0

چند تکنولوژی جدید در وادی اسکنرها

gps0064
gps0064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1751

چند تکنولوژی جدید در وادی اسکنرها

دوربین های حرفه ای,دوربین های عکاسی,کاهش مصرف انرژی,عکاسی دیجیتال,تکنولوژی جدید,کیفیت تصاویر,به روزرسانی,اطلاع رسانی,جواد زارعی,سرعت اسکن,قابل حمل,رنگ ها,دیجیتالی,روزرسانی,تکنولوژی,اینترنت,اسکنرها,دیجیتال,اطلاعات,بازتاب,تصاویر,دستگاه,دوربین,عکاسی,تصویر,اسکنر,لامپ,حسگر,سرعت,اسکن,عکس,رنگ,cis,led,lcdنمایشگرهای lcd که صحبت می کردم شاید به خاطر داشته باشید که گفتم این موجودات از لامپ های فلورسنت سفیدرنگ (ccfl) برای ایجاد نور استفاده می کنند. جواد زارعی : هفته گذشته قدری درباره اسکنر جماعت صحبت کردم و امیدوارم که مطالب در خور و کارآمد بوده باشد. روز گذشته در حال به روزرسانیاطلاعات قدیمی در اینترنت بودم که مطالبی دیگر درباره اسکنرها در خاطرم زنده شد و گفتم در اسرع وقت اطلاع رسانی کنم.led در برابر ccfl اسکنرها به نوعی پسرعموی ناتنی دوربین های عکاسی دیجیتال محسوب می شوند که در ماهیت عمل خود شباهت و در شیوه کار اختلافاتی با هم دارند. اسکنرها برای دیجیتالی کردن تصویر اشیای مورد نظر ما که می تواند سند، عکس، نگاتیو یا هر چیز دیگری باشد، نیاز به نوری دارند که بر شیء مورد نظر بتابد و بازتاب آن رویحسگر ccd ثبت شود. درباره نمایشگرهای lcd که صحبت می کردم شاید به خاطر داشته باشید که گفتم این موجودات از لامپ های فلورسنت سفیدرنگ (ccfl) برای ایجاد نور استفاده می کنند. اسکنرهای قدیمی نیز از همین لامپ ها استفاده می کنند و اگر مشکلی در جابه جایی رنگ ها مشاهده می کنید به فقدان برخی طیف های رنگی در نور سفید رنگ تولیدشده توسط همین لامپ مربوط می شود. به منوط جبران این نقصان در طیف نور ایجاد شده و نیز کاهش مصرف آن و البته افزایش طول عمر این منابع تولید نور در اسکنرهای جدید از تکنولوژی led به جای ccfl استفاده می شود. کیفیت تصاویر تولیدشده توسطاسکنرهایی که از led بهره می برند تفاوت قابل ملاحظه ای دارد، مضاف اینکه جابه جاپذیری اسکنرها را نیز مهیا می سازد به همین دلیل است که بسیاری از اسکنرهای جدید را می توان کوچک تر، سبک تر و کم مصرف تر طراحی کرد. cis در برابر ccd به غیر از تکنولوژی led تکنولوژی جدیدی نیز در شیوه ثبت عکسپدیدار شده است که قرار است در سال های آتی جانشین شایسته ای برای حسگرهای فاخر ccd باشد. در وادی دوربین های عکاسی دیجیتال حتم دارم مطالب بسیاری درباره حسگرهای cmos اصلاح شده مطالعه کرده اید که در دوربین های حرفه ای (dslr) با موفقیت تمام جانشین حسگرهای cdd شده اند. همین اتفاق را در وادی اسکنرها شاهد هستیم و چند وقتی است که حسگرهای جدید cis در اسکنرهایقابل حمل و کم مصرف جایگزین حسگرهای کیفی ccd شده اند. هر چند بسیاری از متخصصان قبول دارند که کیفیت ثبت حسگرهای cis قدری کمتر از حسگرهای ccd است اما کاهش ابعاد حسگر، کاهش مصرف انرژی، افزایش سرعت اسکن و افزایش قابلیت حمل اسکنر مواردی است که به دلیل استفاده ازحسگرهای cis امکان پذیر شده است و شاید جبرانی برای افت کیفی تصاویر باشد. ناگفته نماند که استفاده همزمان از تکنولوژی led و cis می تواند فقدان استفاده از حسگرهای ccd را پوشش دهد و امکانات فاخر دیگری را نیز در اختیار مصرف کننده قرار دهد. و آخر اینکه اسکنرهایی که در بازار کنونی یافت می شوند اغلب تصاویر را به صورت خطی اسکن می کنند. مدتی است که شیوه اسکن نقطه به نقطه مطرح شده است و توسط برخی سازندگان مورد توجه قرار گرفته است. این تکنولوژی می تواند کاراییدستگاه و کیفیت تصاویر نهایی را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش دهد. به خاطر داشته باشید هنگام خرید اسکنر به led و cis توجه ویژه داشته باشید.
جمعه 9 مرداد 1388  1:21 PM
تشکرات از این پست
namet5
namet5
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1762
شنبه 14 شهریور 1388  1:57 AM
تشکرات از این پست
siedehf
siedehf
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 17
شنبه 14 شهریور 1388  9:47 PM
تشکرات از این پست
cooper
cooper
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 689

پاسخ به:چند تکنولوژی جدید در وادی اسکنرها

ممنمون
Learn from yesterday, live for today,hope for tomorrow.The important thing is not to stop questioning.
Albert Einstei

دوشنبه 30 شهریور 1388  9:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها