![](http://www.iranchef.com/learning/_/SF17-1079-photo.jpg)
مواد لازم :
چهار فنجان شاتوت تازه
یک فنجان آب
شکر
دو و نیم فنجان خامه
شاتوت برای تزئین روی بستنی
طرز تهیه :
شاتوتها را بهمراه آب در یک کاسه با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را به جوش بیاورید . حرارت را کم کرده و به مدت ده دقیقه به آرامی هم بزنید . یک صافی را که روی آن پارچه گذاشته اید روی یک کاسه قرار دهید . مخلوط شاتوت را روی آن بریزید و نیم ساعت صبر کنید تا آب آن کاملا گرفته شده و در کاسه بریزد . به آرامی مواد را بچلانید تا بقیه آب آن خارج شود . آب شاتوت را در یک ماهیتابه بریزید ، به ازای هر فنجان آب شاتوت یک فنجان شکر به آن بیفزایید . آن را روی حرارت ملایم بپزید و هر از گاهی ماهیتابه را بچرخانید تا شکرها کاملا حل شوند . شعله را به مدت 2 دقیقه زیاد کنید تا شربت بجوشد .سپس آن را کنار بگذارید . بعد از اینکه کاملا خنک شد ، دو و نیم فنجان از شربت را با خامه مخلوط کنید و آن را در یخچال بگذارید تا منجمد شود . چند ساعت صبر کنید تا طعم آن جا بیفتد . روی بستنی را می توانید با شاتوت تازه تزئین کنید .