر روی زوم ۲ به نام MotoCast قرار داده است که البته دوستانی که شانس استفاده و تست آن را داشته اند زیاد از آن ابراز رضایت نکردنده اند . مموری ۱۶ گیگابایتی داخلی و عدم پشتیبانی از مموری SD شاید برای افراد زیادی کافی و یا اهمیت نداشته باشد اما افرادی که فایل هایی با حجم و یا با کیفیت بالا بر روی تبلت خود نگه میدارند به مشکل برخواهند خورد .
نقطه ضعف و ایراد دیگری که میشود به موتورولا زوم ۲ گرفت قیمت نسبتا بالای آن است که اگر واقعا هدف از تولید زوم ۲ رقابت با آپید شرکت اپل است پس باید مشخصات , طراحی و قیمت به نحوی باشد که مخاطب را بطور کلی تحت تاثیر قرار دهد . شما تنها با پرداخت مبلغی در حدود ۲۰۰ هزار تومان بیشتر ، قادر خواهید بود تبلتی مانند ایسوس ترانسفورمر پرایم خریداری کنید که مموری آن ۲ برابر , دارای کیبورد و پردازنده ۴ هسته ای است و حتی باریک تر و سبک تر از زوم ۲ میباشد .
بطور کلی موتورولا زوم ۲ تبلت بدی نمیباشد . باریک و سبک است و دارای باطری قابل قبول و عملکرد عالی است که ایرادات اصلی آن مموری و قیمت نسبتا بالای آن است . اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم ، زوم ۲ نمیتواند تبلتی باشد که خود را کاندیدای بهترین تبلت اندرویدی یا قابل رقابت با آیپد ۲ بداند . نسبت به نسل اولیه خود پیشرفت داشته است اما نه به اندازه ای که آن را تبدیل به رقیبی جدی برای محصولات دیگر شرکت ها کند .